Ravintolat
Uusimaa
Vantaa
Myyrmäki
The Happy Red Onion

The Happy Red Onion

Myyrmäkiamerikkalainen, eurooppalainen
Loistava
4.8/6
29 arvostelua
The Happy Red Onion Vantaa image 1
The Happy Red Onion Vantaa image 2
The Happy Red Onion Vantaa image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

The Happy Red Onion – Tietoja

Länsi-Vantaalla sijaitsevan The Happy Red Onionin ruoka on rakennettu aidon ja perinteisen pohjoisamerikkalaisen ruokakulttuurin ympärille. Listan suunnittelussa on ollut mukana mm. työstään ruoan parissa tunnettu Risto Mikkola, ja ruoan lähtökohtana toimiikin tinkimätön käsityö alusta loppuun, tuoreiden raaka-aineiden parhaita ominaisuuksia korostaen. Kun esimerkiksi annokseen halutaan luoda täydellinen, pehmeän savuinen maku, kypsennykseen käytetään puuhiiligrilliä. À la carte –listalta löytyykin useampi mehukas pihvi ja mehevä hampurilainen lisukkeineen. Arkisin katetaan kotiruokabuffet ja viikonloppuisin perhebuffet. Tunnelmasta nautitaan konstailemattomassa ja rennossa ympäristössä, ja se sopii sekä nopealle iltapalalle oluen ääressä kuin pidemmällekin juhla-illalliselle. The Happy Red Onion, tuttavallisemmin ”Redari”, tunnetaan myös viihteestään. Myyrmäessä, Iskoskujalla pääsee esim. viikonloppuisin bailaamaan 04 saakka.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 12:00
Sunday
12:00 - 00:00
Monday
10:30 - 00:00
Tuesday
10:30 - 00:00
Wednesday
10:30 - 00:00
Thursday
10:30 - 00:00
Friday
10:30 - 04:00
Saturday
12:00 - 04:00

Osoite

The Happy Red Onion
Iskoskuja 3 B 45
01600 Vantaa

Suosituksia ruokalistalta

B8C73D59-3E9A-4CA0-89CA-3B86A857D4FF

Alkuruoat

Talon valkosipulileipä (L)

Kiviarinalla paistettua rapeaa valkosipulileipää
4,50 €

Redarin vihersalaatti (M, G)

Jääsalaattia, tomaattia, kurkkua, marinoitua punasipulia
3,50 €

Etanoita Rockefellerin tapaan (L, G)

Pinaattia, basilikaa, sipulia, voita, vermuttia, pippuria, jaloviinaa, lisäksi vaaleaa leipää
9,80 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta The Happy Red Onion, Vantaa

Kun The Happy Red Onion, tuttavallisemmin ”Redari”, vuonna 2016 avasi ovensa uudistuneena tutussa paikassa Vantaan Iskoskujalla, Kauppakeskus Myyrmannissa, se lupasi kävijöilleen Länsi-Vantaan monipuolisimman ruoka-, juoma- ja viihdetarjonnan. Maukas ruoka, rento ilmapiiri ja ystävällinen palvelu kutsuvat viihtymään hyvin kulkuyhteyksien varrella, juna-aseman kupeessa.

Monipuolisen à la carte -listan valikoima on luotu pääosin pohjoisamerikkalaisella otteella, mutta vaihtoehtoja löytyy myös kotoisemmista mauista nauttiville. Hyvin edustettuina ovat niin hampurilaisannokset kuin pizzat sekä pihvit ja siipikarja runsaita salaatteja, alku- ja jälkiruokia sekä ekstralisukkeita kaihtamatta. Lounas katetaan seisovaan pöytään joka päivä: arkisin on tarjolla kotiruokabuffet ja viikonloppuisin perhebuffet, joissa niin ikään vaikuttavat sekä amerikkalainen että kotimainen makukirjo. Redarin brittipubin olut-, siideri- ja viskivalikoima vakuuttaa pituudella ja monipuolisuudellaan, ja konstailematon ja rento ympäristö sopii hyvin niin nopealle iltapalalle oluen ääressä kuin pidemmällekin juhlaillalliselle.

The Happy Red Onionissa myös viihtymisen mahdollisuudet ovat monipuoliset. Pubissa visaillaan maanantaisin ja pelataan bingoa torstaisin. Omatoimisen viihteen ystäville on tarjolla lautapelejä, päivän lehdet sekä peliautomaatit. DJ:t viihdyttävät joka perjantai ja lauantai, jolloin taitojaan voi koetella myös Black Jack –pöydässä kello 22 alkaen, ja bailuaikaa on aina aamu 04 asti. Tunnelmaa siivittävät toiveita kuuntelevien baarimestarien loihtimat cocktailit. The Happy Red Onion tarjoilee ruokansa konstailemattomassa ja rennossa ympäristössä, ja siksi Redari soveltuukin sekä nopealle iltapalalle oluen ääressä kuin pidemmällekin juhla-illalliselle.

29 The Happy Red Onion arvostelua

Loistava
4.8/6
29 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
"Erinomainen"
6/6
Päivi T.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Meitä oli seitsemän hengen porukka. Otettiin alkuun valkosipulileipää joka oli parempaa kun odotettiin! Pääruuiksi tilattiin Red Onionin Burger, yrtti-parmesanleivitettyä lohta, rentun rulla ja pariloitu possunleike. Kaikkien annokset oli tosi hyviä ja hyvän näköisiä. Tarjoilija oli todella ammattitaitoinen ja kohtelias Asiakaspalvelija! Kiitos! Varmasti mennään uudelleen!

"Erinomainen"
6/6
Seija T.vuosi sitten · 1 arvostelu

Siisti hyvä ravintola. Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka 🍴 Liian paljon vaaditaan sanoja...asiat voi ilmaista paljon vähemmillä sanoilla. Tää kysely ei ole järkevä, koska vaatii liikaa aikaa. Terveisiä kyselyn tekijälle, että kannattaisi tehdä helpompia kyselyjä...

"Erinomainen"
6/6
Mikko K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Mahtava palvelu, todella maukkaat ruoat ja hyvät valikoimat juomia. Seurueessamme oli kymmenen syöjää ja kaikki pitivät ruoastaan. Suosittelemme kaikille varauksetta ruokailu-, istuskelu- tai biletyspaikkaa etsiville.