Quandoo
(FI) Suomi
4.9 /6 Loistava 388 arvostelua

Ravintola Werner

Keskusta Kansainvälinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Ravintola Werner

Ravintola Werner Helsingin Bulevardilla jatkaa samaa ravintola filosofiaa kuin aiemmat ravintolat Döner Harju ja ravintola Palema. Ravintola Werner edustaa oikeastaan kaikkea sitä, mitä omistajat halusivatkin. Sen sydämessä on jättimäinen avotuli grilli, mutta laadukkaat raaka-aineet, tuoreet yrtit, hiotut reseptit ja tietenkin timanttinen, ammattitaitoinen ja mukava henkilökunta on myös Wernerin kulmakivi.

Suurempi keittiö ja ravintola mahdollistaa raaka-aineiden käsittelyn uudella tavalla: kokonaiset suomalaiset kalat, harkiten valmistetut ja maustetut kasvikset, hyvin riiputetut lihat ja niitä komppaavat raikkaat, yrttiset sivuannokset.Ravintolan menu rakentuu ihan uudella tavalla ja tarjoaa sopivia komboja niin piipahtajille kuin isoille seurueille.

Aukioloajat

  • Maanantai Suljettu
  • Tiistai 17:00 - 22:00
  • Keskiviikko 17:00 - 22:00
  • Torstai 17:00 - 22:00
  • Perjantai 17:00 - 22:00
  • Lauantai 17:00 - 22:00
  • Sunnutai Suljettu
Ravintola Werner, Bulevardi 12, 00120 Helsinki

Esimerkkimenu

388 arvostelua

4.9 /6 Loistava 388 arvostelua
Odotusaika: lyhyt
Melu: keskiarvo
Tunnelma: viityistä
Laatu/Hinta: edullinen
Palvelu: ystävällinen
Ruoka: herkullinen
108 6
167 5
79 4
25 3
8 2
1 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
14.10.2017 10:18

Tulimme ravintolaan selvästi kiireiseen aikaan ja pöytiinohjaus jätti toivomisen varaa. Sen jälkeen kaikki toimi kuitenkin moitteettomasti: ruoka oli taivaallista ja jopa lämmin ruoka saapui yllättävän nopeasti.

3 arvostelua tähän mennessä 6
12.10.2017 18:32

Kiva ravintolakokemus. Hyvä ruokateema, puuhiiligrillin maku harvinaista ravintolassa. Nuorekas ja asiantunteva palvelu. Annokset tulivat sopivaan tahtiin ja viineissä löytyi sopivia vaihtoehtoja. Sopivan äänekäs ja valoisa ravintolasali. Kiitoksia.

1 arvostelu tähän mennessä 6
06.10.2017 15:54

Erinomainen lounas, ruoka mitä maittavinta. Koko pöytäseurueemme nautti erilaiset annokset, viinit sovitettiin nostamaan makunautintoa vieläkin korkeammalle. Olimme jo luopuneet jälkiruola vaihtoehdosta, mutta ystävällinen tarjoilija sai meidät jakamaan lounaamme loppuhuipentuman.

1 arvostelu tähän mennessä 6
02.10.2017 08:09

If you like Delicious open-fire-grilled fish and meat with excellent-quality sides, Werner is the place to go! Greece meets North Africa meets Finland. Friendly service.

1 arvostelu tähän mennessä 6
26.11.2016 10:59

Alkupalaksi: lautanen ravintolan itekypsyttämiä lihoja ja makkaroita --> ihan dynamiittia; harjun makkaratehtaan duunamaa oregano maguraa ja omena-sellerisalaattia --> kieli vie mennessään ja mieli vie Saksaan; sekä grillattua perunarieskaa --> jumakaut, miksei jengi tarjoo tätä muualla? Pääruoaksi vetäsin ylikypsää karitsan lapaa ja grillattua karetta, paahdettua maa-artisokkaa, munakoisoa ja jotain paprika dippiä. Kerrassaan herkullista! Tosin se paprika dippi ehkä hiukka turha ku ruoka itessään oli niin helkkarin hyvää. Erityismaininta tolle kareelle joka yhdessä tarjoilujan suositteleman punkun kaa oli niin hyvää et hymyilytti. Jälkiruoan hiillostetut omenat ja sahramijäätelö oli myös vaffa suoritus. Kaikenkaikkiaan: Simppeleit, aitoi ja herkullisii makuja ja toi hiiligrilli antaa upeensäväyksen kaikkeen. Tuoksusta päätellen vois kuvitella olevansa ulkomailla :) Hyvä, ystävällinen ja rento palvelu. Kiva sijainti ja sisustus. Ja pointsit todellaki sille viiksekkäälle patsastelevalle ravintoloitsijalle joka kyselee et maistuuku safka ja kertoo stoorei pöperöiden takaa.

