Quandoo
(FI) Suomi
4.8 /6 Loistava 490 arvostelua

Ravintola Tårget

Keskusta Kansainvälinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Ravintola Tårget

Turun jokirannassa Linnankadulla sijaitsevassa ravintola Tårgetissa yhdistyy mukavalla tavalla ruokaravintola ja viini- & cocktailbaari. Ravintola tarjoaa monipuolisen ruokalistan, jossa kenties vahvimmin näkyvät pohjoismaiset vaikutteet. Muut vaikutteet tulevat niin Italiasta, klassisesta ranskalaisesta keittiöstä, kuin moderneista kansainvälisistä ruokatrendeistä. Viinit ovat tärkeä osa toimintaamme ja tarjoamme erinomaisen kattavan ja monipuolisen viinilistan, josta erilaisille mauille ja annoksille löytyy aina sopivat parit. Tårget sopii niin pienille kuin suuremmille seurueille hyvän lounaan nauttimiseen tai rentoon illanviettoon hyvän ruoan, viinin ja musiikin parissa. Cocktailbaarimme tarjoaa teille elämyksiä, niin klassissa kuin moderneissa cocktaileissä, erityisesti meidän Ginivalikoimamme on hyvin kiitelty.

Aukioloajat

  • Maanantai 11:00 - 23:00
  • Tiistai 11:00 - 23:00
  • Keskiviikko 11:00 - 23:00
  • Torstai 11:00 - 23:00
  • Perjantai 11:00 - 02:00
  • Lauantai 12:00 - 03:00
  • Sunnutai 13:00 - 20:00
Ravintola Tårget, Linnankatu 3a, 20100 Turku

Filosofia

Tårget on mitä mainioin yhdistelmä leppoisaa lounaspaikkaa, rentoa ruokaravintolaa ja verratonta viinibaaria Turun keskustassa Linnankadulla. Tårget on täydellinen paikka tulla nauttimaan hyvästä ruoasta, laadukkaista viineistä ja leppoisasta tunnelmasta ystävien tai perheen kanssa. Ravintolan kokit päivittävät klassikkoannoksia oman mielikuvituksensa mukaan ja rakentavat näin mitä herkullisimpia annoksia. Raaka-aineiden laadukkuudesta ei koskaan tingitä. Keittiön vaikutteet tulevat kansainvälisistä keittiöistä niin Euroopasta kuin Aasiasta. Italialaiset vaikutteet näkyvät listalla esimerkiksi pasta-annosten ja pizzojen tarjonnassa. Annokset ovat luovia ja esimerkiksi pizzoista löytyy hyvinkin persoonallisia vaihtoehtoja aasialaisilla vaikutteilla. Monipuolisia ja eksoottisia makuja voi maistella lisäksi niin alku- ja pääruoissa kuin salaateissa. Kalan ystävän kannattaa tiedustella keittömestarin päivän torisaaliista.

Lounaalla Tårgetissa voi nauttia monipuolisesta buffet’sta, johon kuuluu lämpimien ruokien lisäksi salaattipöytä, leipä, jälkiruoka ja kahvi tai tee. Ravintolan viinilista päivittyy koko ajan tarjoten aina uusia makuelämyksiä. Valko- ja punaviinien lisäksi listalla on useita samppanjoita ja kuohuviinejä, roseviinejä ja jälkiruokaviinejä. Valikoima on laaja ja viinejä on monipuolisesti useista maista. Peruslistan tarjontaa täydentää loistava kellarilista. Tarjoilijat kertovat mielellään viineistä ja antavat annoksiin sopivat suositukset. Tårget on erinomainen yhdistelmä rentoutta ja laatua, hyviä viinejä ja ensiluokkaista ruokaravintolaa ja on oiva valinta, halusit sitten nauttia pitkästä illallisesta tai vain poiketa lasilliselle hyvää viiniä Turun keskustassa.

Esimerkkimenu

490 arvostelua

4.8 /6 Loistava 490 arvostelua
Laatu/Hinta: sopuhintainen
Palvelu: ystävällinen
Tunnelma: viityistä
Melu: hiljainen
Odotusaika: lyhyt
Ruoka: herkullinen
141 6
204 5
85 4
37 3
20 2
3 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
12.07.2017 08:45

Mahtava kokemus! Henkilökunta todella mukavaa ja miljöö erinomainen. Shamppanjatarjous ruisrock viikonloppuna oli mukava. Otetaan huomioon se, että turussa paljon vieraita kyseisenä viikonloppuna. Käytiin kyselemässä miten ruoka maittaa, mutta ei liikaa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
29.06.2017 10:05

Erittäin miellyttävä palvelu ja todella maistuva ruoka. Upeat tilat. Uusi tuttavuus Moët Ice Rosé JA PPORKKANAKAKKUA, APRIKOOSIA, TUOREJUUSTOA JA KERMAVIILISORBETTIA (UPEAT MAUTJA KOMBO!) kruunasivat illallisen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
27.06.2017 22:04

Kiva sisustus ja tunnelma. Mahtava henkilökunta, kaikki huomioivat meidät useaan kertaan, tunsimme itsemme tärkeiksi asiakkaiksi. Ruoka oli loistavaa ! Miellyttävä kokemus ! Tulemme varmasti uudelleen !

