Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Itäkeskus
The Lucky Bastard Itäkeskus
The Lucky Bastard Itäkeskus Arvostelut

Arvostelut: The Lucky Bastard Itäkeskus

Erittäin hyvä
4.2/6
26 arvostelua
The Lucky Bastard Itäkeskus Helsinki image 1
The Lucky Bastard Itäkeskus Helsinki image 2
The Lucky Bastard Itäkeskus Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

26 The Lucky Bastard Itäkeskus arvostelua

Täällä voit lukea paikalle The Lucky Bastard Itäkeskus annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Erittäin hyvä
4.2/6
26 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Ritva H.viisi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Ystävällinen ja eloisa palvelu. Henkilökunta vaikutti tulevan hyvin toimeen keskenään. Rento ja mukava tunnelma perjantai-iltapäivällä. Ranskalaiset perunat hyviä ja myös burgerit oikein onnistuneita. Ok mesta.

"Erinomainen"
6/6
Miikka H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvä palvelu, tilauksessa inhimillinen virhe jolloin tuli eri burgeri pöytään kuin tilattu. Asia selvisi ripeästi ja toimintaa kuvasi ammatillisuus ja ystävällisyys asiakaspalvelussa. Todella hyvää asiakaspalvelua!! 5/5

"Erinomainen"
6/6
Maija A.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvä ruoka, niin hampurilaiset kuin jälkiruokakin. Hyvä palvelu ja rauhallisella paikalla. Sisustus kodikas ja baarihenkinen. Positiivinen kokemus kaikin puolin. Voisin suositella kaikille jotka pitävät kunnon pihvistä hampurilasen välissä.

"Erinomainen"
6/6
Mari H.vuosi sitten · 2 arvostelua

Holly molly, nyt on burgerilla makua! Ihan mieletön paikka - viihtyisä, järjettömän persoonallinen palvelu, mahtava olutvalikoima (valikoimassa myös ihan oma Lucky Bastard -olut), ja ne burgerit. Ja lasku koko riemusta ei juurikaan rasita kukkaroa. We'll be back!

"Hyvä"
4/6
Kirsi V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Palvelu ja ruoka saavat hyvän arvosanan. Ravintolan pöydät olivat täynnä likaisia astioita. Henkilökuntaa oli liian vähän. Salia hoti yksi tosi reipas työntekijä, mutta jatkuvan asiakasvirta piti hänet kassan luona. Keittiössä oli yksi työntekijä, joka ehti tekemään ruuat, tiskejä he hotivat yhdessä. Pöytämme sijaitsi keittiön lähellä ja sieltä tuli kova ruuan käry nenäämme koko ajan. Pitäisikö tuuletusta parantaa?

"Okei"
3/6
Linda T.vuosi sitten · 2 arvostelua

Hampurilaisen pihvi oli paistettu täysin kypsäksi, vaikka seuralaisen pihvi oli jätetty mediumiksi. Pihvistä puuttui myös suola ja majoneesi tursui sivuilta. Tilaamamme milkshake vietiin ensin toiseen pöytään ja virheen huomattuaan toivat tämän samaisen shaken meille. Pyysimme uutta, koska henkilö oli jo ehtinyt tätä maistaa ja saimme odottaa uudet puoli tuntia, että pelkästään kermavaahdolta maistuva "mustikka" shake saapui pöytäämme. Liekö vain huonoa tuuria, mutta ensimmäinen kerta ei vakuuttanut.

"Upea"
5/6
Markus R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ilmapiiri oli ystävällinen. Ruoka tuli nopeasti ja itsejauhetut ja tehdyt hampurilaispihvit olivat mehukkaita ja täynnä makua. Ranskalaisannoksessa ranskalaiset olivat aavistuksen verran turhan kosteita, koska kastikkeet olivat annosteltu suoraan sekaan, eikä erillisiin tarjoiluastioihin.

"Upea"
5/6
Leena W.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erittäin ystävällinen palvelu ja ruoka, varsinkin hampurilainen Kevin Bacon, tosi hyvä. Ranskalaiset melkein palaneita ja liian lötköjä. Tätä mieltä olivat molemmat ruokailijat. Ranskalaiset siis voisivat olla rapeampia. Palvelulle täydet pisteet. Tulen toistekin.

"Hyvä"
4/6
Elina J.vuosi sitten · 1 arvostelu

Mukava ja rento paikka, ystävällisiä työntekijöitä. Itse ruoka oli ok tasoa. Hampurilaisen pihvi ei ollut medium vaan raaka (vaikka mediumin sanottiin olevan). Miinusta myös siitä, että ranskalaiset eivät kuuluneet hampurilaisen (n.14€) kanssa vaan ne piti maksaa erikseen (4-5€)

"Upea"
5/6
Pekko K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka ja olut valikoima Hyvä asenne porukalla! Suosittelen!!! Oli hiukan vaikea löytää, kun ei ollut samassa kasassa muiden Itis raflojen kanssa. Kandee laittaa sivuille pari kiintopistettä, niin auutta löytämään.