Arvostelut: Waahto Bistro & Terrace

Keskustakansainvälinen
Loistava
5.3/6
40 arvostelua
Waahto Bistro & Terrace Savonlinna image 1
Waahto Bistro & Terrace Savonlinna image 2
Waahto Bistro & Terrace Savonlinna image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

40 Waahto Bistro & Terrace arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Waahto Bistro & Terrace annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.3/6
40 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Kaija L.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Alkuruoka gorgonzola etanat olivat maistuvia. Kuha-annos oli herkullinen, ihana kastike. Burgerit olivat maukkaita ja annos reilunkokoinen. Palvelu oli erinomaista ja lopuksi vielä iloinen yllätyslahja isälle isänpäivän kunniaksi.

"Erinomainen"
6/6
Julle K.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Tosi hyvä ruoka ja tarjoilia aivan paras ja asiantunteva. Vaalea iloinen oliko se Salla Silanen. Kiitos tulemme pian uudelleen. Tuleeko talveksi jotain erikoista tai loppu vuoteen.

"Erinomainen"
6/6
Ari-Pekka F.viisi kuukautta sitten · 3 arvostelua

Erittäin hyvä palvelu! Erinomaiset etanat ja päivän kala (kuha) lisukkeineen! Myös viinisuositukset menivät nappiin. Pyynnöstä avattiin kaupungin puolen ikkunat, jolloin saatiin mukava tuulenvire helteistä iltaa helpottamaan.

"Erinomainen"
6/6
Marja V.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka ja palvelu! Terassi mukava, palvelu oli nopeaa ja ruokia ei tarvinnut odottaa edes olavinpäivänä! Vahva suositus, varmasti palaan kun kaupunkiin seuraavan kerran tulen.

"Okei"
3/6
Tiina S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Odotin paljon sushi -ateriaa, mutta en oikein ollut tyytyväinen. Osassa maki-sushi paloista riisi oli kovaa ja tarttui hampaisiin. Sushi -aterioista minulla on kyllä paljon kokemuksia, joten osasin vertailla. Myös varausjärjestelmää ihmettelin, tein varauksen netin kautta ja se onnistui ja sain vahvistuksen sähköpostiini. Kuitenkin minulle myöhemmin soitettiin ettei varaus onnistunut, koska ravintola täyttä, mutta kun 'luvattiin' ettemme viivy kahta tuntia pidempään, paikat järjestyi..ollessamme ravintolassa se ei todellakaan ollut täynnä ja meille sanottiin että voidaan olla pidempääkin koska vapaata on. Ilmeisesti sitten ravintolaan oli tullut viime hetken peruutuksia paljon, koska useita pöytiä tyhjänä. Palvelu (tarjoilijamme) ravintolassa oli oikein hyvää ja ystävällistä. Siitä suuret kiitokset!

"Upea"
5/6
Hannu F.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka hyvässä seurassa nappikokemus. Ruoan maku ja laatu loistava. Esillepano valokuvauksellisen kaunis ja taidokas. Annoskoot täydelle päivälliselle runsaat. Jälkiruoka taidokas taulu, jota oli ilo ahmia silmillä. Maku taivaallinen. Pisteenä i:n päällä mainittava ammattitaitoinen, ystävällinen ja seurueen jokaista erilaisuutta korostava, arvostava ja iloisella huumorilla höystetty palvelu. Oli ilo viettää ulkopaikkakuntalaisten vieraiden kanssa iltaa.

"Erinomainen"
6/6
Arja A.vuosi sitten · 1 arvostelu

Iloisesti yllättyneitä! Ruoka oli erittäin hyvää ja palvelu mukavaa ja ystävällistä. Alkukeitto ihanan samettista. Kala tuoretta ja maukasta, nam!! Koko kuuden hengen ryhmämme oli erittäin tyytyväinen tilaamistaan ruokalajeista (kala-, pihvi-, kana-annos) samaa mieltä. Tulimme siihen tulokseen, että Waahdossa on erinomainen kokki! Hyvä Waahto!

"Erinomainen"
6/6
Rudi R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Asiakaspalvelu oli hyvää ja henkilökunta erityisen mukava. Ruoka oli hyvää ja tuli pöytään nopeasti, vaikka en saanut jostain syystä sitä ruokaa listalta jonka olisin halunnut(ribsejä), ei kuulemma ollut tarjolla eilen. Pakko kehua waahdon omaa vehnä olutta, oli todella hyvää, uskallan suositella myös muille.

"Erinomainen"
6/6
Merja R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Helppoa tehdä pöytävaraus verkossa. Paikan paras pöytä oli varattu juuri meille. Lämminhenkinen, rento ja aito palvelu. Maukas ruoka, annoskoko sopiva, paikallista oluttakin tarjolla. Tunnelman kruunasi jatsahtava musiikki, joka soi juuri sopivan vaimeana taustalla. Hinta-laatusuhde kohdallaan. En keksi mitään kehitettävää.

"Erinomainen"
6/6
Marko L.seitsemän kuukautta sitten · 2 arvostelua

Waahto ei petä :). Pari kertaa vuodessa käydään ja aina on saanut lähteä tyytyväisenä. Ruoka on erinomaista, menu vaihtelee sen verran että aina on jotain uutta verrattuna edelliseen kertaan, henkilökunta erittäin ystävällistä ja auttavaista.