Quandoo
(FI) Suomi
3.7 /6 Erittäin hyvä 7 arvostelua

UKKO

Tahko Kansainvälinen €€€ +100

Sinun UKKO

Ravintola Ukko tarjoaa klassisia annoksia aivan Tahkon keskustassa. Ravintolaan pääsee helposti urheilurientojen lomassa tai niiden jälkeen kavereiden tai perheen kanssa. Ravintola Ukko tarjoaa suomalaisia suosikkiruokia kuten riistakäristystä perunamuussilla. Konstailematon ruokalista luottaa laadukkaisiin raaka-aineisiin ja keittiömestarin ammattitaitoon. Ravintola Ukossa on talvisin rentoa hiihtomaja-tunnelmaa, missä voi hyvin kerrata päivän parhaat laskut. Kesäisin ravintola on hyvä paikka nauttia herkullisesta ateriasta golf-kierroksen päätteeksi.

Aukioloajat

  • Maanantai Suljettu
  • Tiistai Suljettu
  • Keskiviikko Suljettu
  • Torstai 17:00 - 00:00
  • Perjantai 17:00 - 00:00
  • Lauantai 17:00 - 00:00
  • Sunnutai Suljettu
UKKO, Ukontie 7, 73310 Kuopio

Filosofia

Ravintola Ukko on toiminut Nilsiän Tahkovuorella vuodesta 1990 lähtien. À la carte-ravintolan 105 -paikkaa takaavat, että isommillekin porukoille löytyy tilaa. Vaikka kiireisinä iltoina kannattaa varmistaa paikkansa varaamalla illallinen etukäteen. Ravinto Ukon omistaa suomalainen perheyritys, PNT Group Oy. PNT Group Oy:ssa vahvasti vaikuttavat Anna Pentti ja Heppu Pentti ovat toimineet Tahkolla jo vuosikymmenien ajan. Ravintola Ukkoon helppo tulla ja perinteisiä ruokalajeja kunnioittava menu tarjoaa jokaiselle herkullista syötävää. Ruokalistan suosikkeja ovat esimerkiksi perinteiset lihapullat, päivän kala-annos tai Aura-burgeri. Ravintola Ukon herkut sopivat hyvin aktiivilomailijalle. Lähistöllä sijaitseva aktiviteettipuisto, pyöräilyradat, golf ja laskettelu tekevät maistuvasta ruokailusta entistä nautittavamman. Reilut annokset ovat sekä kauniita silmälle, että vievät kielen mennessään. Ravintola sijaitsee lähellä majoituspaikkoja, joten illallisen jälkeen on helppo palata lepäämään. Iltaa on toisaalta myös helppo jatkaa ravintolan yhteydessä olevaan baariin tai läheiseen yökerho Piazzaan. Käynti ravintola Ukossa on muodostunut monelle kävijälle jo perinteeksi, joten sinunkin kannattaa kokeilla ravintola Ukkoa ja illallistaa rennossa tunnelmassa hyvässä seurassa.

Esimerkkimenu

7 arvostelua

3.7 /6 Erittäin hyvä 7 arvostelua
Palvelu: miellyttävä
Ruoka: herkullinen
Odotusaika: keskiarvo
Laatu/Hinta: sopuhintainen
Melu: keskiarvo
Tunnelma: viityistä
1 6
3 5
0 4
1 3
0 2
2 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
13.02.2017 20:12

Juuri siihen hetkeen sopiva paikka ja ruoka. Tunnelma kuin hiihtomajassa, lähes Pallas-hotellin tunnelma. Vieraamme viihtyivät ja nauttivat kanssamme selkeästä ja hyvin tehdystä ruuasta. Tarjoilija oli erittäin osaava, ystävällinen ja ammattitaitoinen ja osasi luoda täyteen ravintolaan rennon tunnelman. Suosittelen lämpimästi.

2 arvostelua tähän mennessä 3
14.03.2017 13:15

Ruoka oli hyvää (söimme päivän kalaa, ja kanapastaa). Mutta: olettaisin kyllä, että jos tilataan pullo valkoviiniä, niin silloin tuotaisiin myös kyylari pullolle, se unohtui tarjoilijalta. Kun hän kaatoi viiniä laseihin lipsahti viiniä yhden lasin ylikin, mutta eipä hän muistanut tulla sitä siivoamaan. Siivottiin sitten itse.

1 arvostelu tähän mennessä 5
10.04.2017 09:49

Hyvä ruoka ja nopea palvelu. Parantamisen varaa: Menu melko suppea eikä kovin innostava. Osa asiakkaista oli kovaäänisessä humalassa, onneksi pahimmat möykkääjät suljettiin henkilökunnan toimesta verhon taakse.

3 arvostelua tähän mennessä 5
23.02.2017 17:10

Hyvä hiihtokeskusravintola. Hieman menua voisi laajentaa yllätyksellisempään suuntaan mutta täytti tarkoituksensa. Plussaa siitä, ettei pizzaa tarjolla ja siten täytetä menua samalla tapaa kuin niin moni muu.

1 arvostelu tähän mennessä 5
19.03.2017 09:53

Ukko ravintolassa sekä palvelu että illallinen olivat erinomaisia. Samaa ei voi sanoa Mosquito ravintolasta, missä ravintoalpäällikkö oli erittäin arogantti ja joustamaton ryhmäämme kohtaan perjantai iltana.