Quandoo
(FI) Suomi
5.2 /6 Loistava 126 arvostelua

Töölön Sävel Finbistro

Töölö Kansainvälinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Töölön Sävel Finbistro

Töölön Sävelessä voit nauttia laadukkaasta kotiruokalounaasta, herkullisesta illallisesta ja runsaasta brunssista ihastuttavassa Helsingin Töölössä. Töölöntorin läheisyydessä Runeberginkadulla majaa pitävän ravintolan avara ruokasali ja kaunis sisustus luovat mitä mainioimmat puitteet rentoon ruokailuun ja leppoisaan nautiskeluun. Ravintolan ruokalista hakee vaikutteita monista kansainvälisistä keittiöistä, ja tarjolla on erinomaisia annoksia burgereista salaatteihin ja monipuolisista liha- ja kala-annoksista loistaviin flambeeihin. Monipuolinen olutvalikoima tarjoaa tuttujen oluiden lisäksi niin kotimaisia kuin ulkomaisia erikoisuuksia ja viinilistalta löytyy juuri sopiva valikoima viinejä eri makuun.

Aukioloajat

  • Maanantai 10:30 - 23:00
  • Tiistai 10:30 - 23:00
  • Keskiviikko 10:30 - 00:00
  • Torstai 10:30 - 00:00
  • Perjantai 10:30 - 00:30
  • Lauantai 12:00 - 00:30
  • Sunnutai 11:00 - 22:00
Töölön Sävel Finbistro, Runeberginkatu 40, 00260 Helsinki

Filosofia

Vuonna 2014 avattu Töölön Sävel on noussut nopeasti helsinkiläisten suosioon sydämellisen palvelunsa, erinomaisen ruokansa ja mainion miljöönsä ansioista. Loistavalla paikalla Runeberginkadulla Adlonin korttelissa vain kivenheiton päässä Töölöntorista sijaitseva ravintola on auki viikon jokaisena päivänä aamupäivästä iltaan asti. Arkipäivien lounaalla tarjoiltava noutopöytä hemmottelee lämpimällä kotiruoalla, salaateilla ja keitolla. Vaihtoehtona buffetille voit nauttia myös viikon burgerin tai viikon suosituksen suoraan keittiöstä. Mikäli et viikolla ehdi herkuttelemaan, Töölön Sävelen sunnuntaibrunssia ei ainakaan kannata jättää väliin! Vatsa täyttyy noutopöydän leipien, levitteiden, murojen ja myslien lisäksi lämpimillä ruoilla ja makeilla herkuilla. Tarjonta vaihtelee viikon teeman mukaan, joten luvassa on aina yllätyksiä ja uusia makuja. Illallismenu tarjoilee esimerkiksi muhkeita burgereita – jotka on saatavilla myös gluteenittomina tai ruisleivällä – sekä mainioita flambeeita eli liekkipiiraita. Pääruokavalikoimasta löytyy myös loistavat liha-, ja kala-annokset maukkaita kasvisruokia unohtamatta.

Töölön Sävelessä voit nautiskella myös laajasta olut- ja siiderivalikoimasta, joka painottuu erityisesti kotimaisiin laatutuotteisiin, mutta tarjoaa myös erinomaisia ulkomaisia maistiaisia. Kokeile esimerkiksi Sävelen omaa kausiolutta. Viinilista elää vuodenaikojen mukaan tarjoten sopivat maut niin talveen kuin kesään. Bistromaisen ravintolan valoisan salin 50-lukumainen sisustus sekä vanha iskelmämusiikki luovat nostalgista tunnelmaa, ja ystävällinen henkilökunta saa sinut viihtymään ja nauttimaan Töölön Sävelen loistavasta ruoasta ja mainiosta tunnelmasta.

Esimerkkimenu

126 arvostelua

5.2 /6 Loistava 126 arvostelua
Laatu/Hinta: edullinen
Tunnelma: loistava
Ruoka: herkullinen
Odotusaika: ei odotusaikaa
Melu: hiljainen
Palvelu: loistava
49 6
58 5
12 4
7 3
0 2
0 1
2 arvostelua tähän mennessä 6
18.06.2017 12:24

Meitä oli kolme hlöä; jokainen piti ruoastaan + jälkiruoasta. Palvelu oli sopivan rentoa ja sujuvaa. Paikka itsessään on viihtyisä ja sijainti meille täydellinen. Siinä ainekset hyvään ravintolakokemukseen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
06.05.2017 21:03

Nopea palvelu ja ystävällinen henkilökunta🌸🌸🌸 Tilasimme kuuluisat maksapihvit medium..minulla täydellinen mutta miehelläni ei ollut oikein onnistunut mutta ei siihen maailma kaatunut😊 Mukava miljöö ja todella hyvä punaviinisuositus!