1 arvostelu tähän mennessä 6
04.06.2017 16:58

Hyvää ruokaa ja hyvä palvelu. Rauhallinen paikka vaikka kävimme syömässä vappuaattona palvelu oli nopeaa. Erityisesti mahtava risotto. Hyvä hinta laatu suhde. Tulen varmaan käymään uudelleen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
01.01.2016 10:43

Vi var ett sällskap på fyra personer som åt på Tårget och vi är alla överens om att det var en förträfflig upplevelse rakt igenom. Värt att notera är att en i sällskapet är vegeterian och hittade något som föll i smaken även om det vegetariska och veganska utbudet inte var så brett. Åldrarna i sällskapet varierade från ca 20 år till drygt 70, så Tårget lämpar sig för både yngre och äldre besökare. Maten var oerhört god, vi beställde för- huvud- samt efterrätt och det börjades serveras passligt snabbt från det att vi beställde så vi hade inget lång väntetid för den sakens skull. Atmosfären var helt underbar, varma färger och fint dekorerat, stilrent överlag och med en känlsa av ett äldre Åbo - inte minst med tanke på golvfönster ner till den äldre byggnadsgrunden. Servicen var väldigt god, servitriserna och servitörerna kunde svara på de frågor vi hade bra kunskap om de många viner som Tårget erbjuder. Ett väldigt stort plus för den service vi fick på Svenska, och när det inte gick hela vägen så kunde vi kommunicera bra på Engelska. Då bara en av oss i sällskapet är från Finland och resten från Sverige så var det bra att kunna få hjälp på Svenska. Restaurangen rekommenderas varmt!

1 arvostelu tähän mennessä 5
12.04.2015 22:02

Sokkeloinen ravintola, ihan täynnä lauantai-iltana. Todella ystävällinen palvelu, aivan hurmaava ulkomaalaistaustainen miestarjoilija käytti kiireestä huolimatta aikaa palveluun, suositteli viinejä ja ruokia hurmaavalla aksentilla. Osa listan ruuista oli loppu, torikala oli ollut aikaisemmin päivällä kuhaa mutta nyt se olikin lohta. Kuha olisi maistunut paremmin... Härkäannos oli puoliksi täydellisen murea ja maistuva, puoliksi kuivakka (härkää kahdella eri tavalla). Palaute vietiin keittiöön, cappucinot tarjottiin ehkä hyvitykseksi tästä. Pääruokatarjoilu kesti aika kauan, mutta tarjoilija informoi asiasta hyvin ja perusteli tilanteen. Odotus oli kuitenkin kohtuullinen eikä haitannut. Tilassa soi jokin ihme teknopop taustalla, joka ei oikein istunut kynttilänvaloon ja holvikaariin ja rustiikkiin miljööseen ruokaravintolassa. Ehkä jotain rauhallisempaa taustamusiikkia eikä ihan niin kovaa...? Positiivinen kokemus, menen toistekin. Nyt söin kunnon a la carte -ruokia, mutta listalla paljon myös pastoja ja pitsoja, joita täytyy maistaa. Olen aikaisemminkin käynyt ja ollut tyytyväinen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
07.12.2016 19:35

Ravintola Tårget on erittäin tunnelmallisen viihtyisä paikka, jossa on tosi hyvä ja nopea palvelu sekä hyvin asiantunteva, miellyttävän kohtelias henkilökunta. Henkilökunta auliisti kuuntelee sinun toiveitasi ja toteuttaa ne haluamallasi tavalla. Palvelu on myös hyvin laadukasta. Näiden edellämainittujen asioiden takia haluaa mennä uudelleen ja uudelleen eri vuodenaikoina tähän ravintolaan.

1 arvostelu tähän mennessä 4
12.05.2015 12:14

Yleisilme ja tarjoilijat olivat erittäin miellyttäviä ja puheensorina toi kivasti ulkomaalaisfiilistä. Ravintolan sisustus oli äärimmäisen hyvällä maulla tehty. Ruoka oli myös hyvää ja tarjontaa löytyi. Erityisesti pizzoja voi suositella ja alkuruokana mozzarellaa ja pestosorbettia. Talon valkoinen viini oli myös huippu valinta. Ainoa miinus oli se, että kun saavuimme ravintolaan ja kysyimme pöytävaraustamme, niinnhlö otti sen kylläntietoisuuteenbja sanoi, että se on ok. Sen jälkeen seisoimme porukalla odottamassa ja ihmettelemässä, että mitäs nyt.. tarjoilija täytteli vesipulloja ja vasta sitten otti kontaktia ja sanoi, että seuratkaa minua. Palvelun tästä osasta miinusta, mutta ilmeisesti meni harjoittelun piikkiin. Asiakas olisi kuitenkin ollut hyvä pitää ajantasalla, mitä tapahtuu, niin ei olisi tullut hölmöä tilannetta muiden tarjoilijoiden kanssa, jotka kyselivät meiltä, mikä on tilanne. Muuten olimme todella tyyyväisiä ja olimme saaneet kivan pienen yksityishuoneen, joka loi tunnelmaa. Kiitos, tulemme ehdottomasti uudelleen.

