Arvostelut: Ravintola Rivoli

Loistava
5.1/6
81 arvostelua
Ravintola Rivoli Helsinki image 1
Ravintola Rivoli Helsinki image 2
Ravintola Rivoli Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

81 Ravintola Rivoli arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Rivoli annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.1/6
81 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Palvelu:Loistava
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Matti R.kahdeksan päivää sitten · 4 arvostelua

Hieno kokemus! Hyvä palvelu ja ruoka. Rauhallinen, mutta ei unelias ilmapiiri. Klassinen, ranskalaistyyppinen sisustus, mannermainen tunnelma. Valitettavasti alkoholitonta olutta oli van yhtä laatua - mutta oli kuitenkin!

"Erinomainen"
6/6
Paula V.17 päivää sitten · 1 arvostelu

Mukava, rento ja lämmin ilmapiiri. Ruuat ja viinit hyviä. Osa ruuista ehkä turhan konstikkaita, mutta kuitenkin erinomaisia. Suosittelen. Ravintola on ollut viihtyisä kantapaikkamme pitkään. Paula

"Erinomainen"
6/6
Kari K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Olimme vakavien asioiden äärellä, tunnelma asiallinen mutta hillitty. Aprikoimme listaa. Tunnelma muodostui ahdistavaksi osan seurueesta riidellessä Milanon kavanrannan ravintoloista, kunnes tilanteen ratkaisi Loistava tarjoilija, rakastuimme!!

"Erinomainen"
6/6
Tessa L.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ihanan lämmin ja autenttinen tunnelma. Hyvä palvelu, molemmat tarjoilijat loistavia ja huomioivat lapsiasiakkaan mukavasti. Ruoka oikein maistuvaa ja kiva ranskalaisesti perinteinen ruokalista. Tulen ehdottomasti uudestaan!

"Upea"
5/6
MINNI K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Oli nostalgista tavata ystäväporukkaa vanhassa tutussa Rivolissa, jossa tunnelma oli iloisen vapautunut. Ruoka oli hyvää, joskin forelliannoksessa öljyisten, hieman kovien paistinperunoiden sijaan olisi herkullisempi vaihtoehto ollut perunamuussi. Jälkiruoka creme brule oli aivan taivaallisen herkullinen. Tarjoilu oli koko iltapäivän ajan nopeaa ja asiallista. Pikkumoka tarjoilijalle tosin sattui, hän ei kunnolla kuunnellut tilausta, vaan toi juoman jääpaloilla, vaikka tilasin sen nimenomaan ilman jäitä. Kokonaisuutena käynti Ravintola Rivolissa oli miellyttävä kokemus. SUOSITTELEN!

"Upea"
5/6
Juhani J.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Söimme kaksin kolmen ruokalajin päivällisen. Burgundin etanat -annos oli erilainen ja herkullinen. Punajuuricarpaccio oli myös todella hyvä. Pääruoaksi valitsimme merianturaa. Myös tässä kohtaa kokki Onnistui hyvin. Samaten onnistui suklaamousse, joka oli tavallista tukevampi ja maistuvampi, ei kuitenkaan liian makea. Creme brule oli ok, paitsi pinta, joka oli kärvähtänyt. Tämän kertomisella tarjoilijalle ei ollut mitään vaikutusta. Laskussa oli alkuun 35 euroa ylihintaa, mutta se korjattiin asianmukaisesti. Viinilistaa, jolta puuttui Edellisenä päivänä tyhjentynyt ”talon viini”, pidimme hyvänä, mutta ylihintaisena. Mielestämme laadukasta viiniä pitäisi ravintolassa saada alle 50 euron!

"Okei"
3/6
Outi M.kahdeksan kuukautta sitten · 18 arvostelua

Ravintola Rivoli on miellyttävän rauhallinen lounasaikaan ja neljän hengen loosheissa voi keskustella kenenkään häiriintymättä tai häiritsemättä. Lounaalla nauttimamme toast skagen oli makuuni liian sipulinen, jota terästi vielä koristeena olleet raa'at punasipulirenkaat. Pääruuaksi tilaamani päivän pasta-annos (simpukoita ja mustekalaa) oli todellinen pettymys eikä mitenkään hintansa arvoinen. Tällä kertaa ruoka ei valitettavasti ollut aikaisempien käyntieni veroista, mutta aion toki mennä uudelleen, koska tiedän keittiön pystyvän parempaankin.

"Upea"
5/6
Riikka J.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintola Rivolissa oli rento ja hyvä palvelu, erinomaista ruokaa ja kauniit kattaukset. Tosin sisareni taisi jäädä vähän nälkäiseksi, eli annoskoot eivät olleet mitään suuren suuria. Kaiken kaikkiaan mukava kokemus, tulemme varmasti uudestaan.

"Erinomainen"
6/6
Juha L.vuosi sitten · 4 arvostelua

Tämä tylsää pakko 25 sanaa!!!! Ravintola Rivolin lounas täydellinen. Palvelu toimi, hinnat hyvät ja pääasia ruoka erinomaista. Ja vanha tyylikäs sisustus. Bravo, bravo, bravoo! Kiitos.

"Erinomainen"
6/6
Jukka M.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintola Rivolissa on loistava miljöö ja aina vaan erinomainen ruoka ja hieno viinilista - kohtuuhintainen tasoon nähden! Suosittelen lämpimästi kaikille ranskalaisen keittiön ystäville monikymmenvuotisella kokemuksella.