2 arvostelua tähän mennessä 6
18.09.2017 08:33

Ravintola Wernerissä ruokailu oli kaikin puolin onnistunut. Alkuun tilattu samppanja tuli pöytään niin kun oli sovittu etukäteen. Ruokailijoita oli 5 ja valitsimme menun. Jaettavat alkupalat olivat erinomaiset ja pääruoat kala ja liha maukkaita. Jälkiruoka kruunasi aterian. Palvelu oli erinomaista, kiitos mahtavalle miestarjoilijalle. Suosittelen ravintolaa rennon ilmapiirin, hyvän ruoan ja erinomaisen palvelun vuoksi.

1 arvostelu tähän mennessä 5
20.05.2017 17:11

Ruoka oli todella hyvää ja kauniisti esille laitettu. Otimme valmiin menun, koska halusimme maistaa mahdollisimman monia ruokia. Alkuruuat olivat erinomaisia grillattuja silakoita lukuunottamatta. Silakat olivat yllättäen aika mauttomia. Sen sijaan munakoisotahna ja niiden kanssa tarjotut leipäset, tartar sekä endiivosalaatti olivat kaikki todella herkullisia. Söin itse pääruuaksi grillatun makrillin, joka tarjottiin erinomaisen vinaigrette-kastikkeen kanssa. Kala oli sopivan kypsä ja kokoinen ja kastike kruunasi annoksen . Erityistä plussaa haluan antaa siitä, että Wernessa on tarjolla kalaa näin tarjottuna. En vilkaissut koko ruokalistaa läpi, mutta toivon että listalla on tarjolla myös tuoretta suomalaista kalaa grillattuna. Myös raparperi-jälkiruoka oli todella herkullinen. Illallinen oli muuten täydellinen, mutta nyrpeän tarjoilijan vuoksi annan 5 enkä 6.

1 arvostelu tähän mennessä 4
05.04.2017 08:17

Aivan upea tunnelma ravintolassa ja ihastuttava tarjoilija. Alkupalat (tartar NAM) ja alkumoctail erinomaiset. Pääruoka 5 viikkoa riiputettua härkää oli hieman sitkeää, vaikka maku olikin hyvä. Pääruuan kyljessä olevat munakoisot ja parsat herkullisia. Jälkiruoka oli raikas, mutta maistui vähän sellaiselta jääkaappikylmältä... odotimme pääruokaa hieman pidempään, koska tilaukseen oli tullut jokin sekaannus. Tarjoilija pahoitteli tilannetta ja tarjosi jotakin juotavaa talon piikkiin. Emme kuitenkaan enää tarvinneet mitään ja sanoimme että ei se mahdottoman iso odotus ollut ja oli kiva jutella ruokaa odottaessa. Laskun tullessa tarjoilija sanoi, ettei aijo laskuttaa alkumoctaileista nyt kun jouduimme odottamaan. Huomasimme lopuksi, että ne oli kuitenkin veloitettu. Varmasti vahingossa.. ei kuitenkaan jaksettu enää korjata. Kokemus oli kuitenkin erittäin kiva ja tulemme varmasti uudestaan. Pääruoka oli kovin hintava ja lihan laatu siihen nähden huono... siksi hieman heikensi kokemusta. Ensi kerralla maistetaan muita juttuja sitten :)

2 arvostelua tähän mennessä 6
01.04.2017 12:20

Hei! Seurueemme mielestä ruoka oli parasta mitä olemme ikinä syöneet. Äärimmäisen hyvin valmistettua ja kaikk kohallaa! Se mikä oli todella ikävää oli, että ravintolasali, johon me niin kuin varmaan muutkin menimme seurustelemaan ystävien kanssa, meni mönkään ravintolasalin äärimmäisen huonon akustiikan takia. Melu oli todella huumaavaa! Emme , vaikka olemme normaalikuuloisia, kuulleet toistemme puhetta kuin vaivoin, käsi korvan takana ja usein toistettuna. Olkaa ystävällisiä ja tehkää asialle jotain pikaisesti. Päätimme, että tähän ravintolaan emme enää tule valtaisan melun takia, vaikka ruoka olisi kuinka superia. Terveisin, Eija Riihimaa

