FI
Ravintola Nooa Turku image 1
Ravintola Nooa Turku image 2
Ravintola Nooa Turku image 3
Ravintola Nooa Turku image 4
Ravintola Nooa Turku image 5
Ravintola Nooa Turku image 6
Ravintola Nooa Turku image 7
Ravintola Nooa Turku image 8
Ravintola Nooa Turku image 9
Ravintola Nooa Turku image 10
Ravintola Nooa Turku image 11
Ravintola Nooa Turku image 12
Ravintola Nooa Turku image 13
Ravintola Nooa Turku image 14
Ravintola Nooa Turku image 15

Ravintola Nooa

Turunsatama · Kansainvälinen · 
Loistava
5.0/6
232 Reviews

Ravintola Nooa – Tietoja

Turun ravintola Nooa toivottaa kaikki tervetulleiksi nauttimaan jokirannan maisemista koko ravintolan mittaiselle kattoterassille tai ravintolaan korkeiden lasiseinien suojaan. Ravintola Nooa on turkulaisten ravintoloitsijapariskunnan Carola ja Tero Sintosen yhteistyöhanke vierasvenesatamassa yrittäjänä toimivan Toni Ljungqvistin kanssa, jolla uudistetaan vierasvenesataman palveluita ja tarjotaan mahdollisuus nautiskella hyvästä säästä terassilla aurinkotuoleilla – sekä tietysti myös herkullisesta ruuasta! Monissa ravintoloissa keittiömestarina toiminut, ja edelleen Tårgetissa operatiivisena johtajana toimiva Simo Hallikainen pitää huolen ravintola Nooan rennosta, mutta korkealaatuisesta tarjonnasta. Herkkujen valmistumista voi ihastella avokeittiössä, mikä on Suomen ravintolapiireissä uusinta uutta.

Osoite

Ravintola Nooa
Läntinen Rantakatu 57
20100 Turku

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 14:00
perjantai
11:00 - 14:00
16:00 - 00:00
lauantai
12:00 - 00:00
sunnuntai
14:00 - 21:00
maanantai
11:00 - 14:00
16:00 - 22:00
tiistai
11:00 - 14:00
16:00 - 22:00
keskiviikko
11:00 - 14:00
16:00 - 22:00
torstai
11:00 - 14:00
16:00 - 22:00

Lisää ravintolasta Ravintola Nooa, Turku

Kolmimetristen ikkunoiden ja tummien lautaseinien verhoama Nooa on rento kaupunkilaisten kohtaamispaikka. Läntisellä Rantakadulla sijaitsevaan Nooaan on helppo poiketa lounaalle tai illalliselle. Arkkitehtitoimisto Haroma & Partnersin suunnittelemassa ravintolassa riittää tilaa isommallekin porukalle, sillä ravintolassa on noin 100 asiakaspaikkaa ja kattoterassin ja laituriterassin avulla istumapaikkoja on lähes 300. Ravintola Nooa keskittyy yhdistelemään pohjoismaalaista ja kansainvälistä keittiötä. Tärkeintä on makujen raikkaus ja sopusointu. Ravintolasta huokuu kiireetön ja rento tunnelma. Ohi lipuvia veneitä katsellessa onkin helppo huokaista ihastuksesta ja keskittyä nautiskelemaan hetkestä.

Ravintola Nooa on myös hyvä jokirannassa kävelyn taukopaikka, sillä Nooa sijaitsee aivan Förin vieressä. Tai mitä jos tänä kesänä kokeilisit jopa sähköllä toimivia Låna-piknikveneitä? Niitä voi myös ravintolan Nooan toisesta päädystä. Lounaan tai illallisen lisäksi voit pysähtyä nauttimaan laituriterassilla kylmiä tai kuumia juotavia. Ja pysähtyminen kannattaa, sillä ravintola tarjoaa varmasti yhden Turun kauneimmista paikoista katsoa auringonlaskua. Varmista siis pöytäsi Turun uusimmasta ravintolatulokkaasta ja löydä itsellesi uusi lempiravintola. Tervetuloa nauttimaan! Pääset ravintolaan helposti keskustasta kävellen, pyörällä tai voit parkkeerata autosi jokirannan parkkipaikoille. Keskusta pääset kätevästi myös bussilla 1.

232 Ravintola Nooa Arvostelua

"Erinomainen"6/6
Jussi O.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvä palvelu ja viihtyisä ravintola. Ruoka oli mahtavaa ja muutama kokin tervehdys teki vaikutuksen. Tunnelmallinen ravintola kauniilla paikalla jokivarressa, ei voi mennä oikein mitään vikaan. Toivottavasti taso pysyy samanlaisena jatkossakin, sillä aiomme varmasti käydä !