3 arvostelua tähän mennessä 6
22.03.2017 09:48

Erittäin mukava kokemus. Pöydän varaaminen oli helppoa. Ruoka maistui ja ilta meni mukavasti. Seurueemme oli erittäin nälkäinen joten annokset tuntuivat hieman pieniltä, mutta maistuivat erittäin hyvin.

3 arvostelua tähän mennessä 6
11.03.2017 22:58

Ruoka oli erittäin maukasta. Hintataso on laatuun nähden hyvä ja palvelu ystävällistä ja mutkatonta. Ravintola itsessään oli rento ja viihtyisä. Tänne voi hyvin palata uudelleen ja suositella myös muille.

1 arvostelu tähän mennessä 3
17.03.2016 15:06

Muuten ravintola on oikein mieluisa ja ruoka hyvää, mutta yksi asia ärsytti todella: tein quandoon kautta varauksen kaksi viikkoa ennen ja kirjoitin lisätoiveisiin että toivomme pöytää jonka yhteyteen saa lasten vaunut. Varaukseeni ei palattu muuten kuin automaattivahvistuksella, joten ajattelimme asian olevan hoidossa. Kuitenkin kun tulimme sisään, oli ovessa lappu "ei lasten vaunuja". Henkilökunnalla ei myöskään ollut tietoa toiveestamme ka he kehottivat ottamaan kopan irti vaunuista. Koppa on suhteellisen iso joten se vei meille varatusta loosista yhden hengen paikan ja muut joutuivat istumaan ahtaasti. Ravintolassa oli paikkoja joiden yhteyteen olisi helposti voinut ottaa kärryt joten jos toiveemme olisi huomioitu henkilökunta olisi voinut suunnitella paikat eri tavalla. Jos kielto vaunujen tuontiin on ehdoton, olettaisin että joku olisi palannut kysymykseeni ja kertoo ettei se onnistu. Olisimme ottaneet vaunun kopaksi turvaistuimen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
17.03.2016 16:09

Hyvällä paikalla Töölössä, kun asun Taka-Töölössä. Hieno miljöö, kuvat seinällä ja taustamusiikki sopivat yhteen. Ruoka oli hyvä, monipuolinen ja sitä oli riittävästi. Hieman oli jonottamista, kun jono meni vain yhdestä suunnasta vaikka paremmalla sijoittamisella ruokaa olisi voinut ottaa molemmilta puolilta. Tilat on kuitenkin pienet, joten ymmärrän tilanteen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
13.10.2016 15:20

Miljöönä ravintola aivan omaa luokkaansa; ei mitään turhaa vaan ainoastaan välttämätön, jolla toivotetaan asiakas tervetulleeksi. Ja se ruoka! En muista milloin viimeksi olisin saanut niin maukasta, mutta samalla konstailematonta ruokaa. Siinä oli kaikki kohdallaan (söin maksaa). Myös palvelu oli erinomaista. Tänne menen takuulla uudelleen. Suosittelen lämpimästi.

2 arvostelua tähän mennessä 6
05.02.2017 21:22

Brunssi oli runsas ja erinomainen. Neljän hengen seurueemme aloitti pullollisella hyvää Proseccoa. Koko pöytäseurueemme kehui ruokaa. Savuporokeitto sai erityiskiitoksen kuten myös salaatit. Talon makkarai oli maukasta ja suussa sulavaa kuten myös naudanliha. Kahvin kanssa Runebergintortut ja Browniet maistuivat. Tulemme uudelleen!

5 arvostelua tähän mennessä 6
22.08.2016 10:48

Loistava brunssi ja loistava palvelu sekä tunnelmallinen 50-luvun atmosfääri ravintolassa. Meillä oli ryhmässämme yksi henkilö jolla on maitoproteiiniallergia ja hänelle tehtiin henkilökohtaiset annokset vaikka buffassa olisi löytyny jotain mitä hän olisi voinut syödä, täydellistä. Hinta/laatu-suhde kohdallaan! Suosittelen!

