Arvostelut: Treffi Pub & Bistro

Loistava
4.8/6
1 385 arvostelua
Treffi Pub & Bistro Helsinki image 1
Treffi Pub & Bistro Helsinki image 2
Treffi Pub & Bistro Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

1 385 Treffi Pub & Bistro arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Treffi Pub & Bistro annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
1 385 arvostelua
Melu:Ei häirinnyt
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Satu V.17 päivää sitten · 1 arvostelu

Treffi Pub & Bistrosta saimme maukkaat burgerit ja erittäin hyvää palvelua. Monipuoliset ruoka- ja juomalistat, rento tunnelma ja viihtyisä ravintola toimivat hyvin. Plussaa sijainnista metron läheisyydessä.

"Erinomainen"
6/6
Antti K.18 päivää sitten · 5 arvostelua

Ruoka aivan loistavaa uudenvuoden aattona. Paikka ammuttu täyteen jengiä ja siitä huolimatta palvelu pelasi. Herttoniemen helmi. Treffiin kannattaa tulla kauempaakin, hyvä sijainti aivan metroaseman vieressä.

"Erinomainen"
6/6
Kirsi M.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Treffi pub on alueen paras ruokapaikka. Ei pettänyt tänäänkään. Kiitos myös hyvästä tarjoilusta, saimme erityiskohtelua tai siltä se tuntui. Hyvä Treffi! Tullaan ehdottomasti vielä uudestaan!

"Erinomainen"
6/6
Iida M.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Näin joulunaikaan aivan täynnä väkeä iltaisin, siitä huolimatta saimme ruoat nopeasti. Hampurilaiset ja muut liharuoat loistavia, niiden takia kannattaa tulla käymään useamminkin. Henkilökunta osaavaa ja palvelu nopeaa.

"Erinomainen"
6/6
Tiina J.vuosi sitten · 1 arvostelu

Treffipubin japani teemainen brunssi oli taivaallinen! Vegaaniset seuralaiseni otettiin loistavasti huomioon. Vegaaniusuudesta piti ilmoittaa etukäteen, mikä sopi meille hyvin ja he saivat vegaanisia tarjottavia pöytään noutopöydän antimien lisäksi. Ruokaa oli tarjolla monipuolisesti, eikä se loppunut tietääkseni kertaakaan kesken. Jälkiruokaakin oli montaa sortta ja palvelu oli täys 10+. Pieni miinus kuohuviinipullon suolaisesta 40e hinnasta. 30e seurueeni olisi sellaisen tilannut, mutta 40e oli mielestämme liikaa lasilllisesta seurueemme jokaiselle viidelle jäsenelle ottaen huomioon että brunssi oli jo brunssihintaluokossa suhteellisen korkea. Tämä on tietenkin ymmärrettävää ja brunssi oli joka sentin väärti mutta skumpan korkea hinta ja siten skumpattomuus harmitti minua hieman. Näkisin siis mielelläni jatkossa brunssin teemaan sopivia juomasuosituksia/tarjouksia skumppalasin tai pullon muodossa.

"Erinomainen"
6/6
Ninni M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Mahtavat hampparit ja yllätyslankut, pääsevät kyllä stadin top kolmoseen! Tulemme ehdottomasti uudelleen! Paikka oli ääriään myöten täynnä perjantai-iltana, joten ymmärrettävää, että palvelussa saattaa ilmetä hienoista viivettä, mutta juomat voisi pyrkiä tuomaan nopeasti juomatilauksen jälkeen, niin asiakkaat yleensä jaksavat odottaa tyytyväisinä, vaikka ruuassa kestäisikin. Meillä kävi niin, että juomat jäivät jonnekin piiiiiiiiiiitkäksi aikaa, ja ruoka puolestaan saapui reippaasti heti niiden toimittamisen jälkeen. Tämä myös johti siihen, että yhdet juomat riittivät koko visiitimme ajaksi, muutoin olisimme varmaan tilanneet toiset sitten ruuan kanssa. Mutta hieno kokemus kaikin puolin, tämä ei missään nimessä ollut valituis, vain pieni parannusehdotus yksittäistapaukseen! Kiitos mukavasta illasta!

