Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Töölö
Töölön Sävel Finbistro
Töölön Sävel Finbistro Arvostelut

Arvostelut: Töölön Sävel Finbistro

Loistava
5.2/6
259 arvostelua
Töölön Sävel Finbistro Helsinki image 1
Töölön Sävel Finbistro Helsinki image 2
Töölön Sävel Finbistro Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

259 Töölön Sävel Finbistro arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Töölön Sävel Finbistro annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.2/6
259 arvostelua
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Loistava
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Tiina L.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka ja isot annokset. Ystävällinen palvelu. Burgeriviikot kiva idea.

"Erinomainen"
6/6
Nelli I.20 päivää sitten · 2 arvostelua

Ruoka oli erittäin maukasta, monipuolista ja kauniisti esillä. Itse tehdyt kakut ja piiraat. Suosittelen!

"Erinomainen"
6/6
Noora R.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Hyvä palvelu, lapsiystävällinen henkilökunta ainakin nyt ystävänpäivänä. Hyvä ruoka. Huippu ravintola 👌🏻 Aivan varmasti tullaan toistekin. Ja varmasti tullaan suosittelemaan ystäville tätä paikkaa. ☺️ Pisteet 10/10.

"Erinomainen"
6/6
Joel F.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Loistava Mini-Blini ateria kylmän vodkan kera jonka jälkeen aivan todella loistava maksa ateria hyvän punkun kanssa. Kiitos loistavasta illasta + myös naiseni oli myös ERITTÄIN tyytyväinen ruokaansa. Kiitoksia Teille!!! Joel

"Erinomainen"
6/6
David L.vuosi sitten · 2 arvostelua

Having been to Savel many times over the years, you expect good service and good food as the norm. Yesterday, my birthday was no exception. The food was excellent, my choices being escargot starter and the traditional liver dish as the main course. The escargot were the best I have tasted in some time and the main dish was perfection. My spouse had blini's starterand a vegetarian flambeu as a main - all was good tasting and wholesome. Service was excellent - very attentive, could not have been better. Thank you for a great birthday dinner!!!

"Upea"
5/6
Marcus C.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ehdottaisin harkintaanne seuraavaa: kun ravintolanne nimikin sisältää sanan "sävel", ja kun ravintolan visuaalinen ilme suuntautuu herttaisesti vanhoihin hyviin aikoihin, niin voisiko myös taustamusiikkinne vielä profiloitua hieman enemmän kohti tämän saman ajan tai maailman ohjelmistoa, eritoten suomalaista sellaista? Sen verran kun kuulin, taustalla soi musiikki jolla kyllä (ainakin ajoittain) oli mielleyhtymä näihin aikoihin, mutta ei välttämättä kovin selkeästi. Jokin valikoima Olavi Virtaa yms. ajan suuruuksia voisi olla hauska lisä. Eri asia sitten on, että paras ratkaisu olisi tietysti olla kokonaan ilman taustamusiikkia, mutta se ei taida olla nykymaailmassa enää mahdollista... yst. terv. Marcus Castrén

"Okei"
3/6
Sofia V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Muuten ravintola on oikein mieluisa ja ruoka hyvää, mutta yksi asia ärsytti todella: tein quandoon kautta varauksen kaksi viikkoa ennen ja kirjoitin lisätoiveisiin että toivomme pöytää jonka yhteyteen saa lasten vaunut. Varaukseeni ei palattu muuten kuin automaattivahvistuksella, joten ajattelimme asian olevan hoidossa. Kuitenkin kun tulimme sisään, oli ovessa lappu "ei lasten vaunuja". Henkilökunnalla ei myöskään ollut tietoa toiveestamme ka he kehottivat ottamaan kopan irti vaunuista. Koppa on suhteellisen iso joten se vei meille varatusta loosista yhden hengen paikan ja muut joutuivat istumaan ahtaasti. Ravintolassa oli paikkoja joiden yhteyteen olisi helposti voinut ottaa kärryt joten jos toiveemme olisi huomioitu henkilökunta olisi voinut suunnitella paikat eri tavalla. Jos kielto vaunujen tuontiin on ehdoton, olettaisin että joku olisi palannut kysymykseeni ja kertoo ettei se onnistu. Olisimme ottaneet vaunun kopaksi turvaistuimen.

"Erinomainen"
6/6
Kristi H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvällä paikalla Töölössä, kun asun Taka-Töölössä. Hieno miljöö, kuvat seinällä ja taustamusiikki sopivat yhteen. Ruoka oli hyvä, monipuolinen ja sitä oli riittävästi. Hieman oli jonottamista, kun jono meni vain yhdestä suunnasta vaikka paremmalla sijoittamisella ruokaa olisi voinut ottaa molemmilta puolilta. Tilat on kuitenkin pienet, joten ymmärrän tilanteen.

"Erinomainen"
6/6
Merja K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Miljöönä ravintola aivan omaa luokkaansa; ei mitään turhaa vaan ainoastaan välttämätön, jolla toivotetaan asiakas tervetulleeksi. Ja se ruoka! En muista milloin viimeksi olisin saanut niin maukasta, mutta samalla konstailematonta ruokaa. Siinä oli kaikki kohdallaan (söin maksaa). Myös palvelu oli erinomaista. Tänne menen takuulla uudelleen. Suosittelen lämpimästi.

"Erinomainen"
6/6
Sami L.vuosi sitten · 3 arvostelua

Olimme kolmen hengen voimin brunssilla sunnuntaina, teemana kosovolainen menu. Palvelu ja ruoka erinomaista kuten aina, ei oikeastaan mitään pahaa sanottavaa. Plussana keittiöstä sorbetti jälkiruoaksi kun valmiista pöydästä ei löytynyt mitään leivottua sopivaa (marjoja ja hedelmiä kyllä oli!). Ensimmäisessä kattauksessa myös sopivan väljää.