Arvostelut: Ravintola Nooa

Turunsatamakansainvälinen
Loistava
5.1/6
341 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta

341 Ravintola Nooa arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Nooa annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.1/6
341 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Harri T.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Kokonaisuus Loistava ja Taso on Turun Paras kaikilta osin, niin palvelu, ruoka ja miljöö

"Erinomainen"
6/6
Susan H.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella hyvää ruokaa, ihania makuyhdistelmiä ja kauniita annoksia. Jälkiruoka kruunasi kaiken. Henkilökunta on mukavaa ja tilat ovat viihtyisät ja maisemat kohdillaan. Voin mielelläni suositella NOOAA!

"Erinomainen"
6/6
Heino S.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka hyvää ja sitä oli sopivan tuhti annos, alkupala oli todella maukas. Palvelu pelasi ja oli ammattimaista ja tarjoilijat osasivat auttaa juomien valinnassa. Paikkana erinomaisen viihtyisä

"Erinomainen"
6/6
Maija S.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli todella hyvää ja palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Tunnelma oli rento, mutta samalla ylellinen. Kattoterassilta oli upeat näkymät jokirantaan. Mielelläni käyn uudelleen!

"Hyvä"
4/6
Anne S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kävimme perjantai-iltana klo 18 syömässä. Ruoka oli aivan loistavaa! Seurueemme söi 3 eri pääruokaa ja 3 jälkiruokaa (1maidoton) ja kaikki olivat todella tyytyväisiä annoksiinsa! Palvelu sen sijaan herätti ihmetystä. Tilasimme alkujuomat samaan aikaan, mutta tarjoilija toi ainoastaan alkoholittomat juomat nopeasti. Tiedustelin vartin kuluttua kahden henkilön tilaamia viinilasillisia, johon tarjoilija sanoi tuovansa ne myöhemmin kun hän kaataa ne laseihin siinä pöydässä.??? Istuimme ravintolassa 2,5 tuntia. Missään vaiheessa meiltä ei kysytty saisiko olla lisää viiniä, alkoholitonta olutta tai lapsille mehua. Seurueemme kahden henkilön (alkujuomaksi tilaamat) tyhjät olutpullot olivat pöydässä koko ateriointimme ajan eikä heiltä kysytty ottaisivatko he mahdollisesti ruuan kanssa toiset. Ravintola oli kyllä ajoittain täynnä, mutta tarjoilijoita pyyhälsi ohitsemme jatkuvasti, eikä kukaan tuntunut kiinnittävän huomiota meihin paitsi ruokaa tuodessaan. Lisäksi kahden henkilön tilaamista espressoista tuotiin vain toinen. Palvelu oli kyllä ystävällistä silloin kun sitä saimme.

"Upea"
5/6
Hanne I.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kuuden hengen seurueemme valitsi maistelumenun. Se oli todella herkullinen, erikoisia ja oivaltavia makupareja ja kaunis asettelu. Palvelu oli ystävällistä. Kuuden ruokalajin maistelumenun tarjoiluun ja syömiseen kului aikaa melkein 3,5 tuntia. Ravintola on todella kauniisti sisustettu ja upealla paikalla Aurajoen rannassa. Ei kuitenkaan jäykällä tavalla "liian hieno" vaan rento ja viihtyisä. Jos jotain kokemuksestamme olisin muuttanut niin tilassa kuului vaimeasti jonkun musiikin bassoäänet, vähän kuin jostain seinän takaa. Musiikkia ei täydessä salissa edes kunnolla kuullut, vain epämääräiset bassoäänet. Tila ei olisi tarvinnut musiikkia ollenkaan, ja jos halutaan taustamusiikkia, paremmin olisi sopinut joku rauhallinen pianomusiikki tms, ei bassonjumputus. Joka tapauksessa, iso kiitos keittiölle ja tarjoilijoille mainiosta illasta!

