Arvostelut: Ravintola Tårget

Keskustakansainvälinen
Loistava
4.8/6
817 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta

817 Ravintola Tårget arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Tårget annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
817 arvostelua
Melu:Ei häirinnyt
Odotusaika:Ei mainittavan kauan
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Ruoka:Herkullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Hyvä"
4/6
Helena J.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintolassa oli todella kova meteli, koska ihmisiä oli paljon. Taustalla soitettiin vielä jonkinlaista musiikkia, josta ei kyllä saanut selvää, mitä se oli. Annokseeni kuului jotakin luonnonkukkaa, jonka mukana lautasella käveli pienen pieni hyönteinen ("banaanikärpänen"). Tämä ei nyt sinänsä haitannut, tuntui vain vähän oudolta, kun lautasella liikkui, sama juttu kaverin annoksessa.

"Hyvä"
4/6
Nina L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää, mutta asiakaspalvelu kiireistä. Olimme kahdestaan tyttäreni kanssa. Saimme pyytää ihan kaikkea, mitään ei tultu tarjoamaan oma-aloitteisesti. Kun tulimme sisään ravintolaan, meitä ei tervehditty tai huomioitu mitenkään. Lopulta ystävällinen naishenkilö johdatti pöytään. Söimme pääruoaksi risottoa, joka oli erinomaista. Jos asiakaspalvelu olisi yltänyt samalle tasolle, voisimme vierailla ravintolassa useamminkin.

"Upea"
5/6
Nita S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Jälkiruoakaan ja kylmään alkuruokaan olisi toivottu gluteenittomaan annokseen "oma lisä" eikä vain jättää gluteenia sisältävää ainesosaa pois. Itse olisin kaivannut härkään lisää makua, muut olivat sen makuun tyytyväisiä. Kokonaisuutena olimme oikein tyytyväisiä! Palvelu oli hyvää ja nopeaa. Kalaruoat oli täydellisiä!

"Erinomainen"
6/6
Johanna K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Olimme ystävättäreni kanssa syömässä joulun aaton aaton iltana. Paikka oli lähes täynnä eikä ihme. Aivan loistava ruoka, söin alkuun rapukeiton ja pääruokana oli ylikypsää nautaa. Palvelu oli nopeaa, kohteliasta ja välitöntä. Suosittelen lämpimästi!

"Okei"
3/6
Saija S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää, mutta tarjoilija hieman tyly. Kannattaa myös kysyä suositellun viinin hintaa, koska me emme tajunneet ja viinilasillinen oli yhtä kallis kuin tilaamamne ruoka-annokset. Valitsin bataatti ricotta pizzan, josta harmikseni puuttui menussa lukeneet pähkinät. Siitä ei sanottu mitään. Joka tapauksessa viinilasillinen maksoi saman 14 € kuin tilaamani pizza. Tämä harmitti. Hyvä asia oli, että kokki teki yhdelle seurueestamme vegaanipizzan pyynnöstä. Se oli hyvää ja edullinen.

"Erinomainen"
6/6
Anne I.vuosi sitten · 1 arvostelu

Huippu hyvää ruokaa ja hienoa asiakaspalvelua! Tämä paikka saa kaikin puolin hyvät pisteet! Suosittelen lämpimästi, kerran kun käyt haluat uudelleen. Heiltä löytyy myös viinejä joita ei saa Alkosta ja harvasta ravintolasta. Kiitos! 😉

"Erinomainen"
6/6
Juha R.vuosi sitten · 2 arvostelua

Tyylikäs, rauhallinen, hyvän ruokalistan ja palvelun omaava paikka, mutta hieman ylihinnoiteltu. Vaan ei se haittaa. Nautimme seuralaiseni kanssa pääruuaksi Tårgetin kuuluisia pizzoja ja eipä niihin koskaan tarvitse pettyä. Turun parhaimmistoa ehdottamasti tämä paikka!

"Erinomainen"
6/6
Riitta S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä ja kivasti sisustettu ravintola. Henkilökunta on ystävällistä ja asiantuntevaa. Tarjoilija kävi pöydässä kyselemässä onko kaikki hyvin ja kaatoi lisää viiniä,tämä ei aina ole itsestäänselvyys. Ruoka oli tosi hyvää ja annokset kauniita. Kiitos!

"Hyvä"
4/6
Timo V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kaikin puolin mukava paikka ja ravintolan ilmapiiri. Asiakas toivotettiin tervetulleeksi ja kaikki talon väki oli hymyileväistä. Ainoa huomautuksen arvoinen asia mielestämme oli se kun pääruoasta piti jättää yksi ainesosa pois jota sitten ei oltukaan huomioitu. Asiasta huomautettaessa pahoittelivat mutta ei huomioineet asiakkaalle päin asiaa mitenkään jäi pieni sivumaku vierailusta.

"Hyvä"
4/6
Ismo K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hei! Varasimme pöydän (7 hlö) mielestämme hyvissä ajoin joulukuun alussa. Meidän ryhmästä yksi joutui peruuttamaan tulemisensa ja siitäkin informoin ravintolaa hyvissä ajoin. Saimme paikan alhaalta kellarista mielestämme ns. käytäväpaikan. Eli siinä sitten istuimme aika ”vilkkaalla” paikalla. Ensikerralla ymmärrän kysyä pöydän sijaintia ennen varaamista! Ruoka ja palvelu oli pääosin hyvää.

......