Ravintola Werner – Tietoja

Werner valloittaa Helsingin Bulevardilla rehellisillä raaka-aineilla, hymyllä, suurella sydämellä ja pilkkeellä silmäkulmassa. Lounas, kokous, illallinen, after work tai pienimuotoiset juhlat Helsingin ytimessä? Onnistuu!

Suomen suurimmalla avotuli grillillä valmistettu ruoka on ottanut vaikutteita Välimeren alueelta mukaan lukien Pohjois-Afrikka sekä Lähi-itä. Annokset huokuvat voimakkaita makuja niiden herkullisimmassa muodossa. Menulta löydät itse riiputettua naudan entrecôtea, laadukasta kokonaista kalaa kotimaisilta pienkalastajilta, sesongin parhaat grillatut kasvisihanuudet sekä käsityönä tehtyjä makkaroita ja ilmakuivattuja lihoja. Viinilistamme on loppuun asti hiottu timantti, mistä jokaiselle annokselle löytyy sinun makuusi sopiva viini.

Huomaathan, että otamme viimeiset tilaukset keittiöön tuntia ennen sulkemista!

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 17:00
torstai
17:00 - 23:00
perjantai
17:00 - 23:30
lauantai
17:00 - 23:30
sunnuntai
Suljettu
maanantai
17:00 - 23:00
tiistai
17:00 - 23:00
keskiviikko
17:00 - 23:00

Osoite

Ravintola Werner
Bulevardi 12
00120 Helsinki

Lisää kohteesta Ravintola Werner, Helsinki

Wernerissä saman pöydän ääreen mahtuu jopa 30 toisilleen tärkeää ruokailijaa. Kokoustamiseen tai muihin yksityisyyttä vaativiin tilaisuuksiin meiltä löytyy 10-12hlö kabinetti kokoustekniikalla. Sama tila muuntuu helposti myös pienten juhlien viettopaikaksi.

Werner haluaa myös yllättää. Meillä on aina rajattu määrä päivän erikoisannoksia. Nopeat syö hitaat tai toisin sanoen Wernerin päivän erikoisen. Poikkea paikan päälle ja kysy mitä tänään syötäisiin. PS. näitä herkkuja ei ihan joka paikassa tarjoilla.

Pöytävaraus on vain klikkauksen tai soiton päässä. Kirjeposti löytää myös perille, mutta faxi on taidettu irtisanoa. Muista, että meillä on myös baaritiski, jonka ääressä voit herkutella ja driksutella myös ilman pöytävarausta. Tervetuloa!

542 Ravintola Werner arvostelua

Loistava
4.8/6
542 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Melu:Ei häirinnyt
"Erinomainen"6/6
Martijn v.12 päivää sitten · 1 arvostelu

Great food, good wines and a dedicated, well informed, friendly waitress who made it unforgettable. Highly recommend this restaurant. We had a selection of starters and the entrecote for 2 which was wonderfully prepared

"Erinomainen"6/6
Heidi R.13 päivää sitten · 1 arvostelu

Sievä ja harmoninen miljöö, ihanaa ruokaa rennolla meiningillä. Parasta hummusta, mitä oon koskaan maistunut. Maistelumenu oli nappivalinta, koko seurue nautti kaikesta. Plussaa jaettavista annoksista, yhdessä syöminen on ihanaa!

"Erinomainen"6/6
Pia K.13 päivää sitten · 1 arvostelu

Wernerissä saa hyvän ruuan lisäksi erinomaista palvelua. Se on asiakkaan huomioivaa ja aitoa. Ollaan oltu Wernerissä useita kertoja ja jokaisella kerralla on kiitetty tarjoilijoita. He aidosti tykkäävät työstään ja jaksavat hymyillä 😃