Quandoo
(FI) Suomi
5.5 /6 Mahtava 57 arvostelua

Wakkanai Sushi

Keskusta Japanilainen, Sushi €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Wakkanai Sushi

Wakkanai Sushi tuo palan japanilaista eksotiikkaa Rovaniemen keskustaan Valtakadulle. Wakkanaissa kaikki sushit valmistetaan alusta loppuun käsin tuoreista raaka-aineista. Tarjolla on laaja valikoima makeja, nigireitä ja sashimeja sekä maistuvia Ramen-nuudeleita. Perinteisten japanilaisten makujen lisäksi annoksissa on käytetty raaka-aineena esimerkiksi poroa, joka tuo näin ripauksen lappilaista makumaailmaa listalle. Laatu ja tuoreus kulkevat sushin valmistuksessa käsi kädessä, mikä näkyy myös Wakkanain upeissa annoksissa.

Aukioloajat

  • Maanantai Suljettu
  • Tiistai 16:00 - 22:00
  • Keskiviikko 16:00 - 22:00
  • Torstai 16:00 - 21:00
  • Perjantai 12:00 - 21:00
  • Lauantai 12:00 - 21:00
  • Sunnutai Suljettu
Wakkanai Sushi, Valtakatu 23, 96200 Rovaniemi

Filosofia

Tuoreet aasialaiset maut ja pohjoissuomalaiset maisemat kohtaavat Wakkanai Sushissa. Rovaniemen keskustaan Valtakadulle vuoden 2015 lopussa avattu ravintola on erinomainen ja kaivattu lisä kaupungin monipuolistuvaan etniseen raivntolatarjontaan. Wakkanaissa voit nauttia käsinvalmistettuja japanilaisia susheja ja Ramen-nuudeleita viihtyisässä miljöössä. Ruokalista tarjoilee erinomaisen valikoiman eri kokoisia sushilajitelmia, ja monipuolisten raaka-aineiden joukosta löytyy varmasti suosikit jokaiseen makuun. Makeissa ja nigireissä maistuvat esimerkiksi perinteiset sushiainekset lohi, siika, avokado, siitake ja katkarapu. Ja koska Lapissa ollaan, täytyyhän listalta toki löytyä myös poroa! Alkuun kannattaa kokeilla mainioita alkuruokia ja ehdoton päätös aterialle on Wakkanain kotitekoinen jälkiruoka, joka on oiva sekoitus japanilaisia ja lappilaisia makuja.

Valmis Japponia-menu tarjoaa kätevästi kattauksen listan parhaita makuja alkuruoista jälkuruokaan, ja juhliin ja suurille ryhmille helppo valinta on useiden kymmenien sushien lajitelmat Party platter ja Kingsize platter. Juomasuositus sushien kanssa on tietysti aito japanilainen sake tai hyvä valkoviini. Myös vihreä tee kuuluu olennaisena osana ateriaan. Wakkanai Sushi tyylikkäät tilat Rovaniemen keskustassa sekä lämmin asiakaspalvelu tarjoavat viihtyisät puitteet maukkaan sushiaterian nauttimiseen ja viihtymiseen.

Esimerkkimenu

57 arvostelua

5.5 /6 Mahtava 57 arvostelua
Odotusaika: ei odotusaikaa
Palvelu: loistava
Laatu/Hinta: edullinen
Tunnelma: loistava
Melu: hiljainen
Ruoka: taivaallinen
37 6
12 5
6 4
1 3
1 2
0 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
14.10.2017 22:37

Ruoka erinomaista ja palvelu ystävällistä ja mutkattoman hauskaa. Viihdyimme hyvin rauhallisessa ilmapiirissä. Ravintola sopivan kokoinen siitä näkökulmasta, että ruokaillessa pystyy keskustelemaan ja kuulee toisen puheen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
11.10.2017 20:38

Erinomainen palvelu: ystävällinen, lämmin ja välitön. Parasta sushia, jota olen syönyt. Perinteisiä makuja ja pohjoisen erikoisuuksia. Hinta-laatu suhde hyvä. Kaunis paikka, tekee mieli mennä toistekin.

