Sake Baby

Punavuorijapanilainen, izakaya
Loistava
5.3/6
3 arvostelua
Sake Baby Helsinki image 1
Sake Baby Helsinki image 2
Sake Baby Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Sake Baby – Tietoja

Sake Baby on Helsingin Punavuoressa, Pursimiehenkadulla japanilaista ruokaa ja aasialaisia fuusioannoksia tarjoileva izakaya-ravintola. Arkipäivisin tarjolla on japanilainen lounas bento boxeineen ja sushisetteineen. Maanantaista lauantaihin illallisaikojen monipuolinen evening menu houkuttelee tilaamaan useita annoksia kaikkien jaettavaksi. Lista on kokoelma helposti naposteltavia kasviksista, lihasta, kanasta ja merenelävistä valmistettavia kevyitä ja raikkaita sekä lämpiä ja tuhdimpiakin izakaya-annoksia. Aidon izakayan ideaan kuuluvat tietysti myös hyvät juomat. Sake Babyn raikkaissa cocktaileissa maistuu monesti sake, mutta myös vaikkapa macha tai shisho. Tarjolla on myös japanilaisia oluita Asahista Kiriniin ja Iki Beeriin, viinejä sekä muita virvoitusjuomia.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 15:00
Tuesday
11:00 - 15:00
Wednesday
11:00 - 22:00
Thursday
11:00 - 22:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
17:00 - 00:00

Osoite

Sake Baby
Pursimiehenkatu 5
00150 Helsinki

3 Sake Baby arvostelua

Loistava
5.3/6
3 arvostelua
Tunnelma:Loistava
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Melu:Miellyttävä
"Upea"
5/6
Heli R.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Erinomainen palvelu, viihtyisä sisustus ja hyvä ruoka. Kivaa vaihtelua sushille. Annokset olivat maukkaita ja konsepti toimiva. Myös drinkit olivat hyviä ja drinkkilista oli sovitettu hienosti paikan teemaan.

"Upea"
5/6
Nellk S.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kiva tunnelma, hyvä palvelu, mahtava ruoka :) Helsinki tarvitsikin uuden izakayan, josta saa hyvää sakea ja mukavan valikoiman pikkupurtavaa, jolla lähtee tarvittaessa isompikin nälkä. Hyvä hinta-laatu-suhde!

"Erinomainen"
6/6
Kati P.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Oikein Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu, ateriat helppo yhdistellä moneen makuun eli kaikille jotakin!

Lisää kohteesta Sake Baby, Helsinki

Sake Baby tuo japanilaisen izakaya-kulttuurin keskelle Helsingin Punavuorta, Pursimiehenkadulle. Siinä, missä pienet, koko seurueen kesken jaettavat annokset ja niiden seurana hyvät juomat ovat olleet viime vuosien ravintolatrendi numero yksi, ovat japanilaiset izakaya-ravintolat aina olleet sitä. Sake Baby sopii siis erinomaisesti rentoon illanviettoon maukkaan ruuan ja raikkaiden juomien merkeissä kaverien kesken, mutta myös helppoon herkutteluun lounasaikaan. Tiukkaa kaavaa ruokailuun ei ole, vaan annoksia ja juomia voi tilata omien mieltymysten ja tavan mukaan.

Päivittäin vaihtuva lounas (ma–pe) koostuu muun muassa erilaisista bento boxeista, joihin Sake Babyssä kootaan vaihdellen esimerkiksi riisiä tai nuudeleita sekä kasviksia, gyoza-nyyttejä sekä eri tavoin valmistettuna kanaa, lihaa tai mereneläviä. Lounaalla on saatavilla myös sushisettejä ja muita japanilaisia annoksia sekä lihan- että kasvissyöjille. Illemmalla siirrytään iltalistaan, joka on kokoelma jaettavaksi sopivia, eri tavoin valmistettuja annoksia, kuten höyrytettyjä edamame-papuja, uppopaistettua kara age –kanaa ja vaikkapa yakiniku-naudanlihavartaita. Ruokailun lomassa nautitaan olutta tai viiniä sekä siemaillaan aasialaisittain maustettuja cocktaileja.