Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Kamppi
Story Kortteli
Story Kortteli ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Story Kortteli – Tietoja

Koirat tervetulleita
Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Pääsy pyörätuolilla
Korttimaksu
Ilmastointi
Auki nyt
-
Sulkee 18:00
Saturday
11:00 - 18:00
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 18:00
Tuesday
11:00 - 18:00
Wednesday
11:00 - 18:00
Thursday
11:00 - 18:00
Friday
11:00 - 18:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Story Kortteli

Vuodenaikojen mukana elävät raaka-aineet, tuoreus, käsityö ja sukupolvilta toisille jatkuva perinne vievät herkullisiin aamiais-, lounas-, deli- ja brunssihetkiin Story Korttelissa. Helsingin ytimessä, Urho Kekkosen kadulla sijaitseva Story Kortteli on moneksi muuntuva kokonaisuus, jossa ruoan ja palvelun ensiluokkaisesta laadusta ei ei tingitä. Storyyn voi tulla pistäytymään, viihtymään pidemmäksi aikaa tai ostaa tuotteita mukaan, iltaisin Storyn tiloja voi tiedustella yksityistilaisuuksiin. Esikuvana Storylle ovat kauppahallit, mikä tarkoittaa tuoreutta, sesonkien suosimista ja rehellistä nykyhelsinkiläistä husmanskostia kansainvälisin vaikuttein. Huipputason keittiömestareiden ja kondiittorien käsissä syntyvät ravitseva aamiaiset ja brunssit, lounasajan à la minute -valmistettavat lautasannokset sekä käsityötaidolla tehdyt tuoreet leivonnaiset ovat jotain erityistä, jollaista vain Story Kortteli voi tarjoilla.

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoileeko ravintola Story Kortteli kansainvälinen ruokaa?

Kyllä, ravintola Story Kortteli tarjoilee kansainvälinen ruokaa ja myös merenelävät, ranskalainen, skandinaavinen ruokaa.

Onko ravintolassa Story Kortteli pysäköintitilaa?

Kyllä, ravintolassa Story Kortteli on Hallipysäköinti.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Story Kortteli?

Story Korttelin tarina alkoi, kun We Are Groupin Matti Sarkkinen ja Anders Westerholm konseptoivat Helsingin Urho Kekkosenkadulle, Kampin Kauppakeskuksen viidenteen kerrokseen Kortteliksi kutsutun ravintolamaailman. Etelärannan Vanhassa Kauppahallissa menestyksekkääksi osoittautunut Story Kauppahallin konsepti tuotiin myös Kamppiin, ihmisvilinän keskiöön. Nyt keittiömestarit Teemu Aura ja Markus Hurskainen johtavat molempien Storyjen keittiöitä, Sarkkisen ja Andersin viinituntemuksella vahvistettuna.

Tuloksena on ravintolakokonaisuus, joka muuntuu kahvilasta, huippuravintolaksi, kokkareiksi ja muiksi yksityistilaisuuksiksi milloin minkäkin tarpeen mukaan. Päivittäistasolla Story Kortteli pitää yllä vuodenaikoja kunnioittavaa kauppahallikulttuuria, mihin kuuluu myös ennakkoluulottomasti kansainvälisten keittiöiden rajoja rikkova ruuanlaitto.

Kuvan Story Korttelin sesonkien mukaan elävästä tarjonnasta antava muutamat poiminnat listalta, kuten aamiais- ja brunssiaikaan vastustamattomat eggs benedictit –annokset valinnaisin höystein sekä voimaannuttavat granola-, puuro- ja hedelmä-bowlit. Pääruuaksi voi valita vaikkapa erinomaiseksi grillattua mustekalaa ja katkarapuchevicheä, kermaisen Suomi-klassikon, lohikeiton tai vaikkapa sinisimpukat paahdettujen perunoiden ja aiolin kera. Ja koska Storyssa ollaan myös kondiittorien reviirillä, jälkiruuiksi sopii odottaa jotain erityisen tuoretta ja herkullista. Ja eipä sovi unohtaa, että Story Kortteli panostaa myös ystävällisyyteen ja helposti lähestyttävään palveluun. Storyn katon alla olo on kotoisa ja rento. Koska Story Korttelissa ruokaa on tarjolla päivän jokaiseen ateria-aikaan, suosittelemme, että tarkistat kuhunkin kellonaikaan tarjolla olevat annokset oheisesta ruokalistasta.

Kauppahallikonseptia mukaillen puunsävyin, viherkasvein ja laattalattioin sisustetusta tilasta löytyy siis kansainvälisen tason rehtiä ruokaa tarjoileva uniikki ravintolakokonaisuus, josta Helsinki voi olla ylpeä.