Wanda's Kitchen & Lounge – Tietoja

Wanda’s Kitchen & Lounge on paikallinen yrittäjävetoinen ravintolakokonaisuus, joka tarjoaa lounaan, à la carte -annosten ja brunssin lisäksi catering-palvelua sekä sauna- ja kokoustilojen vuokrausta. Wanda’s Liesikujalla on äänestetty ylivoimaisesti 2017 Vantaan parhaaksi ruokaravintolaksi. Kansainvälinen ja monipuolinen menu tarjoaa jokaiselle jotakin miellyttävässä ympäristössä. Yhdistelmä paikallista kulttuuria ja rentoa tunnelmaa sopii moneen tilanteeseen. Rento perhepaikka, jossa erikseen pubityylinen etuosa ja ruokailijoille omat paikat.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 10:30
torstai
10:30 - 22:00
perjantai
10:30 - 02:00
lauantai
12:00 - 02:00
sunnuntai
12:00 - 20:00
maanantai
10:30 - 21:00
tiistai
10:30 - 21:00
keskiviikko
10:30 - 22:00

Osoite

Wanda's Kitchen & Lounge
Liesikuja 5
01600 Vantaa

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Sipulirenkaat L

Olutpaneroituja sipulirenkaita ja chilimajoneesia
4,00 €

Poppers

4 kpl Cheddartäytteisiä jalapeño-popperseja ja savu-hunajamajoneesia
5,00 €

Valkosipulileipä

Valkosipulileipää Wandan tapaan
4,50 €

Lisää kohteesta Wanda's Kitchen & Lounge, Vantaa

Wanda´s Kitchen & Loungen ravintoloitsijat ja taustalla vaikuttavat henkilöt ovat pitkän linjan länsi-vantaalaisia. Ideana on satsata aidosti laadukkaaseen kansainväliseen ruokaan. Maaliskuussa 2016 avattu Wanda's Myyrmäen Liesikujalla tarjoaa herkullisen, monipuolisen ja raikkaan salaattipöydän sisältävän buffet-lounaan arkisin, à la carte -annosten ja catering-palvelun lisäksi monipuolisen ja herkullisen koko perheen sunnuntaibrunssin. Wanda’s on äänestetty Vantaan parhaaksi ruokaravintolaksi. Monipuolinen ruokalista on luotu keittiömestarin johdolla yhdessä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa. Wanda’s haluaa olla mukana luomassa parempaa länsi-vantaalaista ruoka-, urheilu- ja paikalliskulttuuria, johon kuuluu myös laadukas ruoka. Wanda’sille hyvä ruoka ja palvelu ovat sydämen asia ja ylpeyden aihe. Herkullinen brunssi katetaan aina kuun viimeinen sunnuntai vaihtuvalla teemalla. Sauna ja kabinettitilat pienempiin tai suurempiin tilaisuuksiin myös tarjoiluineen. Lounge-baarissa mukavat nojatuolit ja sohvat kutsuvat nauttimaan laajasta juomavalikoimasta ja miellyttävästä tunnelmasta. Loungessa voit rentoutua rauhassa kirjan parissa, pelata lautapelejä tai nauttia parhaista tv-urheilulähetyksistä. Voit tilata annoksia à la carte -listaltamme pienempään tai isompaan nälkään. Loungessa on ilmainen wifi. Parkkipaikka löytyy heti ravintolan edestä. Sijainti Myyrmäen junaradan läheisyydessä mahdollistaa sen, että kaikkien pääkaupunkiseutulaisten on helppo tulla ravintolaan. Helsingin keskustasta junamatka on vain 20 minuuttia ja lentokentältä 15 minuuttia.

164 Wanda's Kitchen & Lounge arvostelua

Loistava
5.0/6
164 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
"Erinomainen"6/6
Mikko K.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Erittäin ystävällinen palvelu, rento ilmapiiri, sekä sisustus, hyvät parkki mahdollisuudet, ruoka herkullista ja mielenkiintoinen menu, tarjoilu toimi nopeasti ja otettiin kaikki huomioon. Suosittelen kaikille lämpimästi, myös lasten kera.

"Erinomainen"6/6
Essi K.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Skagen oli loistava, juuri sopivan kokoinen alkupalaksi. Halloum annoksessa oli mukavasti makua ja suolakinuskipannacotta oli suorastaan loistava! Ruoat tulivat pöytään sopivan nopeasti, ei ollut turhaa odottelua.

"Erinomainen"6/6
Riikka N.17 päivää sitten · 5 arvostelua

Me ollaan kyllä löydetty sellainen helmi ruokapaikka. Helppo mennä, parkkis lähellä, lapsille erinomainen leikkipaikka, ruoka on hyvää ja henkilökunta mukavaa. Brunssit on vakio, aina kun pääsemme, olemme paikalla 😊