1 arvostelu tähän mennessä 3
25.01.2017 17:56

Illan aikana pöytää hoiti 3-4 eri tarjoilijaa, tuntui aiheuttavan sekaannusta heille itsellensäkin. alkuruoka meni juomitta, koska alkudrinkin (Napue) jälkeen ainoastaan seurueesta se, jolla oli olut sai nauttia sitä alkuruuan kanssa. Muut olimme ilman ja kun alkuruuan syötyämme poistuin pöydästä kysymään missä viini viipyy, sain vastaukseksi, että tarjoilija luuli meidän ottavan sen vasta pääruualle...kerroin, että muistaako hän tarjonneensa meille sitten jotain muuta alkuruualle...no eipä. Napuekaan kun ei enää riittänyt/olisi alkuruuan kyytipojaksi maistunut. No- tässä jäi sitten ravintolalta nekin eurot saamatta. Seurueemme oli ruotsinkielinen ja ihmettelimme kyllä eräänkin meitä palvelleen kielitaitoa...oluen tilaaminenkaan ei onnistunut på svenska vaan kieli vaihtui hänen taholtaan heti englantiin. Kun Suomen Turussa ollaan eikä Kainuun korvessa ja ravintolan nimenkin luulisi olevan jonkinmonen enne, toivoisi toisen kotimaisenkin luonnistavan edes sen verran, että kiitos ja asian ilmoittaminen, että asia hoituu ja olut tulee, onnistuisi vaikkapa oikeen på svenska. Edelliseen kommenttiin totean vielä sen, että itsekkin suomenkielisenä ruotsinkielisen koulun käynyt ja työkielenäni sen lähes 15v pitänyt...eli sen pienenkin lyhyen ruotsin oppimäärän oppiminen on todellakin mahdollista. Pöytään ohjaus ja laskutus sujui hyvin- kielellisestikin ja siitä kiitos hänelle.

1 arvostelu tähän mennessä 6
17.11.2015 22:12

Hieno kokemus! Ruoka oli huomattavasti parempaa kuin runsas vuosi sitten sekä Vappuna käydessämme ja oli todella hyvää. Ihan turun tähänastisten ykkösravintoloiden ja muiden kaupunkien parhaiden ravintoloiden tasolla. Sekä etu- että pääruoan kala oli tuoretta ja annokset ajatuksella valmistettuja. Valkoviini oli erinomaista eikä mitään mahdottoman hintaista. Myös palvelu oli välitöntä, ripeää ja ystävällistä, ei kuitenkaan kiireistä, vaan leppoisaa. Tässäkin huomattava parannus aikaisempaan. Lisäksi meidät huomioitiin jo heti sisään tullessa ja ohjattiin saman tien ystävällisesti pöytään. Suosittelen ehdottomasti.

1 arvostelu tähän mennessä 4
04.03.2016 13:30

Paikka, ilmapiiri, sisustus, tarjoiluhenkilökunta kaikki erinomaiset. Seuraavakin tapaamiseni 15.3. on sovittu samaan paikkaan. Ruoka on ollut yleensä mieleistäni. Eilen en halunnut kuitenkaan tavanomaista liha- tai kalaruokaa, vaan ison salaatin tai pizzan. Salaatteja oli vain yksi. Päädyin pizzaan, jota suositeltiinkin. Käytin noin 1/2 tuntia taistellakseni paksut, sitkeät, täytteettömät reunat suuhuni varsinaisen pizzan ympäriltä, sitten vasta pääsin nauttimaan. Pizzasta itsestään jäi siten hyvä jälkimaku. Osa seurueestamme jätti reunat syömättä, koska veitset eivät kyenneet niihin. Jos siis päättäisin ennakkoon syödä pizzaa, tekisin sen ehdottomasti muualla. Varsinkin kun pizzavalikoimanne toisti itseään, ei äyriäisiä, ei meren antimia.. Edellinen vain vinkiksi. Eilinen ruokavalintani ei kuitenkaan estä minua saapumasta uudelleen. Kaikki muu on erinomaista.

1 arvostelu tähän mennessä 6
19.04.2017 08:36

Aivan hurmaava paikka, jossa kaikki toimi. Annoksissa oli ilahduttavasti käytetty sesongin (kevään) raaka-aineita, kuten parsaa. Annoksissa yhdistyivät moderni ja mummola (kuten mummonkurkut). Kaikkien raaka-aineiden maut erottuivat kivasti, eikä niillä oltu kikkailtu liikaa. Sommelier valitsi kalaruoille täydellisen, hapokkaan mutta pehmeän pyöreän valkoviinin, joka ei peittänyt hennon kalan makua. Palvelu oli ystävällistä ja huomaavaista, miljöö viihtyisä. Pöydässä kuuli keskustella hyvin, sillä ravintola jakautui pieniin tiloihin (vaikuttamatta yhtään ahtaalta). Suosittelen Tårgetia lämpimästi Turku-visiitillä!

