Arvostelut: Pomo D'or

Loistava
5.1/6
7 arvostelua
Pomo D'or Helsinki image 1
Pomo D'or Helsinki image 2
Pomo D'or Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

7 Pomo D'or arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Pomo D'or annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.1/6
7 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Kati S.päivä sitten · 1 arvostelu

Makumatka sanonta sai merkityksen! Vietimme nautinnollisen ystävänpäivä illallisen. Palvelu oli hyvin ystävällinen, tunnelma mukava ja rauhallinen. Tarjolla stadin parasta pastaa. Uusi vakkari ravintola. Suosittelen lämmöllä!

"Erinomainen"
6/6
Domenico P.kuukausi sitten · 3 arvostelua

Best pizza in Helsinki (maybe in Finland!). Service is kind and quick. Real neapolitan food, made of 1st quality ingredients. I will eat there again and again.

Uusi"Upea"
5/6
Tuula Ö.14 päivää sitten · 6 arvostelua

Olimme perjantaina lounaalla Pomo D’orissa ja saimme hyvää ja nopeaa palvelua. Tilasimme lohta ja cnoccia. Pöytä oli viihtyisä ja siisti. Alkuun söimme salaattia ja lopuksi otimme kahvit. Tulemme toistekin.

"Upea"
5/6
Tuula Ö.25 päivää sitten · 6 arvostelua

Olin hyvän ystäväni kanssa ensimmäistä kertaa Pom’ Odorissa lounaalla ja olimme enemmän kuin tyytyväisiä saamamme palveluun. Henkilökunta oli nopeaa ja ystävällistä. Söimme raviolia ja cnoccia. Suosittelen lämpimästi!

"Upea"
5/6
Jaani S.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Best pizza in Helsinki! Bit slow to get seated, but still best pizza in Helsinki! Really nice, polite staff. Good atmosphere, you can almost forget that you are in a shopping center.

"Hyvä"
4/6
Sanna P.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Pizzat olivat hieman liian löysät liiallisen tomaattikastikkeen vuoksi. Tarjoilija tuli myös hakemaan lautasia ja kyselemään haluaisimmeko vielä jälkiruokia, vaikka toisella meistä oli vielä pizzan syönti selvästi kesken. Maku itse pizzoissa oli kuitenkin hyvä.

"Upea"
5/6
Jouni J.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Mahtavat pizzat! Kiva ympäristö ja mukava henkilökunta. . . . . . . . . . . . . . . . . . .