Quandoo
(FI) Suomi
5.3 /6 Loistava 74 arvostelua

Wanha Laamanni

Keskusta Gourmet €€€ +100

Sinun Wanha Laamanni

Ravintola Wanha Laamanni tarjoilee erittäin laadukkaasti valmistettuja modernin skandinaavisen keittiön herkkuja Porvoon vanhan kaupungin sydämessä Vuorikadulla. Laamannissa voit valita suosikkiannoksesi à la carte -listalta tai antaa keittiön yllättää sinut valitsemalla säännöllisesti vaihtuvan maistelumenun. Annokset valmistetaan aina huolella valituista raaka-aineista ja kaikkiin makuihin on tarjolla sopivat viinikumppanit. Ravintolan kauniissa ja lämpimässä tilassa yhdistyy vanhan ajan maalaistunnelma ja moderni skandinaavisuus. Wanhassa Laamannissa on mahdollisuus nauttia todellisesta Gourmet-ruoasta lämpimässä tunnelmassa ravintola-alan ammattilaisten käsissä.

Aukioloajat

  • Maanantai 11:00 - 23:00
  • Tiistai 11:00 - 23:00
  • Keskiviikko 11:00 - 23:00
  • Torstai 11:00 - 23:00
  • Perjantai 11:00 - 23:00
  • Lauantai 11:00 - 23:00
  • Sunnutai 12:00 - 20:00
Wanha Laamanni, Vuorikatu 17, 06100 Porvoo

Filosofia

Wanha Laamanni tarjoaa todella mahtavia ruokailukokemuksia ja herkullisia skandinaavisia makunautintoja kauniissa ympäristössä Porvoon vanhassa kaupungissa. Ravintola toimii vanhassa jo vuonna 1790 valmistuneessa rakennuksessa aivan Tuomiokirkon vieressä vanhan kaupungin ytimessä. Ravintolassa on kaksi salia kahdessa kerroksessa ja molemmissa saleissa lämmintä tunnelmaa luo kaunis takka. Lisäksi suurella osittain katetulla ja lämmitetyllä terassilla voi nauttia huikean kauniista näkymistä vanhan Porvoon kattojen yli.

Wanhan Laamannin à la carte -ruokalista koostuu perinteitä ja keittiön omaa luovuutta yhdistelevistä alku- pää- ja jälkiruoista, joista löytyy niin kasvis-, kala- kuin lihavaihtoehtoja. Viikoittain vaihtuva kuuden ruokalajin yllätysmenu tarjoaa mahdollisuuden maistella useampia sesongin parhaista raaka-aineista valmistettuja makuja. Vaikutteet keittiön luovuudelle tulevat suomalaisesta ja skandinaavisesta keittiöstä, ja ruoka valmistetaan sopivan modernilla otteella. Raaka-aineet valitaan tarkasti, ja annokset on huolella ja taidolla valmistettuja, mikä näkyy myös kauniissa esillepanossa.

Wanha Laamanni on todellinen huippuravintola, jossa pääset nauttimaan laadukkaasta ja erinomaisesta taidokkaasti valmistetusta ruoasta, tasokkaista viineistä, hyvästä palvelusta, historiallisesta miljööstä ja lämpimästä tunnelmassa. Paikka on täydellinen valinta kenelle tahansa ensiluokkaisia skandinaavisia makuja etsivälle Porvoossa.

Esimerkkimenu

74 arvostelua

5.3 /6 Loistava 74 arvostelua
Palvelu: loistava
Laatu/Hinta: edullinen
Ruoka: taivaallinen
Odotusaika: lyhyt
Melu: hiljainen
Tunnelma: loistava
34 6
30 5
8 4
1 3
1 2
0 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
07.05.2017 21:14

Vietin syntymäpäiväjuhlaani ex-kollegojen kanssa ja tarjoilu sujui aivan loistavasti alusta loppuun asti. Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja osasi asiansa. Ruokamenu jonka valitsimme oli ihan omaa luokkaansa!

1 arvostelu tähän mennessä 6
29.04.2017 20:30

Hieno palvelu ja tunnelma. Toiveet otettiin huomioon. Lämmin ympäristö ja osaava henkilökunta. Ruoka oli yllättävän upeaa ja maukasta! Uusia makuelämyksiä. Hieno kokemus. Suosittelen kaikille kulinaristeille!

