Arvostelut: Ravintola Werner

Loistava
4.8/6
681 arvostelua
Ravintola Werner Helsinki image 1
Ravintola Werner Helsinki image 2
Ravintola Werner Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

681 Ravintola Werner arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Werner annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
681 arvostelua
Melu:Ei häirinnyt
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Jaana H.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Tarjoilija oli todella hyvä! Yleinen melutaso oli parantunut edellisestä käynnistä.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Andrey T.viisi päivää sitten · 2 arvostelua

Great place, perfect food (steak tartare is the best), good wine selection.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Auli M.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Hieno kokemus. Mukava, tyylikäs sisustus. Menu kompakti, ei turhaa kikkailua.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Kimmo S.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

5/5. Hyvä ruoka, asiakaspalvelu ja tunnelma. Vahva suositus! Kannattaa kokeilla.

"Erinomainen"
6/6
Markus L.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Alkupalaksi: lautanen ravintolan itekypsyttämiä lihoja ja makkaroita --> ihan dynamiittia; harjun makkaratehtaan duunamaa oregano maguraa ja omena-sellerisalaattia --> kieli vie mennessään ja mieli vie Saksaan; sekä grillattua perunarieskaa --> jumakaut, miksei jengi tarjoo tätä muualla? Pääruoaksi vetäsin ylikypsää karitsan lapaa ja grillattua karetta, paahdettua maa-artisokkaa, munakoisoa ja jotain paprika dippiä. Kerrassaan herkullista! Tosin se paprika dippi ehkä hiukka turha ku ruoka itessään oli niin helkkarin hyvää. Erityismaininta tolle kareelle joka yhdessä tarjoilujan suositteleman punkun kaa oli niin hyvää et hymyilytti. Jälkiruoan hiillostetut omenat ja sahramijäätelö oli myös vaffa suoritus. Kaikenkaikkiaan: Simppeleit, aitoi ja herkullisii makuja ja toi hiiligrilli antaa upeensäväyksen kaikkeen. Tuoksusta päätellen vois kuvitella olevansa ulkomailla :) Hyvä, ystävällinen ja rento palvelu. Kiva sijainti ja sisustus. Ja pointsit todellaki sille viiksekkäälle patsastelevalle ravintoloitsijalle joka kyselee et maistuuku safka ja kertoo stoorei pöperöiden takaa.

"Erinomainen"
6/6
Elisa S.kaksi vuotta sitten · 2 arvostelua

Ravintola Wernerissä ruokailu oli kaikin puolin onnistunut. Alkuun tilattu samppanja tuli pöytään niin kun oli sovittu etukäteen. Ruokailijoita oli 5 ja valitsimme menun. Jaettavat alkupalat olivat erinomaiset ja pääruoat kala ja liha maukkaita. Jälkiruoka kruunasi aterian. Palvelu oli erinomaista, kiitos mahtavalle miestarjoilijalle. Suosittelen ravintolaa rennon ilmapiirin, hyvän ruoan ja erinomaisen palvelun vuoksi.

"Erinomainen"
6/6
Andreas K.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Simple meny with attention for details. I love it. The mezze starter are great and after that you choose fresh fish, meat or veggie? Can not be easier than this and its all on the grill!!!! My wife had to work and stay at the hotel while even though the restaurant do not do take away since they want to keep the quality food and keep it warm - they made an exception and did it perfectly for my wife that I could deliver to the hotel. She is right now enjoying it with a great smile - thanks ! ///Andreas

"Upea"
5/6
Sanna T.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli todella hyvää ja kauniisti esille laitettu. Otimme valmiin menun, koska halusimme maistaa mahdollisimman monia ruokia. Alkuruuat olivat erinomaisia grillattuja silakoita lukuunottamatta. Silakat olivat yllättäen aika mauttomia. Sen sijaan munakoisotahna ja niiden kanssa tarjotut leipäset, tartar sekä endiivosalaatti olivat kaikki todella herkullisia. Söin itse pääruuaksi grillatun makrillin, joka tarjottiin erinomaisen vinaigrette-kastikkeen kanssa. Kala oli sopivan kypsä ja kokoinen ja kastike kruunasi annoksen . Erityistä plussaa haluan antaa siitä, että Wernessa on tarjolla kalaa näin tarjottuna. En vilkaissut koko ruokalistaa läpi, mutta toivon että listalla on tarjolla myös tuoretta suomalaista kalaa grillattuna. Myös raparperi-jälkiruoka oli todella herkullinen. Illallinen oli muuten täydellinen, mutta nyrpeän tarjoilijan vuoksi annan 5 enkä 6.

"Hyvä"
4/6
Elina L.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Aivan upea tunnelma ravintolassa ja ihastuttava tarjoilija. Alkupalat (tartar NAM) ja alkumoctail erinomaiset. Pääruoka 5 viikkoa riiputettua härkää oli hieman sitkeää, vaikka maku olikin hyvä. Pääruuan kyljessä olevat munakoisot ja parsat herkullisia. Jälkiruoka oli raikas, mutta maistui vähän sellaiselta jääkaappikylmältä... odotimme pääruokaa hieman pidempään, koska tilaukseen oli tullut jokin sekaannus. Tarjoilija pahoitteli tilannetta ja tarjosi jotakin juotavaa talon piikkiin. Emme kuitenkaan enää tarvinneet mitään ja sanoimme että ei se mahdottoman iso odotus ollut ja oli kiva jutella ruokaa odottaessa. Laskun tullessa tarjoilija sanoi, ettei aijo laskuttaa alkumoctaileista nyt kun jouduimme odottamaan. Huomasimme lopuksi, että ne oli kuitenkin veloitettu. Varmasti vahingossa.. ei kuitenkaan jaksettu enää korjata. Kokemus oli kuitenkin erittäin kiva ja tulemme varmasti uudestaan. Pääruoka oli kovin hintava ja lihan laatu siihen nähden huono... siksi hieman heikensi kokemusta. Ensi kerralla maistetaan muita juttuja sitten :)

"Erinomainen"
6/6
Eija R.kaksi vuotta sitten · 2 arvostelua

Hei! Seurueemme mielestä ruoka oli parasta mitä olemme ikinä syöneet. Äärimmäisen hyvin valmistettua ja kaikk kohallaa! Se mikä oli todella ikävää oli, että ravintolasali, johon me niin kuin varmaan muutkin menimme seurustelemaan ystävien kanssa, meni mönkään ravintolasalin äärimmäisen huonon akustiikan takia. Melu oli todella huumaavaa! Emme , vaikka olemme normaalikuuloisia, kuulleet toistemme puhetta kuin vaivoin, käsi korvan takana ja usein toistettuna. Olkaa ystävällisiä ja tehkää asialle jotain pikaisesti. Päätimme, että tähän ravintolaan emme enää tule valtaisan melun takia, vaikka ruoka olisi kuinka superia. Terveisin, Eija Riihimaa