Quandoo
(FI) Suomi
5.1 /6 Loistava 68 arvostelua

Ravintola N:o 11

Meilahti Kansainvälinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Ravintola N:o 11

Perinteitään kunnioittava Ravintola N:o 11 tarjoaa niin suomalaisia kuin kansainvälisiä tuttuja makuja hienossa vanhan ajan miljöössä Helsingin Meilahdessa. Ravintola avattiin alunperin jo vuonna 1946 samalle paikalle Pihlajatielle, jossa se edelleen toimii. Paikka tunnettiin pitkään Kuusihokkina monine lempinimineen, mutta vuodesta 2005 ravintola on toiminut jälleen alkuperäisellä nimellään N:o 11. Sekä ruoka- että viinilistat ovat koottu parhaita perinteitä noudattaen ja No:11 onkin ylpeä omasta taustastaan tarjoten vierailleen parasta, tartar-pihvistä vorschmackiin ja aina köyhiin ritareihin saakka.

Aukioloajat

  • Maanantai 11:00 - 23:00
  • Tiistai 11:00 - 23:00
  • Keskiviikko 11:00 - 23:00
  • Torstai 11:00 - 23:00
  • Perjantai 11:00 - 23:00
  • Lauantai 14:00 - 23:00
  • Sunnutai Suljettu
Ravintola N:o 11, Pihlajatie 34, 00270 Helsinki

Filosofia

Viehättävässä Meilahden kaupunginosassa Helsingissä sijaitseva pitkän historian omaava Ravintola N:o 11 huokuu entisaikojen tyylikästä tunnelmaa niin ympäristönsä kuin ruokalistansa puolesta. Ravintolan keittiö tarjoaa erinomaista ja laadukasta vanhanajan kotiruokaa. Klassisella ruokalistalla näkyvät monipuolisesti niin suomalaiset, pohjoismaiset kuin kansainväliset perinteet. Erityisesti liharuokavalikoima on monipuolinen ja leikkeitä ja pihvejä löytyy moneen lähtöön. Tarjolla on myös monta herkullista kalavaihtoehtoa. Tyylikkäästi sisustetun ravintolasalin elementit ovat kauniita visakoivuisia seiniä, parkettilattioita ja Paavo Tynellin lamppuja myöten peräisin pääosin 1940-luvulta. Pihlajatiellä toisessa kerroksessa sijaitsevan ravintolan sali on värikkään historiansa aikana ollut niin taiteilijoiden kuin paikallisten asukkaiden suosiossa.

Ravintola N:o 11 ei yritä hienostella vaan luottaa yksinkertaiseen vanhaan ja hyväksi todettuun konseptiin ja perinteikkääseen linjaan. Kaunis alkuperäissisustuksen luoma miljöö ja perinteinen ruokalista tarjoavat mainion aikamatkan muutaman vuosikymmenen ajassa taaksepäin. Lisäksi loistava asiakaslähtöinen palvelu takaa nautinnollisen ruokaelämyksen. Vastaavaa tunnelmaa ja monia listalta löytyviä perinteisiä herkkuja on nykyään vaikea löytää muualta ja siksi N:o 11 onkin harvinainen ja arvostettava helmi Helsingin ravintolamaailmassa.

Esimerkkimenu

68 arvostelua

5.1 /6 Loistava 68 arvostelua
Tunnelma: loistava
Odotusaika: ei odotusaikaa
Laatu/Hinta: rahanarvoinen
Ruoka: taivaallinen
Melu: hiljainen
Palvelu: loistava
31 6
25 5
7 4
1 3
1 2
3 1
2 arvostelua tähän mennessä 6
01.06.2017 07:59

Koko seurueeni tuntee Ravintola 11:n hyvin jo vuosien takaa. Meillä on tapana tavata siellä, koska se on rauhallinen paikka, jossa voimme keskustella ilman häiritsevää melua ja nauttia tutusta hyvästä ruoasta kohtuulliseen hintaan.

1 arvostelu tähän mennessä 6
07.05.2017 15:20

Erinomainen ruoka ja ystävällinen tarjoilu. Kohtuu hinnat hyville klassikko ruuille. Hieno alkuperäinen 40 luvun sisustus mukavassa Taka-Töölössä. Helppo tulla myös julkisilla. Kannattaa ehdottomasti käydä syömässä erinomaista ruokaa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
23.04.2017 10:48

Erinomainen, nopea ja ystävällinen palvelu. Maittava ruoka. Ravintola on viihtyisä kortteliravintola, jonne voi joko piipahtaa tai tulla istumaan pidemmäksikin aikaa. Myös kabinetti tarjolla yksityistilaisuuksia varten.

