Quandoo
(FI) Suomi
4.8 /6 Loistava 637 arvostelua

Ravintola Tårget

Keskusta Kansainvälinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Ravintola Tårget

Turun jokirannassa Linnankadulla sijaitsevassa ravintola Tårgetissa yhdistyy mukavalla tavalla ruokaravintola ja viini- & cocktailbaari. Ravintola tarjoaa monipuolisen ruokalistan, jossa kenties vahvimmin näkyvät pohjoismaiset vaikutteet. Muut vaikutteet tulevat niin Italiasta, klassisesta ranskalaisesta keittiöstä, kuin moderneista kansainvälisistä ruokatrendeistä. Viinit ovat tärkeä osa toimintaamme ja tarjoamme erinomaisen kattavan ja monipuolisen viinilistan, josta erilaisille mauille ja annoksille löytyy aina sopivat parit. Tårget sopii niin pienille kuin suuremmille seurueille hyvän lounaan nauttimiseen tai rentoon illanviettoon hyvän ruoan, viinin ja musiikin parissa. Cocktailbaarimme tarjoaa teille elämyksiä, niin klassissa kuin moderneissa cocktaileissä, erityisesti meidän Ginivalikoimamme on hyvin kiitelty.

Aukioloajat

  • Maanantai 11:00 - 23:00
  • Tiistai 11:00 - 23:00
  • Keskiviikko 11:00 - 23:00
  • Torstai 11:00 - 23:00
  • Perjantai 11:00 - 02:00
  • Lauantai 12:00 - 03:00
  • Sunnutai 13:00 - 20:00
Ravintola Tårget, Linnankatu 3a, 20100 Turku

Filosofia

Tårget on mitä mainioin yhdistelmä leppoisaa lounaspaikkaa, rentoa ruokaravintolaa ja verratonta viinibaaria Turun keskustassa Linnankadulla. Tårget on täydellinen paikka tulla nauttimaan hyvästä ruoasta, laadukkaista viineistä ja leppoisasta tunnelmasta ystävien tai perheen kanssa. Ravintolan kokit päivittävät klassikkoannoksia oman mielikuvituksensa mukaan ja rakentavat näin mitä herkullisimpia annoksia. Raaka-aineiden laadukkuudesta ei koskaan tingitä. Keittiön vaikutteet tulevat kansainvälisistä keittiöistä niin Euroopasta kuin Aasiasta. Italialaiset vaikutteet näkyvät listalla esimerkiksi pasta-annosten ja pizzojen tarjonnassa. Annokset ovat luovia ja esimerkiksi pizzoista löytyy hyvinkin persoonallisia vaihtoehtoja aasialaisilla vaikutteilla. Monipuolisia ja eksoottisia makuja voi maistella lisäksi niin alku- ja pääruoissa kuin salaateissa. Kalan ystävän kannattaa tiedustella keittömestarin päivän torisaaliista.

Lounaalla Tårgetissa voi nauttia monipuolisesta buffet’sta, johon kuuluu lämpimien ruokien lisäksi salaattipöytä, leipä, jälkiruoka ja kahvi tai tee. Ravintolan viinilista päivittyy koko ajan tarjoten aina uusia makuelämyksiä. Valko- ja punaviinien lisäksi listalla on useita samppanjoita ja kuohuviinejä, roseviinejä ja jälkiruokaviinejä. Valikoima on laaja ja viinejä on monipuolisesti useista maista. Peruslistan tarjontaa täydentää loistava kellarilista. Tarjoilijat kertovat mielellään viineistä ja antavat annoksiin sopivat suositukset. Tårget on erinomainen yhdistelmä rentoutta ja laatua, hyviä viinejä ja ensiluokkaista ruokaravintolaa ja on oiva valinta, halusit sitten nauttia pitkästä illallisesta tai vain poiketa lasilliselle hyvää viiniä Turun keskustassa.

Esimerkkimenu

637 arvostelua

4.8 /6 Loistava 637 arvostelua
Odotusaika: lyhyt
Melu: keskiarvo
Ruoka: herkullinen
Palvelu: ystävällinen
Tunnelma: viityistä
Laatu/Hinta: sopuhintainen
187 6
262 5
104 4
50 3
29 2
5 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
20.09.2017 12:39

Ruoka hyvää. Palvelu hyvää. Miljöö kaunis. Istuintuolin selkänoja oli rikki. Tuolin selkänojaan ei uskaltanut nojata. Unohdettiin tämä kertoa tarjoilijalle. Hinta/laatusuhde ok. Ulko-ovesta hiukan puhalsi viileää tuulta

1 arvostelu tähän mennessä 6
12.09.2017 08:58

Ihana paikka ja tunnelma. Maistuva ruoka ja hyvä palvelu. Kattava valikoima, niin ruokia kuin juomia. Ei oikeastaan mitään valittamista. Voin suositella erittäin lämpimästi. Kiitos teille!

