Ravintola Tårget

Keskustakansainvälinen
Loistava
4.8/6
817 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta

Ravintola Tårget – Tietoja

Turun jokirannassa Linnankadulla sijaitsevassa ravintola Tårgetissa yhdistyy mukavalla tavalla ruokaravintola ja viini- & cocktailbaari. Ravintola tarjoaa monipuolisen ruokalistan, jossa kenties vahvimmin näkyvät pohjoismaiset vaikutteet. Muut vaikutteet tulevat niin Italiasta, klassisesta ranskalaisesta keittiöstä, kuin moderneista kansainvälisistä ruokatrendeistä. Viinit ovat tärkeä osa toimintaamme ja tarjoamme erinomaisen kattavan ja monipuolisen viinilistan, josta erilaisille mauille ja annoksille löytyy aina sopivat parit. Tårget sopii niin pienille kuin suuremmille seurueille hyvän lounaan nauttimiseen tai rentoon illanviettoon hyvän ruoan, viinin ja musiikin parissa. Cocktailbaarimme tarjoaa teille elämyksiä, niin klassissa kuin moderneissa cocktaileissä, erityisesti meidän Ginivalikoimamme on hyvin kiitelty.

Tårgetissa Samppanjamessut 17.3, varaukset vain emaililla ja puhelimitse tälle päivälle.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 02:00
Saturday
12:00 - 03:00
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00

Osoite

Ravintola Tårget
Linnankatu 3a
20100 Turku

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

FRITEERATTUJA HAUKIPUIKKOJA // DEEP FRIED PIKE CAKES (L)

Rapumajoneesia, marinoituja rapuja ja sydänsalaattia //
Shrimp mayo, marinated shrimps and little gem lettuce
13,00 €

KUKKAKAALIA 3:LLA TAVALLA // CAULIFLOWER IN THREE WAYS (L)

Belugalinssejä, paahdettua kukkakaalimajoneesia ja terttutomaattia //
Beluga lentils, toasted cauliflower mayo and cherry tomatoes
12,00 €

MIEDOSTI SAVUSTETTUA LOHTA // LIGHTLY SMOKED SALMON (L)

Rapeaa ruistacoa, omenakyssäkaalisalaattia ja tillipestoa //
Crispy rye taco, apple-kohlrabi salad and dill pesto
14,00 €

Lisää kohteesta Ravintola Tårget, Turku

Tårget on mitä mainioin yhdistelmä leppoisaa lounaspaikkaa, rentoa ruokaravintolaa ja verratonta viinibaaria Turun keskustassa Linnankadulla. Tårget on täydellinen paikka tulla nauttimaan hyvästä ruoasta, laadukkaista viineistä ja leppoisasta tunnelmasta ystävien tai perheen kanssa. Ravintolan kokit päivittävät klassikkoannoksia oman mielikuvituksensa mukaan ja rakentavat näin mitä herkullisimpia annoksia. Raaka-aineiden laadukkuudesta ei koskaan tingitä. Keittiön vaikutteet tulevat kansainvälisistä keittiöistä niin Euroopasta kuin Aasiasta. Italialaiset vaikutteet näkyvät listalla esimerkiksi pasta-annosten ja pizzojen tarjonnassa. Annokset ovat luovia ja esimerkiksi pizzoista löytyy hyvinkin persoonallisia vaihtoehtoja aasialaisilla vaikutteilla. Monipuolisia ja eksoottisia makuja voi maistella lisäksi niin alku- ja pääruoissa kuin salaateissa. Kalan ystävän kannattaa tiedustella keittömestarin päivän torisaaliista.

Lounaalla Tårgetissa voi nauttia monipuolisesta buffet’sta, johon kuuluu lämpimien ruokien lisäksi salaattipöytä, leipä, jälkiruoka ja kahvi tai tee. Ravintolan viinilista päivittyy koko ajan tarjoten aina uusia makuelämyksiä. Valko- ja punaviinien lisäksi listalla on useita samppanjoita ja kuohuviinejä, roseviinejä ja jälkiruokaviinejä. Valikoima on laaja ja viinejä on monipuolisesti useista maista. Peruslistan tarjontaa täydentää loistava kellarilista. Tarjoilijat kertovat mielellään viineistä ja antavat annoksiin sopivat suositukset. Tårget on erinomainen yhdistelmä rentoutta ja laatua, hyviä viinejä ja ensiluokkaista ruokaravintolaa ja on oiva valinta, halusit sitten nauttia pitkästä illallisesta tai vain poiketa lasilliselle hyvää viiniä Turun keskustassa.

817 Ravintola Tårget arvostelua

Loistava
4.8/6
817 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Melu:Ei häirinnyt
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Odotusaika:Ei mainittavan kauan
"Erinomainen"
6/6
Peter N.kolme kuukautta sitten · 11 arvostelua

Was as always a great place for food with a good friend. The atmosphere and service adds to it nicely!

"Erinomainen"
6/6
Melanie R.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvät ruuat ja ystävällinen palvelu. Tunnelmallinen ympäristö, hyvin skandinaavisen näköinen ja 'rustic'. Tosi sievät drinkit ja runsaasti valinnanvaraa. Suosittelen erittäin lämpimästi ja kiitän illasta.

"Erinomainen"
6/6
Jari V.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen ja maittava lounas. Salaattivaihtoehtoja oli runsaasti. Lounas oli kasvisruokapainotteinen, mutta lihan ystävää se ei haitannut ollenkaan. Hintalaatusuhde kohdallaan. Kunnon jälkiruoka oli erittääin mukava bonus. Suositellaan muillekin.