Ravintolat
Pirkanmaa
Tampere
Keskusta
Stefan's Steakhouse Tampere
Stefan's Steakhouse Tampere Arvostelut

Arvostelut: Stefan's Steakhouse Tampere

Keskustapihviravintola
Loistava
5.1/6
10 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta

10 Stefan's Steakhouse Tampere arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Stefan's Steakhouse Tampere annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.1/6
10 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Loistava
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Edullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Päivi P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kiitos naukkaasta ruuasta ja hyvästä palvelusta. Pikkujouluaikaan on työporukat liikkeellä. Asiakkaita oli runsaasti mutta palvelu toimi ja ruoka hyvää, taso on säilynyt. Jos nyt pientä toivetta esittäisi, niin naisten wc tarvitsisi pientä ehostusta. Kiitos että iltamme sujui mukavasti ja lystiä oli.

"Erinomainen"
6/6
Mikko O.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka ja palvelu oli todella hyvää. Suosittelen paikkaa kelle vain. :) Viihtyvyyskin oli taattu, kun pääsi nauttimaan ruuasta kosken äärellä. Kiitoksia koko Stefan's Steakhousen väelle!

"Erinomainen"
6/6
Lars I.vuosi sitten · 4 arvostelua

Pihvipaikka, miljöö sen mukainen. Sijainti hyvä. Palvelu erittäin hyvää ja itse asia; Pihvit erinomaisia. Koko kuuden hengen seurueemme samaa mieltä. Kaiken kaikkiaan erinomainen kokemus. Suosittelen.

"Upea"
5/6
Pirkko S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ihan oli hyvä kokonaisuus. Alku- pää- ja jälkiruuat herkullisia ja tilauksen mukaisia, täytti odotukset. Tarjoilija osasi ehdottaa sopivia ruokajuomia. Pitkän kaavan mukaan mentynä tulee todella kalliiksi yhdelle perheelle.

"Upea"
5/6
Paula L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi. Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja avuliaita . Ehkä riittäisi että yksi tarjoilija kävisi huolehtimassa tajoilusta kun 4 ihmistä juoksee kysymässä saako olla jotain niin se alkaa olla häiritsevää pidemmän päälle.

"Upea"
5/6
Mia K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Tunnelmallinen paikka. Söimme 5 ruokalajin Testingin, joka oli maukas, mutta aika lihapitoinen. Myös jotkut viinivalikoimat (esim rose) eivät osuneet yksiin ruokalajin kanssa, "huuhteli" ruoan alas muttei avannut makuhermoja =)

"Upea"
5/6
Kreetta H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli viimeisen päälle onnistunutta. Pihvit oli kypsyydeltään juuri oikeat ja erittäin maukkaat. Tunnelmallinen paikka. Pieni miinus että yhden ruokailijan valitsemaa jälkiruoka-annosta ei saanutkaan, kun oli loppu.

"Upea"
5/6
Riitta A.vuosi sitten · 1 arvostelu

Suussasulavat pihvit, mainiot lisukkeet ja ihana cremebrulee 😍 Muutama väärinymmärrys ja unohdus, kiirettä oli tarjoiluväellä , tupa ihan täysi, mutta ystävällinen palvelu. Miellyttävä miljöö. Suosittelen.

"Hyvä"
4/6
Teija M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Tunnelma ravintolassa oli viihtyisä. Ruoka oli erinomaista. Viinivalikoima on hyvä, mutta hinta turhan korkea. Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja ammattitaitoisia. Ravintolan sijainti on ihanteellinen. Ainoa miinus oli laskutuksessa tapahtunut virhe.