Quandoo
(FI) Suomi
5.2 /6 Loistava 166 arvostelua

Töölön Sävel Finbistro

Töölö Kansainvälinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Töölön Sävel Finbistro

Töölön Sävelessä voit nauttia laadukkaasta kotiruokalounaasta, herkullisesta illallisesta ja runsaasta brunssista ihastuttavassa Helsingin Töölössä. Töölöntorin läheisyydessä Runeberginkadulla majaa pitävän ravintolan avara ruokasali ja kaunis sisustus luovat mitä mainioimmat puitteet rentoon ruokailuun ja leppoisaan nautiskeluun. Ravintolan ruokalista hakee vaikutteita monista kansainvälisistä keittiöistä, ja tarjolla on erinomaisia annoksia burgereista salaatteihin ja monipuolisista liha- ja kala-annoksista loistaviin flambeeihin. Monipuolinen olutvalikoima tarjoaa tuttujen oluiden lisäksi niin kotimaisia kuin ulkomaisia erikoisuuksia ja viinilistalta löytyy juuri sopiva valikoima viinejä eri makuun.

Aukioloajat

  • Maanantai 10:30 - 23:00
  • Tiistai 10:30 - 23:00
  • Keskiviikko 10:30 - 00:00
  • Torstai 10:30 - 00:00
  • Perjantai 10:30 - 00:30
  • Lauantai 12:00 - 00:30
  • Sunnutai 11:00 - 22:00
Töölön Sävel Finbistro, Runeberginkatu 40, 00260 Helsinki

Filosofia

Vuonna 2014 avattu Töölön Sävel on noussut nopeasti helsinkiläisten suosioon sydämellisen palvelunsa, erinomaisen ruokansa ja mainion miljöönsä ansioista. Loistavalla paikalla Runeberginkadulla Adlonin korttelissa vain kivenheiton päässä Töölöntorista sijaitseva ravintola on auki viikon jokaisena päivänä aamupäivästä iltaan asti. Arkipäivien lounaalla tarjoiltava noutopöytä hemmottelee lämpimällä kotiruoalla, salaateilla ja keitolla. Vaihtoehtona buffetille voit nauttia myös viikon burgerin tai viikon suosituksen suoraan keittiöstä. Mikäli et viikolla ehdi herkuttelemaan, Töölön Sävelen sunnuntaibrunssia ei ainakaan kannata jättää väliin! Vatsa täyttyy noutopöydän leipien, levitteiden, murojen ja myslien lisäksi lämpimillä ruoilla ja makeilla herkuilla. Tarjonta vaihtelee viikon teeman mukaan, joten luvassa on aina yllätyksiä ja uusia makuja. Illallismenu tarjoilee esimerkiksi muhkeita burgereita – jotka on saatavilla myös gluteenittomina tai ruisleivällä – sekä mainioita flambeeita eli liekkipiiraita. Pääruokavalikoimasta löytyy myös loistavat liha-, ja kala-annokset maukkaita kasvisruokia unohtamatta.

Töölön Sävelessä voit nautiskella myös laajasta olut- ja siiderivalikoimasta, joka painottuu erityisesti kotimaisiin laatutuotteisiin, mutta tarjoaa myös erinomaisia ulkomaisia maistiaisia. Kokeile esimerkiksi Sävelen omaa kausiolutta. Viinilista elää vuodenaikojen mukaan tarjoten sopivat maut niin talveen kuin kesään. Bistromaisen ravintolan valoisan salin 50-lukumainen sisustus sekä vanha iskelmämusiikki luovat nostalgista tunnelmaa, ja ystävällinen henkilökunta saa sinut viihtymään ja nauttimaan Töölön Sävelen loistavasta ruoasta ja mainiosta tunnelmasta.

Esimerkkimenu

166 arvostelua

5.2 /6 Loistava 166 arvostelua
Tunnelma: loistava
Ruoka: taivaallinen
Palvelu: loistava
Laatu/Hinta: edullinen
Melu: hiljainen
Odotusaika: ei odotusaikaa
71 6
72 5
15 4
8 3
0 2
0 1
2 arvostelua tähän mennessä 6
05.09.2017 23:28

Hyvä palvelu, loistavaa ruokaa eikä hinta-tasokaan ole paha. Tulee varmasti käytyä uudestaan.

1 arvostelu tähän mennessä 6
02.09.2017 13:19

Loistavat burgerit ja blinit. Yställinen ja ripeä palvelu. Miellyttävä miljöö. Mikä hiton novelli tähän arvosteluun pitää oikein kirjoittaa, vähintään 25 sanaa? Ja vielä neljä tarvittiin.

1 arvostelu tähän mennessä 6
13.08.2017 22:54

Kohtelias palvelu. Hyvä perusbrunssi, jossa oli monenlaista ja valinnanvaraa. Oli salaatteja, leivät, lämpimät ruoat ja jälkkäripöytä. Nam! Suosittelen lämpimästi, ei turhaan helsingin parhaiden brunssien listalla.

