Ravintola Valo – Tietoja

Nauti kauniin Savonlinnan kesätunnelmasta Ravintola Valon suurella upealla terassilla! Kesäravintola Valo sijaitsee erinomaisella paikalla kaupungin keskustassa Linnankadulla. Olavinlinna on vain kivenheiton päässä, ja ruokaillessa ja juomia siemaillessa voit nauttia myös Saimaan rannan kauniista luonnon näkymistä. Suomalaiset maut ovat ruokalistalla hyvin edustettuina; tarjolla on esimerkiksi tuoreita paikallisia kaloja ja poroa. Ruokalistaan mahtuu kuitenkin myös monenlaisia kansainvälisiä makuja. Perheen pienimmille on myös tarjolla mukava kattaus lasten suosikkiruokia sopuisaan hintaan.

Osoite

Ravintola Valo
Linnankatu 12
57100 Savonlinna

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Paprika, feta & ruis

Paprikakeittoa, fetajuustomoussea ja Valon ruisnäkkäriä
10,10 €

Taimen, lakritsi & sitrus

Sokerisuolattua taimenta, lakritsijuurta, lakritsimajoneesia ja sitrusvaahtoa
11,40 €

Hirvi, härkä & kantarelli

Miedosti savustettua tartaria hirvestä sekä härästä, kantarellicremeä ja karpaloa
14,80 €

Lisää kohteesta Ravintola Valo, Savonlinna

Pöytävaraukset voit tehdä helposti online kalenterimme kautta. Mikäli varaukseen on alle 1vrk aikaa, otathan yhteyttä suoraan ravintolaan 015 - 555 0 555. Ryhmävaraustiedustelut puhelimitse tai sähköpostilla: info@panimoravintola.fi. Mikäli varauksen teon jälkeen varausvahvistus ei tule sähköpostiisi niin muistathan tarkistaa myös gmail tarjoukset / spam / roskaposti -kansiot.

Ravintola Valossa voit nimensä mukaisesti todellakin nauttia auringonvalosta sekä lämmöstä ravintolan suurella ja näyttävällä terassilla. Tämä trendikäs 300-asiakaspaikkainen ruoka- ja seurusteluravintola palvelee vierailijoita kesäisin viihtyisällä paikalla Savonlinnan keskustassa Saimaan rannalla. Veden läheisyys ja ympäröivän luonnon vehreys tekevät Ravintola Valosta mitä idyllisimmän paikan rentoutumiseen ystävien seurassa hyvästä ruuasta ja viineistä nauttien. Olavinlinnan läheisyyden ansiosta, paikan sijainti on erinomainen myös esimerkiksi Oopperajuhlien vierailijoille.

Ravintola Valon ruokalistan suomalaiset ja kansainväliset maut tarjoavat nautintoja niin lounaalla kuin illallisella. Herkuttele esimerkiksi perinteisellä suomalaisella muikkuannoksella, raikkaalla kesäsalaatilla tai täyttävällä hampurilaisella. Aterian täydentävät hyvät viinit, joista on mukava nautiskella myös sellaisenaan aurinkoisena päivänä. Palvelu toimii Ravintola Valossa aina savolaisella ammattitaidolla. Tästä ei kesäravintola juuri parane. Nauti siis Savonlinnan kesästä, raikkaista drinkeistä ja à la carte -herkuista tyylikkäässä terassiympäristössä kaupungin hienoimmalla paikalla Linnankadun Ravintola Valossa!

54 Ravintola Valo arvostelua

Loistava
4.6/6
54 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
New"Erinomainen"
6/6
Ulla P.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvä palvelu ja ruoka oli hyvää. Ravintola oli siisti ja viihtyisä. Tarjoilija oli hyvin ammattitaitoinen. Hän osasi suositella sopivat viinit ja huomioi meidät koko aterioinnin ajan. Voin suositella ... todellakin😊

New"Erinomainen"
6/6
Pekka L.viisi päivää sitten · 2 arvostelua

Erinomaista ruokaa ja miellyttävä palvelu! Ravintola on upealla paikalla, näkymä Saimaalle ja kaunis puisto ympäristö. Listalla monipuolisesti ruokia a la cartesta pizzoihin ja hampurilaisiin. Voi suositella!

New"Erinomainen"
6/6
Juhani L.11 päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka ja juomat erinomaiset ja hyvä palvelu siihen päälle, niin kyllä kelpaa! Perinteisesti on käyty oopperan jälkeen kulinaarisista iloista nauttimassa tässä paikassa jo monina vuosina.