Arvostelut: Ravintola Valo

Keskustakansainvälinen, eurooppalainen
Loistava
4.7/6
70 arvostelua
Ravintola Valo Savonlinna image 1
Ravintola Valo Savonlinna image 2
Ravintola Valo Savonlinna image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

70 Ravintola Valo arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Valo annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.7/6
70 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Marisanna K.kahdeksan kuukautta sitten · 3 arvostelua

Erinomainen palvelu ja allergiat huomioitiin hienosti. Ruoka oli hyvää, maut upeasti sopusoinnussa keskenään. Suosittelen ehdottomasti Valon menuita, tänä vuonna sekä Menu Valo ja Menu Mimosa olivat huikeita makuelämyksiä.

"Erinomainen"
6/6
Katja M.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli taivaallisen hyvää alkuruuasta jälkiruokaan. Palvelu erinomaista ja tunnelma loistava. Erikoismaininta kokille, ruoka oli todella hyvää :) Todellakin voimme suositella ja tulemme myös uudestaan :)

"Erinomainen"
6/6
Sirpa S.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Loistava palvelu. Tarjoilijana nuori mies jolla silmälasit ja rengas korvassa. Valitettavasti emme tiedä nimeä. Tiesi kertoa ruoasta, osasi suositella ja juomavalunnat olivat nappiin. Kokille kiitos nieriästä ja lisukkeista: loistava ja maukas kokonaisuus.

"Erinomainen"
6/6
Jorma S.seitsemän kuukautta sitten · 8 arvostelua

Wonderful venue for post-opera supper. Our English guests loved the vendace (muikku) starter. The escargot were tasty. The ice cream dessert was a perfect ending to a wonderfully warm evening.

"Erinomainen"
6/6
Jouni K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää ja palvelu oli tilanteeseen nähden nopeaa. Henkilökunta on palvealtista ja asiakkaan huomioon ottavaa. Ravintolan sijainti on erinomainen. Voisimme kuvitella tulevamme toisenkin kerran ja voin myös suositella Ravintola Valoa. Erinomainen ruokapaikka.

"Erinomainen"
6/6
Marisanna K.kaksi vuotta sitten · 3 arvostelua

Erinomainen sijainti suhteessa Olavinlinnaan. Ruoka-annokset ovat erinomaisia, maku ja ulkonäkö hienosti tasapainossa. Menu sisältää aina jotain yllättävää ja myös viinivalinnat ovat hyviä. Erityinen positiivinen maininta siitä, että gluteenitonta ja maidotonta ruokavaliota noudattava on aina saanut itselleen sopivat annokset. Henkilökunta on ystävällistä ja palvelu pelaa, viileällä ilmalla lämmitetty terassi ehdottomasti plussaa.

"Upea"
5/6
Jyrki L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintola Valo on miellyttävä ja henkilökunta on asiantuntevaa ja ystävällistä. Menu ottaa huomioon erilaisia makutottumuksia. Sekä sijainti, että hintataso on kohdallaan. Seurueemme suosittelee ravintolaa varauksitta. Ps. ruoka on erinomaista

"Erinomainen"
6/6
Ilkka M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hei, Ilta oli hauska, erikoisesti teidän fantastisen ranskalaistarjoilijan ansiosta. Hänellä on loistava huumorintaju ja hän puhuu myös erinomaista englantia. Ruokakin oli erittäin hyvä meillä molemmilla, mutta illan tähti oli ehdottomasti tämä hyvin iloinen ja huumorintajuinen mademoiselle! Suuret kiitokset hänelle ja paljon terkkuja! Ilkka ja Kirsi

"Erinomainen"
6/6
Jenni J.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Maukasta ruokaa ja erinomaisen ystävällinen palvelu! Palvelu oli sujuvaa ja hinta-laatu suhde oli kohdillaan. Kaunis ympäristö kruunasi kaiken sekä tietenkin hyvä sää. Itselle ei ollut ensimmäinen kerta, kun vierailin tässä ravintolassa ja tuskin jää myöskään viimeiseksi. Voin suositella lämpimästi tätä ravintolaa!

"Hyvä"
4/6
Seija T.vuosi sitten · 1 arvostelu

Alkuruuaksi tilasimme lammastartarin kanttarellien kera. Ruoka oli maukas, mutta annos minmaalisen pieni. Sellainen annoskoko sopii kymmenen ruuan maistelumenuun, mutta yli 10 e annoksena se oli kohtuuttomannpieni. Pääruokana toinen otti muikut ja toinen ankan. Ne olivat hyviä ja sopivan kokoisia annoksia. Satoi kaatamalla ja katosmpiti hyvin. Katos tyhjentyi vedestä yhdestä kohtaa josta ei varoitettu. Poistuessaan yksi asiakas sai ämpärillisen vettä päällensä.