1 arvostelu tähän mennessä 6
20.03.2017 09:36

Kolmen kollegan myöhäinen torstailounas meni ihan nappiin. Kolmen ruokalajin menu ehjä kokonaisuus, herkullisin ja rapein blini ehkä ikinä, possunposki suli kielelle ja jälkkärin suklaan ja sitruunan liitto viimeisteli jälkimaun kohdalleen. Annosten esillepanosta lisäpisteet. Palvelu rentoa, ystävällistä ja läsnä olevaa, mutta ei liiaksi. Loistava hinta-laatu-suhde.

1 arvostelu tähän mennessä 6
25.02.2017 21:49

Viihtyisä ravintola. Kynttilät ja takkatuli päivälläkin luovat tunnelmaa. Live-kuva kirkon luota kiva idea. Ruoka ja juomat ovat aina olleet tosi hyviä. Palvelu on erinomaista. Tulemme mielellämme uudestaan.

1 arvostelu tähän mennessä 5
14.11.2016 19:17

Ravintolakokemuksemme oli myönteinen. Pöytävaraus netissä kävi sujuvasti. Meitä oli 4 aikuista ja 2-vuotias lapsi. Meille osoitettu pöytä oli hyvä ja hyvällä paikalla. Ravintolaympäristö on viihtyisä ja kodikas. Henkilökunta oli hyvin ystävällistä ja palveluhenkistä, mikä vaikutti viihtyisyyteen suuresti. Ja ruoka oli mainiota. Tämä oli todella miellyttävä isänpäivän pieni juhlahetki. Vaikka olen porvoolainen, en ole käynyt Wanhassa Laamannissa muutamaan vuoteen, mutta nyt varmaan tilanne muuttuu. Tämä oli niin hyvä kokemus.

2 arvostelua tähän mennessä 5
06.08.2015 10:52

Söimme kesämenun. Alkuruoka oli kauniisti aseteltu ja erittäin maukas. Pääruokana oli lohta tai possua. Meitä oli kolme henkeä ja maistoimme molempia pääruokia. Lohi oli mehevää ja oikein hyvää. Possu oli mureaa ja sai syöjältä täyden kympin. Jälkiruokana vaniljajäätelöä ja marjoja jne. Oli kaunis annos ja maistui kesälle. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta osasi hyvin neuvoa viinin valinnassa. Kiitos paljon!

1 arvostelu tähän mennessä 6
18.12.2015 19:26

Tunnelma rauhallisen miellyttävä, ruoka oli erinomaista, kaikki maukasta (joulumenu) tuskin parantamisen varaa, hyvin asiantunteva kuvaus viineistä ja ruosta. Käytös miellyttävän luonnollista ilman mitään pingoitusta,(vielä neuvo takan syttymisongelmaan, puut olisi säilytettävä ainakin päivän sisällä vaikka ne olisi kuiviakin) joulun toivotuksin miellyttävälle tarjoilijalle . T Nyman

2 arvostelua tähän mennessä 6
23.04.2016 16:44

Olimme vaimon kanssa illallisella pe-iltana ja söimme kolmen ruokalajin kevätmenut. Ruoka oli erinomaista, varsinkin kuha oli täydellisen rapsakaksi paistettu. Nuori tarjoilija oli hyvin ystävällinen ja kaikki hoitui loistavasti. Ainoastaan viinilistalle olisimme kaivanneet pari vaihtoehtoa lisää, joskin tarjoilijan suositusviini toimi erittäin hyvin. Tulemme varmasti toistekin!

2 arvostelua tähän mennessä 5
20.04.2017 00:26

Seated immediately, ordered the set menu. Service was on par, and the meal was delicious. Unfortunately, a lack of ambience, i.e., felt as if eating at a library surrounded by whispering conversations. Perhaps some soft background music would help loosen the stifling atmosphere. Other than that, very pleased with the dining experience.

1 arvostelu tähän mennessä 6
19.10.2016 09:10

Ilta Wanhassa Laamannissa oli taas kerran ihana. Ruoka on maittavaa. Kaikesta huomaa, että raaka-aineisiin on panostettu. Syysmenu monipuolinen ja raikas kokonaisuus. Paistettu kuha oli juuri sopiva; rapea pinta, pehmeä ja kypsä sisältä, hyvä suolaisuus. Palvelu on erinomaista. Saimme tuntea olevamme tärkeitä asiakkaita. Kiitos!

