Ravintola N:o 11

Meilahtikansainvälinen
Loistava
5.2/6
92 arvostelua
Ravintola N:o 11 Helsinki image 1
Ravintola N:o 11 Helsinki image 2
Ravintola N:o 11 Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola N:o 11 – Tietoja

Perinteitään kunnioittava Ravintola N:o 11 tarjoaa niin suomalaisia kuin kansainvälisiä tuttuja makuja hienossa vanhan ajan miljöössä Helsingin Meilahdessa. Ravintola avattiin alunperin jo vuonna 1946 samalle paikalle Pihlajatielle, jossa se edelleen toimii. Paikka tunnettiin pitkään Kuusihokkina monine lempinimineen, mutta vuodesta 2005 ravintola on toiminut jälleen alkuperäisellä nimellään N:o 11. Sekä ruoka- että viinilistat ovat koottu parhaita perinteitä noudattaen ja No:11 onkin ylpeä omasta taustastaan tarjoten vierailleen parasta, tartar-pihvistä vorschmackiin ja aina köyhiin ritareihin saakka.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
14:00 - 23:00

Osoite

Ravintola N:o 11
Pihlajatie 34
00270 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Perinteinen lohikeitto

9,10 €

Etanoita

valkosipuli-persiljavoissa
9,80 €

Tartarpihvi lisukkeineen

15,40 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola N:o 11, Helsinki

Viehättävässä Meilahden kaupunginosassa Helsingissä sijaitseva pitkän historian omaava Ravintola N:o 11 huokuu entisaikojen tyylikästä tunnelmaa niin ympäristönsä kuin ruokalistansa puolesta. Ravintolan keittiö tarjoaa erinomaista ja laadukasta vanhanajan kotiruokaa. Klassisella ruokalistalla näkyvät monipuolisesti niin suomalaiset, pohjoismaiset kuin kansainväliset perinteet. Erityisesti liharuokavalikoima on monipuolinen ja leikkeitä ja pihvejä löytyy moneen lähtöön. Tarjolla on myös monta herkullista kalavaihtoehtoa. Tyylikkäästi sisustetun ravintolasalin elementit ovat kauniita visakoivuisia seiniä, parkettilattioita ja Paavo Tynellin lamppuja myöten peräisin pääosin 1940-luvulta. Pihlajatiellä toisessa kerroksessa sijaitsevan ravintolan sali on värikkään historiansa aikana ollut niin taiteilijoiden kuin paikallisten asukkaiden suosiossa.

Ravintola N:o 11 ei yritä hienostella vaan luottaa yksinkertaiseen vanhaan ja hyväksi todettuun konseptiin ja perinteikkääseen linjaan. Kaunis alkuperäissisustuksen luoma miljöö ja perinteinen ruokalista tarjoavat mainion aikamatkan muutaman vuosikymmenen ajassa taaksepäin. Lisäksi loistava asiakaslähtöinen palvelu takaa nautinnollisen ruokaelämyksen. Vastaavaa tunnelmaa ja monia listalta löytyviä perinteisiä herkkuja on nykyään vaikea löytää muualta ja siksi N:o 11 onkin harvinainen ja arvostettava helmi Helsingin ravintolamaailmassa.

92 Ravintola N:o 11 arvostelua

Loistava
5.2/6
92 arvostelua
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Tunnelma:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Melu:Erittäin miellyttävä
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
"Erinomainen"
6/6
Kalle E.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Nostaliginen menneen ajan paikka, jossa alkuperäiset seinäpanelit, parkettilattia ja valaisimet tuovat tunnelmaa. Hyvä ja edullinen ruoka ja hyvä palvelu. Helppo oman rahan paikka. Voin suosittella lämpimästi.

"Erinomainen"
6/6
Mikko L.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintola on hieno aikakapseli. Ruokalistalla hyvällä tavalla kokoelma klassikkoannoksia joita alkaa kaivata muutaman vuoden teemoiltaan vaihtelelevien nykyravintoloiden tarjonnan jälkeen. Oivallusta ja ystävällistä palvelua. Suosittelen vilpittömästi.

"Erinomainen"
6/6
Minna V.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä ja maukas ruoka, mutta ravintolan siisteydessä parantamisen varaa: pöytien tuolien kankaissa tahroja ja kangas rikki, ikkunalaudalla käytetty hammastikku. Miljöö mielenkiintoinen aikamatka. Palvelu erittäin hyvää.