"Erinomainen"6/6
Sari B.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Nooassa oli hyvä ruoka ja mukava palvelu, tunnelma mukava, sisustus trendikäs. Sijainti yvä varsinkin kesäaikaan, talvella vähän sivussa muussa kaikesta, mutta kuitenkin hyvien yhteyksien päässä.

"Erinomainen"6/6
Aki L.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka, palvelu ja miljöö loistavat! Nooa-menun maut erinomaiset ja annoskoot juuri sopivat. Startteri ja keittiön tervehdys suussa sulavia. Oli hieno ilta, suuri kiitos henkilökunnalle! :)

"Erinomainen"6/6
Sara K.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvää ruokaa, monipuolinen ja kekseliäs menu, hienot puitteet ja loistavat tarjoilijat. Ainoastaan hieman kummallinen soittolista pilasi tunnelmaa, joka oli muuten ensiluokkainen. Suosittelen ravintola Nooaa ehdottomasti!

"Hyvä"4/6
Anne S.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kävimme perjantai-iltana klo 18 syömässä. Ruoka oli aivan loistavaa! Seurueemme söi 3 eri pääruokaa ja 3 jälkiruokaa (1maidoton) ja kaikki olivat todella tyytyväisiä annoksiinsa! Palvelu sen sijaan herätti ihmetystä. Tilasimme alkujuomat samaan aikaan, mutta tarjoilija toi ainoastaan alkoholittomat juomat nopeasti. Tiedustelin vartin kuluttua kahden henkilön tilaamia viinilasillisia, johon tarjoilija sanoi tuovansa ne myöhemmin kun hän kaataa ne laseihin siinä pöydässä.??? Istuimme ravintolassa 2,5 tuntia. Missään vaiheessa meiltä ei kysytty saisiko olla lisää viiniä, alkoholitonta olutta tai lapsille mehua. Seurueemme kahden henkilön (alkujuomaksi tilaamat) tyhjät olutpullot olivat pöydässä koko ateriointimme ajan eikä heiltä kysytty ottaisivatko he mahdollisesti ruuan kanssa toiset. Ravintola oli kyllä ajoittain täynnä, mutta tarjoilijoita pyyhälsi ohitsemme jatkuvasti, eikä kukaan tuntunut kiinnittävän huomiota meihin paitsi ruokaa tuodessaan. Lisäksi kahden henkilön tilaamista espressoista tuotiin vain toinen. Palvelu oli kyllä ystävällistä silloin kun sitä saimme.

"Upea"5/6
Hanne I.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kuuden hengen seurueemme valitsi maistelumenun. Se oli todella herkullinen, erikoisia ja oivaltavia makupareja ja kaunis asettelu. Palvelu oli ystävällistä. Kuuden ruokalajin maistelumenun tarjoiluun ja syömiseen kului aikaa melkein 3,5 tuntia. Ravintola on todella kauniisti sisustettu ja upealla paikalla Aurajoen rannassa. Ei kuitenkaan jäykällä tavalla "liian hieno" vaan rento ja viihtyisä. Jos jotain kokemuksestamme olisin muuttanut niin tilassa kuului vaimeasti jonkun musiikin bassoäänet, vähän kuin jostain seinän takaa. Musiikkia ei täydessä salissa edes kunnolla kuullut, vain epämääräiset bassoäänet. Tila ei olisi tarvinnut musiikkia ollenkaan, ja jos halutaan taustamusiikkia, paremmin olisi sopinut joku rauhallinen pianomusiikki tms, ei bassonjumputus. Joka tapauksessa, iso kiitos keittiölle ja tarjoilijoille mainiosta illasta!

"Okei"3/6
Jukka T.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintola on nykymuodossaan hiukan ahdas ja kahden hengen pöydät pieniä. Alkajaisiksi tarjotut keittiön terveiset olivat molemmat hyviä ja siitä iso plussa. Neljän ruokalajin Menu Nooan alkuruoat olivat hyvin ideoituja ja etenkin "Kirjolohta Kasnäsista" erittäin maukas. Pääruoka (naudan ulkofilettä ja häränrintaa) oli kuitenkin melko tavanomainen samoin kuin jälkiruokana tarjottu suklaaganache. Menun viinipakettiin kuuluvat viinit sopivat osittain hyvin yhteen ruokien kanssa (esim. kirjolohi / Chardonnay Itävallasta sekä jälkiruoka ja ranskalainen Banyuls), mutta pääruoan kanssa tarjottu nuori ja yleisesti laadukas Barolo ei oikein tukenut tämäntyyppistä vahvaa liharuokaa. Nämä ovat tietysti aina makuasioita mutta itse olisimme valinneet osittain toisenlaiset viinit. Ruokailuvälineiden kattaukseseen voisi valita naudanlihalle pihviveitset tavallisten ruokaveitsien tilalle. Ravintolan henkilökunnan palvelu oli kokonaisuutena ystävällistä. Tyhjien viinilasien ja leipäpussin keräämiseen voisi kuitenkin kiinnittää tarkempaa huomiota, koska pieneen pöytäämme ehti ajoittain kertyä vähän liikaa tavaraa. Emme ole käyneet Nooassa aikaisemmin, mutta verraten muihin tämän profiilin ja hintatason mukaisiin ravintoloihin Turussa, Nooalla on tämän käyntimme perusteella arvioituna jonkin verran parantamisen varaa. Kehitykselle on kuitenkin kaikki edellytykset ja tulemme todennäköisesti ensi vuoden puolella uudelleen.

