Ravintolat Tampere Pihviravintola
View map
Suodattimet:
Arviot
123456
Hintahaarukka
€€€€€€€€€
Varattavissa netissä
 • Kaikki ravintolatKaupungin kiinnostavimmat
 • Smart OffersTarjoukset & alennukset
=

Pahoittelut, emme löytäneet tuloksia valitsemillasi hakuehdoilla.

Koikeile seuraavia:

 • Muuta tai poista joitakin hakusuodattimia
 • Tyhjennä suodattimet

Lähikaupungit

 1. 1.

  Nauti grillattua lihaa tai kokeile jotain uutta

  Steakhouset yleisesti ottaen mielletään ravintoloiksi, joissa nautitaan vaan grillattuja liharuokia. Ei kuitenkaan hätää vaikka olisit kasvissyöjä, sillä herkullisten pihviaterioiden lisäksi voit monesti valita ruokalistalta lihan lisäksi myös grillattua kalaa, kanaa tai erityisesti kasvisruokailijoille tarkoitettuja annoksia. Steakhouset Tampereella käyttävät vain kauden parhaita elintarvikkeita ja korkeatasoista lihaa valmistaakseen herkullisia grillattuja liha- ja pihviannoksia. Lisäksi voit itse vaikuttaa lihan kypsyyteen ja monesti myös valmistustapaan. Useat steakhouset haluavat valmistaa annoksia puuhiiligrillillä, sillä sen avulla saa aromikkaan maun ateriaan. Tärkeä osa ateriaa on monesti myös viinit, jotka tuovat lihan aromit hyvin esille. Asiantunteva ravintolan henkilökunta auttaa sinua mielellään oikean viinin valinnassa. Quandoon avulla löydät koko steakhouse tarjonnan Tampereella vain muutamalla klikkauksella ja teet samalla kätevästi pöytävarauksen valitsemaasi ravintolaan vielä saman päivän aikana!
 2. 2.

  Valitse oma suosikkisi pihviravintoloiden joukosta Tampereella

  Tampereella voit nauttia Tammerkosken kuohuista ja upeista maisemista istumalla ikkunapöytään tai ravintolan terassille. Vaikka useat ravintolat sijaitsevat kaupungin ydinkeskustassa, on ravintoloissa kuitenkin panostettu idylliseen ja rauhalliseen ilmapiiriin ja ollen samalla helposti saavutettavissa keskustan alueella. Steakhouset Tampereella tarjoavat mutkatonta ruokailua, voit halutessasi pyörähtää pihvillä töiden jälkeen ilman turhaa hienostelua. Steakhouset ovat hyvä valinta myös kun haluat syömään koko perheen kesken, sillä monet Tampereen steakhouset toivottavat mielellään tervetulleeksi koko perheen. Quandoon avulla voit valita sinulle sopivan ravintolan, ehkä haluat nauttia rauhassa idyllisen illallisen tai suuntaat koko perheen kanssa pihviaterialle arki-iltana. Pihviravintoloita Tampereella on myös helppo vertailla Quandoon avulla, sillä voit tutustua esimerkiksi muiden käyttäjien arvioihin ja kommentteihin ravintoloista.
 3. 3.

  Pihviaterialla taltutat suurenkin nälän

  Steakhouset Tampereella tarjoavat kattavat ruokalistat, joka mahdollistaa sen että voit valita suuren pihviaterian, joilla taltutat suurenkin nälän tai valita esimerkiksi kevyempää kanaa grillattuna. Voit kuitenkin olla varma ettet poistu nälkäisenä steakhousesta Tampereella! Haluatpa sitten kokeilla maistelumenuuta pitkän kaavan mukaan tai haukata nopeasti jotain töiden jälkeen, Quandoo näyttää sinulle muutamalla klikkauksella parhaat steakhouset Tampereella. Muista myös jättää oma arviosi Quandoohon muille luettavaksi ja neuvoksi Tampereen steakhouseista.