UKKO

Tahkokansainvälinen, drikkipaikka
Erittäin hyvä
4.0/6
32 arvostelua
UKKO Kuopio image 1
UKKO Kuopio image 2
UKKO Kuopio image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

UKKO – Tietoja

Ravintola Ukko tarjoaa klassisia annoksia aivan Tahkon keskustassa. Ravintolaan pääsee helposti urheilurientojen lomassa tai niiden jälkeen kavereiden tai perheen kanssa. Ravintola Ukko tarjoaa suomalaisia suosikkiruokia kuten riistakäristystä perunamuussilla. Konstailematon ruokalista luottaa laadukkaisiin raaka-aineisiin ja keittiömestarin ammattitaitoon. Ravintola Ukossa on talvisin rentoa hiihtomaja-tunnelmaa, missä voi hyvin kerrata päivän parhaat laskut. Kesäisin ravintola on hyvä paikka nauttia herkullisesta ateriasta golf-kierroksen päätteeksi.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
Suljettu
Wednesday
Suljettu
Thursday
17:00 - 00:00
Friday
17:00 - 00:00
Saturday
17:00 - 00:00

Osoite

UKKO
Ukontie 7
73310 Kuopio

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

BUFFALOMOZZARELLA SALAATTIA JA YRTTIÖLJYÄ VL, G

10,90 €

VIHREÄÄ SALAATTIA JA TALON LEIPÄÄ M

8,30 €

TOAST SKAGEN L

13,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta UKKO, Kuopio

Ravintola Ukko on toiminut Nilsiän Tahkovuorella vuodesta 1990 lähtien. À la carte-ravintolan 105 -paikkaa takaavat, että isommillekin porukoille löytyy tilaa. Vaikka kiireisinä iltoina kannattaa varmistaa paikkansa varaamalla illallinen etukäteen. Ravinto Ukon omistaa suomalainen perheyritys, PNT Group Oy. PNT Group Oy:ssa vahvasti vaikuttavat Anna Pentti ja Heppu Pentti ovat toimineet Tahkolla jo vuosikymmenien ajan. Ravintola Ukkoon helppo tulla ja perinteisiä ruokalajeja kunnioittava menu tarjoaa jokaiselle herkullista syötävää. Ruokalistan suosikkeja ovat esimerkiksi perinteiset lihapullat, päivän kala-annos tai Aura-burgeri. Ravintola Ukon herkut sopivat hyvin aktiivilomailijalle. Lähistöllä sijaitseva aktiviteettipuisto, pyöräilyradat, golf ja laskettelu tekevät maistuvasta ruokailusta entistä nautittavamman. Reilut annokset ovat sekä kauniita silmälle, että vievät kielen mennessään. Ravintola sijaitsee lähellä majoituspaikkoja, joten illallisen jälkeen on helppo palata lepäämään. Iltaa on toisaalta myös helppo jatkaa ravintolan yhteydessä olevaan baariin tai läheiseen yökerho Piazzaan. Käynti ravintola Ukossa on muodostunut monelle kävijälle jo perinteeksi, joten sinunkin kannattaa kokeilla ravintola Ukkoa ja illallistaa rennossa tunnelmassa hyvässä seurassa.

32 UKKO arvostelua

Erittäin hyvä
4.0/6
32 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Maukas
Hinta/laatu:Sopuhintainen
"Erinomainen"
6/6
Anna-Maija S.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Tunnelmallinen ja viihtyisä paikka. Ruokalistassa hyvin huomioitu myös kasvisruokailijat, annoksista kerrotaan selkeästi ruokalistassa. Henkilökunta iloista ja ystävällistä. Ruoka oli todella maistuvaa ja sitä oli riittävästi. Ehdottomasti yksi suosikki paikka käydä syömässä.

"Erinomainen"
6/6
Marko L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Nopea palvelu, hyvä ruoka, rinne näköala ja alakerrassa sen verta hyvä meno ettei tarvinut muualle lähteä! Voin suositella. Todellakin tulemme toistekin ! ! ! .

"Erinomainen"
6/6
Mika P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli nopeaa ja hyvää. Ei mitään ylimääräistä vetkuttelua. Ruuat maistui hyvältä. Hieman vieressä ollut humaltunut joukkio piti melua, mutta uuden vuoden aattona se ei paljon haitannut.