"Okei"
3/6
Jukka T.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintola on nykymuodossaan hiukan ahdas ja kahden hengen pöydät pieniä. Alkajaisiksi tarjotut keittiön terveiset olivat molemmat hyviä ja siitä iso plussa. Neljän ruokalajin Menu Nooan alkuruoat olivat hyvin ideoituja ja etenkin "Kirjolohta Kasnäsista" erittäin maukas. Pääruoka (naudan ulkofilettä ja häränrintaa) oli kuitenkin melko tavanomainen samoin kuin jälkiruokana tarjottu suklaaganache. Menun viinipakettiin kuuluvat viinit sopivat osittain hyvin yhteen ruokien kanssa (esim. kirjolohi / Chardonnay Itävallasta sekä jälkiruoka ja ranskalainen Banyuls), mutta pääruoan kanssa tarjottu nuori ja yleisesti laadukas Barolo ei oikein tukenut tämäntyyppistä vahvaa liharuokaa. Nämä ovat tietysti aina makuasioita mutta itse olisimme valinneet osittain toisenlaiset viinit. Ruokailuvälineiden kattaukseseen voisi valita naudanlihalle pihviveitset tavallisten ruokaveitsien tilalle. Ravintolan henkilökunnan palvelu oli kokonaisuutena ystävällistä. Tyhjien viinilasien ja leipäpussin keräämiseen voisi kuitenkin kiinnittää tarkempaa huomiota, koska pieneen pöytäämme ehti ajoittain kertyä vähän liikaa tavaraa. Emme ole käyneet Nooassa aikaisemmin, mutta verraten muihin tämän profiilin ja hintatason mukaisiin ravintoloihin Turussa, Nooalla on tämän käyntimme perusteella arvioituna jonkin verran parantamisen varaa. Kehitykselle on kuitenkin kaikki edellytykset ja tulemme todennäköisesti ensi vuoden puolella uudelleen.

"Hyvä"
4/6
Kirsti L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintola on kivassa paikassa joen rannalla vierassataman vieressä. Palvelu oli ystävällistä ja huomaavaista, mikä oli positiivinen yllätys tuttavieni kokemusten jälkeen. Pari palaa leipää tuotiin pöytään paperipussissa. Ruokalista ja menu-lista ovat hyvin rajoittuneet, samoin viinilista, siksi annoin vain arvosanan 4. Cocktail-lista oli hvyin pitkä. Menu 53 euroa sisälsi kaksi vaihtoaehtoa alkupalaksi ja kaksi vaihtoehtoa pääruuaksi, jälkiruoka oli jugurttisorbetti. Emme valinneet menuta vaan mieheni tilasi Angus-hampurilaisen ja minä tilasin juustoalkupalan, saman, joka oli vaihtoehtona menussa, ja paistetun siian. Minun ruokani olivat erinomaisia, todella herkullisia. Hampurilainen oli huono kokemus. Jälkiruoaksi tilasin saksanpähkinäjäätelön. Sa oli periaatteessa uunijäätelö, jossa oli mansikoita ja kukkasia ja jäätelöä myös kastikkeena. Erittäin kaunis ja herkullinen. Ravintola on miellyttävän hiljainen, siis ei kovaa musiikkia. Sisustus yksinkertainen, mikä sopii rannalle. Menen mielelläni uudelleen kokeilemaan menun sisäfilettä.

"Erinomainen"
6/6
Jussi L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Syötiin Nooa-menut, eli 4 ruokalajia ja kaikki olivat poikkeuksetta hyviä! Alkupalan sienitartaletti oli hyvää, mutta siika vielä parempaa ja ehkä annoksista itselle mieluisin. Toi kesän mieleen raikkaudellaan ja mukana tarjoiltu chardonnay oli sekin hyvin toimiva. Oltiin maanantai-iltana ja pitkään ainoat asiakkaat paikalla, eli ehkä henkilökunnalla oli keskimääräistä enemmän aikaa panostaa kuin yleensä, muttei tietenkään vähennä pisteitä. Henkilökunta oli hyvin ystävällistä ja huolehti sopivalla tahdikkuudella meistä. Kuunteli ystävällisesti omat horinat ja jutteli takaisin niitä näitä, muttei jäänyt roikkumaan liikaa. Kyllä ite meen uudestaan!

"Hyvä"
4/6
Aino N.vuosi sitten · 3 arvostelua

Jouduimme odottamaan vapaata pöytää 40 minuuttia, vaikka olimme varanneet pöydän. Odotusaika oli todella pitkä ja sinä aikana tarjoilijat olisivat voineet edes pahoitella asiaa tai olla jollain tavalla kontaktissa meihin. Me olimme ensimmäisenä odottamassa pöytää ja jäimme silti viimeisiksi, jotka sai pöydän. Itsekin tarjoilijan työtä tehneenä, ymmärrän kyllä tilanteen, että jos pöytiä ei ole, niin ei niitä ole, ei sille mitään voi. Asiakas on kuitenkin syytön siihen tilanteeseen ja edes jokin kontakti sen 40 min aikana olisi ollut jees, ei olis tuntunu nii pitkältä ajalta. Meillä ei onneksi ollut kiire mihinkään ja kun lopulta päästiin pöytään, asiaa pahoiteltiin kyllä paljon ja tarjottiin skumpat. Tarjoilijamme oli todella mukava ja palvelualtis. Ja ruoka oli tietysti iha perfect! :) lopulta kaikki meni hienosti.