Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

The Monkey

KeskustaBaari
Mahtava
6.0/6
1 arvostelu
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta

The Monkey – Tietoja

Koe Turun parhaat bileet The Monkeyssa! Tämä Aurakadulla kaupungin ytimessä sijaitseva yökerho on erityisesti nuoren väen suosiossa ja viihdyttää bilekansaa parhaan tanssimusiikin tahtiin kahdessa kerroksessa viikonloppuisin sekä keskiviikon ja torstain hillittömissä opiskelijabileissä. Ennakkoon tehty pöytävaraus takaa parhaimman ja sujuvimman kokemuksen ja onnistuneen illanvieton. Varauksen voit tehdä kahdesta hengestä alkaen yli kymmenen hengen porukalle ja näin seurueesi pääsee jonon ohi ja halutessanne teitä odottaa suosikkijuomillanne valmiiksi katettu pöytä. Kun haluat pitää hauskaa Turussa, The Monkey on aina varma valinta!

Aukioloajat

Suljettu tänään
torstai
Suljettu
perjantai
22:00 - 04:00
lauantai
22:00 - 04:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
Suljettu
tiistai
Suljettu
keskiviikko
Suljettu

Osoite

The Monkey
Aurakatu 6
20100 Turku
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta The Monkey, Turku

Kun kaipaat riemukkaita bileitä ja parasta tanssimusiikkia Turun keskustassa, suunnista Aurakadulle The Monkeyyn! Tästä huippupaikasta ei menoa ja meininkiä puutu. The Monkey tarjoaa parhaat rytmit ja takuuvarman biletunnelman kahdessa kerroksessa joka viikonloppu, ja perjantaita odotellessa juhlabuugiin pääsee villeissä opiskelijabileissä aina keskiviikkoisin ja torstaisin. Jotta ilta ei menisi turhaksi säätämiseksi, varaa seurueellesi pöytä ennakkoon ja eturivin paikat kaupungin yöelämän kuumimmalla näyttämöllä ovat sinun. Näin vältät jonottamisen sekä ovella että baaritiskillä ja pääset nauttimaan suoraan ennakkoon tilaamistasi suosikkijuomistasi. Takaamme, ettet kuitenkaan halua viettää koko iltaasi pöydässä, sillä The Monkey on tunnettu nimenomaan täydellisenä tanssipaikkana. Päivän parhaat tanssihitit takaavat, että tunnelma pysyy katossa koko illan ja viihdyt tanssilattialla aamun pikkutunneille asti.

Voit varata yökerhon myös yksityistilaisuutta varten ja ikimuistoiset juhlat ovat taattu. Myös catering- ja ohjelmapalvelut hoituvat tilaisuuttasi varten kätevästi ravintolan kautta. Ja mikä parasta, Monkeyn ammattitaitoiset baarimestarit luovat bileisiisi herkullisen nimikkodrinkin väri- ja makutoiveittesi mukaan ja voit keskittyä vain olennaisimpaan eli hauskanpitoon! Henkilökunnan ammattitaitoisuus näkyy muutenkin yökerhon kaikessa meiningissä. Tuo siis bileseurueesi Turun riemastuttavimpaan ja viihtyisimpään yökerhoon The Monkeyyn ja anna musiikin viedä mukana!

1 The Monkey arvostelu

Mahtava
1 Reviews
"Erinomainen"6/6
Jesse K.kaksi vuotta sitten · 0 arvostelua

Pääsi nopeasti ja sujuvasti jonon ohi ja vip-alueelle. Baarimikot olivat ystävällisiä ja ammattimaisia kuten aina kun olen monkeyssa. Hoitivat pois ne jotka istuivat meille varatussa pöydässä ja sekin tapahtui portsareilta ammattimaisesti ja rauhallisesti. Iso plussa palvelulle joka sujui nopeasti ja ammattimaisesti.

Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta