Arvostelut: Viisi Penniä

Töölöskandinaavinen, eurooppalainen
Loistava
4.7/6
63 arvostelua
Viisi Penniä Helsinki image 1
Viisi Penniä Helsinki image 2
Viisi Penniä Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

63 Viisi Penniä arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Viisi Penniä annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.7/6
63 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Nina T.yhdeksän tuntia sitten · 1 arvostelu

Ihan mieletön henkilökunta. Huippu ruoka! Tästä tuli meidän kantapaikka. Viidessäpennissä voi ilstua iltaa kavereiden kanssa sekä romanttinen illallinen onnistuu myös tässä paikassa. Suosittelen urheilijanleikettä isoon nälkään!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Raimo M.18 tuntia sitten · 4 arvostelua

Ruoka hyvää kuten palvelu. Kermainen lohikeitto oli maukas kuten alkusalaatti. Hieman kesti, mutta muutoin huomaavainen palvelu. Olutvalikoima on kattava ja olut suositukset ovat mukana menussa.

"Erinomainen"
6/6
Monica J.17 päivää sitten · 2 arvostelua

Yhtä hyvää ruokaa kuin aina ennenkin. Henkilökunta on mukavaa ja palvelu ystävällistä. Nyt oli riistaviikot ja hirveä maisteltiin, oli todella hyvää. Suosittelen muillekin näitä erikoisviikkojen menuita.

"Erinomainen"
6/6
Kaarlo N.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ruoka hyvää ja tyyliin sopivaa. Erikoiskiitokset nuorelle tarjoilijaneidille, joka hoiteli tarjoilun todella hienosi ulkomaalaisten asiakkaideni kanssa keskustellen. Olutvalikoima laaja ja niiden suositukset osiuvat nappiin. Kaikin puolin hieno kokemus.

"Erinomainen"
6/6
Matti R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erittäin murea liha ja lisukkeet suussa sulavia. Tarjoilija piti huolta meistä, kertaakaan ei tarvinnut sormea nostaa. Siisti kattaus ja laskukin oli kohtuullinen. Vein vieraani matsiin ja paikan valinta oli helppoa. Koko porukka tykkäsi ja sovittiin, että uusi vastaava retki tehdään uudestaan helmikuussa, vain ruokalajia muutetaan. Terv. Räty, Iskurit Oy

"Upea"
5/6
Joni A.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Viisi Penniä on toiminut hyvänä paikkana syödä ennen HIFK kotipelejä, ruoka ja palvelu on aina ollut toimivaa eikä hintakaan tuon tasoisesta ruoasta ole kovinkaan päätä huimaavaa.

"Upea"
5/6
Hannu L.kuukausi sitten · 5 arvostelua

Viihtyisä ja lämminhenkinen korttelipaikka, jonka ruoka on maistuvaa. Olin varannut pöydän, onneksi, sillä paikka oli lauantain lätkämatsin jälkeen hyvin kansoitettu. Palvelu toimi ja ruoka maistui. Pieni miinus ruuan odottelusta, 40 minuuttia on melko paljon, mutta selittynee hetkellisellä kysyntäpiikillä. Hinta-laatusuhde oli kohdallaan ja tarjoilu ystävällisen ammattitaitoista.

"Hyvä"
4/6
Asko R.kuusi kuukautta sitten · 4 arvostelua

Tyyliltään Viisi Penniä on sivistynyt olutkapakka. Suosittelen sen yläkertaa. Ruoka ja palvelu olivat O.K., mutta jonkin tylsän ohjelman kovaääninen esitys tosin häiritsi pahoin ruoka- ja keskustelurauhaa yläkerrassa.

"Erinomainen"
6/6
Katja N.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen palvelu, viihtyisä ympäristö ja loistava ruoka! Olimme kuuden hengen porukalla syömässä ja hieman ennen varausaikaamme paikalla. Tarjoilija pahoitteli, ettei ollut ehtinyt tuoda ruokalistoja paikoillemme valmiiksi, mutta eipä niitä tarvinnut kauaa odotella :)

"Hyvä"
4/6
jari r.16 päivää sitten · 1 arvostelu

Muuten meni kaikki ihan hyvin, mutta ruuan kanssa oli ongelmia. Neljästä annoksesta puolet meni oikein ja näin ollen pari joutui odottelemaan ruokiensa kanssa että kaikilla on ruokaa edessänsä. Kavereiden kesken ei ongelmaa, mutta oli yritysasiakkaita ja piti käyttäytyä. Pöytä numer 24 oli ainakin todella ahdas neljälle aikuiselle miehelle.