Quandoo
(FI) Suomi
6.0 /6 Mahtava 1 arvostelu

SITKO PIZZA & BAR

Aukioloajat

  • Maanantai Suljettu
  • Tiistai 16:00 - 22:00
  • Keskiviikko 16:00 - 22:00
  • Torstai 16:00 - 22:00
  • Perjantai 11:00 - 00:00
  • Lauantai 12:00 - 00:00
  • Sunnutai 14:00 - 21:00
SITKO PIZZA & BAR, Näsilinnankatu 22, 33210 Tampere

Filosofia

Sitko Pizza & Bar on tuonut uusia ja kaivattuja urbaaneja tuulia Tampereen ravintolamaailmaan ja loihtii kenties kaupungin parhaat ja maukkaimmat pizzat. Pizzat valmistetaan puhtaista ja tuoreista pääosin paikallisten tuottajien raaka-aineista. Lisäksi lähituotantoa täydentävät Italiasta tuodut laadukkaat raaka-aineet takaavat, että pizzoissa maistuu aito Italia. Aidon italialaisen pizzan tunnistaakin siitä, ettei sitä tarvitse ahtaa täyteen täytteitä, koska jokainen komponentti ja raaka-aine pohjasta ja tomaattikastikkeesta lähtien on täydellistä jo sellaisenaan. Oleellista on myös oikeaoppinen paistaminen ja Sitkossa pizzat paistetaankin aidossa pizzalle tarkoitetussa kiviarinauunissa. Myös juomapuoleen on panostettu toden teolla. Kausittain vaihtuva viinivalikoima on tarkoin harkittu ja koottu eri puolilta maailmaa tuotetuista viineistä. Laajasta olutvalikoimasta löytyy useita erikoisuuksia ja pienpanimoiden maistuvia helmiä.

Ainutlaatuisten makunautintojen lisäksi pizzerian rento ilmapiiri ja ystävällinen palvelu tekevät Sitkosta viihtyisän. Ajan hermoilla olevassa sisustuksessa on panostettu kauniisiin yksityiskohtiin niin kalusteiden kuin astioiden osalta. Tunnelma on trendikkään kotikutoinen ja tyylikkään tunnelmallinen. Ravintolan väen rakkaus aitoa italialaista pizzaa kohtaan maistuu, näkyy ja tuntuu. Ravintola sijaitsee Näsilinnankadulla Tampereen keskustassa ja sinne on aina mukava ja helppo tulla viihtymään ja nauttimaan hyvästä ruoasta, juomasta ja tunnelmasta.

Esimerkkimenu

1 arvostelu

6.0 /6 Mahtava 1 arvostelu
Odotusaika: ei odotusaikaa
Palvelu: ystävällinen
Melu: hiljainen
Laatu/Hinta: rahanarvoinen
Tunnelma: loistava
Ruoka: taivaallinen
1 6
0 5
0 4
0 3
0 2
0 1
3 arvostelua tähän mennessä 6
10.04.2016 08:08

Aivan mahtava pizza. Kuin Italiassa, lämpimät suositukseni. Raaka-aineisiin on panostettu ja pizzat on leivottu taikinaan, joka on maultaan sopivan suolainen ja maukas. Tunnelma on kotoisa ja ravintolan sisus on silti tyylikkään yksinkertainen.