Ravintolat
Uusimaa
Vantaa
Myyrmäki
The Happy Red Onion
The Happy Red Onion Arvostelut

Arvostelut: The Happy Red Onion

Myyrmäkiamerikkalainen, eurooppalainen
Loistava
4.8/6
29 arvostelua
The Happy Red Onion Vantaa image 1
The Happy Red Onion Vantaa image 2
The Happy Red Onion Vantaa image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

29 The Happy Red Onion arvostelua

Täällä voit lukea paikalle The Happy Red Onion annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
29 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Päivi T.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Meitä oli seitsemän hengen porukka. Otettiin alkuun valkosipulileipää joka oli parempaa kun odotettiin! Pääruuiksi tilattiin Red Onionin Burger, yrtti-parmesanleivitettyä lohta, rentun rulla ja pariloitu possunleike. Kaikkien annokset oli tosi hyviä ja hyvän näköisiä. Tarjoilija oli todella ammattitaitoinen ja kohtelias Asiakaspalvelija! Kiitos! Varmasti mennään uudelleen!

"Erinomainen"
6/6
Seija T.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Siisti hyvä ravintola. Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka 🍴 Liian paljon vaaditaan sanoja...asiat voi ilmaista paljon vähemmillä sanoilla. Tää kysely ei ole järkevä, koska vaatii liikaa aikaa. Terveisiä kyselyn tekijälle, että kannattaisi tehdä helpompia kyselyjä...

"Erinomainen"
6/6
Mikko K.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Mahtava palvelu, todella maukkaat ruoat ja hyvät valikoimat juomia. Seurueessamme oli kymmenen syöjää ja kaikki pitivät ruoastaan. Suosittelemme kaikille varauksetta ruokailu-, istuskelu- tai biletyspaikkaa etsiville.

"Erinomainen"
6/6
Oskari M.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Paikan varaaminen oli helppo netin kautta. Vahvistus nopeasti s-postiin. Toiveet toteutettu sijaininnin suhteen. Ruoka erittäin maistuvaa sekä palvelu hyvä. Kaikin puolin tutustumis arvoinen kokemus joka antaa "siivet" uudelleen käyntiä ajatellen

"Upea"
5/6
Liisa P.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Paikka oli pieni näin illalla. Päivällä on auki toinen osa. Ruoka oli ihan ok. Paitsi valkosipulileipää ei koskaan tullut. Hedelmäcoktailia ei saatu kun ei ollut hedelmiä. Olut oli loppunut mitä vieraat olisi ottanut nimeä en muista itse en voi olutta ottaa. Päivisin aika usein haen lounaa kotiin syön n. 16.30 -17.00. Terveisin Liisa

"Upea"
5/6
Paula H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Perhebuffet launtai iltapäivällä 4:lle aikuiselle. Pöytä varattu ennalta, koska epäiltiin jos ruuhkaa - syystä että, tarjouskampanja menossa, jossa sai 2 eur/ateria alennusta. Se ei kuitenkaan päätekijä, koska muutenkin ajateltu mennä perheen kanssa ko. paikkaan pitkästä aikaa. Keskeisellä paikalla Länsi-Vantaan Myyrmäessä. Tarjolla onipuolinen buffet-valikoima ja kiitettävä asiakaspalvelu. Mieluusti menemme toistekkin :)

"Hyvä"
4/6
Tiuku N.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Alkupaloja odotettiin tunti, ja annoksesta puuttui osa (8siiven sijaan oli vain 6) , tarjoilijalle kun kerroimme hän kyllä toi lisää ja pahoitteli. Pääruuissa kesti yhteensä 1,5h, joka oli aika pitkä odotus. Tarjoilija oli kuitenkin mukava ja asiallinen ja hyvitti alkupalat ja juomat laskusta, josta tuli hyvä mieli (raha ratkaisee:-)). Ruoka oli erinomaista ja tullaan varmasti uudelleen kunhan alkukankeus(?) alkaa helpottaa.:-)

"Upea"
5/6
Ulla K.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä paikka ja erittäin ystävällinen henkilökunta. Meitä oli 8 henkilöä ja tilasimmimme eri ruokia. Muilta osin ruoka oli maittavaa mutta lehtipihvi oli hieman liikaa paistettu ja vinkki kokille. Maustevoita ei kannata laittaa suoraan pakastimesta pihvin päälle, se jäähdytti pihvin heti kylmäksi. Vähän aikaiseemin pöydälle lämpenemään.

"Hyvä"
4/6
Keijo K.vuosi sitten · 2 arvostelua

Ruoka maultaan ookoo, esillepano myös ookoo. Tarjoilija taisi olla yksin salissa kun näytti kovin kiireiseltä. Alkuiltapäivästä ainakin mukavan sanavalmis henkilö, hyvä. Itsenäisyyspäivänä käydessämme oli pieni odotus että olisi jonkinlainen juhlalounas ollut tarjolla kun Redarissa ennen, vuosia sitten, sellainen oli. Nyt ei ollut, mutta listalta kyllä löytyi syötävää.

"Upea"
5/6
Tiina-Liisa K.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Ruoka erittäin hyvää, maukasta ja monipuolista. Palvelu ystävällistä ja rempseää. Ainut miinus tulee siitä ettei pöytä varausta ollut paikalle saapuessamme. Asia kuitenkin saatiin melko pian järjestymään ja kaikille jäi käynnistä iloinen mieli ja täysi vatsa.