Arvostelut: Ravintola Tårget

Keskustakansainvälinen
Loistava
4.8/6
817 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta

817 Ravintola Tårget arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Tårget annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
817 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Ei mainittavan kauan
Ruoka:Herkullinen
Melu:Ei häirinnyt
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Upea"
5/6
Matti H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka ja palvelu olivat erinomaista. Pöytä sijaitsi sivuttain metallisen kaiteen vieressä ja vaikeutti käden käyttöä ruokaillessa. Pöydän toisella sivulla oli kulkureitti, jota käytettiin tarjoiluun muihin pöytiin ja koko ravintolan vieraiden WC-käynteihin, vilkasta oli. Lisäksi pöydän koko tarjoiltavaan ateriaan verrattuna aivan liian ahdas. Pöytä sijainti ja koko heikko.

"Upea"
5/6
Julia K.vuosi sitten · 4 arvostelua

Arvosanaa hieman laski alun hitaus. Tulimme klo 20 ja jouduimme odottamaan hetken sillä pöytämme ei ollut vielä valmis. Kun saimme pöydän, odotimme 15 min ennen kun saimme menut ja siitä vielä puoli tuntia että saimme juotavaa. Tämän jälkeen asiat alkoivat sujua paremmin ja ruoka oli oikein hyvää.

"Hyvä"
4/6
Anne H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Muutoin meni kaikki hyvin, mutta koska 2 henkilöä 9 henkilön porukasta oli myöhässä ja heidän tilaus hieman myöhästyi muiden tilauksesta, niin oli ymmärrettävää että ruuat voisi tulla eri aikaan. Mutta kun 2 kaksi henkilö tilasi, niin tarjoilija huomautti hieman karkeaan sävyyn asiasta. Jäimme tätä hieman pöydässä ihmettelemään hänen kommenttiaan. Asian olisi voinut hoitaa kohteliaammin. Itse ruoka oli hyvää.

"Upea"
5/6
Jaana P.vuosi sitten · 2 arvostelua

Valitsimme viiden ruokalajin Tasting-menun sekä viinipaketin. Alku sujui hyvin, kolme ensimmäistä ruokalajia oli erinomaisia, samoin viinit ja palvelu. Sitten ravintola täyttyi ja jouduimme odottelemaan kahta viimeistä ruokalajia melko kauan, viini tarjoiltiin vasta pyydettäessä. Angus-pihvi ja jälkiruoka eivät olleet samaa tasoa kuin ensimmäiset ruokalajit vaan lähinnä keskinkertaisia.

"Upea"
5/6
Tuula S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Mukava tunnelma ja erinomaiset ruoat. Tilasin kasvisruokaa ja se oli todella hyvä valinta. Tarjoilijat olivat hieman hätäisiä, sillä ei ehditty ottaa kunnolla takkia pois, kun olisi pitänyt jo tilata alkujuomia. :) Muuten ilta sujui hyvin. Olin täällä jo toistamiseen työn merkeissä ja varmasti tulen vielä uudelleenkin.

"Erinomainen"
6/6
Timo H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvä kokemus. Ruoka maistui. Erityiskiitos nuorelle tarjoilijalle joka palveli mahtavasti. Oli neljättä päivää töissä ja osasi siihen nähden jo paljon. Lisäksi kaikesta mm. Teevalikoimasta otti selvää meille asiakkaille. Harvoin saa ravintolassa näin hyvää ja ystävällistä palvelua! Tulemme toistekin!

"Hyvä"
4/6
Kaisu K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ihan ok. Salaatissa liian vähän (?) ankkaa ja ankassa oli luita, leipää olisin salaatin kylkeen kaivannut,kuten myös seuralainen risottonsa kans. Ruoka unohtui tarjoilijalla tilata keittiöstä heti, mutta sitä pahoiteltiin ja otettiin huomioon hinnassa. Ruoka oli maultaan hyvää. Tarjoilijat miellyttäviä. Paikkahan on ihan upea sisustukseltaan ja tunnelma kiva. Ei siis ihan täys kymppi, mutta menemme uudelleen. Pizzaa maistamaan.

"Hyvä"
4/6
Sanna S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Vapunaaton palvelu oli hyvää, mutta tarjoilijan viinivalinnat eivät olleet parhaat mahdolliset. Talon punaviini ei sopinut pitsan kanssa lainkaan. Viinin maku muuttui kitkeräksi ruokailun aikana. Kavereille ehdotettu Riesling-viini oli aivan liian makeaa. Kalan ja valkoisen pitsan kanssa se ei sopinut. Grillattu parsa-annos oli ehkä hieman suolaton, mutta muuten hyvää. Pitsat oli ok. Siika-annos ja parsakeitto olivat erittäin hyviä.

"Hyvä"
4/6
Esa M.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää mutta ei mielestäni kuitenkaan mikään "unohtumaton elämys. Yritettiin ehkä pikkasen erikoisuuksia maun kustannuksella. Ystävällinen tarjoilu oli ihan ok. Pyytäessäni hammastikkuja kuitenkin tarjoilija toi vain 2 kpl vaikka meitä oli 4 henkeä, pikku juttu mutta ei kai ne niin kalliita ole ettei voisi antaa muutaman enemmän vaikka pikku lasissa. Paljon hyvää a pikkasen petratavaa.

"Erinomainen"
6/6
Antti L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka erittäin hyvää ja todella ystävällinen palvelu. Alkuruoka tuli nopeasti ja myös pääruoka, eli ei kestänyt kuten yleensä ravintolassa kestää. Kaikki tarjoilijat palvelivat kaikkia pöytiä,mikä oli todella hieno juttu ja toi joustavuutta.Tulemme varmaan toistekin ja suosittelemme ystävillemme.

......