Ravintola Sagun

Ravintola Sagun Lahti image 1
Ravintola Sagun Lahti image 2
Ravintola Sagun Lahti image 3

Ravintola Sagun – Tietoja

Sagun tarjoilee autenttista nepalilaista ruokaa Lahden keskustassa, Vuorikadulla. Ruoka tehdään aina tuoreista ja pääosin suomalaisista raaka-aineista. Sagunin kokit käyttävät ruoanlaitossa rustiikkista tekniikkaa, mikä tuo ruokaan lähes maagisen maun. Paitsi herkullista ja värikästä, Sagunin tarjoama ruoka on myös terveellistä. Ruoan tavoitteena on edistää kehon ja mielen tasapainoista energiaa. Monipuolisesta menusta löytyy annoksia myös perheen pienimmille. Sagun on avoinna joka päivä, ja arkisin tarjolla on myös päivittäin vaihtuva lounas noutopöydästä. Namaste, tervetuloa herkuttelemaan terveellisesti!

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:00
torstai
11:00 - 21:00
perjantai
11:00 - 21:00
lauantai
12:00 - 21:00
sunnuntai
12:00 - 21:00
maanantai
11:00 - 21:00
tiistai
11:00 - 21:00
keskiviikko
11:00 - 21:00

Osoite

Ravintola Sagun
Vuorikatu 24
15110 Lahti

Suosituksia ruokalistalta

Group 2 Created with Sketch.

Naan

1,50 €

Raita

2,00 €

Papad

1,00 €

Lisää kohteesta Ravintola Sagun, Lahti

Nepalilainen ravintola Sagun sijaitsee Lahdessa, Vuorikadulla. Maukas ja mausteinen ruoka valmistetaan tuoreista raaka-aineista, autenttisin reseptein, mikä maistuu ja näkyy vastustamattoman maukkaissa ja kauniin värikkäissä annoksissa. Raaka-aineissa suositaan suomalaisia raaka-aineita aina kun mahdollista. Sagunin ruoka ja ruoanlaitto edustavat myös kehoa ja mieltä energisoivaa, tasapainoista ja terveellistä ruokavaliota, joka sopii kaikenikäisille herkuttelijoille.

Sagunin menulta löytyy monipuolinen kirjo autenttisia, toinen toistaan houkuttelevampia nepalilaisia erikoisuuksia. Lista on pitkä, mutta helposti hahmotettavissa. Niin liha-, merenherkku- ja kanaruokien kuin kasvisruokien ystävät löytävät valintansa omista osioistaan, ja ystävällinen henkilökunta on aina valmis suosittelemaan. Myös perinteisessä tandooriuunissa, esimerkiksi kanasta ja lampaasta valmistettuja annoksia on moneen makuun. Kaikkiin annoksiin kuuluu ilman erillistä tilausta basmatiriisiä, tandoori-naanleipää, raikasta raita-jogurttikastiketta ja viilentävää salaattia. Nälkäisimmät voivat toki tilata annostensa seuraksi ekstrana edellä mainittujen lisäksi myös rapeaa papad-leipää, makoisaa chutneya sekä valkosipulilla tai juustolla lisämehevöitettyä naania – täyteläisiä jälkiruokia unohtamatta. Arkipäivisin Sagunissa on tarjolla päivittäin vaihtuva lounasbuffet. Makuelämyksistä nautitaan selkeässä, tummaa puuta ja punaisia tekstiilejä suosivassa sisustuksessa, kristallikruunujen alla. Ja kiireisempien herkuttelijoiden mieliksi, kaikki annokset on otettavissa myös mukaan.

0 Ravintola Sagun arvostelua

Samankaltaisia ravintoloita