1 arvostelu tähän mennessä 6
09.09.2017 19:58

Palvelu oli ystävällistä ja ripeää. Maistelumenu viineineen täytti ei pelkästään makuodotukset vaan myös vatsan! X x x x x x x x x x x x x

2 arvostelua tähän mennessä 6
28.08.2017 16:07

Menu kattava ja valinta oli helppo. Henkilökunta oli auttavainen ja otti hyvin vastaa ravintolaan. Tupa oli täynnä mutta löytyi silti tilaa vielä neljälle. Tarjoilijalle erityiskiitos, hän osasi suositella ateriaan viinit yms.

1 arvostelu tähän mennessä 6
01.01.2016 10:43

Vi var ett sällskap på fyra personer som åt på Tårget och vi är alla överens om att det var en förträfflig upplevelse rakt igenom. Värt att notera är att en i sällskapet är vegeterian och hittade något som föll i smaken även om det vegetariska och veganska utbudet inte var så brett. Åldrarna i sällskapet varierade från ca 20 år till drygt 70, så Tårget lämpar sig för både yngre och äldre besökare. Maten var oerhört god, vi beställde för- huvud- samt efterrätt och det börjades serveras passligt snabbt från det att vi beställde så vi hade inget lång väntetid för den sakens skull. Atmosfären var helt underbar, varma färger och fint dekorerat, stilrent överlag och med en känlsa av ett äldre Åbo - inte minst med tanke på golvfönster ner till den äldre byggnadsgrunden. Servicen var väldigt god, servitriserna och servitörerna kunde svara på de frågor vi hade bra kunskap om de många viner som Tårget erbjuder. Ett väldigt stort plus för den service vi fick på Svenska, och när det inte gick hela vägen så kunde vi kommunicera bra på Engelska. Då bara en av oss i sällskapet är från Finland och resten från Sverige så var det bra att kunna få hjälp på Svenska. Restaurangen rekommenderas varmt!

1 arvostelu tähän mennessä 5
12.04.2015 22:02

Sokkeloinen ravintola, ihan täynnä lauantai-iltana. Todella ystävällinen palvelu, aivan hurmaava ulkomaalaistaustainen miestarjoilija käytti kiireestä huolimatta aikaa palveluun, suositteli viinejä ja ruokia hurmaavalla aksentilla. Osa listan ruuista oli loppu, torikala oli ollut aikaisemmin päivällä kuhaa mutta nyt se olikin lohta. Kuha olisi maistunut paremmin... Härkäannos oli puoliksi täydellisen murea ja maistuva, puoliksi kuivakka (härkää kahdella eri tavalla). Palaute vietiin keittiöön, cappucinot tarjottiin ehkä hyvitykseksi tästä. Pääruokatarjoilu kesti aika kauan, mutta tarjoilija informoi asiasta hyvin ja perusteli tilanteen. Odotus oli kuitenkin kohtuullinen eikä haitannut. Tilassa soi jokin ihme teknopop taustalla, joka ei oikein istunut kynttilänvaloon ja holvikaariin ja rustiikkiin miljööseen ruokaravintolassa. Ehkä jotain rauhallisempaa taustamusiikkia eikä ihan niin kovaa...? Positiivinen kokemus, menen toistekin. Nyt söin kunnon a la carte -ruokia, mutta listalla paljon myös pastoja ja pitsoja, joita täytyy maistaa. Olen aikaisemminkin käynyt ja ollut tyytyväinen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
07.12.2016 19:35

Ravintola Tårget on erittäin tunnelmallisen viihtyisä paikka, jossa on tosi hyvä ja nopea palvelu sekä hyvin asiantunteva, miellyttävän kohtelias henkilökunta. Henkilökunta auliisti kuuntelee sinun toiveitasi ja toteuttaa ne haluamallasi tavalla. Palvelu on myös hyvin laadukasta. Näiden edellämainittujen asioiden takia haluaa mennä uudelleen ja uudelleen eri vuodenaikoina tähän ravintolaan.

