Ravintola N:o 11 – Tietoja

Perinteitään kunnioittava Ravintola N:o 11 tarjoaa niin suomalaisia kuin kansainvälisiä tuttuja makuja hienossa vanhan ajan miljöössä Helsingin Meilahdessa. Ravintola avattiin alunperin jo vuonna 1946 samalle paikalle Pihlajatielle, jossa se edelleen toimii. Paikka tunnettiin pitkään Kuusihokkina monine lempinimineen, mutta vuodesta 2005 ravintola on toiminut jälleen alkuperäisellä nimellään N:o 11. Sekä ruoka- että viinilistat ovat koottu parhaita perinteitä noudattaen ja No:11 onkin ylpeä omasta taustastaan tarjoten vierailleen parasta, tartar-pihvistä vorschmackiin ja aina köyhiin ritareihin saakka.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:00
torstai
11:00 - 23:00
perjantai
11:00 - 23:00
lauantai
14:00 - 23:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
11:00 - 23:00
tiistai
11:00 - 23:00
keskiviikko
11:00 - 23:00

Osoite

Ravintola N:o 11
Pihlajatie 34
00270 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Perinteinen lohikeitto

9,10 €

Etanoita

valkosipuli-persiljavoissa
9,80 €

Tartarpihvi lisukkeineen

15,40 €
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Pääruoat

Paistetut pikkukalat muusilla

15,80 €

Pariloitua lohta

tartarkastiketta ja tilliperunaa
19,20 €

Perinteinen pippuripihvi

härän ulkofileestä ja valkosipuliperunaa
24,20 €
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Jälkiruoat

vadelmasorbet

4,80 €

suklaakakkua N:o 11

vaniljajäätelöä

köyhät ritarit

7,90 €

Lisää kohteesta Ravintola N:o 11, Helsinki

Viehättävässä Meilahden kaupunginosassa Helsingissä sijaitseva pitkän historian omaava Ravintola N:o 11 huokuu entisaikojen tyylikästä tunnelmaa niin ympäristönsä kuin ruokalistansa puolesta. Ravintolan keittiö tarjoaa erinomaista ja laadukasta vanhanajan kotiruokaa. Klassisella ruokalistalla näkyvät monipuolisesti niin suomalaiset, pohjoismaiset kuin kansainväliset perinteet. Erityisesti liharuokavalikoima on monipuolinen ja leikkeitä ja pihvejä löytyy moneen lähtöön. Tarjolla on myös monta herkullista kalavaihtoehtoa. Tyylikkäästi sisustetun ravintolasalin elementit ovat kauniita visakoivuisia seiniä, parkettilattioita ja Paavo Tynellin lamppuja myöten peräisin pääosin 1940-luvulta. Pihlajatiellä toisessa kerroksessa sijaitsevan ravintolan sali on värikkään historiansa aikana ollut niin taiteilijoiden kuin paikallisten asukkaiden suosiossa.

Ravintola N:o 11 ei yritä hienostella vaan luottaa yksinkertaiseen vanhaan ja hyväksi todettuun konseptiin ja perinteikkääseen linjaan. Kaunis alkuperäissisustuksen luoma miljöö ja perinteinen ruokalista tarjoavat mainion aikamatkan muutaman vuosikymmenen ajassa taaksepäin. Lisäksi loistava asiakaslähtöinen palvelu takaa nautinnollisen ruokaelämyksen. Vastaavaa tunnelmaa ja monia listalta löytyviä perinteisiä herkkuja on nykyään vaikea löytää muualta ja siksi N:o 11 onkin harvinainen ja arvostettava helmi Helsingin ravintolamaailmassa.

89 Ravintola N:o 11 arvostelua

Loistava
5.2/6
89 arvostelua
Tunnelma:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Ruoka:Taivaallinen
Sort by:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"6/6
Mikko L.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintola on hieno aikakapseli. Ruokalistalla hyvällä tavalla kokoelma klassikkoannoksia joita alkaa kaivata muutaman vuoden teemoiltaan vaihtelelevien nykyravintoloiden tarjonnan jälkeen. Oivallusta ja ystävällistä palvelua. Suosittelen vilpittömästi.

"Erinomainen"6/6
Minna V.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä ja maukas ruoka, mutta ravintolan siisteydessä parantamisen varaa: pöytien tuolien kankaissa tahroja ja kangas rikki, ikkunalaudalla käytetty hammastikku. Miljöö mielenkiintoinen aikamatka. Palvelu erittäin hyvää.

"Erinomainen"6/6
Kimmo K.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Lounasruoka hyvää, tunnelma hyvä, ja kaiken kruunaa vanha tuttu tarjoilijamestari jonka ystävällisyys ja rakkaus omaan työhön on aina ylenpalttista. Ainoa harmi oli huonosta kelistä johtunut ruokailijoiden puute.

"Erinomainen"6/6
Pirjo N.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli oikein hyvää ja todella ystävällinen ja mukava tarjoilija. Kiva 40-luvun miljöö säilynyt samanlaisena. Edellisestä käynnistäni onkin vierähtänyt varmaan yli 30 vuotta, eikä juuri mikään ollut muuttunut. Suosittelen, kiva vaihtoehto keskustan ravintoloille.