1 arvostelu tähän mennessä 6
04.03.2017 12:36

Hyvä ruoka, hyvä palvelu, hyvä tunnelma. Valkoiset liinat ja klassinen, trendeistä välittämätön sisustus ja ruokalista ovat aivan parasta. Tarjoilija oli ystävällinen vanhan ajan tarjoilija ilman turhaa kiirettä tai hätäistä "maistuuko"-kysymystä. Muut asiakkaat olivat myös tunnelmallisia, juuri tähän ravintolaan sopivia.

1 arvostelu tähän mennessä 5
25.04.2017 07:23

Ravintola oli juuri niin hyvä, kuin mitä muista arvosteluista sain lukea. Annokset isoja ja ruoka hyvää. Vaimo tilasi pippuripihvin ja itse en voinut vastustaa wienin leikettä. Leike oli iso, hyvä että mahtui lautaselle. Alla oleva perunamuusi oli myös maukasta. Vaimo sai ensin vahingossa grillipihvin, mutta se korjattiin heti ja vahingosta hyvityksenä hän sai jälkiruokansa (ja minä sain ylimääräisenä kahvin jottei tarvitse ilman olla, kun toinen syö) ilmaiseksi. Pariin otteeseen sai erikseen keskittyä herättämään tarjoilijan huomio ja siitä miinus täysistä pisteistä. Paikan tunnelma hyvin kaurismäkeläinen. Pysäköinti voi olla haasteellista mutta muuten ravintola on hyvällä paikalla. Edellinen käynti siellä lähemmäs 20 vuotta sitten, täytyy ottaa takaisin aktiivisten käyntiravintoiloiden listalle.

2 arvostelua tähän mennessä 5
17.12.2016 21:32

Ravintola N:o 11 on meille hyvin tuttu. Tällä kertaa se tuntui ylittäneen itsensä: alkuruoaksi nauttimamme tartaripihvit olivat erinomaisia. Muikkuja tai silakoita ei ollut saatu tällä kertaa, mutta pyysimme valmistamaan kuhan grillaamalla, ja siitäkin tuli todella hyvää. Palvelu oli totutun ystävällistä. Palaamme varmasti.

1 arvostelu tähän mennessä 5
13.10.2016 08:50

Ravintola N:o 11 oli viehättävän perinteinen, tunnelma "kaurismäkeläinen". Palvelu oli hyvää ja sujuvaa. Ja ennen kaikkea, ruoka oli erittäin hyvää, 6 hengen seurueessamme kaikki olivat hyvin tyytyväisiä valitsemiinsa annoksiin. Myös hinta-laatusuhde oli kohdallaan. Varmasti menen toistekin.

1 arvostelu tähän mennessä 6
20.09.2015 07:16

Suussasulavan herkullinen ruoka, erinomainen palvelu ja entisajan tyylikäs ravintolasali takasivat sen, että tapaamisemme sisarusten kanssa onnistui toivotulla tavalla. Ruokalista on koottu hienosti ja selkeästi eikä ole liian monia vaihtoehtoja. Hieno idea on oma lista perinteisistä annoksista kuten Oopperaleipä tai Metsästäjänleipä. Näitä ei uskoakseni saa enää mistään muualta. Kiitos!

2 arvostelua tähän mennessä 6
09.09.2015 21:02

Ruoka oli taivaallisen hyvää vanhan ajan kotiruokaa, lihapullat, ahven fileet, Oikea Perunamuusi. Palvelu oli asiallista. Miljöö nautittava ja entisajan tunnelman saattoi aistia hyvin säilytetystä alkuperäissisustuksesta. Ruoan hinta-laatu suhde oli mahtava, olisin voinut maksaa ruoasta enemmänkin, se oli sen väätti.

2 arvostelua tähän mennessä 6
12.04.2016 07:21

Ruoka (perinteinen pippuripihvi valkosipuliperunoilla + köyhät ritarit) oli erinomaisen hyvää. Samoin tarjoilu toimi hienosti ja oli ystävällistä ja yksilöllistä. Ravintolakokonaisuus huokui rauhallisuutta ja kiirettömyyttä. Siinä miljöössä oli hienoa nauttia ruoasta ja seurasta. Tietysti valkoiset tyykit olivat pöydissä.