"Upea"
5/6
Mikko N.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Kävimme välimerenbrunssilla. Brunssi oli rohkeasti koottu teeman ympärille. Persoonallisesti painotus oli enemmänkin brunssin ruokaisemmassa luonteessa kuin aamupalaelementeissä. Selkein pesäero muihin kaupungin brunsseihin tuli siitä, että valikoima oli suppea, mutta erinomainen laadultaan. Merquez makkarat olivat erinomaisia, samoin lohi. Salaatit olivat raikkaita. Ainoina huteina voisi pitää heikkolaatuista serranokinkkua ja oliiveja jotka olivat varsin mauttomia. Lisäksi raakana tarjottu halloumi oli itselleni vieraan tuntuinen juttu. Kaiken kaikkiaan rahalla sai hyvää vastinetta. Jos etsit laadukasta, käsityönä tehtyä ruokaa kannattaa tulla. Jos toiveissa on pekoni, kananmunat ja myslit saatat pettyä. Palvelu oli hiukan erikoista, ainakin minua palvelleesta henkilöstä (yksi omistajista?) Jäi vähän outo fiilis. Jotenkin sellainen töykeä ja vähän ei tervetullut olo. Tässä siis saattaisi olla kehittämistä.

"Erinomainen"
6/6
Kalle K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Stadin parhaat burgerit! Koko kokonaisuus uskomaton. Alkupalalankku toimi loistavasti, erityismaininta härkäviipaleista, joiden päälle oli ripoteltu tryffelimajoneesia. Pääruoaksi otetun burgerin pihvi oli ihan omassa kastissa verrattuna muihin käymiini burgerimestoihin. Paksu ja mediumiksi paistettu pihvi oli sopivan kostea niin että hampurilainen ei kaivannut mitään lisäkastiketta. Juusto oli kivasti sulanut pihvin päälle tuoden makua purilaiseen. Ikinä en ole myöskään syönyt niin hyviä ranskalaisia (joiden kanssa tarjoillaan myös tryffelimajoneesia!). Kokemuksen kruunasi vielä toimiva brownie fudge ja jäätelöpallo. Lisäksi ravintolalla myös monipuolinen olutvalikoima. Suosittelen lämpimästi käymään kokeilemassa!

"Upea"
5/6
Kaj M.vuosi sitten · 4 arvostelua

Olimme paikassa perjantai-iltana klo 18-23, ruokailijoita oli runsaasti, onneksi olimme tehneet pöytävarauksen etukäteen. Ravintolatila on jakautunut pubin ja ruokailijoiden puoleen, pubin puolella oli lähiöpubin vakioasiakkaita jo tullessamme hyvässä hiprakassa. Hanassa oli kolme hyvää vierailevaa erikoisolutta ja listalla oli suhteellisen paljon erilaisia pullo-oluita. Ruoka oli erittäin maukasta, puuhiiligrillistä tuli hyvä aromi. Söin grillattua mustekalaa ja ribsejä, molemmat onnistuneita. Palvelu oli toisinaan hieman hidasta kiireen johdosta ja jouduimme odottelemaan mahdollisuutta tilata lisää juomaa. Klo 23 aikaan musiikki alkoi soimaan hieman liian lujaa ja muutenkin meno alkoi olemaan kuin ruotsinlaivalla. Kaikenkaikkiaan kokemus oli hyvä, mahdollisuus syödä hyvin ja juoda hyviä oluita.

"Upea"
5/6
Aleksi U.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ranskalainen maalaisbrunssi oli mainio ja rahalle sai hyvin vastinetta. Lämpimiä ja kylmiä ruokia oli riittävästi, ja erityisesti liharuuat olivat hyvin maukkaita. Salaatit hyviä. Muutama omaan makuuni sopimaton combo oli tarjolla, mutta toisaalta ne maistuivat seuralaiselle. Valikoimaa oli riittävästi, mutta enemmänkin olisi voinut olla. Esimerkiksi croisanttien kanssa ei ollut tarjolla marmelaadia, mikä oli pieni pettymys. Ruokapöydät on sullottu hieman liian lähelle toisiaan, joten kesken ruokailun saa varoa ohi menevien ihmisten takamuksia ja lastenrattaita. Ateriointi keskeytyy turhan usein siihen, että täytyy tehdä tilaa ns. "ohikulkijoille". Tämä rasittaa krapulaista ruokavierasta, liika jumppaaminen ja ylösnousemus aiheuttaa vielä rytmihäiriön.