Arvostelut: Viisi Penniä

Loistava
4.8/6
114 arvostelua
Viisi Penniä Helsinki image 1
Viisi Penniä Helsinki image 2
Viisi Penniä Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

114 Viisi Penniä arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Viisi Penniä annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
114 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Heidi H.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Erinomaista ruokaa viihtyisässä ympäristössä. Nopea sekä ystävällinen palvelu. Suosittelen tätä paikkaa!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Anne A.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Joka vuosi tämä tilaisuutemme teillä onnistuu erittäin hyvin, hyvän ruoan & palvelun kanssa !!! Kiitos taas, ensi vuonna sama ryhmä tulee taas :)

"Erinomainen"
6/6
piia l.25 päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä palvelu sekä mahtavaa ruokaa!!!! Hinta laatu suhde hyvä. Paikka viihtyisä. Kiva kun erikseen ruokailijoille yläkerta. Tulemme käymään toisen kerran ilman muuta. Suosittelemme ehdottomasti. Käykää kokeilemassa.

"Erinomainen"
6/6
Erika S.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Erittäin mukava illalliskokemus, palvelu oli hyvää ja ruuat saapuivat nopeasti. Ruoka oli myös todella hyvää ja vaihtoehtoja riitti. Ruokailutila oli rauhallinen ja sopi erinomaisesti pidempäänkin illastamiseen.

"Erinomainen"
6/6
Matti R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erittäin murea liha ja lisukkeet suussa sulavia. Tarjoilija piti huolta meistä, kertaakaan ei tarvinnut sormea nostaa. Siisti kattaus ja laskukin oli kohtuullinen. Vein vieraani matsiin ja paikan valinta oli helppoa. Koko porukka tykkäsi ja sovittiin, että uusi vastaava retki tehdään uudestaan helmikuussa, vain ruokalajia muutetaan. Terv. Räty, Iskurit Oy

"Erinomainen"
6/6
Lassi S.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Pizzat yllättivät koko seurueen, puolikkan tilanneet katuivat jälkikäteen,msillä Meilahti- pizza vei kielen mennessään. Palvelu oli loistavaa, olimme varanneet pöydän neljälle ja edellisenä iltana soitimme, kun seurueemme kasvoi kahdella. Vaikka ahdas yläkerta oli täyteen buukattu, niin yllätyksenä olivat saaneet järjestettyä koko seurueen samaan pöytään, eikä osan tarvinut jäädä alakertaan.

"Upea"
5/6
Joni A.vuosi sitten · 1 arvostelu

Viisi Penniä on toiminut hyvänä paikkana syödä ennen HIFK kotipelejä, ruoka ja palvelu on aina ollut toimivaa eikä hintakaan tuon tasoisesta ruoasta ole kovinkaan päätä huimaavaa.

"Upea"
5/6
Tellervo N.neljä kuukautta sitten · 2 arvostelua

Vierailimme tässä ravintolassa jo toisen kerran. Yhdelle seuralaisistani tuotiin maksa-annos täysin kypsänä vaikka piti olla medium. Hän sai uuden annoksen ja vielä alennustakin hinnasta. Todella reilua. Palvelu oli muutenkin huomioivaa ja nopeaa. Voin suositella tätä ravintolaa. Ruokalista on sen verran laaja, että jokaiselle varmasti löytyy syötävää. Hinnatkaan eivät päätähuimaa.

"Upea"
5/6
Hannu L.kuusi kuukautta sitten · 5 arvostelua

Viihtyisä ja lämminhenkinen korttelipaikka, jonka ruoka on maistuvaa. Olin varannut pöydän, onneksi, sillä paikka oli lauantain lätkämatsin jälkeen hyvin kansoitettu. Palvelu toimi ja ruoka maistui. Pieni miinus ruuan odottelusta, 40 minuuttia on melko paljon, mutta selittynee hetkellisellä kysyntäpiikillä. Hinta-laatusuhde oli kohdallaan ja tarjoilu ystävällisen ammattitaitoista.

"Hyvä"
4/6
Asko R.10 kuukautta sitten · 4 arvostelua

Tyyliltään Viisi Penniä on sivistynyt olutkapakka. Suosittelen sen yläkertaa. Ruoka ja palvelu olivat O.K., mutta jonkin tylsän ohjelman kovaääninen esitys tosin häiritsi pahoin ruoka- ja keskustelurauhaa yläkerrassa.