Quandoo
(FI) Suomi
5.3 /6 Loistava 4 arvostelua

The Grill

Keskusta Kansainvälinen €€€ +100

Sinun The Grill

Tampereen sydämessä Frenckellin aukiolla maukasta ruokaa tarjoileva The Grill vakuuttaa rennolla tunnelmallaan ja ihastuttavalla henkilökunnallaan. Ravintolan keittiö panostaa erityisesti laadukkaisiin liharuokiin, kuten eteläamerikkalaisiin pihveihin ja valinnanvaraa löytyy tasokkaiden pihvien ystäville runsaasti. Aito Weber-hiiligrilli tuo ruokiin niiden ainutlaatuisen maun, ja tuhdit annokset vievät varmasti nälän mennessään. The Grillille tyytyväiset asiakkaat ovat kaikki kaikessa ja siksi ravintola panostaakin laadukkaan ruuan lisäksi erityisesti myös loistavaan palveluun luoden asiakkaille aina miellyttävän ravintolakokemuksen.

Aukioloajat

  • Maanantai 11:00 - 23:00
  • Tiistai 11:00 - 23:00
  • Keskiviikko 11:00 - 23:00
  • Torstai 11:00 - 23:00
  • Perjantai 11:00 - 00:00
  • Lauantai 12:00 - 00:00
  • Sunnutai 13:00 - 21:00
The Grill, Frenckellin aukio 1, 33210 Tampere

Filosofia

Eteläamerikkalaishenkinen The Grill on lihansyöjän nappivalinta. Tampereen keskustassa sijaitsevan ravintolan ruokalista kun koostuu pääosin laadukkaista pihveistä ja tuo tarjolle myös Etelä-Amerikan Pampaksen alueen rotukarjaa. Nimensä mukaisesti ravintolan ruoka valmistuu pääosin aidossa hiiligrillissä. Jos pihvi ei maistu, on tarjolla myös kana- ja kalaruokia, salaatteja, sekä erityyppisiä alkupaloja, joista voi halutessaan koota itselleen vaikka kokonaisen aterian. Jälkiruokalistan makeat ja kekseliäät herkut kruunaavat aterian kuin aterian. Arkisin tarjolla on myös vaihtuva lounaslista. 

Ruoan lisäksi The Grill panostaa miljööseen ja lämpimään tunnelmaan. Lukuisat taideteokset luovat persoonallista viihtyisyyttä ravintolan tiloihin, ja iloinen ja asiantunteva henkilökunta pitää huolen erinomaisesta asiakaspalvelusta. The Grillin amfiteatterimainen kesäterassi on yksi Tampereen parhaita paikkoja nauttia kesäisestä tunnelmasta ja lämmöstä. Etelään avautuva terassi saa osakseen runsaasti aurinkoa, ja sijaitsee sopivan suojaisalla paikalla Frenckellin aukiolla. Frenckelinaukion vieressä ovat Finlaysonin tehdasalueen ja Tammerkosken kauniit maisemat. The Grill palvelee viikon jokaisena päivänä ja on ruoan erityisen valmistustavan, keskeisen sijaintinsa ja mainion miljöönsä ansiosta ehdottomasti vierailemisen arvoinen paikka.

Pääset The Grilliin helposti esimerkiksi julkisilla.
Bussilla: 6, 9, 9K, 8, 17 ja 2

The Grillin läheltä on esimerkiksi:
Finlaysonin tehdasalue
Kirjastonpuisto
Tammerkoski
Museokeskus Vapriikki

Esimerkkimenu

4 arvostelua

5.3 /6 Loistava 4 arvostelua
Laatu/Hinta: rahanarvoinen
Odotusaika: ei odotusaikaa
Ruoka: taivaallinen
Melu: hiljainen
Palvelu: loistava
Tunnelma: loistava
2 6
1 5
1 4
0 3
0 2
0 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
12.12.2016 20:46

Hyvä palvelu ja ruoka. Tulemme taas uudestaan Sijainti mainio keskustassa. Sopiva paikka kaveriporukan tapaamiselle eikä hätyytelty pois vaikka vähän aika venähti. Suosittelen lämpimästi hyvän ruoan ystäville.

1 arvostelu tähän mennessä 6
24.11.2016 07:24

Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Ruoka ja juomat olivat erinomaisia. Hinta/laatu suhde oli oikea. Ravintola oli muutenkin viihtyisä ja sijainti oivallinen aivan Tampereen keskustassa. Tulemme toistekin.

1 arvostelu tähän mennessä 5
31.10.2016 08:48

Palvelu oli loistavaa ja ruoka erittäin hyvää. Ruuat hienosti asetultuja, hyvin oli makua annoksissa. Ruokalistat ovat monipuolisia, löytyy varmasti hyviä annoksia jokaisen makuun. Tunnelma on viihtyisä.

1 arvostelu tähän mennessä 4
29.10.2016 10:43

Varasin pöydän etukäteen, mutta pöytä ei ollut valmiina.Tilausta ei löytynyt ja jouduimme odottamaan hetken pöydän valmistumista. Ruoka oli hyvää ja tarjoilu sujui jouhevasti ja hyvin.