Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Töölö
Töölön Sävel Finbistro

Töölön Sävel Finbistro

kansainvälinen, eurooppalainen, drinkkipaikka

Pääruoat maksavat noin21€

Kuva kohteesta Töölön Sävel Finbistro, Töölö, Helsinki
Töölön Sävel Finbistro ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Töölön Sävel Finbistro – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Ilmastointi
Auki nyt
-
Sulkee 15:00
Tuesday
10:30 - 15:00
Wednesday
10:30 - 15:00
Thursday
10:30 - 15:00
Friday
10:30 - 15:00
Saturday
Suljettu
Sunday
Suljettu
Monday
10:30 - 15:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Töölön Sävel Finbistro

Töölön Sävelessä voit nauttia laadukkaasta kotiruokalounaasta, herkullisesta illallisesta ja runsaasta brunssista ihastuttavassa Helsingin Töölössä. Töölöntorin läheisyydessä Runeberginkadulla majaa pitävän ravintolan avara ruokasali ja kaunis sisustus luovat mitä mainioimmat puitteet rentoon ruokailuun ja leppoisaan nautiskeluun. Ravintolan ruokalista hakee vaikutteita monista kansainvälisistä keittiöistä, ja tarjolla on erinomaisia annoksia burgereista salaatteihin ja monipuolisista liha- ja kala-annoksista loistaviin flambeeihin. Monipuolinen olutvalikoima tarjoaa tuttujen oluiden lisäksi niin kotimaisia kuin ulkomaisia erikoisuuksia ja viinilistalta löytyy juuri sopiva valikoima viinejä eri makuun.

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoileeko ravintola Töölön Sävel Finbistro kansainvälinen ruokaa?

Kyllä, ravintola Töölön Sävel Finbistro tarjoilee kansainvälinen ruokaa ja myös eurooppalainen, drinkkipaikka ruokaa.

Onko ravintolassa Töölön Sävel Finbistro pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Töölön Sävel Finbistro ei ole pöytiä ulkona.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Töölön Sävel Finbistro?

Vuonna 2014 avattu Töölön Sävel on noussut nopeasti helsinkiläisten suosioon sydämellisen palvelunsa, erinomaisen ruokansa ja mainion miljöönsä ansioista. Loistavalla paikalla Runeberginkadulla Adlonin korttelissa vain kivenheiton päässä Töölöntorista sijaitseva ravintola on auki viikon jokaisena päivänä aamupäivästä iltaan asti. Arkipäivien lounaalla tarjoiltava noutopöytä hemmottelee lämpimällä kotiruoalla, salaateilla ja keitolla. Vaihtoehtona buffetille voit nauttia myös viikon burgerin tai viikon suosituksen suoraan keittiöstä. Mikäli et viikolla ehdi herkuttelemaan, Töölön Sävelen sunnuntaibrunssia ei ainakaan kannata jättää väliin! Vatsa täyttyy noutopöydän leipien, levitteiden, murojen ja myslien lisäksi lämpimillä ruoilla ja makeilla herkuilla. Tarjonta vaihtelee viikon teeman mukaan, joten luvassa on aina yllätyksiä ja uusia makuja. Illallismenu tarjoilee esimerkiksi muhkeita burgereita – jotka on saatavilla myös gluteenittomina tai ruisleivällä – sekä mainioita flambeeita eli liekkipiiraita. Pääruokavalikoimasta löytyy myös loistavat liha-, ja kala-annokset maukkaita kasvisruokia unohtamatta.

Töölön Sävelessä voit nautiskella myös laajasta olut- ja siiderivalikoimasta, joka painottuu erityisesti kotimaisiin laatutuotteisiin, mutta tarjoaa myös erinomaisia ulkomaisia maistiaisia. Kokeile esimerkiksi Sävelen omaa kausiolutta. Viinilista elää vuodenaikojen mukaan tarjoten sopivat maut niin talveen kuin kesään. Bistromaisen ravintolan valoisan salin 50-lukumainen sisustus sekä vanha iskelmämusiikki luovat nostalgista tunnelmaa, ja ystävällinen henkilökunta saa sinut viihtymään ja nauttimaan Töölön Sävelen loistavasta ruoasta ja mainiosta tunnelmasta.