Ravintola Olo – Tietoja
Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Olo
Keittiö on Olon sydän. Se ammentaa inspiraationsa Suomen upeasta luonnosta, vaihtuvista vuodenajoista ja puhtaudesta. Meillä ruuassa näkyvät muistot: lapsuus, entiset ja nykyiset työntekijät sekä perinteet. Ruokaa valmistetaan käyttäen uusimpia tekniikoita sulassa sovussa perinteisten tapojen kanssa: keittiössä grillataan, savustetaan, pikkelöidään ja fermentoidaan. Menu ja annokset kehittyvät jatkuvasti, sillä niihin kelpaavat vain päivän parhaat raaka-aineet. Näiden muuttuminen haastaa meidät antamaan kaikkemme joka päivä. Se myös mahdollistaa kehittymisen ja uuden löytämisen. Siksi ruokamme on spontaania, jännittävää ja yllätyksellistä.
Usein kysytyt kysymykset
Tarjoileeko ravintola Ravintola Olo gourmet-ruoka ruokaa?
Onko ravintolassa Ravintola Olo pysäköintitilaa?
Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Olo?
Olon annoksissa näkyy myös intohimo työtä ja ruokaa kohtaan. Kaikki Olon keittiössä jakavat sen saman tunteen – rakkauden ruokaan. Sen rakkauden ja aidon lämmön haluamme välittää myös vieraillemme, oikeille tähdillemme. Loppujen lopuksi hieno ateria ei ole vain ruokaa ja juomaa – se on ennen kaikkea tunnepohjainen kokemus, jossa mikään yksityiskohta ei ole toista tärkeämpi. Ravintola Olo tarjoaa pohjoismaisen makumatkan, jonka kulmakivinä ovat korkealuokkaiset raaka-aineet ja selkeä, moderni makumaailma. Herkullisen elämyksen täydentää viinivalikoimamme, joka keskittyy erityisesti pientuottajiin. Meillä Olossa elää myös intohimo työtä kohtaan, ja me kaikki jaamme saman tunteen: rakkauden ruokaan. Sen rakkauden ja lämmön haluamme välittää myös vieraillemme. Tervetuloa nauttimaan.