UKKO – Tietoja

Ravintola Ukko tarjoaa klassisia annoksia aivan Tahkon keskustassa. Ravintolaan pääsee helposti urheilurientojen lomassa tai niiden jälkeen kavereiden tai perheen kanssa. Ravintola Ukko tarjoaa suomalaisia suosikkiruokia kuten riistakäristystä perunamuussilla. Konstailematon ruokalista luottaa laadukkaisiin raaka-aineisiin ja keittiömestarin ammattitaitoon. Ravintola Ukossa on talvisin rentoa hiihtomaja-tunnelmaa, missä voi hyvin kerrata päivän parhaat laskut. Kesäisin ravintola on hyvä paikka nauttia herkullisesta ateriasta golf-kierroksen päätteeksi.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 00:00
perjantai
17:00 - 00:00
lauantai
17:00 - 00:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
Suljettu
tiistai
Suljettu
keskiviikko
Suljettu
torstai
17:00 - 00:00

Osoite

UKKO
Ukontie 7
73310 Kuopio

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

BUFFALOMOZZARELLA SALAATTIA JA YRTTIÖLJYÄ VL, G

10,90 €

VIHREÄÄ SALAATTIA JA TALON LEIPÄÄ M

8,30 €

TOAST SKAGEN L

13,00 €

Lisää kohteesta UKKO, Kuopio

Ravintola Ukko on toiminut Nilsiän Tahkovuorella vuodesta 1990 lähtien. À la carte-ravintolan 105 -paikkaa takaavat, että isommillekin porukoille löytyy tilaa. Vaikka kiireisinä iltoina kannattaa varmistaa paikkansa varaamalla illallinen etukäteen. Ravinto Ukon omistaa suomalainen perheyritys, PNT Group Oy. PNT Group Oy:ssa vahvasti vaikuttavat Anna Pentti ja Heppu Pentti ovat toimineet Tahkolla jo vuosikymmenien ajan. Ravintola Ukkoon helppo tulla ja perinteisiä ruokalajeja kunnioittava menu tarjoaa jokaiselle herkullista syötävää. Ruokalistan suosikkeja ovat esimerkiksi perinteiset lihapullat, päivän kala-annos tai Aura-burgeri. Ravintola Ukon herkut sopivat hyvin aktiivilomailijalle. Lähistöllä sijaitseva aktiviteettipuisto, pyöräilyradat, golf ja laskettelu tekevät maistuvasta ruokailusta entistä nautittavamman. Reilut annokset ovat sekä kauniita silmälle, että vievät kielen mennessään. Ravintola sijaitsee lähellä majoituspaikkoja, joten illallisen jälkeen on helppo palata lepäämään. Iltaa on toisaalta myös helppo jatkaa ravintolan yhteydessä olevaan baariin tai läheiseen yökerho Piazzaan. Käynti ravintola Ukossa on muodostunut monelle kävijälle jo perinteeksi, joten sinunkin kannattaa kokeilla ravintola Ukkoa ja illallistaa rennossa tunnelmassa hyvässä seurassa.

26 UKKO arvostelua

Erittäin hyvä
3.9/6
26 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Ruoka:Maukas
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
"Erinomainen"
6/6
Marko L.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Nopea palvelu, hyvä ruoka, rinne näköala ja alakerrassa sen verta hyvä meno ettei tarvinut muualle lähteä! Voin suositella. Todellakin tulemme toistekin ! ! ! .

"Erinomainen"
6/6
Mika P.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli nopeaa ja hyvää. Ei mitään ylimääräistä vetkuttelua. Ruuat maistui hyvältä. Hieman vieressä ollut humaltunut joukkio piti melua, mutta uuden vuoden aattona se ei paljon haitannut.

"Erinomainen"
6/6
Mikko N.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Juuri siihen hetkeen sopiva paikka ja ruoka. Tunnelma kuin hiihtomajassa, lähes Pallas-hotellin tunnelma. Vieraamme viihtyivät ja nauttivat kanssamme selkeästä ja hyvin tehdystä ruuasta. Tarjoilija oli erittäin osaava, ystävällinen ja ammattitaitoinen ja osasi luoda täyteen ravintolaan rennon tunnelman. Suosittelen lämpimästi.

Samankaltaisia ravintoloita

Lähistöllä olevia ravintoloita