Pomo D'or

Loistava
5.1/6
7 arvostelua
Pomo D'or Helsinki image 1
Pomo D'or Helsinki image 2
Pomo D'or Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Pomo D'or – Tietoja

Pomo D’or valmistaa ylpeydellä herkullista napolilaista pizzaa ja muita italialaisia ruokia Helsingissä, Hermannin rantatiellä, Kalasataman kauppakeskus REDIssä. Arkisin herkut valitaan päivittäin vaihtuvalta lounaslistalta, joka on valikoima keittoja, pasta-annoksia, pizzoja ja vaihdellen erilaisia liha- ja kalaruokia, jotka herkullistuvat aidolla hiiligrillillä. Iltaisin ja viikonloppuisin herkutellaan italialaisittain kokopitkän à la carte -listan annoksin. Italialaisen keittiön aidoista mauista vastaavat napolilaiset kokit, joille perinteiset reseptit, parhaat italialaiset raaka-aineet ja valmistustekniikat ovat kunnian ja rakkauden asia. Näin siis vaikkapa napolilainen pizza on sataprosenttisesti napolilaista pizzaa – pitkään, maukkaaksi kohotettu taikina, täydelliseksi kypsyneistä San Marzano –tomaateista keitetty kastike ja päälle harkiten italialaisia laatuaineksia sekä mozzarellaa, mikä kruunataan minuutin paistolla aidossa napolilaisessa pizzauunissa.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 20:00
Sunday
12:00 - 20:00
Monday
11:00 - 21:00
Tuesday
11:00 - 21:00
Wednesday
11:00 - 21:00
Thursday
11:00 - 21:00
Friday
11:00 - 21:00
Saturday
11:00 - 20:00

Osoite

Pomo D'or
Hermannin rantatie 5
00580 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

2496D586-2ACF-41D3-B35A-57ECED744716

Antipasti

Tagliere Pomo D’or

Talon antipastolautanen. Buffalo-mozzarella, napolin salami, tulinen salami, ilmakuivattu kinkku, Mortadella- makkara, parmesanjuusto, gorgonzolajuusto, grillatut kasvikset

Pieni (2hlö) 15,00€
Iso (4hlö) 28,00€

Zuppa di pomodoro

Tomaatti, mascarponejuusto, basilika
7,00 €
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Pääruoat

Insalata di mozzarella

Buffalo-mozzarellasalaatti
12,90 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Pomo D'or, Helsinki

Helsingissä aidon italialaisen ja erityisesti napolilaisen ruuan ystävät löytävät Kalasatamasta, Hermannin rantatieltä, kauppakeskus REDIstä kaiken etsimänsä lounaasta illalliseen. Ravintola Pomo D’or johdattaa ruokailijat ”kaikkien pizzojen äidin” eli aidon kivimyllyjauhetuista jauhoista kohotettavan ja herkullisten italialaisten päällisten aateloiman napolilaisen pizzan sielunmaisemaan sekä muiden, parhaista italialaisista raaka-aineista valmistettujen ruokien pariin linguinesta lasagneen, ja canneloneista gnoccheihin sekä hiiligrillattuihin liha-, kana- ja kala-annoksiin.

Paitsi että Pomo D’or sopii sekä spontaanisti ostosten lomassa lounastaville että pitkän kaavan mukaan illallistajille, on ravintolassa mahdollista järjestää myös suuremman seurueen perheillallisia, yritystilaisuuksia, tykypäivä, pikkujouluja ja muita juhlia, jonne on helppo kutsua vieraat ja saapua – Pomo D’or löytyy metroyhteydet ja parkkipaikkoja tarjoavasta kauppakeskus REDIstä, katutasosta Skönen puolelta. Oma sisäänkäynti mahdollistaa juhlien jatkumisen jopa 02 saakka. 130-paikkainen ravintolasali säilyttää tunnelmallisuutensa kauppakeskusympäristössäkin, ja tasokas ruoka, aitoine italialaisine makuineen ja hyvine juomavalikoimineen huolehtii ammattilaisten tarjoilemana lopusta. Pomo D’orissa on myös drinkkibaari ja kesällä 2019 paikka avaa oman ulkoterassinsa.

7 Pomo D'or arvostelua

Loistava
5.1/6
7 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Taivaallinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Kati S.21 tuntia sitten · 1 arvostelu

Makumatka sanonta sai merkityksen! Vietimme nautinnollisen ystävänpäivä illallisen. Palvelu oli hyvin ystävällinen, tunnelma mukava ja rauhallinen. Tarjolla stadin parasta pastaa. Uusi vakkari ravintola. Suosittelen lämmöllä!

"Erinomainen"
6/6
Domenico P.kuukausi sitten · 3 arvostelua

Best pizza in Helsinki (maybe in Finland!). Service is kind and quick. Real neapolitan food, made of 1st quality ingredients. I will eat there again and again.

Uusi"Upea"
5/6
Tuula Ö.14 päivää sitten · 6 arvostelua

Olimme perjantaina lounaalla Pomo D’orissa ja saimme hyvää ja nopeaa palvelua. Tilasimme lohta ja cnoccia. Pöytä oli viihtyisä ja siisti. Alkuun söimme salaattia ja lopuksi otimme kahvit. Tulemme toistekin.