Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta

Wanha Laamanni – Tietoja

Ravintola Wanha Laamanni tarjoilee erittäin laadukkaasti valmistettuja modernin skandinaavisen keittiön herkkuja Porvoon vanhan kaupungin sydämessä Vuorikadulla. Laamannissa voit valita suosikkiannoksesi à la carte -listalta tai antaa keittiön yllättää sinut valitsemalla säännöllisesti vaihtuvan maistelumenun. Annokset valmistetaan aina huolella valituista raaka-aineista ja kaikkiin makuihin on tarjolla sopivat viinikumppanit. Ravintolan kauniissa ja lämpimässä tilassa yhdistyy vanhan ajan maalaistunnelma ja moderni skandinaavisuus. Wanhassa Laamannissa on mahdollisuus nauttia todellisesta Gourmet-ruoasta lämpimässä tunnelmassa ravintola-alan ammattilaisten käsissä.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:00
maanantai
11:00 - 23:00
tiistai
11:00 - 23:00
keskiviikko
11:00 - 23:00
torstai
11:00 - 23:00
perjantai
11:00 - 23:00
lauantai
11:00 - 23:00
sunnuntai
12:00 - 20:00

Osoite

Wanha Laamanni
Vuorikatu 17
06100 Porvoo

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Salmon

pastrami
12,00 €

Blini

& co.
14,00 €

Cheese

selection
12,00 €
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Pääruoat

Jerusalem artichoke

apple
21,00 €

Fish of the day

with paella
25,00 €

Beef brisket

with two styles
25,00 €
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Jälkiruoat

Homemade cheese

pecan & balsamic vinegar
11,00 €

Chocolate

ganache
9,00 €

Blueberry

financier
9,00 €

Lisää kohteesta Wanha Laamanni, Porvoo

Wanha Laamanni tarjoaa todella mahtavia ruokailukokemuksia ja herkullisia skandinaavisia makunautintoja kauniissa ympäristössä Porvoon vanhassa kaupungissa. Ravintola toimii vanhassa jo vuonna 1790 valmistuneessa rakennuksessa aivan Tuomiokirkon vieressä vanhan kaupungin ytimessä. Ravintolassa on kaksi salia kahdessa kerroksessa ja molemmissa saleissa lämmintä tunnelmaa luo kaunis takka. Lisäksi suurella osittain katetulla ja lämmitetyllä terassilla voi nauttia huikean kauniista näkymistä vanhan Porvoon kattojen yli.

Wanhan Laamannin à la carte -ruokalista koostuu perinteitä ja keittiön omaa luovuutta yhdistelevistä alku- pää- ja jälkiruoista, joista löytyy niin kasvis-, kala- kuin lihavaihtoehtoja. Viikoittain vaihtuva kuuden ruokalajin yllätysmenu tarjoaa mahdollisuuden maistella useampia sesongin parhaista raaka-aineista valmistettuja makuja. Vaikutteet keittiön luovuudelle tulevat suomalaisesta ja skandinaavisesta keittiöstä, ja ruoka valmistetaan sopivan modernilla otteella. Raaka-aineet valitaan tarkasti, ja annokset on huolella ja taidolla valmistettuja, mikä näkyy myös kauniissa esillepanossa.

Wanha Laamanni on todellinen huippuravintola, jossa pääset nauttimaan laadukkaasta ja erinomaisesta taidokkaasti valmistetusta ruoasta, tasokkaista viineistä, hyvästä palvelusta, historiallisesta miljööstä ja lämpimästä tunnelmassa. Paikka on täydellinen valinta kenelle tahansa ensiluokkaisia skandinaavisia makuja etsivälle Porvoossa.

74 Wanha Laamanni arvostelua

Loistava
5.3/6
74 arvostelua
Tunnelma:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Sort by:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"6/6
Maj-Len K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Vietin syntymäpäiväjuhlaani ex-kollegojen kanssa ja tarjoilu sujui aivan loistavasti alusta loppuun asti. Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja osasi asiansa. Ruokamenu jonka valitsimme oli ihan omaa luokkaansa!

"Erinomainen"6/6
Ulla W.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hieno palvelu ja tunnelma. Toiveet otettiin huomioon. Lämmin ympäristö ja osaava henkilökunta. Ruoka oli yllättävän upeaa ja maukasta! Uusia makuelämyksiä. Hieno kokemus. Suosittelen kaikille kulinaristeille!

