Ravintolat
Uusimaa
Porvoo
Keskusta
Wanha Laamanni
Wanha Laamanni Arvostelut

Arvostelut: Wanha Laamanni

Keskustagourmet
Loistava
5.3/6
74 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta

74 Wanha Laamanni arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Wanha Laamanni annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.3/6
74 arvostelua
Melu:Erittäin miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Loistava
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Maj-Len K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Vietin syntymäpäiväjuhlaani ex-kollegojen kanssa ja tarjoilu sujui aivan loistavasti alusta loppuun asti. Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja osasi asiansa. Ruokamenu jonka valitsimme oli ihan omaa luokkaansa!

"Erinomainen"
6/6
Ulla W.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hieno palvelu ja tunnelma. Toiveet otettiin huomioon. Lämmin ympäristö ja osaava henkilökunta. Ruoka oli yllättävän upeaa ja maukasta! Uusia makuelämyksiä. Hieno kokemus. Suosittelen kaikille kulinaristeille!

"Erinomainen"
6/6
Annukka I.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kolmen kollegan myöhäinen torstailounas meni ihan nappiin. Kolmen ruokalajin menu ehjä kokonaisuus, herkullisin ja rapein blini ehkä ikinä, possunposki suli kielelle ja jälkkärin suklaan ja sitruunan liitto viimeisteli jälkimaun kohdalleen. Annosten esillepanosta lisäpisteet. Palvelu rentoa, ystävällistä ja läsnä olevaa, mutta ei liiaksi. Loistava hinta-laatu-suhde.

"Erinomainen"
6/6
Eeva P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä ravintola. Kynttilät ja takkatuli päivälläkin luovat tunnelmaa. Live-kuva kirkon luota kiva idea. Ruoka ja juomat ovat aina olleet tosi hyviä. Palvelu on erinomaista. Tulemme mielellämme uudestaan.

"Upea"
5/6
Aulis R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintolakokemuksemme oli myönteinen. Pöytävaraus netissä kävi sujuvasti. Meitä oli 4 aikuista ja 2-vuotias lapsi. Meille osoitettu pöytä oli hyvä ja hyvällä paikalla. Ravintolaympäristö on viihtyisä ja kodikas. Henkilökunta oli hyvin ystävällistä ja palveluhenkistä, mikä vaikutti viihtyisyyteen suuresti. Ja ruoka oli mainiota. Tämä oli todella miellyttävä isänpäivän pieni juhlahetki. Vaikka olen porvoolainen, en ole käynyt Wanhassa Laamannissa muutamaan vuoteen, mutta nyt varmaan tilanne muuttuu. Tämä oli niin hyvä kokemus.

"Upea"
5/6
(deleted) X.vuosi sitten · 2 arvostelua

Söimme kesämenun. Alkuruoka oli kauniisti aseteltu ja erittäin maukas. Pääruokana oli lohta tai possua. Meitä oli kolme henkeä ja maistoimme molempia pääruokia. Lohi oli mehevää ja oikein hyvää. Possu oli mureaa ja sai syöjältä täyden kympin. Jälkiruokana vaniljajäätelöä ja marjoja jne. Oli kaunis annos ja maistui kesälle. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta osasi hyvin neuvoa viinin valinnassa. Kiitos paljon!

"Erinomainen"
6/6
Tapio N.vuosi sitten · 1 arvostelu

Tunnelma rauhallisen miellyttävä, ruoka oli erinomaista, kaikki maukasta (joulumenu) tuskin parantamisen varaa, hyvin asiantunteva kuvaus viineistä ja ruosta. Käytös miellyttävän luonnollista ilman mitään pingoitusta,(vielä neuvo takan syttymisongelmaan, puut olisi säilytettävä ainakin päivän sisällä vaikka ne olisi kuiviakin) joulun toivotuksin miellyttävälle tarjoilijalle . T Nyman

"Erinomainen"
6/6
Juha H.vuosi sitten · 3 arvostelua

Olimme vaimon kanssa illallisella pe-iltana ja söimme kolmen ruokalajin kevätmenut. Ruoka oli erinomaista, varsinkin kuha oli täydellisen rapsakaksi paistettu. Nuori tarjoilija oli hyvin ystävällinen ja kaikki hoitui loistavasti. Ainoastaan viinilistalle olisimme kaivanneet pari vaihtoehtoa lisää, joskin tarjoilijan suositusviini toimi erittäin hyvin. Tulemme varmasti toistekin!

"Upea"
5/6
Ms P.vuosi sitten · 2 arvostelua

Seated immediately, ordered the set menu. Service was on par, and the meal was delicious. Unfortunately, a lack of ambience, i.e., felt as if eating at a library surrounded by whispering conversations. Perhaps some soft background music would help loosen the stifling atmosphere. Other than that, very pleased with the dining experience.

"Erinomainen"
6/6
Anne A.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ilta Wanhassa Laamannissa oli taas kerran ihana. Ruoka on maittavaa. Kaikesta huomaa, että raaka-aineisiin on panostettu. Syysmenu monipuolinen ja raikas kokonaisuus. Paistettu kuha oli juuri sopiva; rapea pinta, pehmeä ja kypsä sisältä, hyvä suolaisuus. Palvelu on erinomaista. Saimme tuntea olevamme tärkeitä asiakkaita. Kiitos!