1 arvostelu tähän mennessä 5
16.07.2015 12:04

Palvelu oli erittäin ystävällistä ja nopeaa. Ruoat tulivat nopeasti ja olivat herkullisia. Hampurilaisen pihvi oli mehevä ja aioli hyvää, mutta se oli kokonaisuutena vähän kuivaa ja sämpylä oli kova (tiivis = liikaa jauhoja)), joten se jäi syömättä. Ystäväni pulled pork- leipä oli onnistunut. Jälkiruoka oli erinomaista (pieni lusikallinen vaniljajäätelöä, mansikoita ja muutama muru fudgea tms.), mutta sen hinta 10 euroa, oli meistä molemmista aika kova annoksen pienuuteen nähden. Vessat olivat siistit ja pidimme ravintolan sisustuksesta. Sijainti on erittäin hyvä, ja tulemme varmasti vielä uudestaan.

1 arvostelu tähän mennessä 5
19.03.2016 12:09

Paikka oli entuudestaan tuttu ja tiesin sen hyväksi ruokapaikaksi. Mutta ison miinuksen saa pöytämme tarjoilija, hän antoi todella tylyjä vastauksia kun häneltä kysyttiin mm. pöydän vaihtamista koska olimme vilkkaan ihmisliikenteen keskellä. Ja myöhemmin pyysimme viinilistaa niin hän ei sitä suostunut tuomaan vaan kertoi viineistä. Yksi seurueemme jäsenistä kysyi onko gluteeniton jälkiruoka niin hän vastasi että on ja kuitenkin jälkiruuan päällä oli aika paljon jotain kaurahiutaleita. Ja koko ajan hän käyttäytyi töykeästi. Mikä vahinko. Yksi seurueemme jäsenistä sanoi heti että hän laittaa kyllä palautetta.

1 arvostelu tähän mennessä 5
20.03.2016 21:37

Hieno paikka! Parantunut huomattavasti avausvuoden jälkeen. Uusi ruokalista myös tukee ravintolan teemaa ja arvokkuutta. Hinta kohdillaan ja ruoka erinomaista. Koko seurueelta tuli kiitosta. Ainoa miinus oli, että ankkasalaatista puuttui listassa mainitut perunat, mutta tästä ei asiakas halunnut tehdä sen suurempaa numeroa, koska maku oli muuten loistava. Jälkiruokia tilatessa Irish coffee tuli ensimmäisenä ja muiden jälkkärit vasta n. 5-10min päästä, mikä oli hieman omituista jälkiruokaetiketin kannalta. Ei houkuta odottamaan muita, kun oma jälkkäri jäähtyy. Muuten hyvää duunia kaikin puolin!

1 arvostelu tähän mennessä 5
13.03.2017 07:56

Tårget var en positiv upplevelse på många sätt. Vi anlände rätt tidigt en fredag kväll, så det fanns gott om utrymme i den mysiga restaurangen, och personalen var trevlig och skötte sitt jobb på ett professionellt sätt. Maten var även god. Vi åt förrätt + huvudrätt, och samtliga rätter var goda. Sambons risotto var aningen intetsägande, så om denna hade varit i samma klass som de övriga rätterna hade Tårget fått fulla poäng. Rekommenderar dock stället varmt.

1 arvostelu tähän mennessä 4
04.05.2015 09:30

Ensimmäisellä kerralla kokemus sekä ruoan, että palvelun suhteen korkeata luokkaa. Tällä kertaa pöytämme oli hivenen rauhattomassa paikassa viereisen eloisan pöytäseurueen ansiosta. Ravintola on melko iso ja asiakaspaikkoja on paljon, jolloin intiimin pöydän saamiseen pitää paneutua vaativammin (toive rauhallisesta pöydästä esitettiin varauksen yhteydessä). Ruokavalintanikaan ei tällä kertaa osunut aivan mieleisekseni, joten arvioni ei yllä aivan korkeimpaan luokkaan. Muu pöytäseurueemme oli omiin annoksiinsa varsin tyytyväisiä ja palvelu sujui mutkattoman ystävällisissä ja osaavissa merkeissä. Tosin jälkiruoka jätettiin lopulta tilaamatta liian pitkäksi venyneen harkinta-ajan jälkeen. Aina kaikki ei osu nappiin ja varmastikin osumme Tårgetiin ensimmäisen kerran huippusuorituksen kannustamina jatkossakin.

2 arvostelua tähän mennessä 5
06.03.2016 08:29

Ravintola Tårget Turku. Sijainti loistava Turun ydinkeskustassa kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa paikassa Vähätorin laidalla. Näkymä joelle ja tuomiokirkolle. Arvokkaampaa paikkaa on Suomesta vaikea löytää. Interiööri tunnelmallinen. Ruokalista on kohtalaisen monipuolinen ja hintataso tavanomainen. Hyvä viinilista. Palvelu hyvää. Tulen uudestaan.