1 arvostelu tähän mennessä 6
16.09.2017 16:53

Viihtyisä paikka, erittäin mukava tarjoilija joka osasi suositella juuri oikeat ruuat ja juomat, aivan mahtava ruoka - todella herkulliset makuyhdistelmät ja oikein maustettu. Erityisesti porosushi.

1 arvostelu tähän mennessä 6
12.09.2017 08:54

Loistava ja todella ystävällinen asiakkaas palvelu. Sushi oli todella hyvä ja laadukas. Taivas suussa . Hyvä ja todella laadukas kalaa . Erikoinen oli poro sashimi mutta todella hyvä. Suosittelen lämpimästi 😊 Koska sushi tehdä siellä alusta loppuun paikan päällä pitää odottaa mutta yllätyin kuinka nopeasti kuitenkin sushi tuli. Ammattilaiset hoitaa hyvin homma siellä☺

1 arvostelu tähän mennessä 6
12.12.2016 13:05

Wakkanai Sushi-ravintolan ruoka oli todella herkullista, palvelu ystävällistä ja nopeaa. Sushi-valikoima oli monipuolinen ja erilainen verrattuna moniin aikaisempiin kokemuksiin. Suosittelen lämpimästi tätä ravintolaa. Nautimme täysillä tästä ihanasta illallisesta.

1 arvostelu tähän mennessä 6
08.03.2016 22:51

Kokemuksemme ravintolastanne oli hyvä. Osaavat ja asiantuntevat tarjoilijat tekivät illasta loistavan. Puikoilla syömään opettelu sujui miellyttävän tarjoilijan henkilökohtaisella opastuksella hienosti. Uusi tuttavuus Ramona juoma oli kokemuksena yllättävä ja hyvän makuinen. Alkukeitto, sushit, vihreä tee ja vihreästä teestä valmistettu marenki ja hillojäätelö olivat hieno kokemus. Miljöö oli upea. Kiitos ravintolalle ja hienoille tarjoilijoille. Tulemme taas uudestaan.

1 arvostelu tähän mennessä 6
15.10.2016 10:07

Wakkanai Sushin henkilökuntaa on ilmeisen riittävästi. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Sushi oli erittäin maukasta eikä teollisesti tuotetun oloista. Paikan sisustus on viihtyisä. Menemme kyllä pian uudelleen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
01.01.2017 12:45

Loistava palvelu ja mukava tunnelma vaikka ravintola oli täynnä. Jaoimme polaris ja wakkanai lautaset ja pidimme niistä kovasti. 17 sushia per pää tuntui aluksi hieman kevyeltä mutta hetken istuskelun jälkeen huomasimme olevamme sopivan kylläisiä. Tarjolla oli myös houkuttelevia drinkkejä, joiden kokeilu jäi toiseen kertaan sillä olimme autolla. Kokonaisuutena erinomainen!

1 arvostelu tähän mennessä 4
10.04.2017 12:09

Tunnelmallinen ympäristö. Ihan maukkaita makupaloja. Tarjoilija ovelan hyvä myyntityössään. Tykkäsimme siitä, kun saimme tehdä muokkauksia listan antimiin ja tarjoilija kertoi iloisesti listan tuotteista. Suositteli ja myi / yritti myydä paljon listalta extraa omien valintojen lisäksi, ja osaan myynteihin menikin "lankaan". Misokeitot, ja snapsit eivät olleet aivan mieleen. Osalta porukasta peri puoli väkisin myydyistä snapseista, osalta porukasta ei. Se jätti epäreilun olon, vaikka suuresta summasta ei ollutkaan kyse. Voisin käydä uudestaankin.

1 arvostelu tähän mennessä 6
14.05.2017 11:20

Todella maukasta sushia! Misokeitto ei ollut ehkä parasta, mitä olen syönyt, mutta vihreäteejäätelö oli todella hyvää ja yllätyksellistä! Asiakaspalvelu wakkanaissa on ensiluokkaista! Hymy kohosi kattoon ja mieliala nousi potenssiin sata, kun asiakaspalvelu oli niin iloista ja asianmukaista! Kiitos mahtavasta kokemuksesta, tulen kyllä uudestaan ja suosittelen kaikille!

