The One Thai Kitchen

Tikkurilathaimaalainen, aasialainen
Loistava
5.3/6
23 arvostelua
The One Thai Kitchen Vantaa image 1
The One Thai Kitchen Vantaa image 2
The One Thai Kitchen Vantaa image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

The One Thai Kitchen – Tietoja

The One Thai Kitchen Vantaan Tikkurilassa, Talvikkitiellä on erikoistunut thaimaalaiseen keittiöön, ja ravintolasta löytyy syötävää niin kasvis- ja liharuuan kuin merenelävienkin ystäville joka päivä lounaasta illalliseen. The One Thai Kitchen erottuu autenttisilla makumaailmoilla, jotka eivät korkeaan laatuunsa nähden kuitenkaan maksa maltaita. À la carte -listaa tutkiessa huomaa, että annokset ovat ajatuksella rakennettuja ja ainesten joukossa on myös ruokalistoilla harvemmin näkyviä herkkuja, kuten wok-paistettua vesipinaattia (morning glory), banaaninkukkia ja rapeaa pehmeäkuorista taskurapua. Kaikki konkretisoituu tietenkin lautasella aasialaisten yrttien hurmaavan tuoksun, tuoreiden kasvisten, aromaattisten mausteiden sekä autenttiseen tapaan kypsennettyjen pääraaka-aineiden helliessä kaikkia aisteja.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
12:00 - 20:00
Monday
11:00 - 15:00
Tuesday
11:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 22:00
Thursday
11:00 - 22:00

Osoite

The One Thai Kitchen
Talvikkitie 7
01300 Vantaa

23 The One Thai Kitchen arvostelua

Loistava
5.3/6
23 arvostelua
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Tunnelma:Loistava
Melu:Erittäin miellyttävä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Taivaallinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Maija G.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Loistava palvelu ja erinomainen ruoka! Vahva suositus tälle viihtyisälle ravintolalle.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Mats N.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Loistava paikka! Erinomainen hinta-laatu suhde ja mahtavaa palvelua. Mennään varmasti uudelleen.

"Erinomainen"
6/6
Mirka N.kuukausi sitten · 6 arvostelua

Hyvä thaimaalainen ravintola, jossa ruoka oikeasti maistuu samalta kuin Thaimaassa.

Lisää kohteesta The One Thai Kitchen, Vantaa

The One Thai Kitchen on kuin pääsisi vieraaksi thaimaalaisen kodin ruokapöytään sillä erotuksella, että tämä autenttinen thai-ruokapaikka sijaitsee Vantaan Tikkurilassa, Talvikkitiellä. Lämminhenkinen ja kodikas tunnelma muuttuu sittemmin juhlaksi, kun päästään itse asiaan – upeiden makujen pariin.

The One Thai Kitchenissä autenttisessa thai-keittiössä perinteisesti käytetyistä kanasta, naudanlihasta, ankasta, kalasta ja jättitiikeriravuista valmistetaan mitä erilaisimpia annoksia monin tavoin kasviksia, yrttejä, tahnoja, kastikkeita, chiliä, limeä ja muita aromaattisia mausteita yhdistäen. Valmistusmenetelminä käytetään höyryttämistä, paistamista, wokkaamista, keittämistä ja hauduttamista raaka-aineita ja autenttisia makuja kunnioittaen. Veden kielelle saavat mm. kolmen sienen ‘Hedkrapau’, tofu ja vesipinaatti osterikastikkeessa, grillatut jättikatkaravut simpukoiden kera sekä rapeaksi paistettu kokonainen meribassi mangolla ja mausteilla höystettynä. Houkuttelevia ovat myös pitkä alkuruokalista, Street Food -osion annokset sekä muutamat thai-keittiön ikiklassikot kuten Pad Thai -nuudelipaistos ja Tom Kha -keitto kookosmaidossa.

Vantaalaisten ja muualta tulevien on helppo löytää The One Thai Kitchenin makujen pariin, sillä ravintola sijaitsee vain n. 5 minuutin ajomatkan ja 15 minuutin kävelymatkan päässä Tikkurilan juna-asemalta.