1 arvostelu tähän mennessä 6
06.03.2016 03:15

Ripeä ja avulias palvelu, erinomaiset sapuskat, loistava hintalaatusuhde. käyty illallisella pöytävarauksen kanssa, viikonloppuisin kannattaa varata paikka varsinkin suuremmalle seurueelle tai muuten joutunee vartomaan. ystävällinen henkilökunta huolehtii viihtymisestä, ja parin tunnin käynti oli oikein miellyttävä kokemus :)

1 arvostelu tähän mennessä 4
07.03.2016 20:11

Ilta oli mukava, ja palvelu oli oivallista saapuessamme ravintolaan ja ruoka oli hyvää. Ruokailun jälkeen meiltä ei kuitenkaan kyselty enempiä (jälkiruokia, tai juomia, tms.), ja tilasimme lisää tiskillä. Laskua maksaessa ruuat ja juomat olivat menneet sekaisin. Kaiken kaikkiaan kuitenkin ihan positiivinen ruokailukokemus. Meille olisi varmasti voinut myydä enemmänkin, mikäli olisi vain tarjottu.

1 arvostelu tähän mennessä 5
26.10.2016 11:43

Vein pari ulkopaikkakuntalaista syömään "aitoon helsinkiläiseen Bistroon". Ruoka oli erinomaista, kuulemma täysin uudelta listalta, myös lihaton lokakuu iloinen yllätys. Aloitus olisi voinut olla nopeampi eli ensi juomatilauksen ottaminen kesti aika kauan, mutta ravintola oli hyvin täynnä. Tunnelma ja palvelu muutoin erinomaista

2 arvostelua tähän mennessä 5
21.08.2016 16:05

Ihana brunssipöytä, ei liikaa eri makuja, mutta riittävästi. Erityinen kiitos rapusalaatista ja.....no kaikki oli hyvää. Brunssien hinnat ehkä nykyään hieman yläkanttiin kuitenkin tarjoilun runsaudesta huolimatta, perheelle melko kallis sunnuntain ulkoilu. Tarjoilijat olivat huomaavaisia ja Sävelen tilat avarat ja viihtyisät. Kaunis kattaus.

2 arvostelua tähän mennessä 3
14.11.2016 11:24

Olemme käyneet ravintolassa useasti aikaisemminkin brunssilla, mutta harmittavasti tämä kerta oli pettymys. Olimme varanneet pöydän seurueellemme isänpäiväksi - juhlimme isäämme ja lisäksi vaarin 80 vuotispäivää. Brunssinhinta oli korkeampi kuin normaalisti mutta ruuanlaatu ei missään nimessä parempi.... Lisäksi lautaset loppuivat jatkuvasti, jonot pitkittyivät, asiakaspalvelu ei ollut laadultaa yhtä iloista, palvelualtista kuin aikasemmin. Harmitti kun juuri tämän kerran olisi toivonut olevan "se paras" kerta, tai edes vastaava kuin aikasempina kertoina.

1 arvostelu tähän mennessä 5
19.05.2017 10:44

Ruoka (vuohenjuustosalaatti) oli erittäin hyvää, maukasta, raikasta ja sitä oli riittävästi, tai pikemminkin paljon. Missään raaka-aineissa ei todellakaan oltu pihistelty, sen enempää määrällisesti kuin laadullisesti. Palvelu oli ystävällistä, leppoisaa ja hyväntuulista. Paikan ilmapiiri on asiallisen rento, siistiä mutta ei pönöttävää.

2 arvostelua tähän mennessä 6
18.02.2017 14:52

Palvelu oli ystävällistä, tilaus tuli nopeasti ja tilaamamme Sävelen juustoburgerit veivät kielen mennessään! Erityisesti plussaa pekonisiivuista, joita ei oltu paistettu kuivan rapsakoiksi niin kuin yleensä on tapana. Mukava tunnelma, tänne tulemme varmasti uudestaankin!

1 arvostelu tähän mennessä 6
13.11.2016 19:55

Ruoka,miljöö ja palvelu oli kiitettävää. Taustamusiikki oli sopivan hiljaista että pystyi hyvin keskustelemaan. Ruokalista oli suppeampi kuin ravintoloissa yleensä mutta vaihtoehtoja oli silti ja jokainen löysi pman suosikkinsa.Tulemme varmasti uudemmankin kerran.

