Quandoo
(FI) Suomi
6.0 /6 Mahtava 1 arvostelu

The Monkey

Keskusta Baari €€€

Aukioloajat

  • Maanantai Suljettu
  • Tiistai Suljettu
  • Keskiviikko Suljettu
  • Torstai Suljettu
  • Perjantai 22:00 - 04:00
  • Lauantai 22:00 - 04:00
  • Sunnutai Suljettu
The Monkey, Aurakatu 6, 20100 Turku

Filosofia

Kun kaipaat riemukkaita bileitä ja parasta tanssimusiikkia Turun keskustassa, suunnista Aurakadulle The Monkeyyn! Tästä huippupaikasta ei menoa ja meininkiä puutu. The Monkey tarjoaa parhaat rytmit ja takuuvarman biletunnelman kahdessa kerroksessa joka viikonloppu, ja perjantaita odotellessa juhlabuugiin pääsee villeissä opiskelijabileissä aina keskiviikkoisin ja torstaisin. Jotta ilta ei menisi turhaksi säätämiseksi, varaa seurueellesi pöytä ennakkoon ja eturivin paikat kaupungin yöelämän kuumimmalla näyttämöllä ovat sinun. Näin vältät jonottamisen sekä ovella että baaritiskillä ja pääset nauttimaan suoraan ennakkoon tilaamistasi suosikkijuomistasi. Takaamme, ettet kuitenkaan halua viettää koko iltaasi pöydässä, sillä The Monkey on tunnettu nimenomaan täydellisenä tanssipaikkana. Päivän parhaat tanssihitit takaavat, että tunnelma pysyy katossa koko illan ja viihdyt tanssilattialla aamun pikkutunneille asti.

Voit varata yökerhon myös yksityistilaisuutta varten ja ikimuistoiset juhlat ovat taattu. Myös catering- ja ohjelmapalvelut hoituvat tilaisuuttasi varten kätevästi ravintolan kautta. Ja mikä parasta, Monkeyn ammattitaitoiset baarimestarit luovat bileisiisi herkullisen nimikkodrinkin väri- ja makutoiveittesi mukaan ja voit keskittyä vain olennaisimpaan eli hauskanpitoon! Henkilökunnan ammattitaitoisuus näkyy muutenkin yökerhon kaikessa meiningissä. Tuo siis bileseurueesi Turun riemastuttavimpaan ja viihtyisimpään yökerhoon The Monkeyyn ja anna musiikin viedä mukana!

1 arvostelu

6.0 /6 Mahtava 1 arvostelu
1 6
0 5
0 4
0 3
0 2
0 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
29.02.2016 12:01

Pääsi nopeasti ja sujuvasti jonon ohi ja vip-alueelle. Baarimikot olivat ystävällisiä ja ammattimaisia kuten aina kun olen monkeyssa. Hoitivat pois ne jotka istuivat meille varatussa pöydässä ja sekin tapahtui portsareilta ammattimaisesti ja rauhallisesti. Iso plussa palvelulle joka sujui nopeasti ja ammattimaisesti.