1 arvostelu tähän mennessä 4
12.05.2015 12:14

Yleisilme ja tarjoilijat olivat erittäin miellyttäviä ja puheensorina toi kivasti ulkomaalaisfiilistä. Ravintolan sisustus oli äärimmäisen hyvällä maulla tehty. Ruoka oli myös hyvää ja tarjontaa löytyi. Erityisesti pizzoja voi suositella ja alkuruokana mozzarellaa ja pestosorbettia. Talon valkoinen viini oli myös huippu valinta. Ainoa miinus oli se, että kun saavuimme ravintolaan ja kysyimme pöytävaraustamme, niinnhlö otti sen kylläntietoisuuteenbja sanoi, että se on ok. Sen jälkeen seisoimme porukalla odottamassa ja ihmettelemässä, että mitäs nyt.. tarjoilija täytteli vesipulloja ja vasta sitten otti kontaktia ja sanoi, että seuratkaa minua. Palvelun tästä osasta miinusta, mutta ilmeisesti meni harjoittelun piikkiin. Asiakas olisi kuitenkin ollut hyvä pitää ajantasalla, mitä tapahtuu, niin ei olisi tullut hölmöä tilannetta muiden tarjoilijoiden kanssa, jotka kyselivät meiltä, mikä on tilanne. Muuten olimme todella tyyyväisiä ja olimme saaneet kivan pienen yksityishuoneen, joka loi tunnelmaa. Kiitos, tulemme ehdottomasti uudelleen.

1 arvostelu tähän mennessä 3
25.01.2017 17:56

Illan aikana pöytää hoiti 3-4 eri tarjoilijaa, tuntui aiheuttavan sekaannusta heille itsellensäkin. alkuruoka meni juomitta, koska alkudrinkin (Napue) jälkeen ainoastaan seurueesta se, jolla oli olut sai nauttia sitä alkuruuan kanssa. Muut olimme ilman ja kun alkuruuan syötyämme poistuin pöydästä kysymään missä viini viipyy, sain vastaukseksi, että tarjoilija luuli meidän ottavan sen vasta pääruualle...kerroin, että muistaako hän tarjonneensa meille sitten jotain muuta alkuruualle...no eipä. Napuekaan kun ei enää riittänyt/olisi alkuruuan kyytipojaksi maistunut. No- tässä jäi sitten ravintolalta nekin eurot saamatta. Seurueemme oli ruotsinkielinen ja ihmettelimme kyllä eräänkin meitä palvelleen kielitaitoa...oluen tilaaminenkaan ei onnistunut på svenska vaan kieli vaihtui hänen taholtaan heti englantiin. Kun Suomen Turussa ollaan eikä Kainuun korvessa ja ravintolan nimenkin luulisi olevan jonkinmonen enne, toivoisi toisen kotimaisenkin luonnistavan edes sen verran, että kiitos ja asian ilmoittaminen, että asia hoituu ja olut tulee, onnistuisi vaikkapa oikeen på svenska. Edelliseen kommenttiin totean vielä sen, että itsekkin suomenkielisenä ruotsinkielisen koulun käynyt ja työkielenäni sen lähes 15v pitänyt...eli sen pienenkin lyhyen ruotsin oppimäärän oppiminen on todellakin mahdollista. Pöytään ohjaus ja laskutus sujui hyvin- kielellisestikin ja siitä kiitos hänelle.

1 arvostelu tähän mennessä 6
17.11.2015 22:12

Hieno kokemus! Ruoka oli huomattavasti parempaa kuin runsas vuosi sitten sekä Vappuna käydessämme ja oli todella hyvää. Ihan turun tähänastisten ykkösravintoloiden ja muiden kaupunkien parhaiden ravintoloiden tasolla. Sekä etu- että pääruoan kala oli tuoretta ja annokset ajatuksella valmistettuja. Valkoviini oli erinomaista eikä mitään mahdottoman hintaista. Myös palvelu oli välitöntä, ripeää ja ystävällistä, ei kuitenkaan kiireistä, vaan leppoisaa. Tässäkin huomattava parannus aikaisempaan. Lisäksi meidät huomioitiin jo heti sisään tullessa ja ohjattiin saman tien ystävällisesti pöytään. Suosittelen ehdottomasti.

