Ravintolat
Uusimaa
Vantaa
Myyrmäki
Wanda's Kitchen & Lounge

Wanda's Kitchen & Lounge

Myyrmäkikansainvälinen
Loistava
4.9/6
194 arvostelua
Wanda's Kitchen & Lounge Vantaa image 1
Wanda's Kitchen & Lounge Vantaa image 2
Wanda's Kitchen & Lounge Vantaa image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Wanda's Kitchen & Lounge – Tietoja

Wanda’s Kitchen & Lounge on paikallinen yrittäjävetoinen ravintolakokonaisuus, joka tarjoaa lounaan, à la carte -annosten ja brunssin lisäksi catering-palvelua sekä sauna- ja kokoustilojen vuokrausta. Wanda’s Liesikujalla on äänestetty ylivoimaisesti 2017 Vantaan parhaaksi ruokaravintolaksi. Kansainvälinen ja monipuolinen menu tarjoaa jokaiselle jotakin miellyttävässä ympäristössä. Yhdistelmä paikallista kulttuuria ja rentoa tunnelmaa sopii moneen tilanteeseen. Rento perhepaikka, jossa erikseen pubityylinen etuosa ja ruokailijoille omat paikat.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 02:00
Saturday
12:00 - 02:00
Sunday
12:00 - 20:00
Monday
10:30 - 21:00
Tuesday
10:30 - 21:00
Wednesday
10:30 - 22:00
Thursday
10:30 - 22:00
Friday
10:30 - 02:00

Osoite

Wanda's Kitchen & Lounge
Liesikuja 5
01600 Vantaa

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Sipulirenkaat L

Olutpaneroituja sipulirenkaita ja chilimajoneesia
4,00 €

Poppers

4 kpl Cheddartäytteisiä jalapeño-popperseja ja savu-hunajamajoneesia
5,00 €

Valkosipulileipä

Valkosipulileipää Wandan tapaan
4,50 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Wanda's Kitchen & Lounge, Vantaa

Wanda´s Kitchen & Loungen ravintoloitsijat ja taustalla vaikuttavat henkilöt ovat pitkän linjan länsi-vantaalaisia. Ideana on satsata aidosti laadukkaaseen kansainväliseen ruokaan. Maaliskuussa 2016 avattu Wanda's Myyrmäen Liesikujalla tarjoaa herkullisen, monipuolisen ja raikkaan salaattipöydän sisältävän buffet-lounaan arkisin, à la carte -annosten ja catering-palvelun lisäksi monipuolisen ja herkullisen koko perheen sunnuntaibrunssin. Wanda’s on äänestetty Vantaan parhaaksi ruokaravintolaksi. Monipuolinen ruokalista on luotu keittiömestarin johdolla yhdessä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa. Wanda’s haluaa olla mukana luomassa parempaa länsi-vantaalaista ruoka-, urheilu- ja paikalliskulttuuria, johon kuuluu myös laadukas ruoka. Wanda’sille hyvä ruoka ja palvelu ovat sydämen asia ja ylpeyden aihe. Herkullinen brunssi katetaan aina kuun viimeinen sunnuntai vaihtuvalla teemalla. Sauna ja kabinettitilat pienempiin tai suurempiin tilaisuuksiin myös tarjoiluineen. Lounge-baarissa mukavat nojatuolit ja sohvat kutsuvat nauttimaan laajasta juomavalikoimasta ja miellyttävästä tunnelmasta. Loungessa voit rentoutua rauhassa kirjan parissa, pelata lautapelejä tai nauttia parhaista tv-urheilulähetyksistä. Voit tilata annoksia à la carte -listaltamme pienempään tai isompaan nälkään. Loungessa on ilmainen wifi. Parkkipaikka löytyy heti ravintolan edestä. Sijainti Myyrmäen junaradan läheisyydessä mahdollistaa sen, että kaikkien pääkaupunkiseutulaisten on helppo tulla ravintolaan. Helsingin keskustasta junamatka on vain 20 minuuttia ja lentokentältä 15 minuuttia.

194 Wanda's Kitchen & Lounge arvostelua

Loistava
4.9/6
194 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Uusi"Erinomainen"
6/6
Pertti T.13 päivää sitten · 1 arvostelu

Fiilis oli koko ajan kotoisa, hlökunta paikalla aina tarvittaessa. Ruuat olivat kaikkien mielestä hyviä. Hyvä, että ei ole sellaista kovaa taustamusaa, että pystyy juttelemaan. Täällä tavataan varmaan uudestaan, vaikka tullaan vähän matkan päästä.

"Erinomainen"
6/6
Teemu P.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvä ravintola. Sisätilat siistit, kattava menu ja mukava ilmapiiri. Sijainti loistava. Vantaan paras ravintola. Erittäin hyvä ravintola. Sisätilat siistit, kattava menu ja mukava ilmapiiri. Sijainti loistava. Vantaan paras ravintola.

"Erinomainen"
6/6
Jarmo P.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kävimme brunssilla 7 hengen voimalla, ja nuorin meistä oli 2 vuotias. Hänelle oli varattu lasten syöttötuoli ja se oli selkeästi asetettu leikkitilan kohdalle, josta hän pääsi sitten leikkimään ruuan jälkeen ja samalla oli silmällä pidettävissä, kun me vanhemmat vielä hieman jatkoimme ruokailua. Henkilökunta oli ystävällistä ja tehokasta. Ruoka oli maukasta, hyvin valmistettua ja helposti noudettavissa.