Arvostelut: UKKO

Tahkokansainvälinen, drikkipaikka
Erittäin hyvä
4.0/6
32 arvostelua
UKKO Kuopio image 1
UKKO Kuopio image 2
UKKO Kuopio image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

32 UKKO arvostelua

Täällä voit lukea paikalle UKKO annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Erittäin hyvä
4.0/6
32 arvostelua
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Ruoka:Maukas
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Anna-Maija S.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Tunnelmallinen ja viihtyisä paikka. Ruokalistassa hyvin huomioitu myös kasvisruokailijat, annoksista kerrotaan selkeästi ruokalistassa. Henkilökunta iloista ja ystävällistä. Ruoka oli todella maistuvaa ja sitä oli riittävästi. Ehdottomasti yksi suosikki paikka käydä syömässä.

"Erinomainen"
6/6
Marko L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Nopea palvelu, hyvä ruoka, rinne näköala ja alakerrassa sen verta hyvä meno ettei tarvinut muualle lähteä! Voin suositella. Todellakin tulemme toistekin ! ! ! .

"Erinomainen"
6/6
Mika P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli nopeaa ja hyvää. Ei mitään ylimääräistä vetkuttelua. Ruuat maistui hyvältä. Hieman vieressä ollut humaltunut joukkio piti melua, mutta uuden vuoden aattona se ei paljon haitannut.

"Erinomainen"
6/6
Mikko N.vuosi sitten · 1 arvostelu

Juuri siihen hetkeen sopiva paikka ja ruoka. Tunnelma kuin hiihtomajassa, lähes Pallas-hotellin tunnelma. Vieraamme viihtyivät ja nauttivat kanssamme selkeästä ja hyvin tehdystä ruuasta. Tarjoilija oli erittäin osaava, ystävällinen ja ammattitaitoinen ja osasi luoda täyteen ravintolaan rennon tunnelman. Suosittelen lämpimästi.

"Upea"
5/6
Frida O.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintola oli erittäin kiva :) me haluttiin hyvää ruokaa ja rentoa oleskelua ja sitä saatiin ! Palvelu oli reipasta ja nopeeta, itse söin ukon burgerin ja yllätyin positiivisesti ku pihvin sai mediumin ja ranskikset oli rapeita ja hyviä, alkupalaksi jaettiin miehen kanssa etana pannu sekin oli tosi hyvää !

"Okei"
3/6
Tuomas K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Tarjoilija ei yksinkertaisesti tiennyt mitään koko listasta (ruoka ja juoma). Yritti toki olla mukava mutta kun aivan perusasioista ei ole yhtään perillä niin voi voi... Samoin hän mm toi alku ja pääruuat samaan aikaan... Hinnat liian kovia ottaen huomioon tarjoilun ja ruuan laadun. Oikein harmitti. Sen verran kauan olen itse ollut alalla että harmitti itseni, seurueeni ja ravintolan puolesta.

"Upea"
5/6
Aleksi P.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli todella hyvää, hinta oli hieman korkea mutta laadustakaan ei tingitty. Saatavilla oli juomat viinistä alkoholittomiin oluisiin ja veteen asti. Palvelu oli miellyttävää. Ehdottomasti yksi parhaista Tahkon ravintoloista

"Okei"
3/6
Mervi V.vuosi sitten · 2 arvostelua

Ruoka oli hyvää (söimme päivän kalaa, ja kanapastaa). Mutta: olettaisin kyllä, että jos tilataan pullo valkoviiniä, niin silloin tuotaisiin myös kyylari pullolle, se unohtui tarjoilijalta. Kun hän kaatoi viiniä laseihin lipsahti viiniä yhden lasin ylikin, mutta eipä hän muistanut tulla sitä siivoamaan. Siivottiin sitten itse.

"Upea"
5/6
Riikka V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvät hampparit ja rapeat ranut😊 Jälkiruoka oli myös hyvää ja palvelu miellyttävää. Kannattaa käydä jos täällä päin liikkuu. Kaikille löytyy syömistä. Myös lapsille varmaan löytyy pienempiä annoksia.

"Upea"
5/6
Emmiina P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka ja sopivan kattava lista. Hampurilaiset erinomaisia. Palvelu ystävällistä ja leppoisaa. Hinta-laatusuhde ok, kuten myös ruokien odotteluaika. Kävisin uudelleen mielelläni. Ainoana miinuksena palvelu osittain kiireiseb oloista.