1 arvostelu tähän mennessä 6
10.03.2016 08:23

Tarjottava ruoka oli hyvän laatuista, erittäin monipuolista ja kauniisti esillä. Siis kannatti tulla kauenpaakin nauttimaan brunssista. Mutta ahdasta oli ainakin alussa, vaikka ruokaa kyllä riitti kaikille ihan tarpeeksi. kiitokset kaikille vaikuttajille!

2 arvostelua tähän mennessä 6
13.10.2016 09:48

Hyvä ja ystävällinen palvelu. Viihtyisä paikkakin. Monipuolinen ja tuoreentuntuinen brunssi. Vaihtoehtoja jokaiseen makuun, brunssi myös vaihtelee viikoittain. Kahden tunnin brunssiaika oikein sopiva. Olen käynyt useasti ja aion käydä jatkossakin, suosittelen!

1 arvostelu tähän mennessä 5
01.08.2016 09:55

Erinomainen ja viihtyisä! Hyvä ruoka ja asiallinen musa, sopivalla volyymilla. Söin paistetut silakat, joku olisi voinut pitää suolaisena, mutta olen itse suolaisen kalan ystävä. Iloinen myös kasvisvaihtoehtojen määrästä, kuten myös gluteenittomista vaihtoehdoista...9 hengen seurueemme oli tyytyväinen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
01.08.2016 15:28

Mukava ja asiallinen henkilökunta, hyvä meny ja tavattoman hyvä ruoka. Hyvä sijainti. Ei turhaa musiikkia, voi helposti puhua kavereiden kanssa. Helppo järjestää synttäreitä, saa tuoda kukkia ja ravintolassa on maljakko.

1 arvostelu tähän mennessä 5
01.09.2016 23:28

Paistettu maksa oli hetkullista. Paistetut silakat eivät pärjää Sea Horsen eikä Salven eilä Kosmoksen silakoille. Palvelu oli mahtavaa; etenkin tummatukkainen tarjoilija oli upea, osasi kuunnella asiakkaita herkällä korvalla, oli iloinen, älykäs ja kaikin puolin fiksu.

1 arvostelu tähän mennessä 6
05.06.2016 15:54

Todella hyvä ruoka brunssilla, monipuolinen kattaus ja ei unohdettu perus-brunssin aineksia: croissantteja, piirakoita & hyviä leikkeleitä, mutta myöskin spessu-juttuja kuten erilaisia salaatteja ja hyvä jälkiruokapöytä! Rauhallinen ja kiva paikka!

3 arvostelua tähän mennessä 6
29.05.2016 18:37

Monipuolinen brunssi, hyvä palvelu. Lämpimiä ruokia, salaatteja ja jälkiruokia hyvässä suhteessa, eikä maussa valittamista. Soittolistalla vanhaa 60-luvun iskelmää, mikä osaltaan loi hyvän tunnelman paikkaan. Pitänee kokeilla myös brunssiaikojen ulkopuolella.

1 arvostelu tähän mennessä 6
25.05.2016 23:51

Hyvä ja toimiva palvelu vaikka seurueemme saapui eri aikoihin kaikki saivat ruuat miltei yhtaikaa. Siisti ja rauhallinen ravintolatila, musiikki juuri sopivasti taustalla, että puhuminen ja kuuleminen oli mahdollista.

2 arvostelua tähän mennessä 6
10.03.2016 15:02

Erittäin runsas ja maukas brunssi. Mukava, eloisa tila, ja ruoat todella maukkaita. Iso jälkkäribuffa. Bonusta juomabuffasta. Flambe oli taivaallista. Palaamme varmasti toistekin ja voimme lämpimästi suositella. Varaus tehtävä.

2 arvostelua tähän mennessä 6
20.11.2016 23:03

Kiva, mutkaton ja viihtyisä ravintola. Pöytäseurueemme piti ruuasta; etanat, maksaa, falafelit, burgerit... Tarjoilu toimi moitteettomasti. Ravintolan sisustukseen löydetty milenkiintoista historiaa meille 60-luvun lapsille :) Kiitos - suositellaan muillekin!

