Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Keskusta
Trattoria Rivoletto

Trattoria Rivoletto

Keskustavälimerellinen
Loistava
4.9/6
29 arvostelua
Trattoria Rivoletto Helsinki image 1
Trattoria Rivoletto Helsinki image 2
Trattoria Rivoletto Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Trattoria Rivoletto – Tietoja

Trattoria Rivoletto on italialainen ravintola Helsingin keskustassa, Albertin kadulla. Rivoletton listoilta löytyy lihaa, kalaa, äyriäisiä, pastaa, pizzoja, jälkiruokia sekä monipuolinen drinkkivalikoima. Pizzalista on pitkä ja täytteet herkullisia. Rivoletton pizzojen mielletäänkin kuuluvan Helsingin parhaimmistoon, ja onhan reseptien hiomiseen ollutkin aikaa: Rivoletto oli avattuaan Suomen ensimmäisiä pizzerioita, tuolloin nimellä Rivolin pizzeria. Muutoin liha, kala ja merenelävät ovat maukkaasti edustettuina, mutta Rivolettossa kasvisyöjänkään ei jää välimeren keittiön antimista paitsi. Arkisin, iltalistan lisäksi tarjolla on suosittu, viikoittain vaihtuva lounas. Lämminruokavaihtoehtoja on muutama, ja valittavana on aina myös päivän pizza. Kevyempään nälkään annoksen voi koota salaattipöydästä, joka on saatavilla myös lämpimien annosten yhteyteen.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:00
Sunday
17:00 - 23:00
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 00:00
Saturday
15:00 - 00:00

Osoite

Trattoria Rivoletto
Albertinkatu 38
00180 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Kampasimpukoita, vongolesimpukoita ja vermuttia

Scallops with vongole clams and vermouth
16,50 €

Valkosipulileipää

Garlic bread
5,00 €

Etanoita valkosipulivoissa tai gorgonzolassa 6 / 12

Snails in garlic butter or gorgonzola 6 / 12
13,50 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Trattoria Rivoletto, Helsinki

Kun Ragni Rissanen avasi 1970-luvulla Helsingin keskustaan, Albertinkadulle Ravintola Rivolin yhteyteen uuden yksikön, päästiin Helsingissä nauttimaan ensimmäistä kertaa pizzaa, ja Trattoria Rivoletto, tuolloin nimellä Rivolin Pizzeria, sai alkunsa. Pizzauuni ja reseptit haettiin Tukholmasta, ja paikka oli alusta alkaen suosittu. Kun vuonna 1996 pizzerian nimi muutettiin Trattoria Rivolettoksi, oli paikka ehtinyt jo kasvaa täysveriseksi italialaiseksi ravintolaksi. Nykyisin Rivoletto on trendikkäästi sisustettu rento ja mutkaton välimeren keittiötä edustava ruokapaikka, joka on yksi Helsingin keskustan suosituimmista niin lounas- kuin illallisaikaankin.

Perustaja Rissanen oli aikoinaan pioneeri, joka alkoi tuoda Suomeen ostereita, hummereita, simpukoita ja mustekaloja. Äyriäiset ovat hyvin edustettuina tämänkin päivän Rivoletton à la carte –listalla. Välimeren keittiö näkyy tietysti myös listan muissa raaka-aineissa ja annoksissa, joihin kuuluvat simppelit pastat ja risotot, maukkaat ja usein valkosipuliset liharuuat sekä mukavan monipuoliset alkupalat ja ekstrana tilattavat lisukkeet. Myös kasvissyöjä löytää listalta omansa, erityisesti pasta-risotto-osiosta. Pizzoista nyt puhumattakaan. Rivoletton pizzojen on pidetty kuuluvan jo perustusvuosistaan alkaen Helsingin parhaimmistoon. Pohjan voi valita myös gluteenittomana. Palan painikkeeksi sopii annoksen mukaan kuohuva, valko-, rose- ja punaviini, jonka voi valita pääosin italialaispainotteiselta listalta. Vaihtoehtoja voi kysyä myös muilta viinialueilta. Salissa palvelee myös baaritiski. Fiiliksen kruunaamiseksi ruokailun ja seurustelun taustalla viihdyttävät sekä italialaiset että ajankohtaiset tunnelmalevyt.

29 Trattoria Rivoletto arvostelua

Loistava
4.9/6
29 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Anssi K.päivä sitten · 1 arvostelu

Erinomainen ruoka yhdistyi ystävälliseen ja nopeaan palveluun. Pastat olivat erinomaisia, erityisesti simpukkapasta, jossa merellinen maku yhdistyi hienosti muihin makuihin. Myös kampasimpukat erittäin hyvinnvalmidtettu ja maukkaita. Käymme toistekin.

"Erinomainen"
6/6
Tekla L.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Vanhanliiton asiantunteva tarjoilija, ilman hössötyksiä. Täydet kympit. Bileiden jälkeinen lauantai pizza oli mitä mainoin. Talon sisialainen viini talonviiniksi nappi. Ja suosittelen mozzarella-alkupalaa pizzan päälle laitettavaksi😺

"Erinomainen"
6/6
Late F.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ruoka on Rivoletossa ollut aina hyvää ja korkeatasoista. Etenkin pastat, risotot ja kala-annokset ovat Rivoleton keittiön erikoisosaamista. Pizzat ovat myös vuosikymmeniä olleet Helsingin parhaimmistoa. Palvelussa ei ole myöskään mitään valittamisen aihetta. Rivoletto on takuuvarma ravintola-valinta.