Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Keskusta
Vibami - Eerikinkatu

Vibami - Eerikinkatu

Keskustaaasialainen, vietnamilainen
Loistava
5.2/6
5 arvostelua
Vibami - Eerikinkatu Helsinki image 1
Vibami - Eerikinkatu Helsinki image 2
Vibami - Eerikinkatu Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Vibami - Eerikinkatu – Tietoja

Vibami Eerikinkatu tuo tuulahduksen tuoreita vietnamilaisten ja aasialaisten katukeittiöiden makuja ja tuoksuja Helsingin keskustaan, Eerikinkadulle. Ruokalistan vahva inspiraationlähde on Saigon – kaupunki, jossa perinteet ja modernit vaikutteet yhdistyvät kaikki aistit täyttäväksi kokonaisuudeksi. Vibamissa tuoreiden raaka-aineiden käyttö ja autenttiset mausteet takaavat, että pääset nauttimaan esimerkiksi mitä herkullisimpaan liemeen rakennetuista pho-keitoista sekä maukkaista vietnamilaisista patongeista valintasi mukaisin täyttein lounaasta illalliseen joka päivä. Tarjolla on myös muita ikonisia vietnamilaisia nuudeli- ja riisiruokia, salaatteja ja keittoja, jotka maistuvat niin kiireiseen lounasaikaan, mukaan napattavina kuin illallisellakin ajan kanssa. Annokset sisältävät pääosin joko lihaa, porsasta tai kanaa, mutta niiden sijaan moniin annoksiin on mahdollista valita myös vegaanista soijakinkkua tai luomutofua.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 21:00
Tuesday
11:00 - 21:00
Wednesday
11:00 - 21:00
Thursday
11:00 - 21:00
Friday
11:00 - 22:00
Saturday
11:30 - 22:00
Sunday
11:30 - 21:00
Monday
11:00 - 21:00

Osoite

Vibami - Eerikinkatu
Eerikinkatu 14
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Chả Giò

3- fried rolls with pork, sweet potato, carrot, mushroom and onion served with fish sauce
6,80 €

Gỏi Cuố

2-fresh rolls with rice vermicelli, salad, cucumber, mint, cilantro, carrot – daikon pickle and hoisin peanut sauce

- Shrimp
- Soya ham (V)
-Organic Tofu (V) (7.3)
6,80 €

Gỏi gà salad

Vietnamese chicken cabbage salad with carrot, onion, mint and cilantro
9,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Vibami - Eerikinkatu, Helsinki

Mikäli pitkään keitetyt aromikkaat liemet, sitruunaruoho, aasialaiset yrtit ja mausteet, tuoreet ja raikkaat kasvikset sekä maukkaaksi kypsytetty nauta, porsaanliha tai kana saavat makuaistisi innostumaan, Vibami Eerikinkatu on etsimäsi paikka Helsingin keskustassa, Eerikinkadulla. Vibami Eerikinkatu tarjoaa autenttista ja modernia vietnamilaista ruokaa ja ravintolan ruokalista on rakennettu palvelemaan niin ravitsevaa lounasta, kevyttä välipalaa kuin täysipainoista illallistakin kaipaavia aasialaisen ruuan ystäviä joka päivä. Listalta löytyy mm. herkulliset vietnamilaiset patongit, jotka täytetään porkkana-daikonpikkelssillä, kurkulla ja korianterilla sekä valinnan mukaisella maukkaalla lihalla, kanalla tai vegaanisella kinkulla. Pho-keitot saavat arominsa kaksitoista tuntia keitetystä lihaliemestä, sipulista, purjosta ja yrteistä. Vegaanisessa versiossa liha-ainesosien tilalla maistuvat mm. soija-kinkku, parsakaali ja sienet. Tarjolla on myös alkupalarullia ja -salaatteja sekä herkullisia riisi- ja nuudeliruokia kanalla, naudalla, porsaanlihalla, katkaravuilla ja kasvisversioina. Riisinä käytetään pehmeää broken ricea, joka saa aromikkaat kastikkeet maistumaan entistä herkullisemmilta.

Vibamin sijainti Helsingin ydinkeskustassa palvelee erinomaisesti niin keskustassa työskenteleviä ja asioivia kuin kauempaakin tulevia. Tummanvihrein puunsävyin ja maltillisin aasialaisin yksityiskohdin sisustettu tila on sopivan seesteinen lounashetkiin työpäivän lomassa ja miellyttävän tunnelmallinen pitkän kaavan illalliselle. Vibam Eerikinkadulla on myös Punavuoressa sijaitseva, asteen pienempi sisarravintola Vibam Iso Roobertinkatu.

5 Vibami - Eerikinkatu arvostelua

Loistava
5.2/6
5 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Erittäin miellyttävä
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
"Erinomainen"
6/6
Stefan R.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Fresh ingredients and delicious taste. Not a lengthy menu, but everything we tried was well executed. The decor (Eerikinkatu) is very pleasant, and the prices extremely reasonable.

"Hyvä"
4/6
Tuija H.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Vietnamilaiset tuoreet kevätrullat olivat herkulllisen ja kauniin näköisiä että maistuvia. Pho- keitto oli kylmänä talvi-iltana paikallaan: lämmin ja hyvänmakuinen. Seurueelle maistui myös curryt ja salaatit. Ravintola tilana hieman kalsea ja ilmanvaihto niin kovalla, että istuessa tuli kylmä.

"Upea"
5/6
Helena T.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Herkullisia ja reilun kokoisia annoksia kohtuuhintaan. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Söimme alkupaloiksi shrimp rolls ja pääruoaksi Pho Sai Gon keittoa ja äyriäissalaattia. Kaikki maistui tuoreelta ja erinomaiselta.