Arvostelut: Ravintola Tårget

Keskustakansainvälinen
Loistava
4.8/6
817 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta

817 Ravintola Tårget arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Tårget annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
817 arvostelua
Odotusaika:Ei mainittavan kauan
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Melu:Ei häirinnyt
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Mikko L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Tyylikäs ravintola, jossa palvelu oli todella hyvää ja ystävällistä. Ruuat erittäin hyvät (alkuruoka & pääruoka), ja hinta -laatu suhde kohtasi. Talon viinit, niin puna kuin valkoinen suositeltavia. Menu ei ole hirveän laaja, mutta varmasti löytää mieleistä syötävää. Ehdottomasti yksi Turun parhaimpia ravintoloita, jos haluaa illastaa tyylikkäästi.

"Upea"
5/6
Mikael E.vuosi sitten · 1 arvostelu

Todella hyvä ruoka!Sanotaanko näin että kaikilla naispuolisilla tarjoilijoilla palveluasenne ja yleisilme oli todella kohdillaan.Sen sijaan se miespuolinen tarjoilija joka otti meitä vastaan oli aika töykeä ja ylimielinen tai ehkä sillä oli vaan huono päivä.Siinä mielessä nauratti vaan mutta kuitenkin...:)Ei tervehtinyt koskaan vaikka teimme sen itse oma-aloitteisesti yms.Hieman korjaamista olisi tai työpaikan vaihto.Muuten loistava kokemus!

"Erinomainen"
6/6
Senni P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintolassa on rento ja mukava tunnelma. Lista on monipuolinen ja myös kasvisruokailijoille löytyy muutama vaihtoehto. Palvelu on hyvää ja etenkin baarimestarit ovat aivan loistavia sekä etu- että takatiskillä. Iltaa voi ruokailun jälkeen jatkaa mukavasti baarin puolella ja DJ on varsin hyvä. Nuorekas mutta siisti paikka.

"Upea"
5/6
Maarit T.vuosi sitten · 1 arvostelu

Seurueemme otti 5 lajin menun, joka oli kaikilta osin erittäin maukas ja kauniisti koottu. Ainoa pieni miinus oli, että seurueen miehet pitivät annoksia turhan pieninä. Tilaa mahassa olisi ollut jonkin verran isommille annoksille. Tarjoilu oli erinomaista, asiantuntevaa ja ystävällistä. Taustamusiikkii oli turhaa, sillä väkeä oli paljon ja "äänimaailma" sen myötä hieman rauhaton.

"Huono"
2/6
Annina R.vuosi sitten · 2 arvostelua

Tarjoilija kysyi jo ennen kuin ehdimme edes istua pöytään, mitä juotavaa saisi olla. Pyysimme juomalistan ja tilasimme juomat. Tuodessaan juomia tarjoilija toi juomat vain kolmelle neljän hengen seurueesta. Hetken kuluttua ohikulkiessaan tarjoilija tuli kokoamaan viinilaseja pois, jolloin mainitsimme että yhden henkilön juoma puuttui ja kerroimme myös, että nauttisimme ruoan kanssa viiniä. Tilasimme pääruokalistalta alkupaloiksi antipastolautasen, jota odottelimme. Yllätykseksemme antipastolautanen tuotiin vasta pääruokien kanssa yhtä aikaa. Harmillista: olimme odotelleet nälkäisinä ja nyt pöytä oli aivan liian täynnä tavaraa. Syöminen oli hankalaa. Pizzat olivat sinällään ok, mutta niitä oli todella hankala leikata ja syödä lautasina käytetyiltä leikkuulaudoilta. Tympeä tarjoilija toi viinit ja totesimme, että kokemuksena tämä oli sellainen että syödään nyt, mutta ei tulla toiste. Ikävä kokemus, odotimme enemmän ja nyt jää mietityttämään että yksi tympeä tarjoilija voi pilata koko ravintolan maineen.

"Erinomainen"
6/6
Krista M.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Mahtava ruoka jonka kruunasi kerrassaan upea punaviini. Joudumme tulemaan uudestaan sillä kyseistä punkkua ei tietenkään saa mistään 😊 Kukkakaali kolmella tapaa oli loistava alkupala, ja pääruokana siika oli juuri täydellistä. Ei mitään muuta moitittavaa kuin että vessat olivat epäsiistit ja paperi oli loppunut.

"Erinomainen"
6/6
Sara H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erinomainen palvelu. Vaikka itse olimme mokanneet ja varanneet pari paikkaa liian vähän asia järjestyi heti ja ilman ongelmia. Ruokakin oli hyvää, varmasti käydään toistekin jos siellä päin liikutaan! Miinuspistettä tulee vetoisuudesta, ainakin se siinä pöydässä jossa istuimme tuli tosella kylmä kun ikkunat veti.

"Erinomainen"
6/6
Karita K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Meitä oli syömässä 8 ihmistä, joten annoksia tuli maisteltua useampaa, niin alkuruokia, pääruokia, pitsaa kuin jälkiruokiakin. Kaikki maistuivat ja annokset olivat hyvin rakennettuja. Palvelu oli ystävällistä ja annosten ajoitus juuri meille sopiva perjantain illalliseksi. Jatkoimme Piazzaan drinkeille suuremman porukan kanssa. Onnistunut ilta, kiitos!

"Hyvä"
4/6
Anna S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka aivan mielettömän hyvää. Jokirapupizza on aivan taivaallista. Ranskalaisen vieraamme mielestä margherita oli parasta, mitä hän on saanut missään. Tunnelma myös 10/10. Laskun saamista sai TAAS odottaa, joten tässä voisi vähän petrata. Tarjoilijoiden merkitsevä päin katsominen ei tunnu riittävän. Eikä tunnu olevan edes asiakasmäärään sidottua, koska välillä ollaan oltu viimeiset asiakkaat ja silti ei kukaan eksy pöytään. Ehkä tila on siltä kannalta hieman haasteellinen.

"Erinomainen"
6/6
Katrina V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Meille oli varattu rauhallinen tila keskustelua varten, ruoka oli maukasta ja annokset sopivan kokoisia. Erityistä hyvää mieltä iltaamme toi turkkilainen miestarjoilija, joka puhui saksaa saksankielisessä seurueessamme - saksantaitoisia tarjoilijoita ei Turussa juuri tapaa! Tarjoilu oli muutenkin nopeaa ja hyväntuulista. Onnistunut seminaarimme päätöspäivällinen.