4 arvostelua tähän mennessä 2
16.12.2015 10:13

Meitä oli 4 henkeä. Olin ainoa seurueestamme, joka tilasi ruokajuomaksi vettä. Muut saivat juomansa, minä jouduin pyytämään puuttuvaa vettä uudelleen tarjoilijalta. Seuraavaksi tarjoilija otti tilauksemme, mutta unohti ottaa minun tilaukseni! Hän meni ilmeisesti sen verran tilttiin veden unohtamisesta, että unohti ottaa ruokatilaukseni. Tarjoilija keräsi ruokalistat pois jollon hölmistyneenä sanoin hänelle, että et ole vielä ottanut minun tilausta. No sitten tarjoilija vasta tilttiin menikin. No tilaukset saatiin kuitenkin tehtyä. Ruoka oli myös melkoinen pettymys. Alkuruuaksi otin maa-artisokkakeittoa, joka oli todella hyvää mutta sitä oli niin vähän että hyvä kun 4 lusikallista sain keittoa suuhuni. Ymmärrän että alkuruuan ei kuulukaan olla mikään iso mutta tämä oli jo niin minimaallinen annos että en kokenut sitä kyllä 11 euron arvoiseksi vaikka todella hyvää olikin. Pääruuaksi otin GRILLATTUA HÄRÄN MARMORIULKOFILETTÄ, joka sisälti haudutettua häränposkea, friteerattua perunaa ja tummaa tattikastiketta. Tumma tattikastike oli "pienoinen" pettymys! Itse kuvittelin tattikastikkeen sellaiseksi, jossa myös todella on sieniä! Tätä epämääräistä, lihaliemeä muistuttavaa, litkua lautasella ei mielestäni oikein voi markkinoida nimellä tattikastike. Litku ei edes maistunut sieniltä. Annoksen liha oli myös jo tarjoiltaessa haaleaa eikä lihassa ollut mitään makua...

1 arvostelu tähän mennessä 6
16.05.2016 10:44

Nopea ja hyvä palvelu.Ehkä jälkiruoka olisi voinut tulla hiukan myöhemmin pääruoan jälkeen. Vatsamme oli hyvin täynnä jo pääruoan jälkeen.Myös italialainen punaviini oli hyvää minkä mieheni valitsi pullollisen viinilistaltanne. Pöytämme keikkui jonkin verran ja tarjoilija huomasi tämän ja toi pöydän jalan alle jonkun pehmikkeen ja pöytämme ei enää keikkunut.Myös tarjoilijamme oli asiantunteva viinien osalta ja tiesi tilaamastamme punaviinistä paljon.

1 arvostelu tähän mennessä 5
11.01.2016 06:07

Ravintola oli lauantaina alkuillasta täynnä, mutta seurueemme ruoka-annokset saapuivat nopeasti. Palvelu sekä baarissa että ruokia tilattaessa oli ystävällistä ja huomaavaista. Burger, pasta ja pizza, jotka tilasimme olivat kaikki onnistuneita ja jokaisessa annoksessa oli myös pientä yllätyksellisyyttä. Ei mitään perusmättöä, vaan mietityt hyvät annokset. Salissa melu nousi välillä hieman turhan korkeaksi, koska pieni seurueemme istui pitkän, täynnä muita asiakkaita olevan pöydän vieressä. Mutta hiljaisempana aikana tuskin olisimme edes huomanneet asiaa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
07.02.2017 09:28

Ympäristön tunnelma on lämmin ja erilainen kuin muualla, intiimi mutta silti hyvin avoin ja eläväinen. Ruoka oli täydellistä (haudutettu turska) ja palvelu oli taas kerran miestarjoilijoiden kunniaksi sanottuna ensiluokkaista. Tässä ravintolassa jostain syystä on miestarjoilijoiden palvelun laatu ja asiakasläheisyys on huomattavasti korkealaatuisempaa kuin naisten! Jos jotain kehitettävää suosittelisin niin naistarjoilijoiden kouluttautumista asiakasläheisen palvelun maailmaan.

1 arvostelu tähän mennessä 5
30.05.2015 12:04

Kokonaisuudessaan erittäin positiivinen kokemus! Risotto oli yksi parhaimmista ikinä syöneistäni. Valkosipulileipä oli kuitenkin vain "pienehkö" pizza. Ei siis kannata tilata, jos ottaa pizzan pääruoaksi. Tilattuja kahveja ei ikinä saatu, mutta ei haitannut, koska tilattu brownie oli oikeinkin mainio ja kahvien hinta otettiin pois loppulaskusta ilman mitään lisäselvittelyjä sekä tapahtunutta pahoiteltiin toistuvasti. Palvelu oli ensiluokkaista. Tunnelma salissa oli rento. Ruoka hyvää. Suosittelen!

1 arvostelu tähän mennessä 5
30.08.2015 09:54

Uusi ravintolakokemus sekä paikan että aterian suhteen. Hyvällä maulla remontoitu ravintolahuoneisto, joka oli tuttu aikaisemmasta toiminnasta. Ulkotila merkittävä vetovoimatekijä sopivana vuodenaikana. Sijainti loistava Turun kulttuurimaisemassa, jolle ei löydy Suomesta vertaa. Ruokalista hieman lyhyt, mutta riittävä ja helpottaa valintojen tekemistä. Palvelu huomaavaista. Pääruoaksi tilattu pizza mielenkiintoinen ja erilainen pizzakokemus. Kuori melko kova ja hieman hankala leikattava. Tulemme uudelleen sopivana hetkenä. Seppo Leivo

1 arvostelu tähän mennessä 6
08.02.2016 09:32

Ravintola Tårget sijaitsee ehdottomasti Turun kauneimmalla, historiallisella paikalla. Ravintolamiljöö on viihtyisä - ikkunapöytä Vähätorille yksi parhaimpia istumapaikkoja. Ruoka oli hyvää ja henkilökunta palvelualtista ja ystävällistä.