2 arvostelua tähän mennessä 5
21.05.2017 10:17

Paikka oli kiva ja saatiin mukava nurkkapöytä ikkunan vierestä. Alkupalana perunarieskaa ja lammas harissamakkaraa mikä oli jumalaisen hyvää! Pääruoaksi lohta joka oli myös hyvää ja reippaasti suolattua. Tarjoilija oli mukava ja viinitietämys hyvä. Ainut mikä laski pisteitä oli että pääruoassa ei ollut muuta kuin lohi ja vähän parsaa ja endiivejä ristissä ja viereisessä pöydässä hoilattiin milloin mitäkin jääkiekkojuttuja ja huudetiin jollekin kaverille mihin otettiin videoyhteys kesken ruokailun.. rahakas pöytä varmasti mutta todella ärsyttävä muiden kuunnella. Pöytää oli vaikea saada mutta kolmannella yrittämällä saatiin :) yleensä kuulemma täyteen bookattu monta viikkoa eteenpäin. Hyvä kokemus kuitenkin ja menisin uudestaan

1 arvostelu tähän mennessä 4
20.01.2017 15:49

Hieman hälyisä, mutta muuten viihtyisä Werner oli uusi tuttavuus ja erityisesti grillatun ruoan ystävän mieleen. Ystävällinen palvelu, järkevästi hinnoitellut juomat ja tuputtamattomuus ilahduttivat. Etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja rajoitteet huomioitiin ja tarkistettiin - valitettavasti yksi annos piti kaikesta huolimatta palauttaa, koska siinä oli soveltumattomia ruoka-aineita. Annos tuunattiin nopeasti, mutta vähän hutiloidun oloisesti: se oli pienempi ja ei niin eheä kuin alkuperäinen. Kaikkiruokainen ruokailija piti joka annoksesta, kasvissyöjä etenkin alkuruoistaan. Ainoa mahdollinen kasvispääruoka oli rumin kuviteltavissa oleva annos - esillepano oli kammottavaa sotkua. Lisäksi härkäpapu"pihvit" osoittautuivat kahdeksi kuivaksi pyörykäksi. Pettymys. Annoksen maku oli kuitenkin aivan hyvä, Pisteet palvelusta ja tunnelmasta, ja simppelistä sisustuksesta. Lisää satsausta annoksiin - ja parempi vegevalikoima - "less is more" -meininkiä etenkin jälkiruokiin, ja Werner lunastaa paikkansa.

1 arvostelu tähän mennessä 5
08.04.2017 07:54

Hei. Ensimmäinen kerta Wernerissä. Kokemus oli hyvä. Söimme kaikki alkupalat ja suurimman osan pääruoista kimppatilauksena kuudelle hengelle, joten pääsimme maistamaan lähes kaikkia ravintolan tällä hetkellä tarjoamia annoksia. Hyviä olivat. Jotkut miellyttivät enemmän kuin toiset ja ensin mainittuja olisi syönyt enemmän. Annosten koko ja esim. perunan puuttuminen aiheuttivat sen, ettei juuri kukaan tullut ylitäyteen ateriasta. Osa meistä otti vielä jälkiruoan, jotka saivat myös kehuja. Tarjoilijan suosittelemat viini- ja olutvalinnat osuivat kohdalleen. Grillin vieressä istuessamme (oli lämmin paikka) näimme myös, miten ruoat valmistettiin, mikä oli mielenkiintoista. Taustamelu hieman haittasi keskustelua.

5 arvostelua tähän mennessä 5
05.03.2017 11:42

Kaiken kaikkiaan miellyttävä kokemus. Ilta alkoi vähän huonosti, sillä meille oli varattu pöytä grillin läheltä, johon kieltäydyimme menemästä. Onneksi onnisti ja saimme pöydän isosta huoneesta. Sen jälkeen kaikki sujuikin mallikkaasti. Alkuruokasimpukat olivat paras anti illasta. Lohi myös kohtuullinen, ehkä vähän liian kypsää. Grillatut vihannekset rapeita ja maistuvia. Kun edullinen espanjalainen punaviinikin oli loistava valinta, ilta sujui tosi miellyttävästi. Paikka oli ihan täynnä ja meluisa, mutta ei haitannut. Oli tunnelmaa! Palvelu pelasi loistavasti ja loppulaskukin oli kohtuullinen, joten varmasti menemme uudestaan joku päivä.

1 arvostelu tähän mennessä 6
24.11.2016 13:10

Ravintola Wernerissä on ihana tunnelma, upeat vanhat shakkiruutulattiat ja avotulen hehku. Söin kokoelman alkupaloja ja ne olivat kaikki ihan mielettömän hyviä ja runsaita. Erityisesti jäi mieleen tomaatti-granaattiomena-minttusalaati. Menen uudestaan. Upea lisä Helsingin ravintolatarjontaan.

