Ravintola Valo

Keskustakansainvälinen, eurooppalainen
Loistava
4.7/6
70 arvostelua
Ravintola Valo Savonlinna image 1
Ravintola Valo Savonlinna image 2
Ravintola Valo Savonlinna image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Valo – Tietoja

Nauti kauniin Savonlinnan kesätunnelmasta Ravintola Valon suurella upealla terassilla! Kesäravintola Valo sijaitsee erinomaisella paikalla kaupungin keskustassa Linnankadulla. Olavinlinna on vain kivenheiton päässä, ja ruokaillessa ja juomia siemaillessa voit nauttia myös Saimaan rannan kauniista luonnon näkymistä. Suomalaiset maut ovat ruokalistalla hyvin edustettuina; tarjolla on esimerkiksi tuoreita paikallisia kaloja ja poroa. Ruokalistaan mahtuu kuitenkin myös monenlaisia kansainvälisiä makuja. Perheen pienimmille on myös tarjolla mukava kattaus lasten suosikkiruokia sopuisaan hintaan.

Osoite

Ravintola Valo
Linnankatu 12
57100 Savonlinna

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Härkää, keltuaista ja mallasta

13,40 €

Gorgonzolaetanoita ja talon leipää

12,20 €

Ginikuhaa, korianteria ja kurkkua

12,60 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Valo, Savonlinna

Pöytävaraukset voit tehdä helposti online kalenterimme kautta. Mikäli varaukseen on alle 1vrk aikaa, otathan yhteyttä suoraan ravintolaan 015 - 555 0 555. Ryhmävaraustiedustelut puhelimitse tai sähköpostilla: info@panimoravintola.fi. Mikäli varauksen teon jälkeen varausvahvistus ei tule sähköpostiisi niin muistathan tarkistaa myös gmail tarjoukset / spam / roskaposti -kansiot.

Ravintola Valossa voit nimensä mukaisesti todellakin nauttia auringonvalosta sekä lämmöstä ravintolan suurella ja näyttävällä terassilla. Tämä trendikäs 300-asiakaspaikkainen ruoka- ja seurusteluravintola palvelee vierailijoita kesäisin viihtyisällä paikalla Savonlinnan keskustassa Saimaan rannalla. Veden läheisyys ja ympäröivän luonnon vehreys tekevät Ravintola Valosta mitä idyllisimmän paikan rentoutumiseen ystävien seurassa hyvästä ruuasta ja viineistä nauttien. Olavinlinnan läheisyyden ansiosta, paikan sijainti on erinomainen myös esimerkiksi Oopperajuhlien vierailijoille.

Ravintola Valon ruokalistan suomalaiset ja kansainväliset maut tarjoavat nautintoja niin lounaalla kuin illallisella. Herkuttele esimerkiksi perinteisellä suomalaisella muikkuannoksella, raikkaalla kesäsalaatilla tai täyttävällä hampurilaisella. Aterian täydentävät hyvät viinit, joista on mukava nautiskella myös sellaisenaan aurinkoisena päivänä. Palvelu toimii Ravintola Valossa aina savolaisella ammattitaidolla. Tästä ei kesäravintola juuri parane. Nauti siis Savonlinnan kesästä, raikkaista drinkeistä ja à la carte -herkuista tyylikkäässä terassiympäristössä kaupungin hienoimmalla paikalla Linnankadun Ravintola Valossa!

70 Ravintola Valo arvostelua

Loistava
4.7/6
70 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
"Erinomainen"
6/6
Marisanna K.kahdeksan kuukautta sitten · 3 arvostelua

Erinomainen palvelu ja allergiat huomioitiin hienosti. Ruoka oli hyvää, maut upeasti sopusoinnussa keskenään. Suosittelen ehdottomasti Valon menuita, tänä vuonna sekä Menu Valo ja Menu Mimosa olivat huikeita makuelämyksiä.

"Erinomainen"
6/6
Katja M.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli taivaallisen hyvää alkuruuasta jälkiruokaan. Palvelu erinomaista ja tunnelma loistava. Erikoismaininta kokille, ruoka oli todella hyvää :) Todellakin voimme suositella ja tulemme myös uudestaan :)

"Erinomainen"
6/6
Sirpa S.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Loistava palvelu. Tarjoilijana nuori mies jolla silmälasit ja rengas korvassa. Valitettavasti emme tiedä nimeä. Tiesi kertoa ruoasta, osasi suositella ja juomavalunnat olivat nappiin. Kokille kiitos nieriästä ja lisukkeista: loistava ja maukas kokonaisuus.