1 arvostelu tähän mennessä 4
04.03.2016 13:30

Paikka, ilmapiiri, sisustus, tarjoiluhenkilökunta kaikki erinomaiset. Seuraavakin tapaamiseni 15.3. on sovittu samaan paikkaan. Ruoka on ollut yleensä mieleistäni. Eilen en halunnut kuitenkaan tavanomaista liha- tai kalaruokaa, vaan ison salaatin tai pizzan. Salaatteja oli vain yksi. Päädyin pizzaan, jota suositeltiinkin. Käytin noin 1/2 tuntia taistellakseni paksut, sitkeät, täytteettömät reunat suuhuni varsinaisen pizzan ympäriltä, sitten vasta pääsin nauttimaan. Pizzasta itsestään jäi siten hyvä jälkimaku. Osa seurueestamme jätti reunat syömättä, koska veitset eivät kyenneet niihin. Jos siis päättäisin ennakkoon syödä pizzaa, tekisin sen ehdottomasti muualla. Varsinkin kun pizzavalikoimanne toisti itseään, ei äyriäisiä, ei meren antimia.. Edellinen vain vinkiksi. Eilinen ruokavalintani ei kuitenkaan estä minua saapumasta uudelleen. Kaikki muu on erinomaista.

1 arvostelu tähän mennessä 6
19.04.2017 08:36

Aivan hurmaava paikka, jossa kaikki toimi. Annoksissa oli ilahduttavasti käytetty sesongin (kevään) raaka-aineita, kuten parsaa. Annoksissa yhdistyivät moderni ja mummola (kuten mummonkurkut). Kaikkien raaka-aineiden maut erottuivat kivasti, eikä niillä oltu kikkailtu liikaa. Sommelier valitsi kalaruoille täydellisen, hapokkaan mutta pehmeän pyöreän valkoviinin, joka ei peittänyt hennon kalan makua. Palvelu oli ystävällistä ja huomaavaista, miljöö viihtyisä. Pöydässä kuuli keskustella hyvin, sillä ravintola jakautui pieniin tiloihin (vaikuttamatta yhtään ahtaalta). Suosittelen Tårgetia lämpimästi Turku-visiitillä!

1 arvostelu tähän mennessä 5
16.07.2015 12:04

Palvelu oli erittäin ystävällistä ja nopeaa. Ruoat tulivat nopeasti ja olivat herkullisia. Hampurilaisen pihvi oli mehevä ja aioli hyvää, mutta se oli kokonaisuutena vähän kuivaa ja sämpylä oli kova (tiivis = liikaa jauhoja)), joten se jäi syömättä. Ystäväni pulled pork- leipä oli onnistunut. Jälkiruoka oli erinomaista (pieni lusikallinen vaniljajäätelöä, mansikoita ja muutama muru fudgea tms.), mutta sen hinta 10 euroa, oli meistä molemmista aika kova annoksen pienuuteen nähden. Vessat olivat siistit ja pidimme ravintolan sisustuksesta. Sijainti on erittäin hyvä, ja tulemme varmasti vielä uudestaan.

1 arvostelu tähän mennessä 5
19.03.2016 12:09

Paikka oli entuudestaan tuttu ja tiesin sen hyväksi ruokapaikaksi. Mutta ison miinuksen saa pöytämme tarjoilija, hän antoi todella tylyjä vastauksia kun häneltä kysyttiin mm. pöydän vaihtamista koska olimme vilkkaan ihmisliikenteen keskellä. Ja myöhemmin pyysimme viinilistaa niin hän ei sitä suostunut tuomaan vaan kertoi viineistä. Yksi seurueemme jäsenistä kysyi onko gluteeniton jälkiruoka niin hän vastasi että on ja kuitenkin jälkiruuan päällä oli aika paljon jotain kaurahiutaleita. Ja koko ajan hän käyttäytyi töykeästi. Mikä vahinko. Yksi seurueemme jäsenistä sanoi heti että hän laittaa kyllä palautetta.

1 arvostelu tähän mennessä 5
20.03.2016 21:37

Hieno paikka! Parantunut huomattavasti avausvuoden jälkeen. Uusi ruokalista myös tukee ravintolan teemaa ja arvokkuutta. Hinta kohdillaan ja ruoka erinomaista. Koko seurueelta tuli kiitosta. Ainoa miinus oli, että ankkasalaatista puuttui listassa mainitut perunat, mutta tästä ei asiakas halunnut tehdä sen suurempaa numeroa, koska maku oli muuten loistava. Jälkiruokia tilatessa Irish coffee tuli ensimmäisenä ja muiden jälkkärit vasta n. 5-10min päästä, mikä oli hieman omituista jälkiruokaetiketin kannalta. Ei houkuta odottamaan muita, kun oma jälkkäri jäähtyy. Muuten hyvää duunia kaikin puolin!