"Erinomainen"6/6
Annukka I.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kolmen kollegan myöhäinen torstailounas meni ihan nappiin. Kolmen ruokalajin menu ehjä kokonaisuus, herkullisin ja rapein blini ehkä ikinä, possunposki suli kielelle ja jälkkärin suklaan ja sitruunan liitto viimeisteli jälkimaun kohdalleen. Annosten esillepanosta lisäpisteet. Palvelu rentoa, ystävällistä ja läsnä olevaa, mutta ei liiaksi. Loistava hinta-laatu-suhde.

"Erinomainen"6/6
Eeva P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä ravintola. Kynttilät ja takkatuli päivälläkin luovat tunnelmaa. Live-kuva kirkon luota kiva idea. Ruoka ja juomat ovat aina olleet tosi hyviä. Palvelu on erinomaista. Tulemme mielellämme uudestaan.

"Upea"5/6
Aulis R.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Ravintolakokemuksemme oli myönteinen. Pöytävaraus netissä kävi sujuvasti. Meitä oli 4 aikuista ja 2-vuotias lapsi. Meille osoitettu pöytä oli hyvä ja hyvällä paikalla. Ravintolaympäristö on viihtyisä ja kodikas. Henkilökunta oli hyvin ystävällistä ja palveluhenkistä, mikä vaikutti viihtyisyyteen suuresti. Ja ruoka oli mainiota. Tämä oli todella miellyttävä isänpäivän pieni juhlahetki. Vaikka olen porvoolainen, en ole käynyt Wanhassa Laamannissa muutamaan vuoteen, mutta nyt varmaan tilanne muuttuu. Tämä oli niin hyvä kokemus.

"Upea"5/6
Seija K.kolme vuotta sitten · 2 arvostelua

Söimme kesämenun. Alkuruoka oli kauniisti aseteltu ja erittäin maukas. Pääruokana oli lohta tai possua. Meitä oli kolme henkeä ja maistoimme molempia pääruokia. Lohi oli mehevää ja oikein hyvää. Possu oli mureaa ja sai syöjältä täyden kympin. Jälkiruokana vaniljajäätelöä ja marjoja jne. Oli kaunis annos ja maistui kesälle. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta osasi hyvin neuvoa viinin valinnassa. Kiitos paljon!

"Erinomainen"6/6
Tapio N.kolme vuotta sitten · 1 arvostelu

Tunnelma rauhallisen miellyttävä, ruoka oli erinomaista, kaikki maukasta (joulumenu) tuskin parantamisen varaa, hyvin asiantunteva kuvaus viineistä ja ruosta. Käytös miellyttävän luonnollista ilman mitään pingoitusta,(vielä neuvo takan syttymisongelmaan, puut olisi säilytettävä ainakin päivän sisällä vaikka ne olisi kuiviakin) joulun toivotuksin miellyttävälle tarjoilijalle . T Nyman

"Erinomainen"6/6
Juha H.kaksi vuotta sitten · 3 arvostelua

Olimme vaimon kanssa illallisella pe-iltana ja söimme kolmen ruokalajin kevätmenut. Ruoka oli erinomaista, varsinkin kuha oli täydellisen rapsakaksi paistettu. Nuori tarjoilija oli hyvin ystävällinen ja kaikki hoitui loistavasti. Ainoastaan viinilistalle olisimme kaivanneet pari vaihtoehtoa lisää, joskin tarjoilijan suositusviini toimi erittäin hyvin. Tulemme varmasti toistekin!

"Upea"5/6
Ms P.vuosi sitten · 2 arvostelua

Seated immediately, ordered the set menu. Service was on par, and the meal was delicious. Unfortunately, a lack of ambience, i.e., felt as if eating at a library surrounded by whispering conversations. Perhaps some soft background music would help loosen the stifling atmosphere. Other than that, very pleased with the dining experience.

"Erinomainen"6/6
Anne A.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Ilta Wanhassa Laamannissa oli taas kerran ihana. Ruoka on maittavaa. Kaikesta huomaa, että raaka-aineisiin on panostettu. Syysmenu monipuolinen ja raikas kokonaisuus. Paistettu kuha oli juuri sopiva; rapea pinta, pehmeä ja kypsä sisältä, hyvä suolaisuus. Palvelu on erinomaista. Saimme tuntea olevamme tärkeitä asiakkaita. Kiitos!

Lähistöllä olevia ravintoloita