Wanha Laamanni

Keskustagourmet
Loistava
5.3/6
74 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta

Wanha Laamanni – Tietoja

Ravintola Wanha Laamanni tarjoilee erittäin laadukkaasti valmistettuja modernin skandinaavisen keittiön herkkuja Porvoon vanhan kaupungin sydämessä Vuorikadulla. Laamannissa voit valita suosikkiannoksesi à la carte -listalta tai antaa keittiön yllättää sinut valitsemalla säännöllisesti vaihtuvan maistelumenun. Annokset valmistetaan aina huolella valituista raaka-aineista ja kaikkiin makuihin on tarjolla sopivat viinikumppanit. Ravintolan kauniissa ja lämpimässä tilassa yhdistyy vanhan ajan maalaistunnelma ja moderni skandinaavisuus. Wanhassa Laamannissa on mahdollisuus nauttia todellisesta Gourmet-ruoasta lämpimässä tunnelmassa ravintola-alan ammattilaisten käsissä.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:00
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
11:00 - 23:00
Sunday
12:00 - 20:00

Osoite

Wanha Laamanni
Vuorikatu 17
06100 Porvoo

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Salmon

pastrami
12,00 €

Blini

& co.
14,00 €

Cheese

selection
12,00 €

Lisää kohteesta Wanha Laamanni, Porvoo

Wanha Laamanni tarjoaa todella mahtavia ruokailukokemuksia ja herkullisia skandinaavisia makunautintoja kauniissa ympäristössä Porvoon vanhassa kaupungissa. Ravintola toimii vanhassa jo vuonna 1790 valmistuneessa rakennuksessa aivan Tuomiokirkon vieressä vanhan kaupungin ytimessä. Ravintolassa on kaksi salia kahdessa kerroksessa ja molemmissa saleissa lämmintä tunnelmaa luo kaunis takka. Lisäksi suurella osittain katetulla ja lämmitetyllä terassilla voi nauttia huikean kauniista näkymistä vanhan Porvoon kattojen yli.

Wanhan Laamannin à la carte -ruokalista koostuu perinteitä ja keittiön omaa luovuutta yhdistelevistä alku- pää- ja jälkiruoista, joista löytyy niin kasvis-, kala- kuin lihavaihtoehtoja. Viikoittain vaihtuva kuuden ruokalajin yllätysmenu tarjoaa mahdollisuuden maistella useampia sesongin parhaista raaka-aineista valmistettuja makuja. Vaikutteet keittiön luovuudelle tulevat suomalaisesta ja skandinaavisesta keittiöstä, ja ruoka valmistetaan sopivan modernilla otteella. Raaka-aineet valitaan tarkasti, ja annokset on huolella ja taidolla valmistettuja, mikä näkyy myös kauniissa esillepanossa.

Wanha Laamanni on todellinen huippuravintola, jossa pääset nauttimaan laadukkaasta ja erinomaisesta taidokkaasti valmistetusta ruoasta, tasokkaista viineistä, hyvästä palvelusta, historiallisesta miljööstä ja lämpimästä tunnelmassa. Paikka on täydellinen valinta kenelle tahansa ensiluokkaisia skandinaavisia makuja etsivälle Porvoossa.

74 Wanha Laamanni arvostelua

Loistava
5.3/6
74 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
"Erinomainen"
6/6
Maj-Len K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Vietin syntymäpäiväjuhlaani ex-kollegojen kanssa ja tarjoilu sujui aivan loistavasti alusta loppuun asti. Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja osasi asiansa. Ruokamenu jonka valitsimme oli ihan omaa luokkaansa!

"Erinomainen"
6/6
Ulla W.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hieno palvelu ja tunnelma. Toiveet otettiin huomioon. Lämmin ympäristö ja osaava henkilökunta. Ruoka oli yllättävän upeaa ja maukasta! Uusia makuelämyksiä. Hieno kokemus. Suosittelen kaikille kulinaristeille!

"Erinomainen"
6/6
Annukka I.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kolmen kollegan myöhäinen torstailounas meni ihan nappiin. Kolmen ruokalajin menu ehjä kokonaisuus, herkullisin ja rapein blini ehkä ikinä, possunposki suli kielelle ja jälkkärin suklaan ja sitruunan liitto viimeisteli jälkimaun kohdalleen. Annosten esillepanosta lisäpisteet. Palvelu rentoa, ystävällistä ja läsnä olevaa, mutta ei liiaksi. Loistava hinta-laatu-suhde.