Restaurant Penny – Tietoja
Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Restaurant Penny
Penny on pieni 25-paikkainen ravintola Uudenmaankadulla. Ravintolan ruoka koostuu Amerikan itärannikolla yleisesti käytetyistä laadukkaista raaka-aineista, sesonkien vaihteluista sekä keittiömestarin kädenjäljestä. Ravintola Pennystä saa palvelua nopeasti ja valikoima on tarkoin harkittu. Ruokailet myös täyden palvelun baarissa yhtä mukavasti kuin pöydissä. Kokeile myös cocktaileja!
Usein kysytyt kysymykset
Onko ravintolassa Restaurant Penny pöytiä ulkona?
Tarjoileeko ravintola Restaurant Penny kansainvälinen ruokaa?
Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Restaurant Penny?
Ravintola Penny vie sinut makumatkalle New Yorkiin. "New Yorkin ruokamaailma merkitsee laadukasta, puhdasta ruokaa, jossa on paljon inspiraatiota klassisesta ranskalaisesta keittiöstä", kuvailee toinen omistajista, Mikko Olanterä. Hän omistaa vaimonsa Pia Olanterän kanssa myös suositun Trattoria Sognon. Innostuttuaan Amerikan itärannikon ruokakulttuurista, he päättivät avata intiimimmän ravintolan, Pennyn, keskustaan Uudenmaankadulle. Pennyä johtaa ruuanlaiton rautainen ammattilainen, Mikko Levoska, joka omisti ennen Michelin-ravintola Chez Dominiquen Hans Välimäen. Ravintola Pennyssä hän pääsee näyttämään taitonsa New Yorkin klassikkoruokien merkeissä. Mutkattoman ravintolan idea on tarjoilla tarkoin valittu menu, jossa esimerkiksi lounasvaihtoehtoja on yksi ja pääruokavaihtoehtoja illalliselle on kolme. Tarjolla on aina kala- kasvis- ja lihavaihtoehto. Pelkistetty ruokalista mahdollistaa keittiömestarien tarjota intiimille ravintolalle mielenkiintoisia ruokia, kuten esimerkiksi puna-anturaa päärynäbulgurilla. Paikka sopii hyvin pienille porukoille, sillä ravintolaan ei oteta yli kahdeksan hengen pöytävarauksia. Ravintolan nimi Penny tulee Amerikan pienimmästä rahayksiköstä. Nimeen tiivistyy ravintolan kompakti koko, ruokalistan selkeys ja ravintolan hintojen napakat hinnat. Pennyssä hienostelu on korvattu tyylillä ja taatulla laadulla. Pistäydy Pennyyn esimerkiksi herkulliselle lounaalle tai illalliselle, tai kokeile keittiömestarin maistuvia drinkkejä after-workeilla.