2 arvostelua tähän mennessä 5
10.07.2017 10:35

Ruoka oli erinomaista: valmistusmenetelmät kevyet ja tuoreet, raaka-ainevalinnat oivallisia ja maku herkullinen. Myös terveellinen ruoka voi olla herkullista ! Palvelu ystävällistä, olisimme toivoneet kuitenkin, että tarjoilija olisi automaattisesti auttanut kokonaisen kalan ruotimisen kanssa, varsinkin kun se tarjoiltiin kahdelle, toki saimme pyydettyämme apua. Ravintola oli jonkun verran hälyinen, Kahden hengen pöytä oli ahdas kaikille alkupalalautasille, oli hieman järjestelemistä, että sai kaikki mahtumaan pöytään. Jos on yhteisiä tarjoiluastioita, niiden pitäisi myös mahtua pöytään. Kokonaisuus hyvä !

1 arvostelu tähän mennessä 4
29.12.2016 15:09

Good food and a nice short menu. A little more veggies on the small dished menu would be good though. A little disappointed by the fact that although we had made a reservation we were given the worst table in a dark corner next to the kitchen entrance. We asked for another table and got one immediately, but who give us that table at all when there we other tables available? Also the main course was served slightly cooled down. It was good, but would have been even better served piping hot.

2 arvostelua tähän mennessä 4
04.03.2017 22:27

Ruoka annokset ovat kohtuu hintaisia, mutta juomat ovat suomalaisen kalliita. Suomenkielisiä menuja ei riittänyt kaikille, joten tilauksen ja toimituksen välillä sattui pieni virhe. Väärästä ruokalajista ei laskutettu ja soimme sen hyvillä mielin. Karitsa oli lammasta ja lapa oli riivitty nyhtölihaksi. Jos mainostetaan suurta hiiligrilliä, olisin odottanut kokonaisempaa lihapalaa. Nyhtöliha oli hieman kuiva, haudutuslientä olisi kaivattu annokseen. Baby parsakaalit oli grillattu, mutta ne olisi ehkä voitu käyttää ensin minuutti- kaksi kiehuvassa vedessä, ennen grillausta. Kokonaisuudessaan suht positiiivinen kokonaisuus. Näytti olevan todella suosittu paikka, pöytäväraus ainakin lauantaisin tarpeen. Harjun makkaratehtaan oreganomakkara oli kivä.

1 arvostelu tähän mennessä 5
28.11.2016 07:35

Werner oli ollut auki vasta kaksi viikkoa kun siellä illallisella kävimme, siitä huolimatta kaikki toimi hyvin ja kokemus oli erinomainen. Paikka on yksinkertaisen selkeä, tarkoituksenmukainen. Menu sopivasti erilainen. Tarjoilu toimi hyvin ja henkilökunta asiantuntevaa. Alkuruoka annokset melko pieniä, mutta myös edullisia, niitä voi ottaa esim kolme kappaletta. Pääruoka sekä liha- että kalaosastolta varsin onnistuneita. Viinivalikoima kohtuullinen ja tarjoilija myös hallitsi viinit. Hyvä kokemus ja varmasti pieleen ajan mukana paranee.

3 arvostelua tähän mennessä 5
30.07.2017 12:50

Menu oli hyvin rakennettu: oli kalaa, lihaa ja kasviksia grillattuna. Alkupaloja oli sen verran, että pääruoka mahtui mukavasti. Jälkiruoka kruunasi hyvän aterian. Grillaus on se juttu tässä paikassa. Pöytämme sijaitsi aivan keittiön vieressä ja aluksi tuntui suorastaan kuumalta paikalta, mutta se oli sittenkin hyvä paikka. Näkyi, kun kokit grillasivat ja kokkailivat. Tarjoilu oli sujuvaa, tosin vähän jähmeää. Viiden hengen seurue söi ja joi hyvin alle 100 euron kustannuksella/ruokailija.

3 arvostelua tähän mennessä 5
18.01.2017 08:20

Ensimmäinen kerta täällä. Kiva tunnelma ja hyvä ruoka. Erityisesti ilahdutti, että keittiömestari kävi useamman kerran kysymässä onko kaikki hyvin. Salihenkilöstökin oli ammattitaitoista, vaikka unohtuikin meidät hetkeksi. Jaettavat alkuruuat kiva idea, saivat ulkolaiset vieraani hyvälle tuulelle. Perunarieska oli norjalaisen kollegani mielestä parasta leipää hän koskaan on syönyt. Sinisimpukat olivat myös erinomaisia. Samoin entrecoté, vaikka sen kypsyys vaihtelikin, varmaan avotulen vuoksi. Kaikenkaikkiaan mukava kokemus, ja uusi käynti mielessä!