Ravintola Werner

Keskustakansainvälinen
Loistava
4.8/6
591 arvostelua
Ravintola Werner Helsinki image 1
Ravintola Werner Helsinki image 2
Ravintola Werner Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Werner – Tietoja

Werner valloittaa Helsingin Bulevardilla rehellisillä raaka-aineilla, hymyllä, suurella sydämellä ja pilkkeellä silmäkulmassa. Lounas, kokous, illallinen, after work tai pienimuotoiset juhlat Helsingin ytimessä? Onnistuu!

Suomen suurimmalla avotuli grillillä valmistettu ruoka on ottanut vaikutteita Välimeren alueelta mukaan lukien Pohjois-Afrikka sekä Lähi-itä. Annokset huokuvat voimakkaita makuja niiden herkullisimmassa muodossa. Menulta löydät itse riiputettua naudan entrecôtea, laadukasta kokonaista kalaa kotimaisilta pienkalastajilta, sesongin parhaat grillatut kasvisihanuudet sekä käsityönä tehtyjä makkaroita ja ilmakuivattuja lihoja. Viinilistamme on loppuun asti hiottu timantti, mistä jokaiselle annokselle löytyy sinun makuusi sopiva viini.

Huomaathan, että otamme viimeiset tilaukset keittiöön tuntia ennen sulkemista!

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
17:00 - 23:00
Tuesday
17:00 - 23:00
Wednesday
17:00 - 23:00
Thursday
17:00 - 23:00
Friday
17:00 - 23:30
Saturday
16:00 - 23:30

Osoite

Ravintola Werner
Bulevardi 12
00120 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

56BD4533-47B6-4562-AA28-B9B05D4F74F0

Pienet annokset

Kokonaisena hiillostettua munakoisoa, feta-juustoa ja granaattiomenaa

8,00 €

Wernerin vihersalaattia ja lime- viherpippurikastiketta

6,00 €

Grillatut maissiribsit ja omena- habanerokastiketta

8,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Werner, Helsinki

Wernerissä saman pöydän ääreen mahtuu jopa 30 toisilleen tärkeää ruokailijaa. Kokoustamiseen tai muihin yksityisyyttä vaativiin tilaisuuksiin meiltä löytyy 10-12hlö kabinetti kokoustekniikalla. Sama tila muuntuu helposti myös pienten juhlien viettopaikaksi.

Werner haluaa myös yllättää. Meillä on aina rajattu määrä päivän erikoisannoksia. Nopeat syö hitaat tai toisin sanoen Wernerin päivän erikoisen. Poikkea paikan päälle ja kysy mitä tänään syötäisiin. PS. näitä herkkuja ei ihan joka paikassa tarjoilla.

Pöytävaraus on vain klikkauksen tai soiton päässä. Kirjeposti löytää myös perille, mutta faxi on taidettu irtisanoa. Muista, että meillä on myös baaritiski, jonka ääressä voit herkutella ja driksutella myös ilman pöytävarausta. Tervetuloa!

591 Ravintola Werner arvostelua

Loistava
4.8/6
591 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Ei häirinnyt
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Susanna N.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Erin omainen ruoka, hyvä ja ystävällinen palvelu, hyvä hinta - laatu -suhde, sopii hyvin gluteenitonta ruoka valiota noudattaville. Viihtyisä ympäristö Bulevardilla. Helppo varata pöytä nopeasti.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Juha V.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Todella hyvää ruokaa, loistava ammattitaitoista palvelua, upea tunnelma. Werneriin voi luottaa aina ja suositella varauksetta muillekin. Tänne palaa aina uudelleen. Kiitos jälleen kerran onnistuneesta illasta.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Jari H.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Todella herkullista ruokaa. Entrrcote, kala ja kasvis vaihtoehto. Puugrillin antama maku ruuissa yhdistettynä erinomaiseen palveluun sai koko seurueemme iloiseksi. Tänne kannattaa tulla toistekin herkuttelemaan ja nsutiskelemaan.