Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Punavuori
Sake Baby

Sake Baby

japanilainen, izakaya-ruoka

Pääruoat maksavat noin7€

Kuva kohteesta Sake Baby, Punavuori, Helsinki
Sake Baby ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Sake Baby – Tietoja

Koirat tervetulleita
Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Ilmastointi
Suljettu tänään
Thursday
11:00 - 15:00
Friday
11:00 - 15:00
Saturday
Suljettu
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 15:00
Tuesday
11:00 - 15:00
Wednesday
11:00 - 15:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Sake Baby

Sake Baby on Helsingin Punavuoressa, Pursimiehenkadulla japanilaista ruokaa ja aasialaisia fuusioannoksia tarjoileva izakaya-ravintola. Arkipäivisin tarjolla on japanilainen lounas bento boxeineen ja sushisetteineen. Maanantaista lauantaihin illallisaikojen monipuolinen evening menu houkuttelee tilaamaan useita annoksia kaikkien jaettavaksi. Lista on kokoelma helposti naposteltavia kasviksista, lihasta, kanasta ja merenelävistä valmistettavia kevyitä ja raikkaita sekä lämpiä ja tuhdimpiakin izakaya-annoksia. Aidon izakayan ideaan kuuluvat tietysti myös hyvät juomat. Sake Babyn raikkaissa cocktaileissa maistuu monesti sake, mutta myös vaikkapa macha tai shisho. Tarjolla on myös japanilaisia oluita Asahista Kiriniin ja Iki Beeriin, viinejä sekä muita virvoitusjuomia.

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoileeko ravintola Sake Baby japanilainen ruokaa?

Kyllä, ravintola Sake Baby tarjoilee japanilainen ruokaa ja myös izakaya-ruoka ruokaa.

Onko ravintolassa Sake Baby pysäköintitilaa?

Kyllä, ravintolassa Sake Baby on Katupysäköinti.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Sake Baby?

Sake Baby tuo japanilaisen izakaya-kulttuurin keskelle Helsingin Punavuorta, Pursimiehenkadulle. Siinä, missä pienet, koko seurueen kesken jaettavat annokset ja niiden seurana hyvät juomat ovat olleet viime vuosien ravintolatrendi numero yksi, ovat japanilaiset izakaya-ravintolat aina olleet sitä. Sake Baby sopii siis erinomaisesti rentoon illanviettoon maukkaan ruuan ja raikkaiden juomien merkeissä kaverien kesken, mutta myös helppoon herkutteluun lounasaikaan. Tiukkaa kaavaa ruokailuun ei ole, vaan annoksia ja juomia voi tilata omien mieltymysten ja tavan mukaan.

Päivittäin vaihtuva lounas (ma–pe) koostuu muun muassa erilaisista bento boxeista, joihin Sake Babyssä kootaan vaihdellen esimerkiksi riisiä tai nuudeleita sekä kasviksia, gyoza-nyyttejä sekä eri tavoin valmistettuna kanaa, lihaa tai mereneläviä. Lounaalla on saatavilla myös sushisettejä ja muita japanilaisia annoksia sekä lihan- että kasvissyöjille. Illemmalla siirrytään iltalistaan, joka on kokoelma jaettavaksi sopivia, eri tavoin valmistettuja annoksia, kuten höyrytettyjä edamame-papuja, uppopaistettua kara age –kanaa ja vaikkapa yakiniku-naudanlihavartaita. Ruokailun lomassa nautitaan olutta tai viiniä sekä siemaillaan aasialaisittain maustettuja cocktaileja.