Ravintola N:o 11

Loistava
5.2/6
102 arvostelua
Tämä ravintola on lopettanut toimintansa.
Ei hätää – tarjolla on tuhansia muita ravintoloita koettavaksi.
Tutki muita ravintoloita
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Mamma Rosa

Töölö
5.0/61631
Mamma Rosa

Treffi Pub & Bistro

Herttoniemi
4.8/61472
Treffi Pub & Bistro

Ravintola N:o 11 – Tietoja

Perinteitään kunnioittava Ravintola N:o 11 tarjoaa niin suomalaisia kuin kansainvälisiä tuttuja makuja hienossa vanhan ajan miljöössä Helsingin Meilahdessa. Ravintola avattiin alunperin jo vuonna 1946 samalle paikalle Pihlajatielle, jossa se edelleen toimii. Paikka tunnettiin pitkään Kuusihokkina monine lempinimineen, mutta vuodesta 2005 ravintola on toiminut jälleen alkuperäisellä nimellään N:o 11. Sekä ruoka- että viinilistat ovat koottu parhaita perinteitä noudattaen ja No:11 onkin ylpeä omasta taustastaan tarjoten vierailleen parasta, tartar-pihvistä vorschmackiin ja aina köyhiin ritareihin saakka.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
14:00 - 23:00

Osoite

Ravintola N:o 11
Pihlajatie 34
00270 Helsinki

102 Ravintola N:o 11 arvostelua

Loistava
5.2/6
102 arvostelua
Tunnelma:Loistava
Melu:Erittäin miellyttävä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
"Erinomainen"
6/6
Katja N.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ihana, vanhanajan tunnelmaa huokuva kortteliravintola. Ruoka oli maittavaa ja tarjoilijan herrasmiesmäinen ja asiantunteva käytös teki erityisesti vaikutuksen. Näitä paikkoja on enää vähän olemassa. Ehdottomasti pitää tulla uudestaan.

"Erinomainen"
6/6
Anneli T.viisi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Erittäin hyvä ruoka, erinomainen palvelu, ihastuttava ja asiantunteva vanha herra palveli meitä. Tunnelmallinen ja nostalginen paikka, joka toivottavasti pysyy samanlaisena. Sekä tartarpihvi että maksapihvi olivat täydellisiä.😍

"Erinomainen"
6/6
Susanna S.viisi kuukautta sitten · 10 arvostelua

Lämmin tunnelma nostalgisessa ympäristössä. Palvelu oli ystävällistä ja maukkaat annokset. Tänne täytyy tulla toistekin.

Lisää kohteesta Ravintola N:o 11, Helsinki

Viehättävässä Meilahden kaupunginosassa Helsingissä sijaitseva pitkän historian omaava Ravintola N:o 11 huokuu entisaikojen tyylikästä tunnelmaa niin ympäristönsä kuin ruokalistansa puolesta. Ravintolan keittiö tarjoaa erinomaista ja laadukasta vanhanajan kotiruokaa. Klassisella ruokalistalla näkyvät monipuolisesti niin suomalaiset, pohjoismaiset kuin kansainväliset perinteet. Erityisesti liharuokavalikoima on monipuolinen ja leikkeitä ja pihvejä löytyy moneen lähtöön. Tarjolla on myös monta herkullista kalavaihtoehtoa. Tyylikkäästi sisustetun ravintolasalin elementit ovat kauniita visakoivuisia seiniä, parkettilattioita ja Paavo Tynellin lamppuja myöten peräisin pääosin 1940-luvulta. Pihlajatiellä toisessa kerroksessa sijaitsevan ravintolan sali on värikkään historiansa aikana ollut niin taiteilijoiden kuin paikallisten asukkaiden suosiossa.

Ravintola N:o 11 ei yritä hienostella vaan luottaa yksinkertaiseen vanhaan ja hyväksi todettuun konseptiin ja perinteikkääseen linjaan. Kaunis alkuperäissisustuksen luoma miljöö ja perinteinen ruokalista tarjoavat mainion aikamatkan muutaman vuosikymmenen ajassa taaksepäin. Lisäksi loistava asiakaslähtöinen palvelu takaa nautinnollisen ruokaelämyksen. Vastaavaa tunnelmaa ja monia listalta löytyviä perinteisiä herkkuja on nykyään vaikea löytää muualta ja siksi N:o 11 onkin harvinainen ja arvostettava helmi Helsingin ravintolamaailmassa.