Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Keskusta
Trattoria Rivoletto

Trattoria Rivoletto

Loistava
5.0/6
42 arvostelua
Trattoria Rivoletto Helsinki image 1
Trattoria Rivoletto Helsinki image 2
Trattoria Rivoletto Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Trattoria Rivoletto – Tietoja

Trattoria Rivoletto on italialainen ravintola Helsingin keskustassa, Albertin kadulla. Rivoletton listoilta löytyy lihaa, kalaa, äyriäisiä, pastaa, pizzoja, jälkiruokia sekä monipuolinen drinkkivalikoima. Pizzalista on pitkä ja täytteet herkullisia. Rivoletton pizzojen mielletäänkin kuuluvan Helsingin parhaimmistoon, ja onhan reseptien hiomiseen ollutkin aikaa: Rivoletto oli avattuaan Suomen ensimmäisiä pizzerioita, tuolloin nimellä Rivolin pizzeria. Muutoin liha, kala ja merenelävät ovat maukkaasti edustettuina, mutta Rivolettossa kasvisyöjänkään ei jää välimeren keittiön antimista paitsi. Arkisin, iltalistan lisäksi tarjolla on suosittu, viikoittain vaihtuva lounas. Lämminruokavaihtoehtoja on muutama, ja valittavana on aina myös päivän pizza. Kevyempään nälkään annoksen voi koota salaattipöydästä, joka on saatavilla myös lämpimien annosten yhteyteen.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 00:00
Saturday
15:00 - 00:00
Sunday
17:00 - 23:00
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00

Osoite

Trattoria Rivoletto
Albertinkatu 38
00180 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Kampasimpukoita, vongolesimpukoita ja vermuttia

Scallops with vongole clams and vermouth
16,50 €

Valkosipulileipää

Garlic bread
5,00 €

Etanoita valkosipulivoissa tai gorgonzolassa 6 / 12

Snails in garlic butter or gorgonzola 6 / 12
13,50 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Trattoria Rivoletto, Helsinki

Kun Ragni Rissanen avasi 1970-luvulla Helsingin keskustaan, Albertinkadulle Ravintola Rivolin yhteyteen uuden yksikön, päästiin Helsingissä nauttimaan ensimmäistä kertaa pizzaa, ja Trattoria Rivoletto, tuolloin nimellä Rivolin Pizzeria, sai alkunsa. Pizzauuni ja reseptit haettiin Tukholmasta, ja paikka oli alusta alkaen suosittu. Kun vuonna 1996 pizzerian nimi muutettiin Trattoria Rivolettoksi, oli paikka ehtinyt jo kasvaa täysveriseksi italialaiseksi ravintolaksi. Nykyisin Rivoletto on trendikkäästi sisustettu rento ja mutkaton välimeren keittiötä edustava ruokapaikka, joka on yksi Helsingin keskustan suosituimmista niin lounas- kuin illallisaikaankin.

Perustaja Rissanen oli aikoinaan pioneeri, joka alkoi tuoda Suomeen ostereita, hummereita, simpukoita ja mustekaloja. Äyriäiset ovat hyvin edustettuina tämänkin päivän Rivoletton à la carte –listalla. Välimeren keittiö näkyy tietysti myös listan muissa raaka-aineissa ja annoksissa, joihin kuuluvat simppelit pastat ja risotot, maukkaat ja usein valkosipuliset liharuuat sekä mukavan monipuoliset alkupalat ja ekstrana tilattavat lisukkeet. Myös kasvissyöjä löytää listalta omansa, erityisesti pasta-risotto-osiosta. Pizzoista nyt puhumattakaan. Rivoletton pizzojen on pidetty kuuluvan jo perustusvuosistaan alkaen Helsingin parhaimmistoon. Pohjan voi valita myös gluteenittomana. Palan painikkeeksi sopii annoksen mukaan kuohuva, valko-, rose- ja punaviini, jonka voi valita pääosin italialaispainotteiselta listalta. Vaihtoehtoja voi kysyä myös muilta viinialueilta. Salissa palvelee myös baaritiski. Fiiliksen kruunaamiseksi ruokailun ja seurustelun taustalla viihdyttävät sekä italialaiset että ajankohtaiset tunnelmalevyt.

42 Trattoria Rivoletto arvostelua

Loistava
5.0/6
42 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Uusi"Erinomainen"
6/6
Marina A.kahdeksan tuntia sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää ja palvelu erinomaista - kiitos erityisesti ihanalle amerikkalaissyntyiselle tarjoilijalle Marialle, joka omalla tyylillään loi hyvän tunnelman heti alusta lähtien. Tunnelma kuin ulkomailla! Kiitos!

"Erinomainen"
6/6
Maarit L.17 päivää sitten · 2 arvostelua

Ystävällinen ja nopea palvelu. Lisämausteena amerikkalainen Maria, joka tarjoili meille. Way to go, girl 👍🏻 Rivoletto on aina varma valinta. Ilmapiiri on lämmin ja tuttavallinen.

"Erinomainen"
6/6
Teija I.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Palvelu ihan huippua, asiakas huomioitiin koko ruokailun ajan. Ruoka maukasta, annoskoko juuri passeli. Täällä länsirannikolla tulee ikävää suklaamoussea. Mieletöntä jälkkäriä! Suklaamousselle terkkuja, jään siis kaipaamaan sitä :)