Arvostelut: Viisi Penniä

Loistava
4.8/6
92 arvostelua
Viisi Penniä Helsinki image 1
Viisi Penniä Helsinki image 2
Viisi Penniä Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

92 Viisi Penniä arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Viisi Penniä annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
92 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Lassi S.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Pizzat yllättivät koko seurueen, puolikkan tilanneet katuivat jälkikäteen,msillä Meilahti- pizza vei kielen mennessään. Palvelu oli loistavaa, olimme varanneet pöydän neljälle ja edellisenä iltana soitimme, kun seurueemme kasvoi kahdella. Vaikka ahdas yläkerta oli täyteen buukattu, niin yllätyksenä olivat saaneet järjestettyä koko seurueen samaan pöytään, eikä osan tarvinut jäädä alakertaan.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Mika N.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvin mahtui 4 hengen pöytään 5. Kiitos hyvästä palvelusta. Tosin Hpk voitti tänään, mutta ehkä kevät näytää suunnaan, mestaruuteen 2019. Puspuspus, pus, pus, pus, pus

"Erinomainen"
6/6
Patrik S.22 päivää sitten · 3 arvostelua

Oltiin pikkujoulu aikaan syömässä ja ravintola täynnä. Annokset tuli nopeasti sekä palvelu loistavaa, suosittelen.

"Erinomainen"
6/6
Mika L.22 päivää sitten · 2 arvostelua

Rento tunnelma ja hyvin ystävällinen palvelu, ruoka oli erinomaista (itse söin maksaa ja seuralainen poroa). Hinnatkaan eivät päätä huimaa. Lankussa tarjoiltu olutlajitelma on hauska idea.

"Erinomainen"
6/6
Matti R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erittäin murea liha ja lisukkeet suussa sulavia. Tarjoilija piti huolta meistä, kertaakaan ei tarvinnut sormea nostaa. Siisti kattaus ja laskukin oli kohtuullinen. Vein vieraani matsiin ja paikan valinta oli helppoa. Koko porukka tykkäsi ja sovittiin, että uusi vastaava retki tehdään uudestaan helmikuussa, vain ruokalajia muutetaan. Terv. Räty, Iskurit Oy

"Upea"
5/6
Joni A.vuosi sitten · 1 arvostelu

Viisi Penniä on toiminut hyvänä paikkana syödä ennen HIFK kotipelejä, ruoka ja palvelu on aina ollut toimivaa eikä hintakaan tuon tasoisesta ruoasta ole kovinkaan päätä huimaavaa.

"Upea"
5/6
Tellervo N.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Vierailimme tässä ravintolassa jo toisen kerran. Yhdelle seuralaisistani tuotiin maksa-annos täysin kypsänä vaikka piti olla medium. Hän sai uuden annoksen ja vielä alennustakin hinnasta. Todella reilua. Palvelu oli muutenkin huomioivaa ja nopeaa. Voin suositella tätä ravintolaa. Ruokalista on sen verran laaja, että jokaiselle varmasti löytyy syötävää. Hinnatkaan eivät päätähuimaa.

"Upea"
5/6
Hannu L.neljä kuukautta sitten · 5 arvostelua

Viihtyisä ja lämminhenkinen korttelipaikka, jonka ruoka on maistuvaa. Olin varannut pöydän, onneksi, sillä paikka oli lauantain lätkämatsin jälkeen hyvin kansoitettu. Palvelu toimi ja ruoka maistui. Pieni miinus ruuan odottelusta, 40 minuuttia on melko paljon, mutta selittynee hetkellisellä kysyntäpiikillä. Hinta-laatusuhde oli kohdallaan ja tarjoilu ystävällisen ammattitaitoista.

"Hyvä"
4/6
Asko R.kahdeksan kuukautta sitten · 4 arvostelua

Tyyliltään Viisi Penniä on sivistynyt olutkapakka. Suosittelen sen yläkertaa. Ruoka ja palvelu olivat O.K., mutta jonkin tylsän ohjelman kovaääninen esitys tosin häiritsi pahoin ruoka- ja keskustelurauhaa yläkerrassa.

"Erinomainen"
6/6
Katja N.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen palvelu, viihtyisä ympäristö ja loistava ruoka! Olimme kuuden hengen porukalla syömässä ja hieman ennen varausaikaamme paikalla. Tarjoilija pahoitteli, ettei ollut ehtinyt tuoda ruokalistoja paikoillemme valmiiksi, mutta eipä niitä tarvinnut kauaa odotella :)