2 arvostelua tähän mennessä 6
28.07.2017 20:05

Ruoka maistui ja näytti erittäini hyvältä. Miljöö oli ihanan nostalginen, ja musiikki sopi hyvin linjaan. Myös palvelu oli aivan kohdallaan. Paikkaa voi mainiosti suositella muillekin.

1 arvostelu tähän mennessä 5
31.07.2017 11:00

Ehdottaisin harkintaanne seuraavaa: kun ravintolanne nimikin sisältää sanan "sävel", ja kun ravintolan visuaalinen ilme suuntautuu herttaisesti vanhoihin hyviin aikoihin, niin voisiko myös taustamusiikkinne vielä profiloitua hieman enemmän kohti tämän saman ajan tai maailman ohjelmistoa, eritoten suomalaista sellaista? Sen verran kun kuulin, taustalla soi musiikki jolla kyllä (ainakin ajoittain) oli mielleyhtymä näihin aikoihin, mutta ei välttämättä kovin selkeästi. Jokin valikoima Olavi Virtaa yms. ajan suuruuksia voisi olla hauska lisä. Eri asia sitten on, että paras ratkaisu olisi tietysti olla kokonaan ilman taustamusiikkia, mutta se ei taida olla nykymaailmassa enää mahdollista... yst. terv. Marcus Castrén

1 arvostelu tähän mennessä 3
17.03.2016 15:06

Muuten ravintola on oikein mieluisa ja ruoka hyvää, mutta yksi asia ärsytti todella: tein quandoon kautta varauksen kaksi viikkoa ennen ja kirjoitin lisätoiveisiin että toivomme pöytää jonka yhteyteen saa lasten vaunut. Varaukseeni ei palattu muuten kuin automaattivahvistuksella, joten ajattelimme asian olevan hoidossa. Kuitenkin kun tulimme sisään, oli ovessa lappu "ei lasten vaunuja". Henkilökunnalla ei myöskään ollut tietoa toiveestamme ka he kehottivat ottamaan kopan irti vaunuista. Koppa on suhteellisen iso joten se vei meille varatusta loosista yhden hengen paikan ja muut joutuivat istumaan ahtaasti. Ravintolassa oli paikkoja joiden yhteyteen olisi helposti voinut ottaa kärryt joten jos toiveemme olisi huomioitu henkilökunta olisi voinut suunnitella paikat eri tavalla. Jos kielto vaunujen tuontiin on ehdoton, olettaisin että joku olisi palannut kysymykseeni ja kertoo ettei se onnistu. Olisimme ottaneet vaunun kopaksi turvaistuimen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
17.03.2016 16:09

Hyvällä paikalla Töölössä, kun asun Taka-Töölössä. Hieno miljöö, kuvat seinällä ja taustamusiikki sopivat yhteen. Ruoka oli hyvä, monipuolinen ja sitä oli riittävästi. Hieman oli jonottamista, kun jono meni vain yhdestä suunnasta vaikka paremmalla sijoittamisella ruokaa olisi voinut ottaa molemmilta puolilta. Tilat on kuitenkin pienet, joten ymmärrän tilanteen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
13.10.2016 15:20

Miljöönä ravintola aivan omaa luokkaansa; ei mitään turhaa vaan ainoastaan välttämätön, jolla toivotetaan asiakas tervetulleeksi. Ja se ruoka! En muista milloin viimeksi olisin saanut niin maukasta, mutta samalla konstailematonta ruokaa. Siinä oli kaikki kohdallaan (söin maksaa). Myös palvelu oli erinomaista. Tänne menen takuulla uudelleen. Suosittelen lämpimästi.

2 arvostelua tähän mennessä 6
19.02.2017 19:13

Olimme kolmen hengen voimin brunssilla sunnuntaina, teemana kosovolainen menu. Palvelu ja ruoka erinomaista kuten aina, ei oikeastaan mitään pahaa sanottavaa. Plussana keittiöstä sorbetti jälkiruoaksi kun valmiista pöydästä ei löytynyt mitään leivottua sopivaa (marjoja ja hedelmiä kyllä oli!). Ensimmäisessä kattauksessa myös sopivan väljää.

2 arvostelua tähän mennessä 6
05.02.2017 21:22

Brunssi oli runsas ja erinomainen. Neljän hengen seurueemme aloitti pullollisella hyvää Proseccoa. Koko pöytäseurueemme kehui ruokaa. Savuporokeitto sai erityiskiitoksen kuten myös salaatit. Talon makkarai oli maukasta ja suussa sulavaa kuten myös naudanliha. Kahvin kanssa Runebergintortut ja Browniet maistuivat. Tulemme uudelleen!

6 arvostelua tähän mennessä 6
22.08.2016 10:48

Loistava brunssi ja loistava palvelu sekä tunnelmallinen 50-luvun atmosfääri ravintolassa. Meillä oli ryhmässämme yksi henkilö jolla on maitoproteiiniallergia ja hänelle tehtiin henkilökohtaiset annokset vaikka buffassa olisi löytyny jotain mitä hän olisi voinut syödä, täydellistä. Hinta/laatu-suhde kohdallaan! Suosittelen!