1 arvostelu tähän mennessä 6
26.03.2016 20:26

Todella rento paikka nauttia sushia ja palvelu on erinomaista! Pidimme erityisesti spicy reindeer -susheista, sekä mausteista merileväsalaatista. Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan poro sushia, vaikka se aluksi varmasti kummastuttaakin. Kaiken kaikkiaa todella hyvä kokemus ja käymme varmasti uudelleenkin!

1 arvostelu tähän mennessä 6
13.10.2016 21:45

Palvelu oli hyvää ja nopeaa. Ruoka oli sangen maukasta ja vaihtoehtoja oli paljon. Erityisesti minua viehätti mahdollisuus tilata haluamansa etukäteen, tästä oli tiukassa aikataulussa paljon hyötyä, saimme ruokailla ihan rauhassa. Pysäköintimahdollisuus ihan lähellä plussaa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
12.03.2017 20:22

Ihania, tuoreita kuten aina. Kala upean tuoretta. Poro passaa hyvin. Hyvä palvelu! Muutaman viikon päästä uudestaan! Toivoisin paikallisten enemmänkin löytävän Wakkanain herkut. Ruokalistaan olisi mukava saada muitakin upeita japanilaisia herkkuja ,terijakikanaa etc.

3 arvostelua tähän mennessä 6
11.05.2017 22:37

Hyvää palvelua ja loistavaa sushia lappilaisella twistillä. Muun muassa misokeiton mukana oli leipäjuustoa mikä oli kiva lisä. Suosittelen ottamaan menun, jolloin pääsee maistelemaan niin suolaista kuin makeaakin. Mie tykkään ja suosittelen kovasti!

1 arvostelu tähän mennessä 5
09.05.2016 15:15

Ruoka oli erittäin hyvää ja riittävästi. Henkilökunta oli asiantuntevaa ja opastivat ja kertoivat hyvin tuotteista, ystävällinen henkilökunta. Liikaa alkoholin tuputusta lopetti vasta ku kerroin etten käytä väkeviä juomia 😕 jos ei halua niin ei halua väkeviä juomia.

2 arvostelua tähän mennessä 6
27.06.2016 07:42

Iloinen, asiantunteva, ja ystävällinen palvelu. Ruoka taivaallisen ihanaa. Sisustus ihanan tyylikäs ja seesteinen. Tulen suosittelemaan kaikille ystävilleni, ja aion myöskin viedä vierailijat tänne syömään. Wakkanaissa syöminen on kokonaisvaltainen miellyttävä elämys.

1 arvostelu tähän mennessä 6
19.09.2016 12:12

Asiakaspalvelu oli ammattitaitoista ja vieraanvaraista. Tarjoilija osasi suositella hyvin annoksia ensikertaa sushia syövälle. Tilat olivat erittäin viihtyisät ja ruoka oli erinoimaista. Kantískortti tuli otettua mukaan heti. Tulen todellakin syömään uudestaan.

1 arvostelu tähän mennessä 6
24.11.2016 22:43

Todella hyvää ruokaa. Asiakaspalvelu myös huippuhienoa. Tarjoilija Tai oli todella ystävällinen ja sai asiakkaan tuntemaan itsensä oikein tervetulleeksi. Hieno sisustus ja kattaus. Oikein tunnelmallinen paikka. Menen kyllä uudelleen 😊

1 arvostelu tähän mennessä 6
21.01.2017 16:30

Todella hyvää sushia ja palvelu oli hyvää. Paikka oli siisti ja tunnelmallinen, henkilökunta osaavaa ja ystävällistä sekä otti iloisesti asiakkaat vastaan. Voin suositella paikkaa ja tulen varmasti uudestaan syömään.

1 arvostelu tähän mennessä 5
31.12.2016 17:54

Kiitos, ruoka erinomaista ja raaka-aineet tuoreita. Palvelu hyvä ja asiallinen. Ainut miinus oli ruuan hintavuus. Tunnelma oli rauhallinen ja ravintola oli viihtyisä. Musiikkivalintaan voisi ehkä kiinnittää huomiota jatkossa.,koska teknotyyppinen musiikki rikkoo mielestäni paikan tunnelmaa.