3 arvostelua tähän mennessä 6
23.02.2017 19:01

hyvä ruoka ja palvelu. Erittäin mukana ympäristö. tätä voin kyllä suositella myös muille kavereilleni jotka ovat hakemassa mukavia kokemuksia aamiaselle. Voin suositella ja tulen kyllä myös jatkossa tulemaan

3 arvostelua tähän mennessä 6
16.11.2016 12:19

Ravintolassa oli lämmin tunnelma. Tarjoilijan suosittelema ruoka oli hyvää, palvelu oli erinomaista. Meidän seurue nautti olostaan joka solullaan ja tulemme ehdottomasti uudelleen. Suosittelemme ravintolaa myös ystävillemme. Kiitos :-)

1 arvostelu tähän mennessä 5
28.11.2016 09:54

Ystävällinen ja nopea palvelu. Miellyttävä interiööri, jossa mukavasti tilaa (pöydät eivät vieri vieressä ja kiinni toisissaan). Flambeet erittäin hyviä. Plussaa valmiiksi paloitellusta "kakusta", joka oli näin helppo jakaa alkupaloiksi. Olutvalikoimoima movipuolinen ja kohtuuhintainen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
06.03.2016 21:44

Herkullinen ja monipuolinen brunssi! Ruoka oli raikkaan ja tuoreen makuista. Ruokalajeissa oli otettu hyvin huomioon kasvissyöjät. Palvelu oli ystävällistä. Pienemmätkin ruokailijat tykkäsivät tarjonnasta. Eritoten jälkiruokapöytä oli mieleinen!

1 arvostelu tähän mennessä 6
18.04.2016 11:37

Kaikki sujui mainiosti. Palvelu oli rentoa ja sujuvaa, ruoka herkullista. Paikka oli siisti ja tunnelma mutkattoman mukava. Voin suositella paikkaa ja erinomaisia hampurilaisia..etenkin valkkosipuliaioli oli loistavan herkullista!

3 arvostelua tähän mennessä 6
13.06.2016 16:22

Palvelu oli hyvää, nopeaa ja ystävällistä. Ruoka oli maistuvaa ja annokset riittäviä. Vierailusta jäi hyvä mieli. Oli ensimmäinen kerta kun kävin syömässä, mutta taatusti ei viimeinen =)

3 arvostelua tähän mennessä 6
23.05.2016 11:47

Ruoka oli todella maukasta, palvelu ihanan iloista. Viihdyimme monta tuntia punaviiniä nautiskellen. Vielä mennään takaisen testaamaan flanit, jäivät nyt kokeilematta. Listalla niin paljon vaihtoehtoja, että houkuttelee palaamaan.

1 arvostelu tähän mennessä 6
26.11.2016 07:28

Yllätti erittäin positiivisesti, ruoka oli erittäin hyvää ja siihen oli panostettu.Palvelu pelasi hyvin ja oli muutenkin mukava miljöö. Ruokalistalle jäi paljon vielä testattavana joten varmaan tullaan uudestaan.Suosittelen!

1 arvostelu tähän mennessä 5
20.04.2016 08:21

Erittäin ystävällinen ja nopea palvelu. Ruoka oli hyvää ja juomasuositukset sopivat annoksiin, suklaakohokas jälkkärinä oli todella hyvä. Tunnelma mukavan kotoisa, vanhat julisteet ja sisustustaulut sopivat paikan henkeen. Suosittelen, voisin tulla mielelläni uudelleen.

2 arvostelua tähän mennessä 5
13.10.2016 00:15

Hyvää ruokaa, kiva tunnelma ja hinta-laatusuhde kohdillaan. Tarjoilijalla oli hyvä tietämys erikoisruokavalioista: osasi auttaa gluteenittoman vegaanisen annoksen valinnassa ja tilauksen jälkeen tuli vielä kysymään haluaisinko hampurilaiseeni tofua juuston tilalle. Palvelu siis erinomaista.

1 arvostelu tähän mennessä 6
12.05.2016 08:30

Hieno vanha tunnelma salin sisustuksessa. Hyvä ja ystävällinen palvelu, tosin pääruoat tuotiin alkuruokien ollessa vielä kesken. Classic burger oli varsin suositeltava annos, flambesta puhumattakaan. Siistit vessat.

1 arvostelu tähän mennessä 6
10.03.2017 18:12

Ruoka oli erittäin hyvää, tosi suuret annokset. Flambee oli mielenkiintoinen ja maukas uusi tuttavuus ja pyynnöstämme se jaettiin meille alkuruuaksi. Palvelu oli ystävällistä ja huomioivaa. Kiitos!

