Arvostelut: Ravintola Rivoli

Keskustaranskalainen
Loistava
5.2/6
65 arvostelua
Ravintola Rivoli Helsinki image 1
Ravintola Rivoli Helsinki image 2
Ravintola Rivoli Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

65 Ravintola Rivoli arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Rivoli annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.2/6
65 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Melu:Erittäin miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Tunnelma:Loistava
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Jukka K.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Perinteinen laaturavintola, rauhallinen tunnelma jossa taustamusiikkia niin hiljaa että keskustelu onnistuu ääntä korottamatta. Ruoka mainiota ranskalaihenkistä . Ei liian fine dining. Asiakkaat puskasta kokopukuun mutkattomasti.

"Erinomainen"
6/6
inkeri T.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Onnistunut ilta kaikkineen: - henkilöstö hoiti tehtävät ammattimaisesti ja loivat viihtyisän tunnelman kauniiseen ravintolaan - ruoka ja juomat, joista annettiin selkeästi tietoa, sopivat loistavasti yhteen - voimaannuttava ilta

"Erinomainen"
6/6
Vappu I.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Loistokas italialainen ilta. Ihabat ruuat, taiten valitut ja esitellyt viinit sekä Rivolin takuuvarma palvelu. Tryffelitagliatelle ili parasta ikinä. Rivoli on se paikka, jonne vien mieheni tai vieraani nauttimaan erityisiä tapauksia.

"Erinomainen"
6/6
Lasse L.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

The best restaurant in Helsinki: laid-back but never compromising the high quality of food and service. Extra points for the unique atmosphere and seating which allows you to really enjoy the evening in all peace (as compared to all the tightly-packed places). Highly recommended.

"Upea"
5/6
MINNI K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Oli nostalgista tavata ystäväporukkaa vanhassa tutussa Rivolissa, jossa tunnelma oli iloisen vapautunut. Ruoka oli hyvää, joskin forelliannoksessa öljyisten, hieman kovien paistinperunoiden sijaan olisi herkullisempi vaihtoehto ollut perunamuussi. Jälkiruoka creme brule oli aivan taivaallisen herkullinen. Tarjoilu oli koko iltapäivän ajan nopeaa ja asiallista. Pikkumoka tarjoilijalle tosin sattui, hän ei kunnolla kuunnellut tilausta, vaan toi juoman jääpaloilla, vaikka tilasin sen nimenomaan ilman jäitä. Kokonaisuutena käynti Ravintola Rivolissa oli miellyttävä kokemus. SUOSITTELEN!

"Okei"
3/6
Outi M.kuusi kuukautta sitten · 18 arvostelua

Ravintola Rivoli on miellyttävän rauhallinen lounasaikaan ja neljän hengen loosheissa voi keskustella kenenkään häiriintymättä tai häiritsemättä. Lounaalla nauttimamme toast skagen oli makuuni liian sipulinen, jota terästi vielä koristeena olleet raa'at punasipulirenkaat. Pääruuaksi tilaamani päivän pasta-annos (simpukoita ja mustekalaa) oli todellinen pettymys eikä mitenkään hintansa arvoinen. Tällä kertaa ruoka ei valitettavasti ollut aikaisempien käyntieni veroista, mutta aion toki mennä uudelleen, koska tiedän keittiön pystyvän parempaankin.

Uusi"Upea"
5/6
Riikka J.päivä sitten · 1 arvostelu

Ravintola Rivolissa oli rento ja hyvä palvelu, erinomaista ruokaa ja kauniit kattaukset. Tosin sisareni taisi jäädä vähän nälkäiseksi, eli annoskoot eivät olleet mitään suuren suuria. Kaiken kaikkiaan mukava kokemus, tulemme varmasti uudestaan.

"Erinomainen"
6/6
Jukka M.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintola Rivolissa on loistava miljöö ja aina vaan erinomainen ruoka ja hieno viinilista - kohtuuhintainen tasoon nähden! Suosittelen lämpimästi kaikille ranskalaisen keittiön ystäville monikymmenvuotisella kokemuksella.

"Erinomainen"
6/6
Juha L.vuosi sitten · 4 arvostelua

Tämä tylsää pakko 25 sanaa!!!! Ravintola Rivolin lounas täydellinen. Palvelu toimi, hinnat hyvät ja pääasia ruoka erinomaista. Ja vanha tyylikäs sisustus. Bravo, bravo, bravoo! Kiitos.

"Erinomainen"
6/6
Kyösti R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Pöytävaraus sujui helposti internetin kautta. Varauksesta muistutettiin sähköpostilla jokunen päivä ennen tilaisuutta. Vastaanotto oli ystävällistä. Ravintolamiljöö on siisti. Tarjoilu pelasi hyvin ja palvelu oli ystävällistä. Ruokia ei joutunut odottelemaan liian kauan. Annokset olivat sopivan kokoisia ja ruoka hyvää. Suosittelen jatkossakin paikkaa ystävilleni.