Ravintola Werner

KeskustaKansainvälinen
Loistava
4.8/6
565 arvostelua
Ravintola Werner Helsinki image 1
Ravintola Werner Helsinki image 2
Ravintola Werner Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Werner – Tietoja

Werner valloittaa Helsingin Bulevardilla rehellisillä raaka-aineilla, hymyllä, suurella sydämellä ja pilkkeellä silmäkulmassa. Lounas, kokous, illallinen, after work tai pienimuotoiset juhlat Helsingin ytimessä? Onnistuu!

Suomen suurimmalla avotuli grillillä valmistettu ruoka on ottanut vaikutteita Välimeren alueelta mukaan lukien Pohjois-Afrikka sekä Lähi-itä. Annokset huokuvat voimakkaita makuja niiden herkullisimmassa muodossa. Menulta löydät itse riiputettua naudan entrecôtea, laadukasta kokonaista kalaa kotimaisilta pienkalastajilta, sesongin parhaat grillatut kasvisihanuudet sekä käsityönä tehtyjä makkaroita ja ilmakuivattuja lihoja. Viinilistamme on loppuun asti hiottu timantti, mistä jokaiselle annokselle löytyy sinun makuusi sopiva viini.

Huomaathan, että otamme viimeiset tilaukset keittiöön tuntia ennen sulkemista!

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 17:00
Tuesday
17:00 - 23:00
Wednesday
17:00 - 23:00
Thursday
17:00 - 23:00
Friday
17:00 - 23:30
Saturday
17:00 - 23:30
Sunday
Suljettu
Monday
17:00 - 23:00

Osoite

Ravintola Werner
Bulevardi 12
00120 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

56BD4533-47B6-4562-AA28-B9B05D4F74F0

Pienet annokset

Uusi

Kokonaisena hiillostettua munakoisoa, feta-juustoa ja granaattiomenaa

8,00 €
Uusi

Wernerin vihersalaattia ja lime- viherpippurikastiketta

6,00 €
Uusi

Grillatut maissiribsit ja omena- habanerokastiketta

8,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Werner, Helsinki

Wernerissä saman pöydän ääreen mahtuu jopa 30 toisilleen tärkeää ruokailijaa. Kokoustamiseen tai muihin yksityisyyttä vaativiin tilaisuuksiin meiltä löytyy 10-12hlö kabinetti kokoustekniikalla. Sama tila muuntuu helposti myös pienten juhlien viettopaikaksi.

Werner haluaa myös yllättää. Meillä on aina rajattu määrä päivän erikoisannoksia. Nopeat syö hitaat tai toisin sanoen Wernerin päivän erikoisen. Poikkea paikan päälle ja kysy mitä tänään syötäisiin. PS. näitä herkkuja ei ihan joka paikassa tarjoilla.

Pöytävaraus on vain klikkauksen tai soiton päässä. Kirjeposti löytää myös perille, mutta faxi on taidettu irtisanoa. Muista, että meillä on myös baaritiski, jonka ääressä voit herkutella ja driksutella myös ilman pöytävarausta. Tervetuloa!

565 Ravintola Werner arvostelua

Loistava
4.8/6
565 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Ei häirinnyt
Ruoka:Herkullinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Harri L.10 päivää sitten · 2 arvostelua

Huolella tehtyä kikkailematonta ruokaa ja kiva tila. Bistro kohtaa avotulen ja grillauksen, hienoa. Ei musiikkia, ainoastaan innostunutta puhetta. Pääruoista possun kylki oli erityisen toimiva, entrecote oli varma ja hyvä sekin.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Tiina H.11 päivää sitten · 2 arvostelua

Erinomainen ruoka ja hyvä, ystävällinen palvelu. Ulkomainen vieraamme piti myös; viihdyimme kaikki erinomaisesti. Vaikka ravintola oli suht täynnä palvelu oli sujuvaa ja tunnelma säilyi viihtyisänä.

"Erinomainen"
6/6
Katri S.20 päivää sitten · 1 arvostelu

Super hyvää ruokaa! Ahven-alkuruoka oli taivaallista ja entrecote pääruokana onassa luokassaan. Hyvä viinilista kruunaa kokonaisuuden. Ravintola on kauniisti sisustettu, ja tykkäsin siitä, miten jättimäinen grilli toi tilaan tunnelmaa.