1 arvostelu tähän mennessä 6
25.04.2016 13:57

Ravintola Tårget sijaitsee historiaa huokuvassa, mielenkiintoisessa rakennuksessa, ja sieltä saa älyttömän hyvää ruokaa ja juomaa. Mihinkään ei tarvinnut pettyä. Hinta-laatusuhde on kohdillaan. Menen varmasti toistekin.

1 arvostelu tähän mennessä 2
04.07.2017 15:59

Tårgetin ruoka oli ihan hyvää mutta ei erikoista. Palvelu ei ollut erityisen hyvää. Pyysimme pari kertaa lisäaikaa tilauksen miettimiseen, jonka jälkeen meidät jätettiin täysin yksin ja jouduimme lopulta viittomaan tarjoilijan luoksemme. Toinen meistä sai väärän annoksen, ja oikean tuomisessa kesti. Kun oikea annos tuotiin, pyysin ja sain juomalistan, mutta tilausta ei koskaan tultu ottamaan. Korvaukseksi väärän annoksen tuomisesta tarjoilija ehdotti ilmaista kahvia, mutta ei ollut ihan selvää olisiko se ollut vain väärän annoksen saaneelle vai molemmille - koska tarjoilija puhui vain väärän annoksen saaneelle, vaikutti siltä että vain hän saisi ilmaisen kahvin, vaikka ruuan odottelu oli totta kai vaikuttanut meidän molempien ruokailuun. Kahvin tulossa kesti, ja lopulta pöytään tuotiin vääränlainen kahvi, jonka tarjoilija vei sitten saman tien pois. Oikea kahvi tuli onneksi suhteellisen pian sen jälkeen. Kokonaisuudessaan en suosittele paikkaa - ruoka ei ollut niin hyvää että palaisin sen takia, eikä palvelu kaikkine säätöineen ainakaan parantanut asiaa.

6 arvostelua tähän mennessä 5
28.09.2015 09:17

Syömämme maistelumenu oli todella maukas. Myös pakettiin ostetut viinit sopivat ruokien kanssa erinomaisesti. Yksi miinus tulee viinien esittelystä: mielestäni viinit tulisi esitellä hieman ennen jokaisen ruokalajin tarjoilua jolloin asiakas pääsee tuoksuttelemaan viinejä. Toinen minus siitä, että jälkiruoan kanssa emme saaneet siihen tilattua viiniä ennenkuin olin itse hakenut tarjoilijan ja huomauttanut asiasta. Olimme tuossa vaíheessa lähes lopettaneet jo jälkiruuan.

1 arvostelu tähän mennessä 6
03.06.2015 22:17

Tyylikäs ravintola, jossa palvelu oli todella hyvää ja ystävällistä. Ruuat erittäin hyvät (alkuruoka & pääruoka), ja hinta -laatu suhde kohtasi. Talon viinit, niin puna kuin valkoinen suositeltavia. Menu ei ole hirveän laaja, mutta varmasti löytää mieleistä syötävää. Ehdottomasti yksi Turun parhaimpia ravintoloita, jos haluaa illastaa tyylikkäästi.

1 arvostelu tähän mennessä 6
18.04.2017 14:43

Ravintolassa on rento ja mukava tunnelma. Lista on monipuolinen ja myös kasvisruokailijoille löytyy muutama vaihtoehto. Palvelu on hyvää ja etenkin baarimestarit ovat aivan loistavia sekä etu- että takatiskillä. Iltaa voi ruokailun jälkeen jatkaa mukavasti baarin puolella ja DJ on varsin hyvä. Nuorekas mutta siisti paikka.

1 arvostelu tähän mennessä 5
06.03.2016 08:33

Todella hyvä ruoka!Sanotaanko näin että kaikilla naispuolisilla tarjoilijoilla palveluasenne ja yleisilme oli todella kohdillaan.Sen sijaan se miespuolinen tarjoilija joka otti meitä vastaan oli aika töykeä ja ylimielinen tai ehkä sillä oli vaan huono päivä.Siinä mielessä nauratti vaan mutta kuitenkin...:)Ei tervehtinyt koskaan vaikka teimme sen itse oma-aloitteisesti yms.Hieman korjaamista olisi tai työpaikan vaihto.Muuten loistava kokemus!

2 arvostelua tähän mennessä 2
25.04.2017 06:33

Tarjoilija kysyi jo ennen kuin ehdimme edes istua pöytään, mitä juotavaa saisi olla. Pyysimme juomalistan ja tilasimme juomat. Tuodessaan juomia tarjoilija toi juomat vain kolmelle neljän hengen seurueesta. Hetken kuluttua ohikulkiessaan tarjoilija tuli kokoamaan viinilaseja pois, jolloin mainitsimme että yhden henkilön juoma puuttui ja kerroimme myös, että nauttisimme ruoan kanssa viiniä. Tilasimme pääruokalistalta alkupaloiksi antipastolautasen, jota odottelimme. Yllätykseksemme antipastolautanen tuotiin vasta pääruokien kanssa yhtä aikaa. Harmillista: olimme odotelleet nälkäisinä ja nyt pöytä oli aivan liian täynnä tavaraa. Syöminen oli hankalaa. Pizzat olivat sinällään ok, mutta niitä oli todella hankala leikata ja syödä lautasina käytetyiltä leikkuulaudoilta. Tympeä tarjoilija toi viinit ja totesimme, että kokemuksena tämä oli sellainen että syödään nyt, mutta ei tulla toiste. Ikävä kokemus, odotimme enemmän ja nyt jää mietityttämään että yksi tympeä tarjoilija voi pilata koko ravintolan maineen.

