Ravintola Sagun

Loistava
5.0/6
2 arvostelua
Ravintola Sagun Lahti image 1
Ravintola Sagun Lahti image 2
Ravintola Sagun Lahti image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Sagun – Tietoja

Sagun tarjoilee autenttista nepalilaista ruokaa Lahden keskustassa, Vuorikadulla. Ruoka tehdään aina tuoreista ja pääosin suomalaisista raaka-aineista. Sagunin kokit käyttävät ruoanlaitossa rustiikkista tekniikkaa, mikä tuo ruokaan lähes maagisen maun. Paitsi herkullista ja värikästä, Sagunin tarjoama ruoka on myös terveellistä. Ruoan tavoitteena on edistää kehon ja mielen tasapainoista energiaa. Monipuolisesta menusta löytyy annoksia myös perheen pienimmille. Sagun on avoinna joka päivä, ja arkisin tarjolla on myös päivittäin vaihtuva lounas noutopöydästä. Namaste, tervetuloa herkuttelemaan terveellisesti!

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 21:00
Sunday
12:00 - 21:00
Monday
11:00 - 21:00
Tuesday
11:00 - 21:00
Wednesday
11:00 - 21:00
Thursday
11:00 - 21:00
Friday
11:00 - 21:00
Saturday
12:00 - 21:00

Osoite

Ravintola Sagun
Vuorikatu 24
15110 Lahti

2 Ravintola Sagun arvostelua

Loistava
5.0/6
2 arvostelua
Melu:Erittäin miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Taivaallinen
"Erinomainen"
6/6
Jouni S.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä ja iloinen palvelu. Ruoka maittavaa ja hyvää. Kiitos. kuuden hengen seurue viihtyi hyvin hyvässä ravintolassa myös perheen lapsi viihtyi hyvin kun myös hän sai mieluisaa syötävää

"Hyvä"
4/6
Kirsi H.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella hyvä ruoka, hieman liian suuret annokset. Viinilista olisi voinut olla monipuolisempi. Kaikki ruoka annokset olivat todella hyviä. Friteerattu rapu maistui ravulle eikä taikinalle. Lammas oli erinomaista ja kana mehevää. Todella hyvä kokemus. Suosittelen.

Lisää kohteesta Ravintola Sagun, Lahti

Nepalilainen ravintola Sagun sijaitsee Lahdessa, Vuorikadulla. Maukas ja mausteinen ruoka valmistetaan tuoreista raaka-aineista, autenttisin reseptein, mikä maistuu ja näkyy vastustamattoman maukkaissa ja kauniin värikkäissä annoksissa. Raaka-aineissa suositaan suomalaisia raaka-aineita aina kun mahdollista. Sagunin ruoka ja ruoanlaitto edustavat myös kehoa ja mieltä energisoivaa, tasapainoista ja terveellistä ruokavaliota, joka sopii kaikenikäisille herkuttelijoille.

Sagunin menulta löytyy monipuolinen kirjo autenttisia, toinen toistaan houkuttelevampia nepalilaisia erikoisuuksia. Lista on pitkä, mutta helposti hahmotettavissa. Niin liha-, merenherkku- ja kanaruokien kuin kasvisruokien ystävät löytävät valintansa omista osioistaan, ja ystävällinen henkilökunta on aina valmis suosittelemaan. Myös perinteisessä tandooriuunissa, esimerkiksi kanasta ja lampaasta valmistettuja annoksia on moneen makuun. Kaikkiin annoksiin kuuluu ilman erillistä tilausta basmatiriisiä, tandoori-naanleipää, raikasta raita-jogurttikastiketta ja viilentävää salaattia. Nälkäisimmät voivat toki tilata annostensa seuraksi ekstrana edellä mainittujen lisäksi myös rapeaa papad-leipää, makoisaa chutneya sekä valkosipulilla tai juustolla lisämehevöitettyä naania – täyteläisiä jälkiruokia unohtamatta. Arkipäivisin Sagunissa on tarjolla päivittäin vaihtuva lounasbuffet. Makuelämyksistä nautitaan selkeässä, tummaa puuta ja punaisia tekstiilejä suosivassa sisustuksessa, kristallikruunujen alla. Ja kiireisempien herkuttelijoiden mieliksi, kaikki annokset on otettavissa myös mukaan.