Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Jätkäsaari
Bistro Vessel

Bistro Vessel

skandinaavinen, välimerellinen

Pääruoat maksavat noin23€

Kuva kohteesta Bistro Vessel, Jätkäsaari, Helsinki
Bistro Vessel ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Bistro Vessel – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Pääsy pyörätuolilla
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Ilmastointi
Auki nyt
-
Sulkee 22:00
Thursday
10:30 - 22:00
Friday
10:30 - 23:00
Saturday
15:00 - 22:00
Sunday
10:30 - 16:00
Monday
10:30 - 15:00
Tuesday
10:30 - 22:00
Wednesday
10:30 - 22:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Bistro Vessel

Bistro Vessel on yksi vauhdilla kehittyvän Jätkäsaaren helpoimmin lähestyttävistä lounas-, illallis- ja brunssiravintoloista Länsisatamankadulla, Helsingissä. Vessel on pieni ja viehättävä bistro, jonka rehti ruoka ja suuret maut eivät hienostelua kaipaa. Arkisin tarjoiltava lounas kattaa päivittäin vaihtuvat kolme keittiöstä tilattavaa annosta. Valittavanasi on liha-, kala- tai kasvisannos. Sunnuntaisin lounaan korvaa runsas brunssikattaus kylmine ja lämpimine ruokineen sekä jälkkäreineen. Illallisaikaan Vesselin à la carte lista tarjoilee skandinaavisen juurevia ja ytimekkäitä liha-, kala- ja kasvisannoksia sekä makunystyröitä helliviä jälkiruokia. Voit luovuttaa valinnan myös Vesselin keittiömestari Jussi Piiroiselle, jonka suunnittelema viiden ruokalajin yllätysmenu viinipakettisuosituksineen vie seurueenne innovatiivisten makujen tielle. Päivittäin on tarjolla myös päivän vegaaninen menu.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Bistro Vessel pysäköintitilaa?

Kyllä, ravintolassa Bistro Vessel on Katupysäköinti.

Tarjoileeko ravintola Bistro Vessel skandinaavinen ruokaa?

Kyllä, ravintola Bistro Vessel tarjoilee skandinaavinen ruokaa ja myös välimerellinen ruokaa.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Bistro Vessel?

Miksi kohteesta Bistro Vessel puhutaan niin paljon? Erinomainen skandinaavinen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Bistro Vessel. Bistro Vessel sijaitsee alueella Jätkäsaari, Helsinki, ja tarjoilee annoksia kuten välimerellinen. Katso, miten Bistro Vessel erottuu muista kaupungin Helsinki paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.