1 arvostelu tähän mennessä 5
13.03.2017 07:56

Tårget var en positiv upplevelse på många sätt. Vi anlände rätt tidigt en fredag kväll, så det fanns gott om utrymme i den mysiga restaurangen, och personalen var trevlig och skötte sitt jobb på ett professionellt sätt. Maten var även god. Vi åt förrätt + huvudrätt, och samtliga rätter var goda. Sambons risotto var aningen intetsägande, så om denna hade varit i samma klass som de övriga rätterna hade Tårget fått fulla poäng. Rekommenderar dock stället varmt.

1 arvostelu tähän mennessä 4
04.05.2015 09:30

Ensimmäisellä kerralla kokemus sekä ruoan, että palvelun suhteen korkeata luokkaa. Tällä kertaa pöytämme oli hivenen rauhattomassa paikassa viereisen eloisan pöytäseurueen ansiosta. Ravintola on melko iso ja asiakaspaikkoja on paljon, jolloin intiimin pöydän saamiseen pitää paneutua vaativammin (toive rauhallisesta pöydästä esitettiin varauksen yhteydessä). Ruokavalintanikaan ei tällä kertaa osunut aivan mieleisekseni, joten arvioni ei yllä aivan korkeimpaan luokkaan. Muu pöytäseurueemme oli omiin annoksiinsa varsin tyytyväisiä ja palvelu sujui mutkattoman ystävällisissä ja osaavissa merkeissä. Tosin jälkiruoka jätettiin lopulta tilaamatta liian pitkäksi venyneen harkinta-ajan jälkeen. Aina kaikki ei osu nappiin ja varmastikin osumme Tårgetiin ensimmäisen kerran huippusuorituksen kannustamina jatkossakin.

2 arvostelua tähän mennessä 5
06.03.2016 08:29

Ravintola Tårget Turku. Sijainti loistava Turun ydinkeskustassa kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa paikassa Vähätorin laidalla. Näkymä joelle ja tuomiokirkolle. Arvokkaampaa paikkaa on Suomesta vaikea löytää. Interiööri tunnelmallinen. Ruokalista on kohtalaisen monipuolinen ja hintataso tavanomainen. Hyvä viinilista. Palvelu hyvää. Tulen uudestaan.

4 arvostelua tähän mennessä 2
16.12.2015 10:13

Meitä oli 4 henkeä. Olin ainoa seurueestamme, joka tilasi ruokajuomaksi vettä. Muut saivat juomansa, minä jouduin pyytämään puuttuvaa vettä uudelleen tarjoilijalta. Seuraavaksi tarjoilija otti tilauksemme, mutta unohti ottaa minun tilaukseni! Hän meni ilmeisesti sen verran tilttiin veden unohtamisesta, että unohti ottaa ruokatilaukseni. Tarjoilija keräsi ruokalistat pois jollon hölmistyneenä sanoin hänelle, että et ole vielä ottanut minun tilausta. No sitten tarjoilija vasta tilttiin menikin. No tilaukset saatiin kuitenkin tehtyä. Ruoka oli myös melkoinen pettymys. Alkuruuaksi otin maa-artisokkakeittoa, joka oli todella hyvää mutta sitä oli niin vähän että hyvä kun 4 lusikallista sain keittoa suuhuni. Ymmärrän että alkuruuan ei kuulukaan olla mikään iso mutta tämä oli jo niin minimaallinen annos että en kokenut sitä kyllä 11 euron arvoiseksi vaikka todella hyvää olikin. Pääruuaksi otin GRILLATTUA HÄRÄN MARMORIULKOFILETTÄ, joka sisälti haudutettua häränposkea, friteerattua perunaa ja tummaa tattikastiketta. Tumma tattikastike oli "pienoinen" pettymys! Itse kuvittelin tattikastikkeen sellaiseksi, jossa myös todella on sieniä! Tätä epämääräistä, lihaliemeä muistuttavaa, litkua lautasella ei mielestäni oikein voi markkinoida nimellä tattikastike. Litku ei edes maistunut sieniltä. Annoksen liha oli myös jo tarjoiltaessa haaleaa eikä lihassa ollut mitään makua...

1 arvostelu tähän mennessä 6
16.05.2016 10:44

Nopea ja hyvä palvelu.Ehkä jälkiruoka olisi voinut tulla hiukan myöhemmin pääruoan jälkeen. Vatsamme oli hyvin täynnä jo pääruoan jälkeen.Myös italialainen punaviini oli hyvää minkä mieheni valitsi pullollisen viinilistaltanne. Pöytämme keikkui jonkin verran ja tarjoilija huomasi tämän ja toi pöydän jalan alle jonkun pehmikkeen ja pöytämme ei enää keikkunut.Myös tarjoilijamme oli asiantunteva viinien osalta ja tiesi tilaamastamme punaviinistä paljon.