Ravintolat
Uusimaa
Vantaa
Tikkurila
Thai Orchid - Dixi

UusiThai Orchid - Dixi

Tikkurilathaimaalainen, sushiravintola
Thai Orchid - Dixi Vantaa image 1
Thai Orchid - Dixi Vantaa image 2
Thai Orchid - Dixi Vantaa image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Thai Orchid - Dixi – Tietoja

Thai Orchid Dixi on Vantaan Tikkurilassa, Ratatiellä sijaitseva herkullista thaimaalaista ruokaa tarjoileva ravintola. Thai Orchid Dixin kokit valmistavat sekä klassista että modernimpaa thai-keittiötä edustavia ruokia buffet-lounaiden ja -päivällisten sekä à la carte -annosten muodossa joka päivä. Noutopöydän antimiin kuuluu myös sushi. Thai Orchidin ruuat valmistetaan aina tuoreista raaka-aineista ja maun erityispiirteet perustuvat valmistustapojen ohella aitojen thaimaalaisten yrttien ja mausteiden käyttöön. Ravintolaperheen itse maahantuomat aasialaiset raaka-aineet takaavat autenttisen makuelämyksen. Sijainti kauppakeskus Dixissä suo paikkaan hyvät kulkuyhteydet niin julkisilla kuin omalla autollakin. Näin Thai Orchid tarjoaa herkullisen lounas- ja illallispaikka vaihtoehdon niin shoppailijoille, lähistöllä työskenteleville, liikelounastajille ja Tikkurilan asukkaille kuin kenelle tahansa Vantaalla vierailevallekin.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 18:00
Sunday
12:00 - 18:00
Monday
10:30 - 21:00
Tuesday
10:30 - 21:00
Wednesday
10:30 - 21:00
Thursday
10:30 - 21:00
Friday
10:30 - 21:00
Saturday
11:00 - 21:00

Osoite

Thai Orchid - Dixi
Ratatie 11
01300 Vantaa

Suosituksia ruokalistalta

F707F959-B8B8-4386-B8B9-C5484B4FCE78

KHAO MOO KRATIEM KAI DAO

Thai Orchidin tyyliin paistettua porsaanlihaa valkosipulilla ja pippureilla, kurkkua ja Prik Nam Pla -kastiketta
14,90 €

PHAD KRAPAO MUU KROB KAI DAO

Rapeaksi paahdettua porsaankylkeä osterikastikkeella, kalakastikkeella, chilillä ja Thai-basilikalla maustettuna. Tarjoillaan lampimänä jasmiiniriisin ja Prik Nam Pla-kastikkeen kanssa.
14,90 €

GRAPAO MUUSAP KAI DAO

Perinteinen thaimaalainen suosittu katuruoka-annos; wok-pannulla paistettua hienonnettua porsaanniskaa, chiliä, pyhäbasilikaa, sipulia, valkosipulia, pyöreitä papuja, soijapapuja sekä kala- ja osterikastiketta. Tarjoillaan lämpimän jasminriisin, rapeaksi paistetun kananmunan j Prik Nam Pla -kastikkeen kanssa
14,90 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Thai Orchid - Dixi, Vantaa

Thai Orchid on perheyritys, joka tunnetaan herkullisesta ja monipuolisesta thai-ruuasta sekä hyvästä palvelustaan. Tikkurilaan, Ratatielle, elokuussa 2018 avattu Thai Orchid Dixi ei ole tästä poikkeus. Thai Orchidin runsas ja edullinen thai- ja sushi-buffet vastaa kauppakeskus Dixin kävijöiden lounas- ja päivällistarpeisiin maanantaista sunnuntaihin. Buffet on tarjolla joka päivä pitkälle iltapäivään palvellen myös aamupäivän lounaalta myöhästyneitä. Thaimaalaisen ruuan ystävän on lähes mahdotonta poistua Thai Orchidista tyytymättömänä, sillä runsaan lounasbuffet’n lisäksi tarjolla ovat myös monipuolisen à la carte -listan annokset. Listalla on yhteensä yli 60 tuoreista raaka-aineista valmistettavaa annosta, joissa näkyy ja maistuu kokkien Thaimaan-matkoilta ammentamat virikkeet. Miltä kuulostavat esimerkiksi rapeiksi haudutetut porsaan ribsit, kokonaisena uppopaistettu ja tulisesti maustettu thai-tilapia tai listan katukeittiöosiota edustava Kai Dao eli lihaa, kasviksia ja kastiketta jasminriisipedillä, jonka päälle asetellaan lopuksi rapeaksi paistettu kananmuna? Entäpä klassikot tulinen ja kirpeä Yum Nua Yang -naudanlihasalaatti; aromikas, kirkaslieminen Tom Yum Gai -kanakeitto tai täyteläinen, kookosmaitoliemeen valmistettu punainen tai vihreä curry tofulla? Jos vaihtoehtojen määrä saa pään pyörälle, Thai Orchid Dixin ystävällinen henkilökunta on aina valmis suosittelemaan sopivia annoksia sekä erilaisia annos- ja juomayhdistelmiä.

Reviews coming soon - Reserve and be the first!