Thai Orchid - Konepaja

Loistava
5.0/6
8 arvostelua
Thai Orchid - Konepaja Helsinki image 1
Thai Orchid - Konepaja Helsinki image 2
Thai Orchid - Konepaja Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Thai Orchid - Konepaja – Tietoja

Thai Orchid Konepaja on sekä klassiseen että moderniin thairuokaan erikoistunut perheyritys, joka sijaitsee Vallilassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella, Aleksis Kiven kadulla. Ehdoton tuoreus sekä aidot thaimaalaiset mausteet ja yrtit ovat asioita, joista Thai Orchidista pidetään kiinni. Tämän ovat pistäneet merkille niin paikalliset, lähistöllä asuvat kuin muualtakin tulevat vierailijat, minkä huomaa paikan suosiosta niin lounas- kuin päivällisaikaankin. Paikka tunnetaan myös ystävällisestä asiakaspalvelustaan. Keskeinen sijainti suo ravintolaan hyvät julkiset kulkuyhteydet, muun muassa raitiovaunu 9 tuo suoraan eteen jäätäessä pois Kotkankadun pysäkillä. Thai Orchid tarjoilee ruokaa lounasbuffet’sta à la carte illalliseen joka päivä.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Monday
11:00 - 15:00
Tuesday
11:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 22:00
Thursday
11:00 - 22:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
12:00 - 20:00

Osoite

Thai Orchid - Konepaja
Aleksis Kiven katu 25
00510 Helsinki

8 Thai Orchid - Konepaja arvostelua

Loistava
5.0/6
8 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Taivaallinen
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
"Erinomainen"
6/6
Uljana B.21 päivää sitten · 3 arvostelua

Very tasty thai food. Cozy atmosphere. Good service. Would be good if working hours would be little longer.

"Erinomainen"
6/6
Mikko Z.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kiva paikka! Hyvää ruokaa ja palvelu oli ystävällistä. Tulevaisuudessa luulen että tulen käymään uudestaankin sekä kutsun myös kaverini mukaan. Tietysti paikka on lähellä, mikä helpottaa ruokailua.

"Upea"
5/6
Raili K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

A pleasant place, surpringly small. The staff was splendid. I will come again.

Lisää kohteesta Thai Orchid - Konepaja, Helsinki

Thai Orchid Konepaja avasi ovensa thairuuan ystäville läheltä ja kaukaa kesäkuussa 2018 Aleksis Kiven kadulla, Helsingin Vallilassa. Thai Orchidin modernein kalustein, thaimaalaisin yksityiskohdin, maanläheisin sävyin ja siellä täällä pilkahtavin kultaisin ja mustin aksentein luotu sisustus on täydellinen ympäristö ruuasta nautiskeluun. Thaikeittiölle ominaiset kauniit annokset saavat pääosan, ja niiden upeat värit aromaattiset tuoksut houkuttelevat syömään valitun annoksen viimeistä itua ja liemilusikallista myöten.

Thai Orchidin listalta löytyy paljon klassikoita, mutta voidakseen niiden lisäksi tarjota tuulahduksia Thaimaan modernimmista ruokatrendeistä, kokit matkustavat säännöllisesti Thaimaahan hankkimaan uusia ideoita, taitoja ja virikkeitä. Ehkäpä juuri siksi Thai Orchidin lista on laaja, ja tarjoaa aina uutta maisteltavaa niin liikelounastajille kuin illallistunnelmoitsijoille, niin kaikkiruokaisille kuin vain kasvispohjaisiin ruokiin keskittyneille. Lienee mainitsemisen arvoista, että tofun ympärille luotujen annosten lista on ilahduttavan pitkä. Ainesten aitous ja tuoreus on Thai Orchidissa korkean laadun tae, ja useimmat raaka-aineet ovatkin yrityksen itse maahantuomia.

Hyvä tapa päästä kiinni Thai Orchidin tarjontaan on nauttia lounas tai illallinen thaimaalaiseen tapaan sijoittamalla tilatut annokset pöydän keskelle kaikkien seurueen jäsenten jaettavaksi. Näin kaikki pääsevät nauttimaan kaikesta omien mieltymystensä mukaisesti tarvitsematta tyytyä vain yhteen (mikä olisikin vaikeaa listaan pituuteen nähden). Yleensä ruokalajit tuodaan tarjolle myös kaikki yhtä aikaa, jotta erilaiset maut ja raaka-aineet pääsevät täydentämään toisiaan harmonisesti.