Sake Baby – Tietoja
Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Sake Baby
Sake Baby on Helsingin Punavuoressa, Pursimiehenkadulla japanilaista ruokaa ja aasialaisia fuusioannoksia tarjoileva izakaya-ravintola. Arkipäivisin tarjolla on japanilainen lounas bento boxeineen ja sushisetteineen. Maanantaista lauantaihin illallisaikojen monipuolinen evening menu houkuttelee tilaamaan useita annoksia kaikkien jaettavaksi. Lista on kokoelma helposti naposteltavia kasviksista, lihasta, kanasta ja merenelävistä valmistettavia kevyitä ja raikkaita sekä lämpiä ja tuhdimpiakin izakaya-annoksia. Aidon izakayan ideaan kuuluvat tietysti myös hyvät juomat. Sake Babyn raikkaissa cocktaileissa maistuu monesti sake, mutta myös vaikkapa macha tai shisho. Tarjolla on myös japanilaisia oluita Asahista Kiriniin ja Iki Beeriin, viinejä sekä muita virvoitusjuomia.
Usein kysytyt kysymykset
Tarjoileeko ravintola Sake Baby japanilainen ruokaa?
Onko ravintolassa Sake Baby pysäköintitilaa?
Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Sake Baby?
Sake Baby tuo japanilaisen izakaya-kulttuurin keskelle Helsingin Punavuorta, Pursimiehenkadulle. Siinä, missä pienet, koko seurueen kesken jaettavat annokset ja niiden seurana hyvät juomat ovat olleet viime vuosien ravintolatrendi numero yksi, ovat japanilaiset izakaya-ravintolat aina olleet sitä. Sake Baby sopii siis erinomaisesti rentoon illanviettoon maukkaan ruuan ja raikkaiden juomien merkeissä kaverien kesken, mutta myös helppoon herkutteluun lounasaikaan. Tiukkaa kaavaa ruokailuun ei ole, vaan annoksia ja juomia voi tilata omien mieltymysten ja tavan mukaan.
Päivittäin vaihtuva lounas (ma–pe) koostuu muun muassa erilaisista bento boxeista, joihin Sake Babyssä kootaan vaihdellen esimerkiksi riisiä tai nuudeleita sekä kasviksia, gyoza-nyyttejä sekä eri tavoin valmistettuna kanaa, lihaa tai mereneläviä. Lounaalla on saatavilla myös sushisettejä ja muita japanilaisia annoksia sekä lihan- että kasvissyöjille. Illemmalla siirrytään iltalistaan, joka on kokoelma jaettavaksi sopivia, eri tavoin valmistettuja annoksia, kuten höyrytettyjä edamame-papuja, uppopaistettua kara age –kanaa ja vaikkapa yakiniku-naudanlihavartaita. Ruokailun lomassa nautitaan olutta tai viiniä sekä siemaillaan aasialaisittain maustettuja cocktaileja.