Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Keskusta
Say Cheese Restaurant & Bistro

UusiSay Cheese Restaurant & Bistro

Keskustaeurooppalainen, ranskalainen
Say Cheese Restaurant & Bistro Helsinki image 1
Say Cheese Restaurant & Bistro Helsinki image 2
Say Cheese Restaurant & Bistro Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Say Cheese Restaurant & Bistro – Tietoja

Helsingin keskustassa, rautatientorin kupeessa Vilhovuorenkadulla sijaitsevassa Say Cheese Restaurant & Bistrossa kaiken keskiössä ovat juustot mitä herkullisimmissa muodoissaan. Juustoa käytetään kaikessa – niin uunissa paistettuna, pehmeinä mousseina, venyväksi ja valuvaksi sulatettuna, gratinoinneissa, friteerattuna ja kuin sellaisenaan tarjottimella hillon kera nautittavaksi tarkoitettuna. Lista koostuu eurooppalais- ja ranskalaistyyppisistä jaettaviksikin sopivista alkuruuista, täysipainoisista pääruuista sekä jälkiruuista. Ote on hienostunut ja annoskoko runsas. Muina raaka-aineina ja juuston vastapainona annoksissa käytetään mm. kasviksia, kastikkeita, hilloja ja hyytelöitä, yrttejä, leipää ja pähkinöitä. Pääruuat ovat rakennettu juustoihin sopivasti mm. kanan, kalkkunan, porsaan sekä sienten ympärille. Ruokien lähes syntistä täyteläisyyttä leikkaamaan kuuluvat tietenkin hyvät viinit, joista Say Cheese Restaurant & Bistrossa on jokaiselle annokselle valikoitu suosituksensa.

Smart Offers

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 17:00
Thursday
17:00 - 22:00
Friday
16:00 - 22:00
Saturday
16:00 - 22:00
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
Suljettu
Wednesday
17:00 - 22:00

Osoite

Say Cheese Restaurant & Bistro
Vilhonkatu 6
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Uusi

grillattua broccolinia sulatetun taleggio-juuston ja punaisen chimichurrin kanssa tarjoiltuna*

(vegaaninen versio saatavilla pähkinärouheen kera)
8,50 €
Uusi

pankojauhoilla kuorrutettuja friteerattuja halloumiranskalaisia, vesimeloni-tomaattisalsaa, valkosipuli-jogurttikastiketta sekä vesikrassin versoja

9,50 €
Uusi

tryffelillä maustettu mac ‘n cheese

9,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Say Cheese Restaurant & Bistro, Helsinki

Say Cheese Restaurant & Bistro on tunnelmallinen herkuttelu- ja kohtaamispaikka Helsingin keskustassa, rautatientorin, Kansallisteatterin ja Kaisaniemen palveluiden välittömässä läheisyydessä. Say Cheesessä pääosassa on juusto kaikissa olomuodoissaan. Juustoista luodaan täyteläisiä annoksia eurooppalaisen ja ranskalaisen keittiöiden inspiroimana, hienostuneella otteella. Paikan konsepti sai alkunsa intohimosta, joka ravintoloitsijoiden Bejay Visserin ja Peter Gallagherin tapauksessa kohdistuu juustoihin niiden kaikissa muodoissaan. Menun suunnitteluun ja keittiötä vetämään parivaljakko sai mukaansa SOUP cateringistä tutun kokki Cristopher Daren. Huipputärkeänä ravintolaa perustettaessa pidettiin myös tavanomaista parempaa palvelua. Say Cheese avattiin Vilhovuoren kadulla huhtikuussa 2018, ja selvisi, että juustoille on selkeästi tilausta, sillä helsinkiläiset varasivat paikan nopeasti täyteen.

Koska menu muodostuu nimenomaan juuston ehdoilla, arvatenkin kaloreissa ei säästellä. Tuhtius taittuu kuitenkin ajatuksella valikoiduilla viineillä, joihin löytyy suositukset jokaisen annoksen kohdalta alku- ja pääruuista aina jälkiruokiin. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa vaihtoehtoisissa valinnoissa ja erityistoiveissa, totta kai. Annoksia on kehuttu runsaiksi, jopa erittäin runsaiksi, mikä ei juustojen täyteläisyyttä ajatellen tule yllätyksenä. Ruokahaluja on kuitenkin monenlaisia, joten paras tapa on todeta asia itse, varata pöytä, suunnata Kaisaniemeen ja ottaa mukaan sopivasti seuralaisia, joiden kanssa annokset voi jakaa.

Reviews coming soon - Reserve and be the first!