Quandoo
(FI) Suomi
5.1 /6 Loistava 7 arvostelua

Stefan's Steakhouse Jyväskylä

Keskusta Pihviravintola €€€ +100

Sinun Stefan's Steakhouse Jyväskylä

Stefan’s Steakhouse on myös Jyväskylässä! Tämä loistava pihviravintola, joka löytyy jo useasta Suomen kaupungista tarjoilee laadukkaat pihvit myös Jyväskylän keskustassa Ilmarisenkadulla. Ravintolan takana on Amerikan Top Chef -ohjelmasta tuttu suomalaisamerikkalainen huippukokki Stefan Richter, jonka luoma konsepti perustuu maistuviin ja näyttäviin annoksiin suuren maailman mittaluokassa. Ilmapiiri ravintolassa on kuitenkin mitä rennoin ja Stefan’s Steakhouse sopii erinomaisesti niin työpäivän jälkeiseen piipahdukseen kuin pitkän kaavan illallisravintolaksi.

Aukioloajat

  • Maanantai Suljettu
  • Tiistai 17:00 - 22:00
  • Keskiviikko 17:00 - 22:00
  • Torstai 17:00 - 22:00
  • Perjantai 16:00 - 00:00
  • Lauantai 14:00 - 00:00
  • Sunnutai Suljettu
Stefan's Steakhouse Jyväskylä, Ilmarisenkatu 2, 40100 Jyväskylä

Filosofia

Mutkaton ruokaravintola Stefan’s Steakhouse Jyväskylä tarjoilee mitä parhaimmat pihvit keskellä kaupunkia Ilmarisenkadulla Aren aukiolla. Pihviravintolana ravintola panostaa luonnollisesti laadukkaaseen lihaan ja saatavilla onkin aina taatusti laatukarjaa niin Suomesta kuin ulkomailta. Tarjolla on esimerkiksi vapaana laiduntanutta ja jyväruokittua Black Angus -karjan lihaa Australian Clare Valleystä sekä suomalaista laatulihaa Pohjanmaalta. Laadukkaiden pihvien kylkeen voit valita itse mieleisesi kastikkeen, maustevoin ja lisukkeet. Alkuruoka- ja à la carte -listoilta löytyy myös mainioita vaihtoehtoja pihviruoille aina kasvisruokia ja lasten annoksia myöten.

Stefan’s Steakhouse panostaa hyvän ruoan lisäksi myös viihtyvyyteen ja ravintolan ilmapiiri on mukavan rento ja konstailematon. Sisustus on raikkaan moderni ja paikan tunnelma sopii moneen tilaisuuteen ja kaikenlaisille seurueille. Ravintolassa on 120 asiakaspaikkaa, joten isommatkin seurueet mahtuvat hyvin viettämään iltaa iloisessa tunnelmassa. Stefan’s Steakhouse on helppo löytää Jyväskylän keskustasta, tarkemmin ottaen Puistolasta. Stefan’s Steakhouse toivottaakin kaikki hyvän ruoan ystävät viihtymään ja nauttimaan laadukkaasta ruoasta.

Stefanin Steakhouseen pääset hyvin keskustasta kävellen tai julkisilla. Useat bussilinjat pysähtyvät Ilmarisenkadun vieressä, esimerkiksi:

Bussilinjat: 8, 22, 16, 27, 7

Stafanin Steakhousen läheltä löytyy myös esimerkiksi:
Aren aukio
Jyväskylän Sinfonia


Vilkkaat Kauppakatu ja Yliopistonkatu mahdollisine jatkopaikkoineen
Jyväskylän Huoneteatteri

Esimerkkimenu

7 arvostelua

5.1 /6 Loistava 7 arvostelua
Ruoka: herkullinen
Laatu/Hinta: edullinen
Melu: hiljainen
Palvelu: loistava
Odotusaika: lyhyt
Tunnelma: viityistä
3 6
2 5
2 4
0 3
0 2
0 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
22.11.2016 11:14

Hyvä, jollei loistava ruoka. Asiantunteva ja rento palvelu. Täydellinen ilta hyvässä seurassa ja miljöössä :-) Vaikka talo täynnä sai olla omassa rauhassa ja palvelu pelasi ruuhkasta huolimatta !

1 arvostelu tähän mennessä 6
13.11.2016 16:23

Täydellisiä makuja ystävällisellä palvelulla. Erittäin hyvin laaditut menut tarjoavat jokaiselle jotakin. En ole aina ollutravintoloissa tyytyväinen suositeltuihin viineihin, mutta Stefan'sin tarjoilija tiesi kyllä mistä puhui.

1 arvostelu tähän mennessä 6
09.11.2016 22:12

Erittäin hyvä tunnelma, aivan ihana pihvi ja hyvä palvelu! Seuraavan kerran, kun on aihetta pieneenkin juhlaan, menen kyseiseen ravintolaan uudestaan. Ja minä sentään olen pääosin kasvissyöjä!

1 arvostelu tähän mennessä 5
03.12.2016 21:46

Pöytämme oli hiukan rauhattomassa paikassa. Tupakalla kävijät ramppasivat jatkuvasti siitä ohi. Ruoka oli jäähtynyt ja viini liian kylmää. Ystävällinen palvelu. Tulen toistenkin. Suosittelen paikkaa ystävilleni.

1 arvostelu tähän mennessä 5
18.04.2016 10:57

Hei! Käyntimme onnistui hyvin. Alkuun pientä kankeutta, rouvat valittelivat kun ei heti tarjottu vettä, juovat paljon. Muuten tarjoilu pelasi, ja juomista tarjoilija oli valmis kertomaan valmistuksesta ja rypäleistä. Myös konjakeista tuli hienoa tietoa! T. Harri

1 arvostelu tähän mennessä 4
07.01.2017 10:52

Ravintola hyvin tumma sävyinen, sanoisin ikävä väritys. Erittäin hyvä palvelu, ammattitaitoinen ja positiivinen. Ruoka ei ollut mitenkään ERIKOISEN hyvää. Söin hampurilaisen ja hinta laatusuhde just ja just. Diners voucherit hyvä plussa, muuten en olisi valinnut ravintolaanne. Hyvää jatkoa ja menestystä!

3 arvostelua tähän mennessä 4
28.12.2016 10:38

Ruoka ja palvelu olivat hyviä, mutta hintaan nähden olisi voinut odottaa enemmänkin. Ruokaan piti lisätä suolaa (sekä alkupalat, että pääruoka) ja vihannesta tai muuta lisuketta olsi voinut olla pääruoan kera.