1 arvostelu tähän mennessä 4
27.02.2017 13:01

Ruoka aivan mielettömän hyvää. Jokirapupizza on aivan taivaallista. Ranskalaisen vieraamme mielestä margherita oli parasta, mitä hän on saanut missään. Tunnelma myös 10/10. Laskun saamista sai TAAS odottaa, joten tässä voisi vähän petrata. Tarjoilijoiden merkitsevä päin katsominen ei tunnu riittävän. Eikä tunnu olevan edes asiakasmäärään sidottua, koska välillä ollaan oltu viimeiset asiakkaat ja silti ei kukaan eksy pöytään. Ehkä tila on siltä kannalta hieman haasteellinen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
03.02.2016 15:31

Ruoka oli erinomaista. Seurueemme söi 3 eri pääruokaa ja jokainen arvioi ruokansa jollei erinomaiseksi, niin ainakin maukkaaksi ja todella hyväksi. Myöskin jälkiruokia 3 erilaista, ja näissä sama juttu, erittäin hyvää oli. Kaikki toimi hyvin ja paikka oli viihtyisä. Tarjoilijaharjoittelijalle kiitokset hyvästä palvelusta.

1 arvostelu tähän mennessä 5
14.02.2016 08:58

Ravintola Tårgetissa saimme hyvää palvelua ja hyvää ruokaa! Ravintolan sisustus on myös todella hieno ja viehättävä. Minun mielestäni kiva paikka sekä talven että kesän aikana.

1 arvostelu tähän mennessä 4
28.02.2016 17:34

Tarjoilija vei pöydän ääreen ja alkoi kaatamaan vettä laseihin, siinä seisottiin takit päällä, kunnes hän havahtui ja sanoi, niin takit voi viedä tuonne! Niin sitä marssittiin takaisin takkeja viemään ja palasimme olettaen että pöytä on varaamamme, sitä ei tosin ilmoitettu mitenkään, esim. Olkaa hyvä! No tilaus hoitui sitten jonkun ajan päästä. Toinen asia, pizzan syönti olisi kyllä lautaselta helpompaa kuin lankulta!

2 arvostelua tähän mennessä 4
17.02.2016 09:33

Sijainti hyvä, ruoka hyvä, tunnelma hyvä, mutta palvelussa parantamisen varaan. Olimme illallisella 80-vuotiaan äitini kanssa ja jouduimme istumaan hyvin vetoisassa paikassa oviaukon suulla. Kysyimme tarjoilijalta kolmeen kertaan mahdollisuutta vaihtaa pöytää, sillä ravintolasalissa oli tyhjillään useampia kahden hengen pöytiä. Tarjoilija lupasi joka kerta palata asiaan, mutta hän ei tehnyt sitä. Tästä jäi vähän paha maku suuhun siitä huolimatta, että ruoka oli hyvää.

4 arvostelua tähän mennessä 5
01.07.2017 10:41

Olimme varanneet pöydän sisältä mutta olikin niin kaunis ilma että päädyimme terassille :) Muuten täysi *kymppi* mutta terassin musiikki soi aivan liian lujaa ajatellen ruokailua..klo 19 jälkeen ruokailijoita oli melkein joka pöydässä joten musiikki olisi voinnut olla pikkusen pienemmällä ja vaikka ilta yhdeksän jälkeen muuttua hippalointiin kuuluvammaksi..muuten perfect

1 arvostelu tähän mennessä 5
06.01.2016 22:31

Ruoka ja palvelu olivat erinomaista. Pöytä sijaitsi sivuttain metallisen kaiteen vieressä ja vaikeutti käden käyttöä ruokaillessa. Pöydän toisella sivulla oli kulkureitti, jota käytettiin tarjoiluun muihin pöytiin ja koko ravintolan vieraiden WC-käynteihin, vilkasta oli. Lisäksi pöydän koko tarjoiltavaan ateriaan verrattuna aivan liian ahdas. Pöytä sijainti ja koko heikko.

1 arvostelu tähän mennessä 4
19.05.2016 10:02

Muutoin meni kaikki hyvin, mutta koska 2 henkilöä 9 henkilön porukasta oli myöhässä ja heidän tilaus hieman myöhästyi muiden tilauksesta, niin oli ymmärrettävää että ruuat voisi tulla eri aikaan. Mutta kun 2 kaksi henkilö tilasi, niin tarjoilija huomautti hieman karkeaan sävyyn asiasta. Jäimme tätä hieman pöydässä ihmettelemään hänen kommenttiaan. Asian olisi voinut hoitaa kohteliaammin. Itse ruoka oli hyvää.