"Upea"5/6
Ilkka L.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Luin eri arvosteluja Ravintola N:o 11:stä, ja mielessäni muodostui kuva hiukan nuhjuisesta yhden tarjoilijan ravintosalista, jossa on valkoiset pöytäliinat, riittävä ala carte -lista ja juomavalikoima, sekä nopea palvelu. Tämä mielikuva piti täydellisesti. Kiireisen pariskunnan pieni hääpäivän illallinen arki-iltana onnistui juuri niinkuin pitikin. Söin alkuruoaksi vihreän salaatin, joka oli varsin ruokainen papuineen ja oliiveineen, mutta hiukan etikkainen. Pääruuaksi kuhaa muusilla, sienikastikkeella ja vihanneksilla, palanpainikkeeksi Riesling. Kuha oli sopivan kypsää, sopivan suolaista ja siis maukasta. Muuten ei yllätyksiä. Annos oli suurikokoinen ja vei nälän. Maitoa välttävä vaimoni löysi listalta useamman vaihtoehdon, ja keittiö oli valmis säveltämään lisää. Lopulta päädyttiin medium pihviin paistetuilla perunoilla ja vihanneksilla, ilman kastiketta, palanpainikkeeksi Malbec. Turvallinen ja maistuva valinta. Jälkiruoaksi söimme sorbetin ja joimme lasilliset listan ainoaa jälkiruokaviiniä. Ei yllätyksiä tässäkään. Makeaa ja marjaisaa, mutta ei pikanttia. Palvelu oli altista ja ulkomaalaistaustainen tarjoilija säilytti etäisyyden. Söimme aika myöhään, ja muut ruokailuseurueet vaihtuivat iltajuomiaan nauttiviin rauhallisiin ikämiesryhmiin. Tykkäsimme hiukan kaurismäkeläisestä, persoonallisesta tunnelmasta. Kolmen ruokalajin ja kolmen kaadon illallinen kahdelle maksoi runsaat 100 euroa. Hinta/laatusuhde oli helsinkiläisravintolaksi kohdillaan. Voisin käydä uudestaan. Voin suositella, kunhan ei liikoja odota. Omilla odotuksilla 5/6.

"Upea"5/6
Antti K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintola oli juuri niin hyvä, kuin mitä muista arvosteluista sain lukea. Annokset isoja ja ruoka hyvää. Vaimo tilasi pippuripihvin ja itse en voinut vastustaa wienin leikettä. Leike oli iso, hyvä että mahtui lautaselle. Alla oleva perunamuusi oli myös maukasta. Vaimo sai ensin vahingossa grillipihvin, mutta se korjattiin heti ja vahingosta hyvityksenä hän sai jälkiruokansa (ja minä sain ylimääräisenä kahvin jottei tarvitse ilman olla, kun toinen syö) ilmaiseksi. Pariin otteeseen sai erikseen keskittyä herättämään tarjoilijan huomio ja siitä miinus täysistä pisteistä. Paikan tunnelma hyvin kaurismäkeläinen. Pysäköinti voi olla haasteellista mutta muuten ravintola on hyvällä paikalla. Edellinen käynti siellä lähemmäs 20 vuotta sitten, täytyy ottaa takaisin aktiivisten käyntiravintoiloiden listalle.

"Upea"5/6
Paavo C.kaksi vuotta sitten · 2 arvostelua

Ravintola N:o 11 on meille hyvin tuttu. Tällä kertaa se tuntui ylittäneen itsensä: alkuruoaksi nauttimamme tartaripihvit olivat erinomaisia. Muikkuja tai silakoita ei ollut saatu tällä kertaa, mutta pyysimme valmistamaan kuhan grillaamalla, ja siitäkin tuli todella hyvää. Palvelu oli totutun ystävällistä. Palaamme varmasti.

"Upea"5/6
Nilla N.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Ravintola N:o 11 oli viehättävän perinteinen, tunnelma "kaurismäkeläinen". Palvelu oli hyvää ja sujuvaa. Ja ennen kaikkea, ruoka oli erittäin hyvää, 6 hengen seurueessamme kaikki olivat hyvin tyytyväisiä valitsemiinsa annoksiin. Myös hinta-laatusuhde oli kohdallaan. Varmasti menen toistekin.

"Erinomainen"6/6
Riitta S.kolme vuotta sitten · 1 arvostelu

Suussasulavan herkullinen ruoka, erinomainen palvelu ja entisajan tyylikäs ravintolasali takasivat sen, että tapaamisemme sisarusten kanssa onnistui toivotulla tavalla. Ruokalista on koottu hienosti ja selkeästi eikä ole liian monia vaihtoehtoja. Hieno idea on oma lista perinteisistä annoksista kuten Oopperaleipä tai Metsästäjänleipä. Näitä ei uskoakseni saa enää mistään muualta. Kiitos!

"Erinomainen"6/6
liisa l.kolme vuotta sitten · 2 arvostelua

Ruoka oli taivaallisen hyvää vanhan ajan kotiruokaa, lihapullat, ahven fileet, Oikea Perunamuusi. Palvelu oli asiallista. Miljöö nautittava ja entisajan tunnelman saattoi aistia hyvin säilytetystä alkuperäissisustuksesta. Ruoan hinta-laatu suhde oli mahtava, olisin voinut maksaa ruoasta enemmänkin, se oli sen väätti.