Arvostelut: Stefan's Steakhouse Jyväskylä

Keskustapihviravintola
Loistava
5.1/6
7 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta

7 Stefan's Steakhouse Jyväskylä arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Stefan's Steakhouse Jyväskylä annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.1/6
7 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Jari A.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvä, jollei loistava ruoka. Asiantunteva ja rento palvelu. Täydellinen ilta hyvässä seurassa ja miljöössä :-) Vaikka talo täynnä sai olla omassa rauhassa ja palvelu pelasi ruuhkasta huolimatta !

"Erinomainen"
6/6
Pasi V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Täydellisiä makuja ystävällisellä palvelulla. Erittäin hyvin laaditut menut tarjoavat jokaiselle jotakin. En ole aina ollutravintoloissa tyytyväinen suositeltuihin viineihin, mutta Stefan'sin tarjoilija tiesi kyllä mistä puhui.

"Erinomainen"
6/6
Jaana S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvä tunnelma, aivan ihana pihvi ja hyvä palvelu! Seuraavan kerran, kun on aihetta pieneenkin juhlaan, menen kyseiseen ravintolaan uudestaan. Ja minä sentään olen pääosin kasvissyöjä!

"Upea"
5/6
Merja R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Pöytämme oli hiukan rauhattomassa paikassa. Tupakalla kävijät ramppasivat jatkuvasti siitä ohi. Ruoka oli jäähtynyt ja viini liian kylmää. Ystävällinen palvelu. Tulen toistenkin. Suosittelen paikkaa ystävilleni.

"Upea"
5/6
Harri H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hei! Käyntimme onnistui hyvin. Alkuun pientä kankeutta, rouvat valittelivat kun ei heti tarjottu vettä, juovat paljon. Muuten tarjoilu pelasi, ja juomista tarjoilija oli valmis kertomaan valmistuksesta ja rypäleistä. Myös konjakeista tuli hienoa tietoa! T. Harri

"Hyvä"
4/6
Päivikki T.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintola hyvin tumma sävyinen, sanoisin ikävä väritys. Erittäin hyvä palvelu, ammattitaitoinen ja positiivinen. Ruoka ei ollut mitenkään ERIKOISEN hyvää. Söin hampurilaisen ja hinta laatusuhde just ja just. Diners voucherit hyvä plussa, muuten en olisi valinnut ravintolaanne. Hyvää jatkoa ja menestystä!

"Hyvä"
4/6
(deleted) X.vuosi sitten · 3 arvostelua

Ruoka ja palvelu olivat hyviä, mutta hintaan nähden olisi voinut odottaa enemmänkin. Ruokaan piti lisätä suolaa (sekä alkupalat, että pääruoka) ja vihannesta tai muuta lisuketta olsi voinut olla pääruoan kera.