"Hyvä"4/6
Kirsti L.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintola on kivassa paikassa joen rannalla vierassataman vieressä. Palvelu oli ystävällistä ja huomaavaista, mikä oli positiivinen yllätys tuttavieni kokemusten jälkeen. Pari palaa leipää tuotiin pöytään paperipussissa. Ruokalista ja menu-lista ovat hyvin rajoittuneet, samoin viinilista, siksi annoin vain arvosanan 4. Cocktail-lista oli hvyin pitkä. Menu 53 euroa sisälsi kaksi vaihtoaehtoa alkupalaksi ja kaksi vaihtoehtoa pääruuaksi, jälkiruoka oli jugurttisorbetti. Emme valinneet menuta vaan mieheni tilasi Angus-hampurilaisen ja minä tilasin juustoalkupalan, saman, joka oli vaihtoehtona menussa, ja paistetun siian. Minun ruokani olivat erinomaisia, todella herkullisia. Hampurilainen oli huono kokemus. Jälkiruoaksi tilasin saksanpähkinäjäätelön. Sa oli periaatteessa uunijäätelö, jossa oli mansikoita ja kukkasia ja jäätelöä myös kastikkeena. Erittäin kaunis ja herkullinen. Ravintola on miellyttävän hiljainen, siis ei kovaa musiikkia. Sisustus yksinkertainen, mikä sopii rannalle. Menen mielelläni uudelleen kokeilemaan menun sisäfilettä.

"Hyvä"4/6
Aino N.kuukausi sitten · 3 arvostelua

Jouduimme odottamaan vapaata pöytää 40 minuuttia, vaikka olimme varanneet pöydän. Odotusaika oli todella pitkä ja sinä aikana tarjoilijat olisivat voineet edes pahoitella asiaa tai olla jollain tavalla kontaktissa meihin. Me olimme ensimmäisenä odottamassa pöytää ja jäimme silti viimeisiksi, jotka sai pöydän. Itsekin tarjoilijan työtä tehneenä, ymmärrän kyllä tilanteen, että jos pöytiä ei ole, niin ei niitä ole, ei sille mitään voi. Asiakas on kuitenkin syytön siihen tilanteeseen ja edes jokin kontakti sen 40 min aikana olisi ollut jees, ei olis tuntunu nii pitkältä ajalta. Meillä ei onneksi ollut kiire mihinkään ja kun lopulta päästiin pöytään, asiaa pahoiteltiin kyllä paljon ja tarjottiin skumpat. Tarjoilijamme oli todella mukava ja palvelualtis. Ja ruoka oli tietysti iha perfect! :) lopulta kaikki meni hienosti.

"Hyvä"4/6
Merita L.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Tilasimme vain "helpot" pääruoat (black angus beef burger), koska nälkä ei ollut kova ja ajattelimme näin saavamme ruoat pian, mutta niiden tuleminen kesti 45 minuuttia! Lisäksemme ravintolassa oli arviolta 10 ihmistä, ei yhtään suurta seuruetta. Keittiössä hääri kolme ihmistä. Ruoka oli kylmää meillä molemmilla ja pihvi lähes kypsää jauhelihaa. Pyysimme mediumina, joten ilmeisesti annokset olivat jääneet jonnekin odottelemaan... Mitään vihreää ei ollut tarjolla alkuruoissa eikä pääruoan lisukkeena. Perunat olivat hyvä ja maukas lisuke hampurilaisen kanssa ja niitä oli paljon. Kaipasimme kuitenkin jotain raikasta annokseen. Lähtiessämme henkilökunnalla oli hauskaa keskenään, kukaan ei ehtinyt millään lailla huomioimaan poistuvia asiakkaita. Tarjoilu oli muuten ystävällistä ja kankaiset lautasliinat plussaa. Ei tarvitse kuitenkaan ehkä toiste mennä.

2 Henkilöä
Tämän ravintolan saatavuudesta ei ole tietoja.
Tänään (perjantai)
tammikuu 2018
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika: