Pomo D'or

Loistava
5.4/6
16 arvostelua
Pomo D'or Helsinki image 1
Pomo D'or Helsinki image 2
Pomo D'or Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Pomo D'or – Tietoja

Pomo D’or valmistaa ylpeydellä herkullista napolilaista pizzaa ja muita italialaisia ruokia Helsingissä, Hermannin rantatiellä, Kalasataman kauppakeskus REDIssä. Arkisin herkut valitaan päivittäin vaihtuvalta lounaslistalta, joka on valikoima keittoja, pasta-annoksia, pizzoja ja vaihdellen erilaisia liha- ja kalaruokia, jotka herkullistuvat aidolla hiiligrillillä. Iltaisin ja viikonloppuisin herkutellaan italialaisittain kokopitkän à la carte -listan annoksin. Italialaisen keittiön aidoista mauista vastaavat napolilaiset kokit, joille perinteiset reseptit, parhaat italialaiset raaka-aineet ja valmistustekniikat ovat kunnian ja rakkauden asia. Näin siis vaikkapa napolilainen pizza on sataprosenttisesti napolilaista pizzaa – pitkään, maukkaaksi kohotettu taikina, täydelliseksi kypsyneistä San Marzano –tomaateista keitetty kastike ja päälle harkiten italialaisia laatuaineksia sekä mozzarellaa, mikä kruunataan minuutin paistolla aidossa napolilaisessa pizzauunissa.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 12:00
Sunday
12:00 - 20:00
Monday
11:00 - 21:00
Tuesday
11:00 - 21:00
Wednesday
11:00 - 21:00
Thursday
11:00 - 21:00
Friday
11:00 - 21:00
Saturday
11:00 - 20:00

Osoite

Pomo D'or
Hermannin rantatie 5
00580 Helsinki

16 Pomo D'or arvostelua

Loistava
5.4/6
16 arvostelua
Melu:Erittäin miellyttävä
Tunnelma:Loistava
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
"Erinomainen"
6/6
Maija N.22 päivää sitten · 1 arvostelu

Just great food, nice place; will visit again for sure

"Erinomainen"
6/6
Jukka S.kuukausi sitten · 5 arvostelua

Upea paikka ja ystävällistä henkilökuntaa - parasta italialaista pizzaa Suomessa! Lämpimät suositukset.

"Erinomainen"
6/6
Sandra S.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Che bello! Paras syömäni napolilainen pizza. Tulen uudestaan varmasti tulevaisuudessa!

Lisää kohteesta Pomo D'or, Helsinki

Helsingissä aidon italialaisen ja erityisesti napolilaisen ruuan ystävät löytävät Kalasatamasta, Hermannin rantatieltä, kauppakeskus REDIstä kaiken etsimänsä lounaasta illalliseen. Ravintola Pomo D’or johdattaa ruokailijat ”kaikkien pizzojen äidin” eli aidon kivimyllyjauhetuista jauhoista kohotettavan ja herkullisten italialaisten päällisten aateloiman napolilaisen pizzan sielunmaisemaan sekä muiden, parhaista italialaisista raaka-aineista valmistettujen ruokien pariin linguinesta lasagneen, ja canneloneista gnoccheihin sekä hiiligrillattuihin liha-, kana- ja kala-annoksiin.

Paitsi että Pomo D’or sopii sekä spontaanisti ostosten lomassa lounastaville että pitkän kaavan mukaan illallistajille, on ravintolassa mahdollista järjestää myös suuremman seurueen perheillallisia, yritystilaisuuksia, tykypäivä, pikkujouluja ja muita juhlia, jonne on helppo kutsua vieraat ja saapua – Pomo D’or löytyy metroyhteydet ja parkkipaikkoja tarjoavasta kauppakeskus REDIstä, katutasosta Skönen puolelta. Oma sisäänkäynti mahdollistaa juhlien jatkumisen jopa 02 saakka. 130-paikkainen ravintolasali säilyttää tunnelmallisuutensa kauppakeskusympäristössäkin, ja tasokas ruoka, aitoine italialaisine makuineen ja hyvine juomavalikoimineen huolehtii ammattilaisten tarjoilemana lopusta. Pomo D’orissa on myös drinkkibaari ja kesällä 2019 paikka avaa oman ulkoterassinsa.