Arvostelut: Ravintola Tårget

Keskustakansainvälinen
Loistava
4.8/6
817 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta

817 Ravintola Tårget arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Tårget annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
817 arvostelua
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Melu:Ei häirinnyt
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Ei mainittavan kauan
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Peter N.neljä kuukautta sitten · 11 arvostelua

Was as always a great place for food with a good friend. The atmosphere and service adds to it nicely!

"Erinomainen"
6/6
Melanie R.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvät ruuat ja ystävällinen palvelu. Tunnelmallinen ympäristö, hyvin skandinaavisen näköinen ja 'rustic'. Tosi sievät drinkit ja runsaasti valinnanvaraa. Suosittelen erittäin lämpimästi ja kiitän illasta.

"Erinomainen"
6/6
Jari V.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen ja maittava lounas. Salaattivaihtoehtoja oli runsaasti. Lounas oli kasvisruokapainotteinen, mutta lihan ystävää se ei haitannut ollenkaan. Hintalaatusuhde kohdallaan. Kunnon jälkiruoka oli erittääin mukava bonus. Suositellaan muillekin.

"Erinomainen"
6/6
Katja P.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kaunis ja tunnelmallinen paikka, hyvää ruokaa ja sopivan kokoisia annoksia. Tarjoilijat yleensä osaavat neuvoa viinin valinnassa. Tårget on hyvä paikka sekä ruoukailuun että ihan vaan drinkille. Yksi parhaimmista terasseista Turussa.

"Erinomainen"
6/6
Alex T.vuosi sitten · 1 arvostelu

Vi var ett sällskap på fyra personer som åt på Tårget och vi är alla överens om att det var en förträfflig upplevelse rakt igenom. Värt att notera är att en i sällskapet är vegeterian och hittade något som föll i smaken även om det vegetariska och veganska utbudet inte var så brett. Åldrarna i sällskapet varierade från ca 20 år till drygt 70, så Tårget lämpar sig för både yngre och äldre besökare. Maten var oerhört god, vi beställde för- huvud- samt efterrätt och det börjades serveras passligt snabbt från det att vi beställde så vi hade inget lång väntetid för den sakens skull. Atmosfären var helt underbar, varma färger och fint dekorerat, stilrent överlag och med en känlsa av ett äldre Åbo - inte minst med tanke på golvfönster ner till den äldre byggnadsgrunden. Servicen var väldigt god, servitriserna och servitörerna kunde svara på de frågor vi hade bra kunskap om de många viner som Tårget erbjuder. Ett väldigt stort plus för den service vi fick på Svenska, och när det inte gick hela vägen så kunde vi kommunicera bra på Engelska. Då bara en av oss i sällskapet är från Finland och resten från Sverige så var det bra att kunna få hjälp på Svenska. Restaurangen rekommenderas varmt!

"Hyvä"
4/6
Veli P.yhdeksän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Odotin ensimmäistä vierailu Tårgetissa innolla. Olin katsonut valmiikis 5 ruokalajin uutuusmenun. Miljöö ja tarjoilija olivat tosi mukavia. Alkuun otimme kuoharit, mutta viinipaketin sijaan päädyimme Riesling pulloon, mikä i ollut yhtään hassumpi, oikea lämpötila. Alkuruoat (2). Miedosti savustettu lohi oli onnistunut. Savun makua ei juurikaan ollut, kypsyys ehkä hiukan vajaa. Toisena oli parsakeitto, smetanan ja mädin kanssa. Kerrassaan upea kokemus, vaikka kirjolohen mädistä en pidä koon takia. Muitakin vaihtoehtoja on. Pääruoat (2): Kevyesti haudettu turska tuoksahti kalalle. Kypsyys ehkä hiukan vajaa, muutoin ok. Lisukkeena olleet endiivit oli paistettu tai jotenkin ruskistettu. Sitkeitä, veitsi ei leikannut. Erikoinen juttu. Rapsakkuus puuttui kokonaan. Toinen pääruoka, naudan ulkofile (n. 100g) oli alla kaiken arvostelun. Näin sitkeää pihviä en syö edes kotona. Siinä oli sattunut jokin moka valmisteluissa. Annos on pieni, joten lihan laatuun on kiinnitettävä enemmän huomiota. Jäi osin syömättä. Annoin palautetta heti, mutten siinä tarkoituksessa, että olisin halunnut/tarvinnut minkäänlaista kompensaatiota. Laskussa oli sitten annettu alennusta, mikä ei ole hyväksi businekselle. Mieluummin kannattaa tarjota vaikka jokin digestiivi, esim. erikseen tilaamamme espressot kaupanpäälle. Jälkiruoka olis taas onnistunut ja jätti hyvän maun mieleen paikasta. Kokonaisuutena kuitenkin 8+ arvoinen ja tullaan toistekin Tårget testaamaan nyt muutettuamme Turkuun.