1 arvostelu tähän mennessä 6
16.12.2016 07:47

Oikein miellyttävä, klassinen ravintola jossa perinteinen ruokalista, kaunis, mennyttä aikaa henkivä sisustus sekä ystävällinen palvelu. Ja vaikka ravintola on listaltaan selkeästi perinteinen, liha- ja kalaruokiin painottuva, sai seurueemme vegaani neljän ruokalajin illallisen vaivatta. Sympaattisin ravintolakokemus aikoihin.

1 arvostelu tähän mennessä 6
06.10.2015 15:16

Hei !Pöytätilaus 8 hengelle oli hoidettu(tilaa siis riitti) juomakyselyt ja ruokamahdollisuudet hoidettiin asiallisesti ja mukavasti. Ruoka tuli kaikille samanaikaisesti nautittavaksi ja syöjiä muistutettiin salaatti ja kahvimahdollisuudesta. Viihtyisä tapaamispaikka myös myöhäisen lounaan ja äänekkään juttelun merkeissä Kiitoksia!

2 arvostelua tähän mennessä 6
16.08.2015 10:32

Risuhokki on yksi suosikkiravintoloistani. Loistava palvelu, klassinen ruokalista ja hieno vanhaa aikaa huokuva ympäristö. Annoskoot ovat isoja ja kertaakaan en ole ruokaan pettynyt ja käyntejä on kertynyt kymmeniä. Yksityistilaisuuksia ajatellen myös pikku kabinetti on kiva lisä.

2 arvostelua tähän mennessä 6
20.12.2016 09:35

Hieno originaali sisustus, erinomaiset ruuat, hyvä lista (voi valita traditionaalisen tai modernin annoksen), erinomaista grappaa, todella mukava ja huomaavainen palvelu. Suosittelen niin liiketapaamisiin kuin ruokahetkiin oman perheenkin kanssa. Aika suositulta vaikuttaa, kannattaa varata paikat etukäteen.

1 arvostelu tähän mennessä 4
24.04.2017 07:37

Yleensä olen ollut kovin tyytyväinen, mutta tällä kertaa käynti oli lievä pettymys odotettuun nähden. Jo käytävässä vastaan leijaili tympeä käristetyn ruuan tuoksu, tarjoilija ei tiennyt kalan alkuperää ja jälkiruuan suklaakakkukaan ei ollut yhtä suussa sulava kuin normaalisti. Mutta ruoka eli kampela ei pettänyt tälläkään kertaa eli se oli suussa sulavan hyvää.

1 arvostelu tähän mennessä 5
16.05.2017 07:15

Ravintolassa oli rauhallinen ja kotoisa tunnelma, ja luvattu lattian narahtelu ilahdutti. Toivottavasti sitä kohtaa ei ihan heti korjata. Ruokalista on kattava, tosin muikut piti sesongin vuoksi vaihtaa kuhaan. Hyvää oli ja muutkin seurueessa olivat tyytyväisiä valitsemiinsa annoksiin. Viihdyimme loistavasti!

1 arvostelu tähän mennessä 6
17.05.2015 10:23

Perusasiat kunnossa. Hieno 40-luvun miljöö. Moitteeton ja ystävällinen palvelu, yksi ja sama henkilö hoiti koko salin lounaan läpi. Ruoka hyvää, ettei sanoisi erinomaista; kaupungin paras vorschmack, pippuripihvi perinteinen, jälkiruoat samoin. Täydet pisteet.

1 arvostelu tähän mennessä 6
17.10.2016 14:17

erittäin hyvä ruoka js ,monipuolinen laaja lista perinteisistä ravintola ruuista lähtien ja oalvelu oli asiantuntevas tosi hyvää myös drinkit ja coktailit oerinteisettunnetyiin miljöö oli minun mirleen selvästi aistittavissa historian siipien havina

1 arvostelu tähän mennessä 6
11.12.2016 09:24

Ruoka oli erinomaista ja palvelu ystävällistä, asiakkaan huomioon ottavaa ja avustavaa. Historia on miljöössä sopivasti läsnä. Lattia oli hieman kulunut tai ai ainakin huollon tarpeessa. Parkkipaikkaa ei välttämättä löydy aivan likeltä.

3 arvostelua tähän mennessä 5
07.04.2016 07:15

Ravintolakokemus erinomainen. 7 hengen perhejuhla. Milijö on perinteinen hieman nukkavieru mutta erittäin mukava. Tarjoilu ystävällistä, asiantuntevaa, nopeaa, huomaavaista ja kohteliasta. Ruoka oli hyvä laadultaan ja hyvin tehtyä. Annokset olivat kooltaan vähintäänkin riittäviä. Maksa-annos arvotettiin jopa "Best ever".