3 arvostelua tähän mennessä 6
06.03.2017 10:07

Ruoka on hyvää ja palvelu iloista. Tunnelma on kotoisa eikä ollenkaan hienosteleva. Etanat ovat todella herkullisia ja vaikka jälkiruokaa odoteltiin jonkun verran, se oli odottamisen arvoista!

2 arvostelua tähän mennessä 6
13.11.2016 14:05

Maukas ja laadukkaista raaka-aineista tehty isänpäivän brunssi, jossa oli hyvä hinta-laatusuhde. Ystävällinen henkilökunta ja siisti ravintola. Sopii myös lapsiperheille. Erikoisruokavaliot huomioitu hienosti. Suosittu, joten vaatii pöytävarauksen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
23.10.2016 11:51

Delicious brunch, well served for gluten-free diet. Especially the desert table was grand! Baby-friendly restaurant, the staff accommodated to our needs and made us feel welcome!

2 arvostelua tähän mennessä 6
02.10.2016 18:20

Salaatti ja burgerit maistuivat seurueellemme ja palvelu oli ystävällistä ja nopeaa! Sisustus on avara ja siisti, kaiken kaikkiaan viihtyisä paikka. Varmasti palaamme testaamaan listan muitakin antimia.

3 arvostelua tähän mennessä 6
04.09.2016 15:30

Erinomainen brunssi! Ensimmäistä kertaa käytiin brunssilla, sillä yleensä ollaan harrastettu tässä paikassa lounaita tai päivällisiä. Brunssi ei tule jäämään viimeiseksi, sillä viikoittain vaihtuvat brunssiteemat houkuttelevat kokeilemaan.

1 arvostelu tähän mennessä 5
22.01.2017 16:37

Ystävällinen palvelu ja tarjoilut miellyttävät. Lämpimätkin ruoat tosin aika "viileitä" ja osa pääsi loppumaan ennen puolta väliä. Ns. pääruokana olisi mukavaa olla myös esim kalavaihtoehto. Nyt brunssi oli melko makkara/pekonipainotteinen ;-)

1 arvostelu tähän mennessä 5
02.10.2016 16:00

Monipuolinen ja ruokaisa brunssi jossa oli viihtyisä paikallinen tunnelma. Teemana oli italialainen joka näkyi sopivasti valikoimassa, mozzarella oli vähän bulkkia mutta mm. flambe ja munakas olivat erinomaista. Erinomainen ja mutkaton palvelu.

1 arvostelu tähän mennessä 3
14.12.2016 11:54

Flambeet miellyttivät rakenteeltaan mutta olivat maultaan mitäänsanomattomia. Vuohenjuustoversio pärjäsi paremmin kuin parmankinkku, joka oli varsin kuiva. Viinisuositukset osuivat hyvin. Jälkiruoka Creme Brulee ei ollut sellaista nähnytkään, vaan oli jonkunsorttinen vaniljavanukas. Ihmettelimme, miten viereiset pöydät olivat koko käyntimme ajan (2h) varattuina mutta ilman asiakkaita, ja ovelta käännytettiin väkeä, koska ravintola oli "täynnä".

2 arvostelua tähän mennessä 6
17.10.2016 19:39

Loistava gastropubi, jossa Helsingin ystävällisin palvelu. Menu monipuolinen ja kasvissyöjillekin monia vaihtoehtoja. Kannattaa erityisesti kokeilla paikan erikoisuudet, flambeet eli liekkipiiraat. Ravintolassa myös hyvä valikoima oluita!

1 arvostelu tähän mennessä 6
28.02.2016 14:37

Töölön sävelen ruoka on taattua laatua. Palvelu on myös tosi hyvää ja ystävällistä. Söimme maksaa ja osa söi burgerit. Myös gluteenittomalle löytyi vaihtoehto burgersämpylään. Nautinto!

3 arvostelua tähän mennessä 6
12.06.2016 15:40

Tosi kiva paikka. Henkilökunta oli tosi ystävällistä. Ruoka oli maukasta ja sitä oli riittävästi. Ei yhtään mitään negatiivista sanottavaa. Tulisin uudestaankin käymään brunssilla kyseisessä paikassa.