1 arvostelu tähän mennessä 6
22.02.2017 08:22

Erittäin hyvä ruoka ja palvelu! Meillä oli lastenvaunut mukana, joista olimme ilmoittaneet pöytävarausta tehdessä ja saimme hyvän pöydän mihin myös vaunut mahtuivat päätyyn hyvin. Henkilökunta ottivat meidät hyvin huomioon ja ilta sujui hienosti myös vauvan kanssa ravintolassa!

1 arvostelu tähän mennessä 6
06.03.2016 03:15

Ripeä ja avulias palvelu, erinomaiset sapuskat, loistava hintalaatusuhde. käyty illallisella pöytävarauksen kanssa, viikonloppuisin kannattaa varata paikka varsinkin suuremmalle seurueelle tai muuten joutunee vartomaan. ystävällinen henkilökunta huolehtii viihtymisestä, ja parin tunnin käynti oli oikein miellyttävä kokemus :)

1 arvostelu tähän mennessä 4
07.03.2016 20:11

Ilta oli mukava, ja palvelu oli oivallista saapuessamme ravintolaan ja ruoka oli hyvää. Ruokailun jälkeen meiltä ei kuitenkaan kyselty enempiä (jälkiruokia, tai juomia, tms.), ja tilasimme lisää tiskillä. Laskua maksaessa ruuat ja juomat olivat menneet sekaisin. Kaiken kaikkiaan kuitenkin ihan positiivinen ruokailukokemus. Meille olisi varmasti voinut myydä enemmänkin, mikäli olisi vain tarjottu.

2 arvostelua tähän mennessä 5
21.08.2016 16:05

Ihana brunssipöytä, ei liikaa eri makuja, mutta riittävästi. Erityinen kiitos rapusalaatista ja.....no kaikki oli hyvää. Brunssien hinnat ehkä nykyään hieman yläkanttiin kuitenkin tarjoilun runsaudesta huolimatta, perheelle melko kallis sunnuntain ulkoilu. Tarjoilijat olivat huomaavaisia ja Sävelen tilat avarat ja viihtyisät. Kaunis kattaus.

1 arvostelu tähän mennessä 5
26.10.2016 11:43

Vein pari ulkopaikkakuntalaista syömään "aitoon helsinkiläiseen Bistroon". Ruoka oli erinomaista, kuulemma täysin uudelta listalta, myös lihaton lokakuu iloinen yllätys. Aloitus olisi voinut olla nopeampi eli ensi juomatilauksen ottaminen kesti aika kauan, mutta ravintola oli hyvin täynnä. Tunnelma ja palvelu muutoin erinomaista

2 arvostelua tähän mennessä 3
14.11.2016 11:24

Olemme käyneet ravintolassa useasti aikaisemminkin brunssilla, mutta harmittavasti tämä kerta oli pettymys. Olimme varanneet pöydän seurueellemme isänpäiväksi - juhlimme isäämme ja lisäksi vaarin 80 vuotispäivää. Brunssinhinta oli korkeampi kuin normaalisti mutta ruuanlaatu ei missään nimessä parempi.... Lisäksi lautaset loppuivat jatkuvasti, jonot pitkittyivät, asiakaspalvelu ei ollut laadultaa yhtä iloista, palvelualtista kuin aikasemmin. Harmitti kun juuri tämän kerran olisi toivonut olevan "se paras" kerta, tai edes vastaava kuin aikasempina kertoina.

1 arvostelu tähän mennessä 5
19.05.2017 10:44

Ruoka (vuohenjuustosalaatti) oli erittäin hyvää, maukasta, raikasta ja sitä oli riittävästi, tai pikemminkin paljon. Missään raaka-aineissa ei todellakaan oltu pihistelty, sen enempää määrällisesti kuin laadullisesti. Palvelu oli ystävällistä, leppoisaa ja hyväntuulista. Paikan ilmapiiri on asiallisen rento, siistiä mutta ei pönöttävää.

2 arvostelua tähän mennessä 6
18.02.2017 14:52

Palvelu oli ystävällistä, tilaus tuli nopeasti ja tilaamamme Sävelen juustoburgerit veivät kielen mennessään! Erityisesti plussaa pekonisiivuista, joita ei oltu paistettu kuivan rapsakoiksi niin kuin yleensä on tapana. Mukava tunnelma, tänne tulemme varmasti uudestaankin!

2 arvostelua tähän mennessä 6
11.06.2017 18:28

Brunssi oli monipuolinen ja laadukas. Raskaana oleva seurueen jäsen oli tyytyväinen kun sai tietää mitkä kaikki ruoista sopivat hänelle. Töölön Sävelessä on aina tosi hyvä palvelu ja lapset otetaan todella hyvin huomioon.