Ravintolat
Keski-Suomi
Jyväskylä
Keskusta
Stefan's Steakhouse Jyväskylä

Stefan's Steakhouse Jyväskylä

Keskustapihviravintola
Loistava
5.1/6
7 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta

Stefan's Steakhouse Jyväskylä – Tietoja

Stefan’s Steakhouse on myös Jyväskylässä! Tämä loistava pihviravintola, joka löytyy jo useasta Suomen kaupungista tarjoilee laadukkaat pihvit myös Jyväskylän keskustassa Ilmarisenkadulla. Ravintolan takana on Amerikan Top Chef -ohjelmasta tuttu suomalaisamerikkalainen huippukokki Stefan Richter, jonka luoma konsepti perustuu maistuviin ja näyttäviin annoksiin suuren maailman mittaluokassa. Ilmapiiri ravintolassa on kuitenkin mitä rennoin ja Stefan’s Steakhouse sopii erinomaisesti niin työpäivän jälkeiseen piipahdukseen kuin pitkän kaavan illallisravintolaksi.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
17:00 - 22:00
Wednesday
17:00 - 22:00
Thursday
17:00 - 22:00
Friday
16:00 - 00:00
Saturday
14:00 - 00:00

Osoite

Stefan's Steakhouse Jyväskylä
Ilmarisenkatu 2
40100 Jyväskylä

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

WEDGE OF ICEBERG (VL,G)

Jäävuorisalaattia, stilton-juustoa, rapeaksi paahdettua pekonia ja sinihomejuustokastiketta
9,00 €

WILD MUSHROOM SOUP (VL)

Samettista metsäsienikeittoa ja ankankoipiconfit (VL,G)
10,00 €

JERUSALEM ARTICHOKE SOUP (VL)

Kermaista maa-artisokkakeittoa ja tryffeliöljyä
10,00 €

Lisää kohteesta Stefan's Steakhouse Jyväskylä, Jyväskylä

Mutkaton ruokaravintola Stefan’s Steakhouse Jyväskylä tarjoilee mitä parhaimmat pihvit keskellä kaupunkia Ilmarisenkadulla Aren aukiolla. Pihviravintolana ravintola panostaa luonnollisesti laadukkaaseen lihaan ja saatavilla onkin aina taatusti laatukarjaa niin Suomesta kuin ulkomailta. Tarjolla on esimerkiksi vapaana laiduntanutta ja jyväruokittua Black Angus -karjan lihaa Australian Clare Valleystä sekä suomalaista laatulihaa Pohjanmaalta. Laadukkaiden pihvien kylkeen voit valita itse mieleisesi kastikkeen, maustevoin ja lisukkeet. Alkuruoka- ja à la carte -listoilta löytyy myös mainioita vaihtoehtoja pihviruoille aina kasvisruokia ja lasten annoksia myöten.

Stefan’s Steakhouse panostaa hyvän ruoan lisäksi myös viihtyvyyteen ja ravintolan ilmapiiri on mukavan rento ja konstailematon. Sisustus on raikkaan moderni ja paikan tunnelma sopii moneen tilaisuuteen ja kaikenlaisille seurueille. Ravintolassa on 120 asiakaspaikkaa, joten isommatkin seurueet mahtuvat hyvin viettämään iltaa iloisessa tunnelmassa. Stefan’s Steakhouse on helppo löytää Jyväskylän keskustasta, tarkemmin ottaen Puistolasta. Stefan’s Steakhouse toivottaakin kaikki hyvän ruoan ystävät viihtymään ja nauttimaan laadukkaasta ruoasta.

Stefanin Steakhouseen pääset hyvin keskustasta kävellen tai julkisilla. Useat bussilinjat pysähtyvät Ilmarisenkadun vieressä, esimerkiksi:

Bussilinjat: 8, 22, 16, 27, 7

Stafanin Steakhousen läheltä löytyy myös esimerkiksi:
Aren aukio
Jyväskylän Sinfonia

Vilkkaat Kauppakatu ja Yliopistonkatu mahdollisine jatkopaikkoineen
Jyväskylän Huoneteatteri

7 Stefan's Steakhouse Jyväskylä arvostelua

Loistava
5.1/6
7 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Loistava
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
"Erinomainen"
6/6
Jari A.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvä, jollei loistava ruoka. Asiantunteva ja rento palvelu. Täydellinen ilta hyvässä seurassa ja miljöössä :-) Vaikka talo täynnä sai olla omassa rauhassa ja palvelu pelasi ruuhkasta huolimatta !

"Erinomainen"
6/6
Pasi V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Täydellisiä makuja ystävällisellä palvelulla. Erittäin hyvin laaditut menut tarjoavat jokaiselle jotakin. En ole aina ollutravintoloissa tyytyväinen suositeltuihin viineihin, mutta Stefan'sin tarjoilija tiesi kyllä mistä puhui.

"Erinomainen"
6/6
Jaana S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvä tunnelma, aivan ihana pihvi ja hyvä palvelu! Seuraavan kerran, kun on aihetta pieneenkin juhlaan, menen kyseiseen ravintolaan uudestaan. Ja minä sentään olen pääosin kasvissyöjä!