1 arvostelu tähän mennessä 5
10.10.2015 13:09

Erittäin hyvää ruokaa, söimme kolmen ruokalajin illallisen. Hyvä palvelu ja sopivan kokoinen paikka. Valaistusta voisi miettiä enemmän, nyt oli kyllä liian valoisaa. Lisäksi taustamusiikki voisi olla kovemmalla, nyt tuntui että kaikki kuulevat mikäli puhun jotakin seuralaiseni kanssa. Kaiken kaikkiaan käymisen arvoinen paikka.

1 arvostelu tähän mennessä 6
10.12.2016 21:24

Tarjoilu hyvä, ruoka hyvä. Kaikki OK. Valitettavasti tulossa omistajan vaihdos. Kuka tulee ja millä ajatuksella. Sen näkee myöhemmin ja onko se niin kiinnostava, että Helsingistä tulee ajeltua sinne asti. Joululounas kokeilu oli tosiaan hyvä.

1 arvostelu tähän mennessä 4
13.07.2015 09:18

Kun tulimme paikalle aikomuksena ottaa buffee, jonka tarjoilun piti kestää vielä yli tunnin. Tarjoilija kehotti menemään buffeeseen, sanoimme, että siellä ei ole ruokaa. Kehotti silti. Menimme. Ei ollut edes lautasia. Kävimme uudelleen sanomassa. 10 min odottelun jälkeen tarjoilija sai jonkun laittamaan lautaset ja ruokaa pöydälle. Sen jälkeen tarjoilu sujuvaa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
28.06.2015 11:24

Erinomaisen hyvä ravintola. Taidokkaasti tehty ruoka ja hyvä palvelu. Sopivan matkan päässä Porvoon keskustasta. Ruoan kanssa löytyi myös sopivia juomia ja tarjoilijat olivat opetelleet tarkkaan kertomaan ruoan sisällöstä. Voi suositella myös tutuille.

1 arvostelu tähän mennessä 4
01.08.2016 08:10

Nautimme saaristolaispöydän antimista. Maut olivat erinomaiset, mutta valikoima oli turhan niukka. Pöytään oleellisesti kuuluvaa saaristolaisleipää ei ollut ollenkaan, tarjoilija vain totesi leivän olevan uunissa. Olisikohan paistaminen pitänyt aloittaa aikasemmin? Olisi pitänyt ehdottomasti huomioida hinnassa, niin oleellinen puutos oli lohikeiton jatkeena. Palvelu oli asiallisen kohteliasta mutta ei ystävällistä.

1 arvostelu tähän mennessä 5
02.12.2015 14:18

Palvelu oli ok, ruoka oli kaikkien mielestä (5henk) oikein hyvä, pöytä oli vähän pieni 5 henkilölle, Olen käynyt teillä useita kertoja kesällä ja olen ollut tyytyväinen ruokien ja juomien puolesta.... Kyllä , suosittelen. Yst. Terv Marina Borgström

1 arvostelu tähän mennessä 6
21.10.2016 14:36

Wanhan Laamannin maistelumenu yllättää ihan joka kerta mahtavilla mauillaan ja yllätyksellisillä yhdistelmillään, sekä silmiä hivelivällä ulkonäöllään. Tarjoilu on ystävällistä; avuliasta ja asiantuntevaa. Viinipakettiin valitut juomat kruunaavat suussa sulavat makuelämykset.

1 arvostelu tähän mennessä 6
18.11.2016 21:32

ystävällinen ja joustava palvelu - ruoka todella herkullista ja annoskoko optimaalinen - kokonaisuutenaan erittäin miellyttävä käynti isänpäivänä - ilahduttava poikkeus pöytiintarjoilu ja ruokalista tuona vakiomenuiden ja noutopöytien päivänä

1 arvostelu tähän mennessä 6
19.06.2016 07:19

Ruoka oli tosi hyvää ja palvelu erinomaista Miljöö mita parhain tullaan toisenkin kerran 18.6.2016 tällä päivä määrällä meidän seurustelu Voidaan sanotaan alkaneen tässä ravintolassa Terveisin Vellu ja anne

1 arvostelu tähän mennessä 6
13.08.2016 18:26

Ruoka ja tarjoilu oli erinomaista. Paikka idyllinen ja rauhallinen. Suosittelen varmasti ystävilleni ja menemme uudestaan Wanhaan Laamanniin. Hinta laatusuhde oli kohdallaan. Henkilökunta ystävällistä eikä turhaa pönötystä. Miellyttävä kokemus!