2 arvostelua tähän mennessä 5
05.05.2017 10:58

Valitsimme viiden ruokalajin Tasting-menun sekä viinipaketin. Alku sujui hyvin, kolme ensimmäistä ruokalajia oli erinomaisia, samoin viinit ja palvelu. Sitten ravintola täyttyi ja jouduimme odottelemaan kahta viimeistä ruokalajia melko kauan, viini tarjoiltiin vasta pyydettäessä. Angus-pihvi ja jälkiruoka eivät olleet samaa tasoa kuin ensimmäiset ruokalajit vaan lähinnä keskinkertaisia.

1 arvostelu tähän mennessä 6
08.09.2016 09:22

Hyvä kokemus. Ruoka maistui. Erityiskiitos nuorelle tarjoilijalle joka palveli mahtavasti. Oli neljättä päivää töissä ja osasi siihen nähden jo paljon. Lisäksi kaikesta mm. Teevalikoimasta otti selvää meille asiakkaille. Harvoin saa ravintolassa näin hyvää ja ystävällistä palvelua! Tulemme toistekin!

1 arvostelu tähän mennessä 4
04.05.2017 10:05

Vapunaaton palvelu oli hyvää, mutta tarjoilijan viinivalinnat eivät olleet parhaat mahdolliset. Talon punaviini ei sopinut pitsan kanssa lainkaan. Viinin maku muuttui kitkeräksi ruokailun aikana. Kavereille ehdotettu Riesling-viini oli aivan liian makeaa. Kalan ja valkoisen pitsan kanssa se ei sopinut. Grillattu parsa-annos oli ehkä hieman suolaton, mutta muuten hyvää. Pitsat oli ok. Siika-annos ja parsakeitto olivat erittäin hyviä.

1 arvostelu tähän mennessä 4
08.02.2016 05:37

Ihan ok. Salaatissa liian vähän (?) ankkaa ja ankassa oli luita, leipää olisin salaatin kylkeen kaivannut,kuten myös seuralainen risottonsa kans. Ruoka unohtui tarjoilijalla tilata keittiöstä heti, mutta sitä pahoiteltiin ja otettiin huomioon hinnassa. Ruoka oli maultaan hyvää. Tarjoilijat miellyttäviä. Paikkahan on ihan upea sisustukseltaan ja tunnelma kiva. Ei siis ihan täys kymppi, mutta menemme uudelleen. Pizzaa maistamaan.

1 arvostelu tähän mennessä 6
17.04.2016 20:56

Erittäin hyvä ruoka ja hyvin valitut / ehdotetut ruokajuomat. Nopea ja ystävällinen palvelu. Mukavat avarat tilat. Palvelussa oli koko ajan leppoisa , mutta tehokas tekemisen meininki ! Hinta / laatu oli kohdallaan ! Kiitoksia koko henkilökunnalle !

1 arvostelu tähän mennessä 6
05.02.2017 13:12

Ruoka erittäin hyvää ja todella ystävällinen palvelu. Alkuruoka tuli nopeasti ja myös pääruoka, eli ei kestänyt kuten yleensä ravintolassa kestää. Kaikki tarjoilijat palvelivat kaikkia pöytiä,mikä oli todella hieno juttu ja toi joustavuutta.Tulemme varmaan toistekin ja suosittelemme ystävillemme.

1 arvostelu tähän mennessä 5
08.12.2016 12:47

Laitoinkin teille sähköpostia asiasta. Angushärkä oli hyvää, perunat olivat kuitenkin pahoja (jo toisen kerran olen näitä syönyt, joten ei liene yksittäistapaus), ne oli mauttomia ja niljakkaita. Manteli valkosuklaa -jälkkäri oli ihanaa, se ois voinut vaan olla vähän isompi annos, aika hintavakin. Palvelu oli ystävällistä.

1 arvostelu tähän mennessä 6
09.11.2015 18:50

kiitoksia hienosti hoidetusta tilaisuudestamme, olimme super nöjd, niin kuin ystäväni ruotsista sanoivat. Vaikkakin pääsimme paikalle hieman myöhässä, otettiin meidät hyvin vastaan. Gin maistelut olivat hienosti Lonttooksi vedetty ohjelma. Ruoka tarjoilut hoituivat mallikkaasti ja maistui todella hyvälle.

1 arvostelu tähän mennessä 6
01.03.2016 10:13

Varaus onnistui näppärästi netissä. Neljän hengen seurueemme huomioitiin heti sisään tultuamme. Tarjoilu pelasi sujuvasti ja ystävällisesti, ja kaikki olivat erittäin tyytyväisiä annoksiinsa. Varsinkin kurpitsarisotto fetajuustolla ja saksanpähkinöillä oli taivaallista, kuten tarjoilija sitä luonnehtikin! Tyytyväisiä olimme käyntiimme!

4 arvostelua tähän mennessä 4
08.10.2015 09:56

Ravintolan ilmapiiri lämmin. Tarjoilijat ei ihan ajantasalla, tosin eka päivää oleva tyttö yritti parhaansa. Kuha-annos oli haaleaa enkä pitänyt maustakaan ja ystävän ankka kuulemma sitkeää. Jälkkäri oli jonkinlainen läsäys omenamössöä ja päällä lusikallinen jäätelöä ja kermavaahtoa. Maku hyvä, mutta annos ei kovin houkutteleva. Oma mukava seura kuitenkin pelasti illan. Toivottavasti seuraava kerta on onnistuneempi.