Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Keskusta
Trattoria Rivoletto
Trattoria Rivoletto Arvostelut

Arvostelut: Trattoria Rivoletto

Loistava
4.9/6
56 arvostelua
Trattoria Rivoletto Helsinki image 1
Trattoria Rivoletto Helsinki image 2
Trattoria Rivoletto Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

56 Trattoria Rivoletto arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Trattoria Rivoletto annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.9/6
56 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Ursula Z.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella hyvää ruokaa. Isoin suositus huikeaa Mozzarellaa ja paras ikinä Linguine & vongolesimpukoilla. Nappisuoritus. Kiva fiilis, hyvä tunnelma valaistus, ystävällinen palvelu. Rivoletto ei petä ikinä, aina hyvä.

"Erinomainen"
6/6
Eija V.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli todella hyvää, kiitokset lähetettiin keittiöhenkilökunnalle. Söimme pitkän kaavan mukaan ja mikään osio ei tuottanut pettymystä. Palvelu oli ystävällistä, huomaavaista ja hyväntuulista. Suosittu paikka, oli hyvä että olimme varanneet pöydän ennakkoon perjantai-illaksi.

"Erinomainen"
6/6
Marina A.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää ja palvelu erinomaista - kiitos erityisesti ihanalle amerikkalaissyntyiselle tarjoilijalle Marialle, joka omalla tyylillään loi hyvän tunnelman heti alusta lähtien. Tunnelma kuin ulkomailla! Kiitos!

"Erinomainen"
6/6
Maarit L.neljä kuukautta sitten · 2 arvostelua

Ystävällinen ja nopea palvelu. Lisämausteena amerikkalainen Maria, joka tarjoili meille. Way to go, girl 👍🏻 Rivoletto on aina varma valinta. Ilmapiiri on lämmin ja tuttavallinen.

"Erinomainen"
6/6
Ron R.yhdeksän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Probably our best meal during our 2 weeks in Scandinavia. Fun, local-feeling spot, very friendly wait staff. It's much larger than it feels since there are multiple smaller rooms. But the food was excellent. Green salad with toasted seeds was perfectly dressed, fresh and tasty. The main dish we chose had home-made pasta, garlic, cherry tomatoes, fresh mozzarella, and some herbs in a simple (but delicious) olive oil/white wine sauce. Terrific meal, highly recommend this place!

"Upea"
5/6
Leena A.kahdeksan kuukautta sitten · 2 arvostelua

Mukava kokemus pitkästä aikaa. Hyvä palvelu vaikkakin englanniksi. Ei välttämä kaikkien kannalta ihan onnistunut ratkaisu, mutta meille OK. Pizza Margheritat valkosipulilla ja ilman odotettua paremmat - ei liian isot ja maukkaat. Plussaa pöytään tuoduista chiliöljystä, oreganosta ja mustapippurimyllystä. Parempi pizzakokemus kuin lähistön uudehkossa paikassa.

"Erinomainen"
6/6
Late F.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka on Rivoletossa ollut aina hyvää ja korkeatasoista. Etenkin pastat, risotot ja kala-annokset ovat Rivoleton keittiön erikoisosaamista. Pizzat ovat myös vuosikymmeniä olleet Helsingin parhaimmistoa. Palvelussa ei ole myöskään mitään valittamisen aihetta. Rivoletto on takuuvarma ravintola-valinta.

"Erinomainen"
6/6
Toni K.seitsemän kuukautta sitten · 2 arvostelua

Ruoka oli taivaallista, suosittelen Pollo Limonello pizzaa,Sitruunarisottoa ja rapuja ja jälkiruuaksi suklaa moussea. Kiitokset myös ystävällisestä tarjoilusta ja loistavista viineistä Hinta/laatu suhde on kohdallaan. Kun vierailemme helsingissä tulevaisuudessa, niin tämä on paikka, johon tulen palaamaan.

"Upea"
5/6
Mikko P.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kokemus oli erittäin hyvä muutaman henkiökunnan ja ruoan takia, mutta pakko rokottaa yksi piste siitä, että olimme melkein kiinni seuraavassa pöydässä. Eli tilaa pitäisi mielestäni olla hitusen lisää. Iso plussa gluteenittoman ruoan valmistamisesta! Parasta pizzaa mitä olen maistanut aikoihin!

"Erinomainen"
6/6
Minna N.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Rivolettoon ei pety! Ei ystävälliseen henkilökuntaan, eikä hyvään ruokaan. Mahtavan hyvät etanat ja Mamma Mia! mikä pizza. Erityiskiitos ihanan nauravaiselle tarjoilijalle, hän omalla osuudellaan kohotti illan tunnelmaa. Ehdottomasti yksi lempiravintoloistani.