Arvostelut: Ravintola N:o 11

Loistava
5.2/6
102 arvostelua
Tämä ravintola on lopettanut toimintansa.
Ei hätää – tarjolla on tuhansia muita ravintoloita koettavaksi.
Tutki muita ravintoloita
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Mamma Rosa

Töölö
5.0/61586
Mamma Rosa

Treffi Pub & Bistro

Herttoniemi
4.8/61454
Treffi Pub & Bistro

102 Ravintola N:o 11 arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola N:o 11 annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.2/6
102 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Loistava
Melu:Erittäin miellyttävä
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Katja N.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ihana, vanhanajan tunnelmaa huokuva kortteliravintola. Ruoka oli maittavaa ja tarjoilijan herrasmiesmäinen ja asiantunteva käytös teki erityisesti vaikutuksen. Näitä paikkoja on enää vähän olemassa. Ehdottomasti pitää tulla uudestaan.

"Erinomainen"
6/6
Anneli T.neljä kuukautta sitten · 2 arvostelua

Erittäin hyvä ruoka, erinomainen palvelu, ihastuttava ja asiantunteva vanha herra palveli meitä. Tunnelmallinen ja nostalginen paikka, joka toivottavasti pysyy samanlaisena. Sekä tartarpihvi että maksapihvi olivat täydellisiä.😍

"Erinomainen"
6/6
Susanna S.neljä kuukautta sitten · 10 arvostelua

Lämmin tunnelma nostalgisessa ympäristössä. Palvelu oli ystävällistä ja maukkaat annokset. Tänne täytyy tulla toistekin.

"Erinomainen"
6/6
Karo K.viisi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Palvelu oli hyvin ystävällistä ja nopeaa. Ruoka oli oikein hyvää ja annokset olivat sopivan kokoisia. Erityisesti pidin maksa annoksesta. Hinnat olivat mielestäni Helsingin tasoa edullisempia.

"Upea"
5/6
Ilkka L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Luin eri arvosteluja Ravintola N:o 11:stä, ja mielessäni muodostui kuva hiukan nuhjuisesta yhden tarjoilijan ravintosalista, jossa on valkoiset pöytäliinat, riittävä ala carte -lista ja juomavalikoima, sekä nopea palvelu. Tämä mielikuva piti täydellisesti. Kiireisen pariskunnan pieni hääpäivän illallinen arki-iltana onnistui juuri niinkuin pitikin. Söin alkuruoaksi vihreän salaatin, joka oli varsin ruokainen papuineen ja oliiveineen, mutta hiukan etikkainen. Pääruuaksi kuhaa muusilla, sienikastikkeella ja vihanneksilla, palanpainikkeeksi Riesling. Kuha oli sopivan kypsää, sopivan suolaista ja siis maukasta. Muuten ei yllätyksiä. Annos oli suurikokoinen ja vei nälän. Maitoa välttävä vaimoni löysi listalta useamman vaihtoehdon, ja keittiö oli valmis säveltämään lisää. Lopulta päädyttiin medium pihviin paistetuilla perunoilla ja vihanneksilla, ilman kastiketta, palanpainikkeeksi Malbec. Turvallinen ja maistuva valinta. Jälkiruoaksi söimme sorbetin ja joimme lasilliset listan ainoaa jälkiruokaviiniä. Ei yllätyksiä tässäkään. Makeaa ja marjaisaa, mutta ei pikanttia. Palvelu oli altista ja ulkomaalaistaustainen tarjoilija säilytti etäisyyden. Söimme aika myöhään, ja muut ruokailuseurueet vaihtuivat iltajuomiaan nauttiviin rauhallisiin ikämiesryhmiin. Tykkäsimme hiukan kaurismäkeläisestä, persoonallisesta tunnelmasta. Kolmen ruokalajin ja kolmen kaadon illallinen kahdelle maksoi runsaat 100 euroa. Hinta/laatusuhde oli helsinkiläisravintolaksi kohdillaan. Voisin käydä uudestaan. Voin suositella, kunhan ei liikoja odota. Omilla odotuksilla 5/6.

"Upea"
5/6
Antti K.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Ravintola oli juuri niin hyvä, kuin mitä muista arvosteluista sain lukea. Annokset isoja ja ruoka hyvää. Vaimo tilasi pippuripihvin ja itse en voinut vastustaa wienin leikettä. Leike oli iso, hyvä että mahtui lautaselle. Alla oleva perunamuusi oli myös maukasta. Vaimo sai ensin vahingossa grillipihvin, mutta se korjattiin heti ja vahingosta hyvityksenä hän sai jälkiruokansa (ja minä sain ylimääräisenä kahvin jottei tarvitse ilman olla, kun toinen syö) ilmaiseksi. Pariin otteeseen sai erikseen keskittyä herättämään tarjoilijan huomio ja siitä miinus täysistä pisteistä. Paikan tunnelma hyvin kaurismäkeläinen. Pysäköinti voi olla haasteellista mutta muuten ravintola on hyvällä paikalla. Edellinen käynti siellä lähemmäs 20 vuotta sitten, täytyy ottaa takaisin aktiivisten käyntiravintoiloiden listalle.

"Upea"
5/6
Leo H.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä vastaanotto, hyvät ruuat, hyvät juomat. Mitä ihminen muuta odottaa kun menee "ulos syömään"? Oskarinleike mieluiten planeerattuna sekin kuten wienerleike, joka oli arvosanalla 9,5. Tunnelmallinen liian vähän pidätte "ääntä" eli mainostusta. Saatta olla kun en ole asunut talossa enää vähään aikaan että homma sujuu ilman mainostustakin. Olimme tyytyväisiä ja tulemme toistekin. Kurioteettina, Tätini Hilkka asui Kuusitie 15 ja oli ravintolan avajaisissa 1946. Vietettiin monet synttärit teillä. Viimeinenkin käynti hänen muistolleen pidimme muistotilaisuuden teillä. Itse asuin Kuusitie 6 A 26 vuosien 1971-1974 välin. PItäkää samaa tahtia yllä. Terveisin Leo Hellgrén

"Upea"
5/6
Paavo C.kaksi vuotta sitten · 2 arvostelua

Ravintola N:o 11 on meille hyvin tuttu. Tällä kertaa se tuntui ylittäneen itsensä: alkuruoaksi nauttimamme tartaripihvit olivat erinomaisia. Muikkuja tai silakoita ei ollut saatu tällä kertaa, mutta pyysimme valmistamaan kuhan grillaamalla, ja siitäkin tuli todella hyvää. Palvelu oli totutun ystävällistä. Palaamme varmasti.

"Upea"
5/6
Nilla N.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Ravintola N:o 11 oli viehättävän perinteinen, tunnelma "kaurismäkeläinen". Palvelu oli hyvää ja sujuvaa. Ja ennen kaikkea, ruoka oli erittäin hyvää, 6 hengen seurueessamme kaikki olivat hyvin tyytyväisiä valitsemiinsa annoksiin. Myös hinta-laatusuhde oli kohdallaan. Varmasti menen toistekin.

"Erinomainen"
6/6
Riitta S.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Suussasulavan herkullinen ruoka, erinomainen palvelu ja entisajan tyylikäs ravintolasali takasivat sen, että tapaamisemme sisarusten kanssa onnistui toivotulla tavalla. Ruokalista on koottu hienosti ja selkeästi eikä ole liian monia vaihtoehtoja. Hieno idea on oma lista perinteisistä annoksista kuten Oopperaleipä tai Metsästäjänleipä. Näitä ei uskoakseni saa enää mistään muualta. Kiitos!