Arvostelut: Treffi Pub & Bistro

Herttoniemikansainvälinen
Loistava
4.8/6
1 320 arvostelua
Treffi Pub & Bistro Helsinki image 1
Treffi Pub & Bistro Helsinki image 2
Treffi Pub & Bistro Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

1 320 Treffi Pub & Bistro arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Treffi Pub & Bistro annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
1 320 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Ei häirinnyt
Tunnelma:Viihtyisä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Nicola B.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Fantastic food and brilliant service in a warm, welcoming environment. :) They were really thoughtful and helpful. They changed one menu item so it would fit my keliakia diet.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Gordon S.yhdeksän päivää sitten · 7 arvostelua

Fantastic as always, a busy Saturday night yet table reserved as requested and waiting staff so efficient, food beautiful

Uusi"Erinomainen"
6/6
MIKKO K.14 päivää sitten · 1 arvostelu

HYVÄÄ JA MAITTAVAA RUOKAA SUURINE ANNOKSINEEN JA MIELLYTTÄVÄ HENKILÖKUNTA. HELPON MATKAN PÄÄSSÄ HELSINGIN KESKUSTASTA IHAN METRON VIERESSÄ. JUOMAT SELVÄSTI HALVEMPIA KUIN KESKUSTAN TÄYNNÄ OLEVISSA RAVINTOLOISSA.

"Erinomainen"
6/6
Ilkka K.17 päivää sitten · 1 arvostelu

Kauttaaltaan varsin hyvänmakuinen setti ja virheetkin korjattiin automaattisesti & tahdikkaasti. Suosittelemme muillekin oikein lämpimästi, näin hyvää ravintolaa saa hakea Itä-Helsingistä melkoisen pitkään ennen kuin samantasoinen löytyy.

"Erinomainen"
6/6
Tiina J.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Treffipubin japani teemainen brunssi oli taivaallinen! Vegaaniset seuralaiseni otettiin loistavasti huomioon. Vegaaniusuudesta piti ilmoittaa etukäteen, mikä sopi meille hyvin ja he saivat vegaanisia tarjottavia pöytään noutopöydän antimien lisäksi. Ruokaa oli tarjolla monipuolisesti, eikä se loppunut tietääkseni kertaakaan kesken. Jälkiruokaakin oli montaa sortta ja palvelu oli täys 10+. Pieni miinus kuohuviinipullon suolaisesta 40e hinnasta. 30e seurueeni olisi sellaisen tilannut, mutta 40e oli mielestämme liikaa lasilllisesta seurueemme jokaiselle viidelle jäsenelle ottaen huomioon että brunssi oli jo brunssihintaluokossa suhteellisen korkea. Tämä on tietenkin ymmärrettävää ja brunssi oli joka sentin väärti mutta skumpan korkea hinta ja siten skumpattomuus harmitti minua hieman. Näkisin siis mielelläni jatkossa brunssin teemaan sopivia juomasuosituksia/tarjouksia skumppalasin tai pullon muodossa.

"Erinomainen"
6/6
Ninni M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Mahtavat hampparit ja yllätyslankut, pääsevät kyllä stadin top kolmoseen! Tulemme ehdottomasti uudelleen! Paikka oli ääriään myöten täynnä perjantai-iltana, joten ymmärrettävää, että palvelussa saattaa ilmetä hienoista viivettä, mutta juomat voisi pyrkiä tuomaan nopeasti juomatilauksen jälkeen, niin asiakkaat yleensä jaksavat odottaa tyytyväisinä, vaikka ruuassa kestäisikin. Meillä kävi niin, että juomat jäivät jonnekin piiiiiiiiiiitkäksi aikaa, ja ruoka puolestaan saapui reippaasti heti niiden toimittamisen jälkeen. Tämä myös johti siihen, että yhdet juomat riittivät koko visiitimme ajaksi, muutoin olisimme varmaan tilanneet toiset sitten ruuan kanssa. Mutta hieno kokemus kaikin puolin, tämä ei missään nimessä ollut valituis, vain pieni parannusehdotus yksittäistapaukseen! Kiitos mukavasta illasta!

"Erinomainen"
6/6
Kalle K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Stadin parhaat burgerit! Koko kokonaisuus uskomaton. Alkupalalankku toimi loistavasti, erityismaininta härkäviipaleista, joiden päälle oli ripoteltu tryffelimajoneesia. Pääruoaksi otetun burgerin pihvi oli ihan omassa kastissa verrattuna muihin käymiini burgerimestoihin. Paksu ja mediumiksi paistettu pihvi oli sopivan kostea niin että hampurilainen ei kaivannut mitään lisäkastiketta. Juusto oli kivasti sulanut pihvin päälle tuoden makua purilaiseen. Ikinä en ole myöskään syönyt niin hyviä ranskalaisia (joiden kanssa tarjoillaan myös tryffelimajoneesia!). Kokemuksen kruunasi vielä toimiva brownie fudge ja jäätelöpallo. Lisäksi ravintolalla myös monipuolinen olutvalikoima. Suosittelen lämpimästi käymään kokeilemassa!

"Upea"
5/6
Kaj M.vuosi sitten · 4 arvostelua

Olimme paikassa perjantai-iltana klo 18-23, ruokailijoita oli runsaasti, onneksi olimme tehneet pöytävarauksen etukäteen. Ravintolatila on jakautunut pubin ja ruokailijoiden puoleen, pubin puolella oli lähiöpubin vakioasiakkaita jo tullessamme hyvässä hiprakassa. Hanassa oli kolme hyvää vierailevaa erikoisolutta ja listalla oli suhteellisen paljon erilaisia pullo-oluita. Ruoka oli erittäin maukasta, puuhiiligrillistä tuli hyvä aromi. Söin grillattua mustekalaa ja ribsejä, molemmat onnistuneita. Palvelu oli toisinaan hieman hidasta kiireen johdosta ja jouduimme odottelemaan mahdollisuutta tilata lisää juomaa. Klo 23 aikaan musiikki alkoi soimaan hieman liian lujaa ja muutenkin meno alkoi olemaan kuin ruotsinlaivalla. Kaikenkaikkiaan kokemus oli hyvä, mahdollisuus syödä hyvin ja juoda hyviä oluita.

"Upea"
5/6
Aleksi U.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ranskalainen maalaisbrunssi oli mainio ja rahalle sai hyvin vastinetta. Lämpimiä ja kylmiä ruokia oli riittävästi, ja erityisesti liharuuat olivat hyvin maukkaita. Salaatit hyviä. Muutama omaan makuuni sopimaton combo oli tarjolla, mutta toisaalta ne maistuivat seuralaiselle. Valikoimaa oli riittävästi, mutta enemmänkin olisi voinut olla. Esimerkiksi croisanttien kanssa ei ollut tarjolla marmelaadia, mikä oli pieni pettymys. Ruokapöydät on sullottu hieman liian lähelle toisiaan, joten kesken ruokailun saa varoa ohi menevien ihmisten takamuksia ja lastenrattaita. Ateriointi keskeytyy turhan usein siihen, että täytyy tehdä tilaa ns. "ohikulkijoille". Tämä rasittaa krapulaista ruokavierasta, liika jumppaaminen ja ylösnousemus aiheuttaa vielä rytmihäiriön.

"Upea"
5/6
Karla B.vuosi sitten · 1 arvostelu

Palvelu on nopeaa ja sujuvaa. Ruoka-annokset täyttäviä ja erittäin herkullisia. Ravintola on tällä hetkellä todella suosittu, ja jotta kaikki halukkaat mahtuisivat ruokailemaan, on ravintolassa ulosheittomeininki, kun ruokailua on kestänyt kaksi tuntia. Se on tyypillistä ravintoloissa, jotka ovat suosittuja ja haluttuja ruokailupaikkoja, sillä liikevaihto halutaan tietysti maksimoida ja pitää asiakaskunta edes jokseenkin tyytyväisenä, jotta suurin osa pääsisi ravintolaan juuri toivomanaan iltana. Mutta toki käytäntö hieman rajoittaa tunnelmaa täydellisen onnistuneesta illasta. No, eipähän tule ainakaan notkuttua liian pitkään ravintolassa, ja voi olla hyväkin vaihtaa paikkaa. Kokonaisuudessaan erittäin onnistunut ja miellyttävä kokemus. Menisin uudelleenkin.