"Upea"
5/6
Nina R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Sokkeloinen ravintola, ihan täynnä lauantai-iltana. Todella ystävällinen palvelu, aivan hurmaava ulkomaalaistaustainen miestarjoilija käytti kiireestä huolimatta aikaa palveluun, suositteli viinejä ja ruokia hurmaavalla aksentilla. Osa listan ruuista oli loppu, torikala oli ollut aikaisemmin päivällä kuhaa mutta nyt se olikin lohta. Kuha olisi maistunut paremmin... Härkäannos oli puoliksi täydellisen murea ja maistuva, puoliksi kuivakka (härkää kahdella eri tavalla). Palaute vietiin keittiöön, cappucinot tarjottiin ehkä hyvitykseksi tästä. Pääruokatarjoilu kesti aika kauan, mutta tarjoilija informoi asiasta hyvin ja perusteli tilanteen. Odotus oli kuitenkin kohtuullinen eikä haitannut. Tilassa soi jokin ihme teknopop taustalla, joka ei oikein istunut kynttilänvaloon ja holvikaariin ja rustiikkiin miljööseen ruokaravintolassa. Ehkä jotain rauhallisempaa taustamusiikkia eikä ihan niin kovaa...? Positiivinen kokemus, menen toistekin. Nyt söin kunnon a la carte -ruokia, mutta listalla paljon myös pastoja ja pitsoja, joita täytyy maistaa. Olen aikaisemminkin käynyt ja ollut tyytyväinen.

"Erinomainen"
6/6
Timo F.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintola Tårget on erittäin tunnelmallisen viihtyisä paikka, jossa on tosi hyvä ja nopea palvelu sekä hyvin asiantunteva, miellyttävän kohtelias henkilökunta. Henkilökunta auliisti kuuntelee sinun toiveitasi ja toteuttaa ne haluamallasi tavalla. Palvelu on myös hyvin laadukasta. Näiden edellämainittujen asioiden takia haluaa mennä uudelleen ja uudelleen eri vuodenaikoina tähän ravintolaan.

"Hyvä"
4/6
Marisa K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Yleisilme ja tarjoilijat olivat erittäin miellyttäviä ja puheensorina toi kivasti ulkomaalaisfiilistä. Ravintolan sisustus oli äärimmäisen hyvällä maulla tehty. Ruoka oli myös hyvää ja tarjontaa löytyi. Erityisesti pizzoja voi suositella ja alkuruokana mozzarellaa ja pestosorbettia. Talon valkoinen viini oli myös huippu valinta. Ainoa miinus oli se, että kun saavuimme ravintolaan ja kysyimme pöytävaraustamme, niinnhlö otti sen kylläntietoisuuteenbja sanoi, että se on ok. Sen jälkeen seisoimme porukalla odottamassa ja ihmettelemässä, että mitäs nyt.. tarjoilija täytteli vesipulloja ja vasta sitten otti kontaktia ja sanoi, että seuratkaa minua. Palvelun tästä osasta miinusta, mutta ilmeisesti meni harjoittelun piikkiin. Asiakas olisi kuitenkin ollut hyvä pitää ajantasalla, mitä tapahtuu, niin ei olisi tullut hölmöä tilannetta muiden tarjoilijoiden kanssa, jotka kyselivät meiltä, mikä on tilanne. Muuten olimme todella tyyyväisiä ja olimme saaneet kivan pienen yksityishuoneen, joka loi tunnelmaa. Kiitos, tulemme ehdottomasti uudelleen.

"Okei"
3/6
Teemu L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Illan aikana pöytää hoiti 3-4 eri tarjoilijaa, tuntui aiheuttavan sekaannusta heille itsellensäkin. alkuruoka meni juomitta, koska alkudrinkin (Napue) jälkeen ainoastaan seurueesta se, jolla oli olut sai nauttia sitä alkuruuan kanssa. Muut olimme ilman ja kun alkuruuan syötyämme poistuin pöydästä kysymään missä viini viipyy, sain vastaukseksi, että tarjoilija luuli meidän ottavan sen vasta pääruualle...kerroin, että muistaako hän tarjonneensa meille sitten jotain muuta alkuruualle...no eipä. Napuekaan kun ei enää riittänyt/olisi alkuruuan kyytipojaksi maistunut. No- tässä jäi sitten ravintolalta nekin eurot saamatta. Seurueemme oli ruotsinkielinen ja ihmettelimme kyllä eräänkin meitä palvelleen kielitaitoa...oluen tilaaminenkaan ei onnistunut på svenska vaan kieli vaihtui hänen taholtaan heti englantiin. Kun Suomen Turussa ollaan eikä Kainuun korvessa ja ravintolan nimenkin luulisi olevan jonkinmonen enne, toivoisi toisen kotimaisenkin luonnistavan edes sen verran, että kiitos ja asian ilmoittaminen, että asia hoituu ja olut tulee, onnistuisi vaikkapa oikeen på svenska. Edelliseen kommenttiin totean vielä sen, että itsekkin suomenkielisenä ruotsinkielisen koulun käynyt ja työkielenäni sen lähes 15v pitänyt...eli sen pienenkin lyhyen ruotsin oppimäärän oppiminen on todellakin mahdollista. Pöytään ohjaus ja laskutus sujui hyvin- kielellisestikin ja siitä kiitos hänelle.