Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Keskusta
Trattoria Rivoletto
Trattoria Rivoletto Arvostelut

Arvostelut: Trattoria Rivoletto

Keskustavälimerellinen
Loistava
4.9/6
31 arvostelua
Trattoria Rivoletto Helsinki image 1
Trattoria Rivoletto Helsinki image 2
Trattoria Rivoletto Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

31 Trattoria Rivoletto arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Trattoria Rivoletto annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.9/6
31 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Teija I.18 tuntia sitten · 1 arvostelu

Palvelu ihan huippua, asiakas huomioitiin koko ruokailun ajan. Ruoka maukasta, annoskoko juuri passeli. Täällä länsirannikolla tulee ikävää suklaamoussea. Mieletöntä jälkkäriä! Suklaamousselle terkkuja, jään siis kaipaamaan sitä :)

"Erinomainen"
6/6
Anneli K.15 päivää sitten · 1 arvostelu

Aivan upea taas :). Ruoka hyvä ja palvelu loistava. Loistava, hvä, loistava ,hyvä jne jne jne jne jne jne jne jne jne jne jne jne

"Erinomainen"
6/6
Anssi K.25 päivää sitten · 1 arvostelu

Erinomainen ruoka yhdistyi ystävälliseen ja nopeaan palveluun. Pastat olivat erinomaisia, erityisesti simpukkapasta, jossa merellinen maku yhdistyi hienosti muihin makuihin. Myös kampasimpukat erittäin hyvinnvalmidtettu ja maukkaita. Käymme toistekin.

"Erinomainen"
6/6
Tekla L.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Vanhanliiton asiantunteva tarjoilija, ilman hössötyksiä. Täydet kympit. Bileiden jälkeinen lauantai pizza oli mitä mainoin. Talon sisialainen viini talonviiniksi nappi. Ja suosittelen mozzarella-alkupalaa pizzan päälle laitettavaksi😺

"Erinomainen"
6/6
Ron R.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Probably our best meal during our 2 weeks in Scandinavia. Fun, local-feeling spot, very friendly wait staff. It's much larger than it feels since there are multiple smaller rooms. But the food was excellent. Green salad with toasted seeds was perfectly dressed, fresh and tasty. The main dish we chose had home-made pasta, garlic, cherry tomatoes, fresh mozzarella, and some herbs in a simple (but delicious) olive oil/white wine sauce. Terrific meal, highly recommend this place!

"Upea"
5/6
Leena A.neljä kuukautta sitten · 2 arvostelua

Mukava kokemus pitkästä aikaa. Hyvä palvelu vaikkakin englanniksi. Ei välttämä kaikkien kannalta ihan onnistunut ratkaisu, mutta meille OK. Pizza Margheritat valkosipulilla ja ilman odotettua paremmat - ei liian isot ja maukkaat. Plussaa pöytään tuoduista chiliöljystä, oreganosta ja mustapippurimyllystä. Parempi pizzakokemus kuin lähistön uudehkossa paikassa.

"Erinomainen"
6/6
Toni K.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Ruoka oli taivaallista, suosittelen Pollo Limonello pizzaa,Sitruunarisottoa ja rapuja ja jälkiruuaksi suklaa moussea. Kiitokset myös ystävällisestä tarjoilusta ja loistavista viineistä Hinta/laatu suhde on kohdallaan. Kun vierailemme helsingissä tulevaisuudessa, niin tämä on paikka, johon tulen palaamaan.

"Erinomainen"
6/6
Late F.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka on Rivoletossa ollut aina hyvää ja korkeatasoista. Etenkin pastat, risotot ja kala-annokset ovat Rivoleton keittiön erikoisosaamista. Pizzat ovat myös vuosikymmeniä olleet Helsingin parhaimmistoa. Palvelussa ei ole myöskään mitään valittamisen aihetta. Rivoletto on takuuvarma ravintola-valinta.

"Erinomainen"
6/6
Minna N.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Rivolettoon ei pety! Ei ystävälliseen henkilökuntaan, eikä hyvään ruokaan. Mahtavan hyvät etanat ja Mamma Mia! mikä pizza. Erityiskiitos ihanan nauravaiselle tarjoilijalle, hän omalla osuudellaan kohotti illan tunnelmaa. Ehdottomasti yksi lempiravintoloistani.

"Erinomainen"
6/6
susana A.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvää ruokaa. Hyvää palvelua myös. Paras pizza ikina. Talon viini hyvän hintan laadun suhde. Helsingin paras suklan mousse. Viihdyimme ravintossa 5 tuntia. Hyvä paikka vietä synttärin juhlan.